2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

makyaj malzemeleri asla unutmayacağım birşey valla.. en azından göz kalemi rimel birazda gül rengi allık parlatıcı ruj kafayada kırmızı fiyonklu taç daha ne olsun..saçlara bone takıyorlarmış ameliyathanede kıvırcık saçlıyım nasıl olur saçlarım yapışmış yün gibi valla

Haydiii kızlar ben güne gidicem hazırlanıp çıkayım öpüorum hepinizii akşama doğru gelirimmm öptümmm inşallahh karnımı doyurcam bugünnnn inşallah sevdiğim şeyler vardır

KEK vardır kesin benim yerimede yeeeeeeeeeeeee ben çok severim KEKi....hiç dayanamammmmm...

kızlar bence siz o doğum sancısından ve telaşından hiçbişieyi düşünmezsiniz giib geliyo bana ))

nice mutlu yıllar dilerim feyrukacım sevdiklerinle ve bebişinle beraber uzun ve mutlu yılların olsun..

sezicim gözün aydın nihayet bi kız haberi aldık kesin olmasada sağlıklı olmasına çok sevindim darısı diğer arkadaşların başına inşallah..

kızlar ben bugün yeğenime bakıyorum şimdi de tepemde zaten o yüzden fazla giremiycem merak etmeyin akşam okurum artık paylaşımlarınızı öptüm hepiniziiii

kızlar bence siz o doğum sancısından ve telaşından hiçbişieyi düşünmezsiniz giib geliyo bana ))

ben doğumdan korkuyorum ama sezeryandanda korkuyorum :83:
ama ikisininde sonrasında kokoşluğa devammmm ama az ve öz bebeğim en saf haliyle kucağımdayken yanında yağlı boya gibi bir suratla durmak istemem zaten ağır makyajıda sevmem..

telaştan ziyade doğuma nasıl yakalancağımız belli değilki. gece sancı geldi napıcan. birde sancılar feciymiş. insan kendini unutuyormuş ya. ama manikürcünün numarasını alın. doğum yapınca arayın gelsin. 15 dakikada ziyarete hazır haldesin:87:

Allah kolaylık versin damla sana :) ama yeğen her şeye rağmen tatlı olur.sana da alıştırma olur :)

Sezii sonucun için gözünaydın demek kızın olacak ne güzel ben de kız çocuklarını çok seviyorum cadı bi yiğenim var 2.5 yaşında onu da görünce kız istediğim biraz daha baskın açıkcası ama her şeyiin hayırlısı

sorun makyaj değil zaten sorun kabarık şekle girmeyen bonusss saçlar. daha yeni doğum yapmışsın millet ilk gün heyecanı içinde. o anı ölümsüzleştirmek istiyo. şak şak resimler çekliyo. zaten yorgun olucaksın. surat çökmüş. fecci saçlarda tuz biber olur. ömrü billah o resimler senin hayatında. yani PATLADI GİTTİ VALLA

sezicim gözün aydın nihayet bi kız haberi aldık kesin olmasada sağlıklı olmasına çok sevindim darısı diğer arkadaşların başına inşallah..

kızlar ben bugün yeğenime bakıyorum şimdi de tepemde zaten o yüzden fazla giremiycem merak etmeyin akşam okurum artık paylaşımlarınızı öptüm hepiniziiii[/QUOTE]

güzelim sağolasın tüm arkadaşların başına inşallah..
yiğen baldan tatlıdır bende 2 tane var çok seviliyorlar..iyi eğlenceler..kolay gelsin..

Kıvırcık saca topuz cok güzel olur. soyle daginik topuz gibi yaoamaz mısın kendine fön çektiremezsen?

Kıvırcık saca topuz cok güzel olur. soyle daginik topuz gibi yaoamaz mısın kendine fön çektiremezsen?

fön değil zaten. toplatırım. düşünsene o fönün sesi bile kafayı kazan yapar. kuaför yapmış gibide olmayacak zaten. bir rimel parlatıcı ve allık. saçlarda hafif toplanır. hazırsın. arkadaşımın doğum resimleri var. ay felaket. gözünü açıp poz verememiş bile kızcağız. resimlerde 5 yaş daha büyük görünüyordu. eee nede olsa dost var düşman var çekemeyen var.

Canım kızlar başka oluyor tokalar süsler fırfırlı etekler birde çok sevdiriyorlar kendilerini erkekler kaçıyorlar erkeklik taslıyorlar ama ben erkek fikrine alıştım kareli gömlekler süeterler bakıyordum valla..dr kız dedi kesin olmasada hayırlsı olsun sağlıklı olsun yeter

ya evet saçları napacağız yaaaa..Hizmet hastanesi kuaför hizmeti sunuyordu ama benimki sunmuyor
fön çektirsem diyorum ama eşim fönlü sevmiyor doğal kıvırcık halimi seviyor kesin laf edecek her resimlere baktığımızda

KanalD seyreden var mı şu an? moda programı var hani "herşey bana yakışır " mı ne öyle bişi.

bi sene de ikinci kere taşınacağız ama bu kez memlekete ama memlekete taşınmak iyi mi olur kötü mü onu görcez bakalım bu kez daha zor iyiki eşim var çok yardımcı oluyo bana neden taşınıyorsun peki canım

selam kızlar size yetişmek gerçekten zor maşallah feyrukacım doğum günün kutlu olsun balık burcusun anlaşılan.çok gıcık bir burç eğer özelliklerini taşıyorsan.bende balık burcuyum inanılmaz duygusalım çünkü.bide şimdi hormonlar değişti tam sulugöz oldum.herşeye anında ağlıyorum kızlar topikte erkekler çoğunlukta.hadi bakalım hayırlısı olsun kızlarla beşik kertmesi yaparız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…