2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

senin adına çok sevindim :) darısı başımıza..
yarın benimde öğlen ölçümlerim yapılacak, çok heyecanlıyım.. bakalım ne diycek dr.
bu ara hep erkeklerden gidiyor etrafımdaki bütün gebeler, dr banada çok hareketli bir bebek bence erkek dedi geçen hafta :)
bakalım 4 ay dolmadan , kesin birsey söylemeden heyecanlanmıycam, alışverişime yansırsa yanlış renkler almıyım

Teşekkür ederim canım Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin..

şükür sonuçlar iyi olunca bende iyi oluyorum kahverengi lekeler için dr.ne dedi bişey verdimi?

çok şükür bebişim iyimiş. kahverengi lekeler için dinlen dedi istirahat et ilişki yasak dedi o kadar ilaç falan vermedi kanama olursa tehlikeliymiş allah korusun:18:

Canımmm çok sevindimmmm bebişinin iyi olmasınaa kuyruk sokumuda senin hamileliğinin nazar boncuğu olsun cnmmm cinsiyette kızmı acaba belli olmadığında öle diorlar yaaa

merhaba güzel annelerrrrrrrrr
inşallah hepiniz iyisinizdir ben bugün çok iyiyim şükr olsunçünkü bu gece uyuyabildimmmmmmmm

feyruka canım mutlu yıllar diliyorum sana umarım hayatın boyuncabbeğin ve sevdiklerinle beraber mutlu geçiririsin

sağolasın canım allah hepimize o güzel günleri yaşamayı nasip etsin..
ben erkek bekliyordum çünkü rüyalarımda görüyordum ve bana bakanda senin erkek çocuğun olacak öyle hissediyorum diye diye ben moda girmiştim bile erkek ismi falan bakıyordum ama bir yandan da benimki süpriz çocuğu her an süpriz yapabilir diyordum
ama hala güvenim yok her an erkek de diyebilir doktor
kinder yumurtam benim içinden ne çıkarsa artık

HEPİİİİ BÖRTTTDEEYYY TUUYUUUUUU

iyi ki doğdun cnmmm nice güzel yaşlaraa bende hamileyken doğum günü yaşamak isterdim böle bebekle ilgili jestler olsun insanlar bana deil bebğime hediye alsın falan diye hayaller kuruordum ama denk gelemedik malesef

28 içinse sende bnm gibi yap ben 29 um önümüzdeki 6 7 sene daha 29 oluucammmm

Canımmm çok sevindimmmm bebişinin iyi olmasınaa kuyruk sokumuda senin hamileliğinin nazar boncuğu olsun cnmmm cinsiyette kızmı acaba belli olmadığında öle diorlar yaaa

saol cnm darısı başına valla cinsiyeti konusunda hiç oralı olmadı direk bir ay sonra dedi daha belli olmazmış biraz sabredicen dedi zaten görse şaşardım ultrason eski 4 boyutlu deilki hastanede varmış gerçi 4 boyutlu ama doktor kestirip atınca soramadım zaten herşeyi sorunca çok bilmişlik yapıyor gibi oldum ikili testi sordum magnezyum istedim kadın gıcık olmuştur doktora işini öğretmeye kalktım sanki napalım biz bilinçli anneler olucaz inş.

bnm kociş ne zmn bir bebeği olduğunu algılayacak çok merak ediorum ben doğurduğumda onun işinin en yoğun zamanı olcak sevinçten uçuor evdeki hengameden uzak olcak diyee bölee sevecen adam

ahahaha ciddenmi hiç beklemiiordum senden kız olmasınııııı sezennn şok oldummmmmmmmm çok erkek anası elektirğin vardı yaa vay beeee haydi sağlıklı sıhhatli olsunnnnnn azınlık kız annesiii vaybeee kız yaa bende duyayım bu kelimeyiiiii kızzzzzzzz

neyseki aman dikkat et kendine canım bak büyüttüğün kadar yokmuş bir tek kocanı özlüceksin bir süre okadar [/QUOTE]

kız kocayı düşünecek halimmi var aklım bebişte sürekli kociş özlerse özlesin napalım bebiş için fedakarlık yapacak biraz

aslında ben eniştemin ultrasonunda bakarken eli ayağı büyük ve çok hareketli bir bebek erkek olabilir demişti poposundan baktık pek bişey göremediydik ama kendi dr.pek pipiye benzer bir uzantı yok kıza benziyor dedi ben hala kararsızım :26:

VALLA herkes senin gibi diyordu senin oğlun olacak sende erkek annesi havası var diye diye bugünlere geldik ama ben hala hazırlıklıyım her an erkek de denebilir
bu arada 7.07 cm olmuş Süpriz yumurtam el sallıyordu koca 5 parmağıyla

neyseki aman dikkat et kendine canım bak büyüttüğün kadar yokmuş bir tek kocanı özlüceksin bir süre okadar

kız kocayı düşünecek halimmi var aklım bebişte sürekli kociş özlerse özlesin napalım bebiş için fedakarlık yapacak biraz[/QUOTE]

şimdi gazetede okudum paylaşmak istedim. oyuncu ceyda düvencinin problemli bir hamileliği vardı hatta çok uzun süre hastanede yattı. doğum yapmış ve sağlıklılarmış. 32 haftada doğum yapmış. rabbim işte istesin yeterkii. eminim bizlerede yardımcı olucak sağlıkla alıcaz bebişlerimizi kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…