kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bende yeni geldim hastaneden ense kalınlığı iyi çıktı sağlıklı bir bebişin var dedi doktorum
cinsiyetinedeeeeeeeeeeeeeeeee
KIZZZZZZ dedi (100/100 değil tabi)
hahaha herkes hep erkek dedi benim süpriz yumurtam yine herkese süpriz yaptı....
Esra1980 sen naptın şeker??
Teşekkür ederim canım Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin..
şükür sonuçlar iyi olunca bende iyi oluyorum kahverengi lekeler için dr.ne dedi bişey verdimi?
kızlar günaydın dün kontrole gittim bebişim sağlıklı çok şükür ense kalınlığı normal dedi herşeyi oluşmuş kolları bacakları burnunu bile gösterdi ama cinsiyeti için bir ay sonra dedi( kahverengi akıntımıda söyledim dinlencen dedi kanama olmadığı sürece sorun yokmuş ama hala az az geliyor aklım hep kahverengi akıntıda inş. bişey olmaz. kuyruk sokumu ağrım için yapacak bişey yok dedi ortopediste git istersen dedi bende dedim arkadaşlarım magnezyum kullanıyorlarmış yazayım dedi ama pek bi etkisi olmazmış magnezyum ani giren kramplar için iyi geliyomuş. ikili testi sordum doktorum pek önemsemedi 4lü testi yaptırıyormuş ama ben sordum diye yaptırdı ikiliyi sonucu bir hafta sonra alcam haberler bu kadar şimdilik
Gözün aydın,sağlıklı bir şekilde kucağına aldığın günlerde gelir inşallah
Hadi bakalım hep erkek dedik ama kızlarda geliyor sırayla
Esra ya özel mesaj atında listeye eklesin bizde görelim kim ne durumda
liste ilerlemiyor yoksa
günaydın kızlar nasılsınızzzzzzzzz????
yeni bir gün daha başladı :-((( nasıl oluyor vakit bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyorrrrrr :-(((
kızlar bugün doğum günüm 1 yaş daha yaşlandım. depresyona girdim. ben daha küçücük cıvıl cıvıl bir kız çocuğuyken şimdi 28 yaşında oldum :-(((
Canımmm çok sevindimmmm bebişinin iyi olmasınaakuyruk sokumuda senin hamileliğinin nazar boncuğu olsun cnmmm cinsiyette kızmı acaba belli olmadığında öle diorlar yaaa
o şimdi seni seviyor, bebişin olunca onu daha çok sevecek :)))
eşlerin bizi anlaması biraz zor yani.. benimkide yapıyor aynısını..
en son dedimki sen beni sevmiyorsun dedim o da bana sen beni hasta ediyorsun böyle söyleyerek dedi :))) istiyoruzki adamlar sürekli bizimle ilgilensin ama onların bizi anlaması zor, anca doğumu beklemek lazım
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bende yeni geldim hastaneden ense kalınlığı iyi çıktı sağlıklı bir bebişin var dedi doktorum
cinsiyetinedeeeeeeeeeeeeeeeee
KIZZZZZZ dedi (100/100 değil tabi)
hahaha herkes hep erkek dedi benim süpriz yumurtam yine herkese süpriz yaptı....
Esra1980 sen naptın şeker??
senin adına çok sevindim :) darısı başımıza..
yarın benimde öğlen ölçümlerim yapılacak, çok heyecanlıyım.. bakalım ne diycek dr.
bu ara hep erkeklerden gidiyor etrafımdaki bütün gebeler, dr banada çok hareketli bir bebek bence erkek dedi geçen hafta :)
bakalım 4 ay dolmadan , kesin birsey söylemeden heyecanlanmıycam, alışverişime yansırsa yanlış renkler almıyım[/QU
Güzel haberlerle dönersin dert etme bende biraz heyecanlı ve gergindim ama hiç kortuğuna değmiyor tatlım benimkide kesin KIZ demedi ama kıza benziyor dedi..
çok şükür bebişim iyimiş. kahverengi lekeler için dinlen dedi istirahat et ilişki yasak dedi o kadar ilaç falan vermedi kanama olursa tehlikeliymiş allah korusun:18:
neyseki aman dikkat et kendine canım bak büyüttüğün kadar yokmuş bir tek kocanı özlüceksin bir süre okadar
aslında ben eniştemin ultrasonunda bakarken eli ayağı büyük ve çok hareketli bir bebek erkek olabilir demişti poposundan baktık pek bişey göremediydik ama kendi dr.pek pipiye benzer bir uzantı yok kıza benziyor dedi ben hala kararsızım :26:senin adına çok sevindim :) darısı başımıza..
yarın benimde öğlen ölçümlerim yapılacak, çok heyecanlıyım.. bakalım ne diycek dr.
bu ara hep erkeklerden gidiyor etrafımdaki bütün gebeler, dr banada çok hareketli bir bebek bence erkek dedi geçen hafta :)
bakalım 4 ay dolmadan , kesin birsey söylemeden heyecanlanmıycam, alışverişime yansırsa yanlış renkler almıyım
ahahaha ciddenmi hiç beklemiiordum senden kız olmasınııııı sezennn şok oldummmmmmmmm çok erkek anası elektirğin vardı yaa vay beeee haydi sağlıklı sıhhatli olsunnnnnn azınlık kız annesiiivaybeee kız yaa bende duyayım bu kelimeyiiiii kızzzzzzzz
neyseki aman dikkat et kendine canım bak büyüttüğün kadar yokmuş bir tek kocanı özlüceksin bir süre okadar
esra, sezii güzel haberler almışsınızgözünüz aydın çok sevindim
darısı başımıza
merhaba kızlar
buraya mı taşındınız siz bakiimm
esra, sezii güzel haberler almışsınızgözünüz aydın çok sevindim
darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?