Şimdi de var işte ekranda da. kadın inanılmaz görgüsüz geldi, bana mı öyle geldi sice de mi öyle diye sorcaktım.
ingiltereden aldığım ayakkabılara bişey olmasın diyor öküzzzzz
bi sene de ikinci kere taşınacağız ama bu kez memlekete ama memlekete taşınmak iyi mi olur kötü mü onu görcez bakalım bu kez daha zor iyiki eşim var çok yardımcı oluyo bana neden taşınıyorsun peki canım
eveeett hadi sende kaydını yaptır ilk sayfadaki tabloya bak ve esranta o tabloya göre bilgilierini özelden msj att
ben ekim annesiyim amabeklenen doğum tarihi 3 ekim
ingiltereden aldığım ayakkabılara bişey olmasın diyor öküzzzzz
arkadaşlar bu siteden Annelik Akademisi / Boyut Yayın Grubu ücretsiz kitap isteyebiliyormuşuz ces sana gelen kitaptanmıydı bu
canım benim evin yalıtım sistemi berbat.daha taşınalı 3 ay oldu buraya.kuzey cephesine bakıyor ayrıca.buz gibi ısıtamıyoruz.geçen akşam halıyı bile kaldırmak zorunda kaldık duvar küflenmiş halı kokuyor.ben bu evde çocuk doğuramam yani.mecbur kaldık taşınmaya.zaten eve girince pis bir koku var hamilelikte olunca daha fazla geliyor o koku.eşim ufaktan toplamaya başladı bende mutfaktan başladım artık.
telaştan ziyade doğuma nasıl yakalancağımız belli değilki. gece sancı geldi napıcan. birde sancılar feciymiş. insan kendini unutuyormuş ya. ama manikürcünün numarasını alın. doğum yapınca arayın gelsin. 15 dakikada ziyarete hazır haldesin:87:
arkadaşlar bu siteden annelik akademisi / boyut yayın grubu ücretsiz kitap isteyebiliyormuşuz ces sana gelen kitaptanmıydı bu
evet canım 2 kitap var oda hamilelik ve bebegim diye. ben birini esim adına birini ablam adına sipariş ettim. eşime sipariş verdigim geldi ama ablamınki gelmemiş hala.beklemedeyim.
bana gelmedi ama yaa 20 gün olduuuuuuuu
nasıl bir kitap peki
ben evde boyuyorum saçlarımı kuaförler istediğim gibi yapamıor bitkiselide birara denedim ama max. kahverengine açabiliorlar saçımı boşa boyatmış oluorum gözümü kararttım pazar annemler boyadı bebekler allaha emanet ama cidden fena olmuştumm biraz kendime geldim kafamda plan program var ona göre toplamda 4 kere boyatmak istiorum biri gitti 3 kaldı birde en son ne zmn boyarmışız onu öğrencem doğumda karman çorman olmasın tipim
Bana da baya geç geldi ama gelir merak etme.
Valla baya bildigin kitap, tam okuyamadım göz gezdirdim ama güzel bilgiler var icinde.
öküzzz müsezi çok komiksin sen çok yaşa emi
bende ces gibi yaptım hamileyimi kendi adıma bebeğimi de ablam adına dolduracağım 10 gün içinde adesinizde olur yazıyorbende ayrı kayıt yaptırdım kitap isteğine bebeğimi istedim ailerde lazım olacak diye
Olsun sen de ismin listede olmadan sohbetimize katılırsın. Belki ekleyiverir Esra seni kıyak yapar sana :)
Allah kolaylık versin seval taşınmak çok zor aslında ben de anneme yakın doğduğum semte taşınmak istiyorum malum bebek doğunca yardımı olur ama eşim de işine yakın semti istiyor bilmiyorum naparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?