bende kıvırcık saçlıyım ama yatınca böle bir tuhaf kabarıor saçım bende fön çektirip gideyim diorum allah izin verirse ben sezeryan istiorum ya dün mart annelerini okudumda oje sürenler makyaj malzemelerini unutmayın hastane çantasına koyun diyenler çok şekerlerdi yaaa inşallahh bunları yapacak sağlığımız ve fırsatımız olur geceden abdesti,mizi alır ojelerimizi süreriz sabahta duş alıp kuaföre ordanda hastaneye aayyy inşallaahhh olur gerçi tamda sıcaklar olcak o fön ne kadar dayanır bilemem ay neler düşünüorum
Haydiii kızlar ben güne gidicem hazırlanıp çıkayım öpüorum hepinizii akşama doğru gelirimmm öptümmm inşallahh karnımı doyurcam bugünnnninşallah sevdiğim şeyler vardır
Haydiii kızlar ben güne gidicem hazırlanıp çıkayım öpüorum hepinizii akşama doğru gelirimmm öptümmm inşallahh karnımı doyurcam bugünnnninşallah sevdiğim şeyler vardır
makyaj malzemeleri asla unutmayacağım birşey valla.. en azından göz kalemi rimel birazda gül rengi allık parlatıcı ruj kafayada kırmızı fiyonklu taç daha ne olsun..saçlara bone takıyorlarmış ameliyathanede kıvırcık saçlıyım nasıl olur saçlarım yapışmış yün gibi valla
günaydın kızlar nasılsınızzzzzzzzz????
yeni bir gün daha başladı :-((( nasıl oluyor vakit bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyorrrrrr :-(((
kızlar bugün doğum günüm 1 yaş daha yaşlandım. depresyona girdim. ben daha küçücük cıvıl cıvıl bir kız çocuğuyken şimdi 28 yaşında oldum :-(((
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bende yeni geldim hastaneden ense kalınlığı iyi çıktı sağlıklı bir bebişin var dedi doktorum
cinsiyetinedeeeeeeeeeeeeeeeee
KIZZZZZZ dedi (100/100 değil tabi)
hahaha herkes hep erkek dedi benim süpriz yumurtam yine herkese süpriz yaptı....
Esra1980 sen naptın şeker??
kızlar bence siz o doğum sancısından ve telaşından hiçbişieyi düşünmezsiniz giib geliyo bana))
kızlar bence siz o doğum sancısından ve telaşından hiçbişieyi düşünmezsiniz giib geliyo bana))
nice mutlu yıllar dilerim feyrukacım sevdiklerinle ve bebişinle beraber uzun ve mutlu yılların olsun..
sezicim gözün aydın nihayet bi kız haberi aldık kesin olmasadasağlıklı olmasına çok sevindim darısı diğer arkadaşların başına inşallah..
kızlar ben bugün yeğenime bakıyorum şimdi de tepemde zateno yüzden fazla giremiycem merak etmeyin akşam okurum artık paylaşımlarınızı öptüm hepiniziiii
ben doğumdan korkuyorum ama sezeryandanda korkuyorum :83:
ama ikisininde sonrasında kokoşluğa devammmm ama az ve öz bebeğim en saf haliyle kucağımdayken yanında yağlı boya gibi bir suratla durmak istemem zaten ağır makyajıda sevmem..
sorun makyaj değil zaten sorun kabarık şekle girmeyen bonusss saçlar. daha yeni doğum yapmışsın millet ilk gün heyecanı içinde. o anı ölümsüzleştirmek istiyo. şak şak resimler çekliyo. zaten yorgun olucaksın. surat çökmüş. fecci saçlarda tuz biber olur. ömrü billah o resimler senin hayatında. yani PATLADI GİTTİ VALLA
Kıvırcık saca topuz cok güzel olur. soyle daginik topuz gibi yaoamaz mısın kendine fön çektiremezsen?
Canım kızlar başka oluyor tokalar süsler fırfırlı etekler birde çok sevdiriyorlar kendilerini erkekler kaçıyorlar erkeklik taslıyorlar ama ben erkek fikrine alıştım kareli gömlekler süeterler bakıyordum valla..dr kız dedi kesin olmasada hayırlsı olsun sağlıklı olsun yeterSezii sonucun için gözünaydın demek kızın olacak ne güzel ben de kız çocuklarını çok seviyorum cadı bi yiğenim var 2.5 yaşında onu da görünce kız istediğim biraz daha baskın açıkcası ama her şeyiin hayırlısı
sorun makyaj değil zaten sorun kabarık şekle girmeyen bonusss saçlar. daha yeni doğum yapmışsın millet ilk gün heyecanı içinde. o anı ölümsüzleştirmek istiyo. şak şak resimler çekliyo. zaten yorgun olucaksın. surat çökmüş. fecci saçlarda tuz biber olur. ömrü billah o resimler senin hayatında. yani PATLADI GİTTİ VALLA
KanalD seyreden var mı şu an? moda programı var hani "herşey bana yakışır " mı ne öyle bişi.
bi ara izlemiştim o programı
canım bende 2 haftaya kadar taşıncam inşallah yarın yavaştan toplamaya başlıcam mutfaktan başlıcam ilk.ayyy normalde zordur taşınmak hamileyken daha bir zor olur sanırım.ama şunu düşün ne güzel memleketine taşınıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?