2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar heryerde fiyatlar farklı ikili testi ssk karşılamıyormuş 66 tl tuttu benim muayenede eskiden 20tlydi 25olmuş

halla halla nasıl karşılamıyor ya. kadın doğum hastanelerinde nasıl yapılıyor bu testler o zman. haberlerde hastanelerle ilgili haberleri izlerken garibime gidiyordu nasıl olur diye. şimdi bire bir yaşıyorum. uçurum fark var. ben özel hastaneye gidiyorum ssk lıyım ve ssk olduğu için 2 li testten fark ücreti 8 lira alıcaklar benden.

ay kızlar ezeli şimdi izliyorum bi tuhaf oldum kız çocuğu düşürecek diye sonra o yoğun baım ünitesindeki bebkleri görünce içim bi hoş oldu. çabuk gelsin bebeğimmmmmmmmm

benim gittiğim hastanede özel hastane ssk ile anlaşması var ama ikili testi ssk karşılamıyormuş o yüzden 66tl tuttu muayenede 20 tl idi zam gelmiş 25 aldılar dün heryer farklı bazen uçurum farklar oluyor yazık günah yaa resmen soygunculuk benimki allahtan fazla tutmadı 200-300 diyen arkadaşların yanında 66yı duyunca çok şükür dedim

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bende yeni geldim hastaneden ense kalınlığı iyi çıktı sağlıklı bir bebişin var dedi doktorum
cinsiyetinedeeeeeeeeeeeeeeeee
KIZZZZZZ dedi (100/100 değil tabi)
hahaha herkes hep erkek dedi benim süpriz yumurtam yine herkese süpriz yaptı....
Esra1980 sen naptın şeker??

adım başı tıp merkezi özel hastane açıldı boşunamı. demekki çok para kazanıyorlar bizlerin üstünden. allahtan sigortamız var. olmasa halimiz dumandı. önceden doktora gittiğimizde neyimiz varmış diye sormazdıkda. yazarlardı ilacı yollarlardı. şimdi öylemi herkes bilinçlendi. burda birbirimize naptık ne ettik anlatıyoruz. doktorumuz atlarsaa bak bu böyleymiş diyoruz. test yapın bu ilacı verin diyoruz. bu sitenin çoookk faydası oldu bana olmayada dewam ediyor. TEŞEKKÜRLER HANIMLARR ÇOOK ÖPÜYORUM SİZİ

hangi hastaneye gittin canım?????

İnşallah saglikla dogumunu da görürürz.

gözün aydın canım yaaaaa, hep erkekti kız sayısı artıyo bakalım))

ya kızlar ben bizimkini size yollim bişeyler öğrensin ya bizimkide sürekli sevgi ilgi yaa gece uyandırılır mı insan sevicem diye gıcık ediyor sarılma yasağı koydum bende bir uyumadan önce birde sabah uyandığımızda işe giderken sarılabilirsin diye uykumu p.ç ediyor yaaaaa

doğum günün kutlu olsun, huzurlu ve uzun bir ömrün olsun..
28 yaşta yaşlı değil ama neyse, biz ölelim o zaman

alemsin :) özlüyordur senide , gece daha çok depreşiyordur ondan :)
benimkide geceleri sarılıyor , bende diyorum uykumu alamıyorum diye, o da bana sen beni sevmiyorsun diyor :)
hep birbirimize konuşup duruyoruz , başka türlü zaman geçmiyor heralde

Sezii hoşgeldin, ne güzel haberlerle geldin gözün aydın canım.
kızımız da hayırlı uğurlu olsun inşallah çok tebrik ederim

İnşallah saglikla dogumunu da görürürz.
Amin arkadaşım hepimizin bebişine allah sağlık versin...

gözün aydın canım yaaaaa, hep erkekti kız sayısı artıyo bakalım))

azınlık grubuna katıldım bendeeeee
bu arada mutlu yıllar canım herşey hayal ettiğin gibi olsun tatlım eşinle bebişinle sevdiklerinle mutlu sağlıklı güzel bir yaş dilerim

canım gözünaydın hayırlı olsun kızımız benimde herşey iyi çıktı çok şükür ama cinsiyeti malesef söylemedi bir ay sonra dedi kahverengi lekeler devam ediyor canım ona sıkılıyor başka bi sorun yok çok şükür

Gözün aydın,sağlıklı bir şekilde kucağına aldığın günlerde gelir inşallah
Hadi bakalım hep erkek dedik ama kızlarda geliyor sırayla
Esra ya özel mesaj atında listeye eklesin bizde görelim kim ne durumda
liste ilerlemiyor yoksa

Sezii hoşgeldin, ne güzel haberlerle geldin gözün aydın canım.
kızımız da hayırlı uğurlu olsun inşallah çok tebrik ederim
Teşekkür ederim canım Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin..

şükür sonuçlar iyi olunca bende iyi oluyorum kahverengi lekeler için dr.ne dedi bişey verdimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…