böyle tiplere gıcığım ben burnu havada ne olduğunu unutan insanı küçümseyen kendini bi b.k zanneden tiplere takığım gerçekten öküz denmezde ne denir birde görsen..
selam kızlar size yetişmek gerçekten zor maşallahfeyrukacım doğum günün kutlu olsun balık burcusun anlaşılan.çok gıcık bir burç eğer özelliklerini taşıyorsan.bende balık burcuyum inanılmaz duygusalım çünkü.bide şimdi hormonlar değişti tam sulugöz oldum.herşeye anında ağlıyorum kızlar topikte erkekler çoğunlukta.hadi bakalım hayırlısı olsun kızlarla beşik kertmesi yaparız artık
ben ekim annesiyim amabeklenen doğum tarihi 3 ekim
sağol deruscum sen nerdesin?eğer taşıncaksan Allah sana da kolay gelsin.ama annede çok önemli inşallah Allah gönlüne göre versin şekerim
arkadaşlar bu siteden Annelik Akademisi / Boyut Yayın Grubu ücretsiz kitap isteyebiliyormuşuz ces sana gelen kitaptanmıydı bu
sen benim yerimede izle cnm ben işteyim malum izleyemiyorum ama söylediklerine katılıyorum bende hiç sevmem öyle tipleri nerden geldiğini unutup insanları küçümseyenleri. ne demişler gavurdan dönmeyle sonradan görmeden korkacaksın
kızlar allah yardımcınız olsun ben bulantıdan ve halsizlikten günlük işimi bile yapamıyorum sizler ev taşıyacaksınız yardım edenler varmı bari kızlar ağır falan kaldırmayın kendinizi yormayın hiçbirşey bebişten önemli değil
üzülme canım ben de ağustos annesi olcam sanırım 30 ağustos beklenen doğum
hiç duymamıştım sevdim bu lafı orjinalmiş
selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım gerçi esra1980,sezii beni bilirler benimde inşallah bi aksilik çıkmazsa 27 eylül civarında doğum bekleniyor Allah hepimizin yardımcısı olsun
canım benim evin yalıtım sistemi berbat.daha taşınalı 3 ay oldu buraya.kuzey cephesine bakıyor ayrıca.buz gibi ısıtamıyoruz.geçen akşam halıyı bile kaldırmak zorunda kaldık duvar küflenmiş halı kokuyor.ben bu evde çocuk doğuramam yani.mecbur kaldık taşınmaya.zaten eve girince pis bir koku var hamilelikte olunca daha fazla geliyor o koku.eşim ufaktan toplamaya başladı bende mutfaktan başladım artık.
bnm kociş ne zmn bir bebeği olduğunu algılayacak çok merak ediorum ben doğurduğumda onun işinin en yoğun zamanı olcak sevinçten uçuor evdeki hengameden uzak olcak diyee bölee sevecen adam
selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım gerçi esra1980,sezii beni bilirler benimde inşallah bi aksilik çıkmazsa 27 eylül civarında doğum bekleniyor Allah hepimizin yardımcısı olsun
Hoşgeldinnnn Gebişimmmselam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım gerçi esra1980,sezii beni bilirler benimde inşallah bi aksilik çıkmazsa 27 eylül civarında doğum bekleniyor Allah hepimizin yardımcısı olsun
bizim burda çok söylenir öyle tipler için. cnm bu arada dün ultrasonda 12+1 çıktım 2 gün geriledik
arkadaşlar çok moralim bozuk benim
ikili test kan sonuçlarım bugün çıktı ama hala dr'umla görüşemedim, ameliyatları varmış asistanı da benim yorumlama yetkim yok diyor.
kan dğerlerim elimde ama bir şey anlamıyrum
bir pozitif iki negatif değerim var
kızlar bebeğim kitabını bilmiyorum ama hamileyim hiç güzel değil. tavsiye etmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?