2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

böyle tiplere gıcığım ben burnu havada ne olduğunu unutan insanı küçümseyen kendini bi b.k zanneden tiplere takığım gerçekten öküz denmezde ne denir birde görsen..

sen benim yerimede izle cnm ben işteyim malum izleyemiyorum ama söylediklerine katılıyorum bende hiç sevmem öyle tipleri nerden geldiğini unutup insanları küçümseyenleri. ne demişler gavurdan dönmeyle sonradan görmeden korkacaksın

çok teşekkür ederim. malesef balık burcuyum. ben de nefret ederim burcumdan. hep derdim inşallah çocuklarım balık, yengeç ve terazi olmazlar diye. ilk bebeğim allahın izniyle olmayacak ama bundan sonrakileri bilemem )))

sağol deruscum sen nerdesin?eğer taşıncaksan Allah sana da kolay gelsin.ama annede çok önemli inşallah Allah gönlüne göre versin şekerim

amin hepimizin inş.ben Ankaradayım annemle oturduğum semt arasında 1,5 saat var malesef herşeyin hayırlısı bakalım umarım çıkar yol bulunur

hiç duymamıştım sevdim bu lafı orjinalmiş

ben çıkıyorum yine görüşürüz kızlar baş ağrım başladı yineeeeee uzanmam lazım..

canım benim yanımda sadece eşim var oda her işi yapıyo sağolsun kaldırıyo indiriyo yerleştiriyo

üzülme canım ben de ağustos annesi olcam sanırım 30 ağustos beklenen doğum

öylemi feyruka ben de 30 ağustos da doğdum hiç unutulmayan tarih :) benim doğum da kısmetse 6 eylül önce olursada annesiyle aynı gün olsa keşke gerçi burcumu pek sevmiyorum tüm özelliklerini taşıyorum çünkü

selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım gerçi esra1980,sezii beni bilirler benimde inşallah bi aksilik çıkmazsa 27 eylül civarında doğum bekleniyor Allah hepimizin yardımcısı olsun

selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım gerçi esra1980,sezii beni bilirler benimde inşallah bi aksilik çıkmazsa 27 eylül civarında doğum bekleniyor Allah hepimizin yardımcısı olsun

cnm hoşgeldin bizde artık burdan devam ediyoruz sende takip edersin nasılsın?

haklısın canım bebek doğurulmaz orda hastalık falan olur allah korusun küf durumu çok gıcık bişey benim önceki evdede olmuştu eşinle yaparsınız artık senin de mi kimsen yok orda?

bnm kociş ne zmn bir bebeği olduğunu algılayacak çok merak ediorum ben doğurduğumda onun işinin en yoğun zamanı olcak sevinçten uçuor evdeki hengameden uzak olcak diyee bölee sevecen adam

sen öyle zannediyorsundur şekerim :) onlarda en az bizim kadar mutlular, ama heyecanlarını belli etmez pek erkekler.. alışkanlıklarıda değiştiği için birazda nemrut oluyorlar odaklanma artık bebeğe kaydığı için dönem dönem kıskanabilirlerde :)

bir doğuralımda o zaman anlarlar :)

arkadaşlar çok moralim bozuk benim
ikili test kan sonuçlarım bugün çıktı ama hala dr'umla görüşemedim, ameliyatları varmış asistanı da benim yorumlama yetkim yok diyor.
kan dğerlerim elimde ama bir şey anlamıyrum
bir pozitif iki negatif değerim var

Hoşgeldinnnn Gebişimmm
Esrant arkadaşa özel mesaj at seni kaydetsin 1. sayfada göndermen gereken bilgiler listede yazıyor canım

bizim burda çok söylenir öyle tipler için. cnm bu arada dün ultrasonda 12+1 çıktım 2 gün geriledik

benimde 3 gün ileri çıktı 13+1deyim ultrasona göre
boyu kaç çıktı esracım bizimki 7.07cm olmuş

değerlerin karşılığını bilmiyorum , yarın yaptırıcam bütün testlerimi ama canını sıkacak birşey yok.. bende yazdıklarını okuyunca kötü birsey oldu zannettim..
dr ulaşır sana merak etme..

kızlar bebeğim kitabını bilmiyorum ama hamileyim hiç güzel değil. tavsiye etmiyorum

aynen bende aldım hamileyim hep tıbbi şeyler anlatmış yok endoderm yok mezoderm kendimi biyoloji sınavına gircek zannettim.çok bilimsel bi kitap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…