2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ingiltereden aldığım ayakkabılara bişey olmasın diyor öküzzzzz

Hay ağzına saglik. Elbise denerken şapka gördü, hah bunu da alayım at'a giderken takarım diyo. çiftligimiz var ya ondan diye de eklemeyi unutmadı. Hay atlar kovalasın seni.

canım benim evin yalıtım sistemi berbat.daha taşınalı 3 ay oldu buraya.kuzey cephesine bakıyor ayrıca.buz gibi ısıtamıyoruz.geçen akşam halıyı bile kaldırmak zorunda kaldık duvar küflenmiş halı kokuyor.ben bu evde çocuk doğuramam yani.mecbur kaldık taşınmaya.zaten eve girince pis bir koku var hamilelikte olunca daha fazla geliyor o koku.eşim ufaktan toplamaya başladı bende mutfaktan başladım artık.

Allah kolaylık versin seval taşınmak çok zor aslında ben de anneme yakın doğduğum semte taşınmak istiyorum malum bebek doğunca yardımı olur ama eşim de işine yakın semti istiyor bilmiyorum naparız

evet canım doğum ne zaman yakalıcak bakalım bizi.ablam da 36.haftasında kanaması başlayınca apar topar doğuma girdi.tabi yanında biz yoktuk.o da bakımlı olmayı düşünüyordu da planladığı gibi olmadı hiçbişe.zaten sezeryan olunca hiçbişey düşüncek hali yoktu.ayyy doğumun 2side çok zor! en iiisi prenses doğum sanırım

meliscim sarı rengi tutturmak zor.nasıl tutturuyorsun.gerçi profil rengin sarıydı.şimdi hangi renge boyattın umarım geldiğinde görürsün mesajımı.sen afiyetle yemekleri götürüyorsundur şimdik ohhh yarasın bebişimize

bende ayrı kayıt yaptırdım kitap isteğine bebeğimi istedim ailerde lazım olacak diye

Allah kolaylık versin seval taşınmak çok zor aslında ben de anneme yakın doğduğum semte taşınmak istiyorum malum bebek doğunca yardımı olur ama eşim de işine yakın semti istiyor bilmiyorum naparız

sağol deruscum sen nerdesin?eğer taşıncaksan Allah sana da kolay gelsin.ama annede çok önemli inşallah Allah gönlüne göre versin şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…