2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

endişelenmemeye çalış puiko olumlu düşün olumlu olsun her şey benimde kaımn düşük çıktı ilacaya başlayacağım

hadi ya ben de yeni verdim siparişi keşke vermeseydim o zaman

bebeğim nasıl bilmiyorum ama hamileyimi bikaç sayfasını okudum pek sarmadı beni.bide normal doğumu göstermiş açık açık hemen kapattım çok korktum :) henüz hazır değilim o sahneleri görmeye

canım benim yanımda sadece eşim var oda her işi yapıyo sağolsun kaldırıyo indiriyo yerleştiriyo

özgecim benim kayınvaldem gelcekte ev taşınırken gelcek sanırım.ev toplamayı eşiimle ben yapıcaz mecbur.neyseki eşimin elinden gelir bu tür işler.

canım moralini bozma.kötü şeyler düşünme sonuçta doktorun ameliyatta.başka bir kadın doğumcuya danışsan bekleyemezsen yani kendini daha kötü hissedeceksen öyle yap.zaten uzun zamanını almazsın diğer doktorun.

cnm benimki 56.2mm yazıyo ultrason kağıdında

Hangisi negatif hangisi pozitif yazsana bir. kendi tahlillerimizle karşılaştıralım.

cnm moralini bozma hemen azcık sabret kötü bişey deildir inş.

haklısın canım bebek doğurulmaz orda hastalık falan olur allah korusun küf durumu çok gıcık bişey benim önceki evdede olmuştu eşinle yaparsınız artık senin de mi kimsen yok orda?

ne yazıkki kimsem yok.kaynanamlar yakın ama onlarda taşıncağımıza yakın gelcekler.yani eşyalar toplanmış olcak onlar geldiğinde.eşimle yapcaz artık.burdan kopmakta zor valla nasıl gündüz yapcaksam işleri

kızlar bu ikili test nasıl yapılıyo ve fiyatı ne kadar.kimi285 yazmıştı geçende 66 diye gördüm niye bukadar fiyat farkı var anlamadım.kan mı alıyolar ve detaylı utrasyona bakıyolar anladığım kadarıyla değilmi

Trisomy 21 : biochemistry risk pozitif --- adjusted risk negatif
Trisomy 13/18 : negatif

Ben kendiminkiyle karşılaştıramadım, tıbbi bir bilgim de yok tabi ama, pozitif yazdıktan sonra, "düzeltilmiş risk negatif" yazmış, diğerleri de negatif zaten. bekle bakalım doktorunla heralde görüştürürler seni bugun. Ama bunlr sadece risk düzeyleri zaten kendini o anlamda üzmene gerek yok, rahat ol.

billiyorum ama endişeleniyor insan özellikle de beklemek.. sabahtan daha iyiydim ama bekleme sürem uzaıkça endişelenmeye başladım. kuzene de mail attım ama orda saat henüz 6:30 uyansa da o bir yorum yazsa ya da arasa beni

mrb kızlar nasılsınız?

feruka doğumgünün kutlu olsun nice yıllara

puiko her şey yolundadır bence azıcık sabret

evet kan alıyorlar aynı zamanda ultrasondan bebeğin ense kalınlığını ölçüyor ve ikisini birlikte değerlendiriyor herkes farklı fiyatlarda yaptırmış ben de özele gidiyorum takibim için 35 tarama için 25 ödedik toplamı 60 tl tuttu üçlü tarama ne kadar ben de onu merak ediyorum

evet hem zafer bayramı hem de bu yıl bayramın 1. günü oluyo gerçekten unutulmaz bir tarih olacak ))) gerçi belli de olmaz ama benim sata göre 26 ağustos kadir gecesine denk geliyo, doktor geç döllenme olmuş 3 eylül dedi en son gittiğim doktor da 30 ağustos dedi ben de anlamadım. sağlıklı bir şekilde gelsin de

bugün daha iyiyim allahıma bin şükür.lekelenme olmadı hiç.

işe gitmedim cuma gününe kadar evdeyim allahın izniyle iyice dinlenmek istiyorum

Dinlen canım dinlen, hatta sana yük olmıcaksam benim yerime de dinlen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…