2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

AAA erken dogum tehlikesi diye gunlerce yattı hastanede. ciktigi gibi de dogum yapmis ha. KEske cikmasaymis hastaneden. ama neyse ki iyilermiş ya.

dün bende paylaştım 5 aylıktan itibaren hastanede yattılar geçen hafta taburcu oldu bu hafta doğurdu çok şükür iyiler ben takip ettim hep noldular diyee ilk bebeğini düşürmüştü buda tehlikeli olunca çok üzülmüştüm

Bende bu listeye eklemek istiyorum adımı nasıl yapabilirim bana yol gösterirmisinizzzz?????????

magazin forever.. abi ben magazin özürlüyüm birazda benim hiç haberim yoktu neyse maşallah atlatmışlar..
benimde eşimin arkadaşının eşi 33 haftalık doğum yapmış 7 aylık maşallah onlarda iyiymiş..
erken doğumdan tırsıyorum benimki babasına çekmez inşallah 6,5 aylık doğmuş sabırsızlığından..
beni bu gidişle erken doğurtcak ne zaman kucağımıza alacağız kime benzicek nasıl geçecek 6 ay günler geçmek bilmiyor diyip duruyor..

mesela ceyda düvencide hamileyken onunki problemli bir süreç olmasına rağmen saçlarını boyatıyordı. kızıldı koyu kestane yapmıştı. gerçi gittiğimiz kuaföründe önemi çok. tutup 2-3 liralık bir boya kullanırlarsa olmaz. 3 liralık boyaya bide bitkisel deyip 100-200 e boyuyorlar. bende boyamak istiyorum saçımı. dipler siyah ucalar sarı. felekatim yani

canım ben geçen boyattım valla sr izin verdi ama kimsayal madde olmucak içinde öle yaptım bende. eğer boyatacaksan biraz paraya kıyıp iyi biyere gideceksin bende inoa diye bir boya kullandılarç lorealin sanırım hatırlamadım şimdi:26:

merhaba kızlar nasılsınız Maşallah taramalarda cinsiyetlerde belli olmuş çoğumuzun ve ben de çok merak ediyorum ya randevum 18 Martta çok var daha benim dr cinsiyet konusunda çok temkinli söylemiyor ben de hiç tahmin edemiyorum

ben evde boyuyorum saçlarımı kuaförler istediğim gibi yapamıor bitkiselide birara denedim ama max. kahverengine açabiliorlar saçımı boşa boyatmış oluorum gözümü kararttım pazar annemler boyadı bebekler allaha emanet ama cidden fena olmuştumm biraz kendime geldim kafamda plan program var ona göre toplamda 4 kere boyatmak istiorum biri gitti 3 kaldı birde en son ne zmn boyarmışız onu öğrencem doğumda karman çorman olmasın tipim

ikili testte sormadınmı peki derus

doğumda bazen 2 gün kalınıyormuş hastanede kimiside ilk gün çıkıyormuş. ya 2 gün kalırsam kesin kuaförümü çağırırım hastaneye. saçımı başımı düzeltsin. doğuma nasıl yakalancağım bellimi olur. saçlarım uzun birde ayy düşünemiyorum kabarık saçlarla kendimi. akrabalar falan gelicek. o değil darma duman yakalnırsam bebeişe kesin çok korkar benden. ilk ağlaması beni görünce olur sanırım. allahım ben bu kadındanmı çıktım diye

ben tam 3 senedir saç boyatmıyorum aslında boya yasağım 2 seneydi ama sonrasında cesaret edemedim ama sarışın olmayı özledim bir ara bıkmıştım herkes sarışın diye ama ara verince özledimmmmmm
doğumdan sonrayı bekliyorum hem kısa kestircem yıllardır hayalim ama cesaret edemedim kısa saça merinos gibi kıvırcık olunca insan..hemde gölge attırıcam..o günler gelsinnnn artıkkkkk....

bende kıvırcık saçlıyım ama yatınca böle bir tuhaf kabarıor saçım bende fön çektirip gideyim diorum allah izin verirse ben sezeryan istiorum ya dün mart annelerini okudumda oje sürenler makyaj malzemelerini unutmayın hastane çantasına koyun diyenler çok şekerlerdi yaaa inşallahh bunları yapacak sağlığımız ve fırsatımız olur geceden abdesti,mizi alır ojelerimizi süreriz sabahta duş alıp kuaföre ordanda hastaneye aayyy inşallaahhh olur gerçi tamda sıcaklar olcak o fön ne kadar dayanır bilemem ay neler düşünüorum

ikili testte sormadınmı peki derus

melis sordum da artık tahminimi de söylemiyorum çünkü kişiler kendini kaptırıyor tersi bir durumda da hayal kırıklığına uğruyorlar dedi hatta benden önce bir çift vardı onlara erkek olabiilir demiş sonra kız demiş onlarda çok bozulmuşlar ikna edemedim dedi .Gerçekten de surtaları çok asıktı bana da 16.haftayı bekle dedi

bizim senle benzior saçlarımız sezen bende victoria beackham gibi kestirmiştim okdr rhat ettimki yıka çık yapıordum ama şimdi kimse izin vermior kestirmeme bende uzatmaya çalışıorum ama hamilelikt ebi tuhaf oldu saçlarım acayip düğüm oluor

dr larda haklı ama ben yalvarıp hayattan soğutmayı düşünüorum ikiliyi yaptırcak dr u nolurr nolur diyee olmadı çıkmam odadan diyim diorum

Haydiii kızlar ben güne gidicem hazırlanıp çıkayım öpüorum hepinizii akşama doğru gelirimmm öptümmm inşallahh karnımı doyurcam bugünnnn inşallah sevdiğim şeyler vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…