hadi ya ben de yeni verdim siparişi keşke vermeseydim o zamanaynen bende aldım hamileyim hep tıbbi şeyler anlatmış yok endoderm yok mezoderm kendimi biyoloji sınavına gircek zannettim.çok bilimsel bi kitap
arkadaşlar çok moralim bozuk benim
ikili test kan sonuçlarım bugün çıktı ama hala dr'umla görüşemedim, ameliyatları varmış asistanı da benim yorumlama yetkim yok diyor.
kan dğerlerim elimde ama bir şey anlamıyrum
bir pozitif iki negatif değerim var
hadi ya ben de yeni verdim siparişi keşke vermeseydim o zaman
canım benim yanımda sadece eşim var oda her işi yapıyo sağolsun kaldırıyo indiriyo yerleştiriyo
ikili test kan sonuçlarım bugün çıktı ama hala dr'umla görüşemedim, ameliyatları varmış asistanı da benim yorumlama yetkim yok diyor.
Hoşgeldinnnn Gebişimmm
Esrant arkadaşa özel mesaj at seni kaydetsin 1. sayfada göndermen gereken bilgiler listede yazıyor canım
benimde 3 gün ileri çıktı 13+1deyim ultrasona göre
boyu kaç çıktı esracım bizimki 7.07cm olmuş
haklısın canım bebek doğurulmaz orda hastalık falan olur allah korusun küf durumu çok gıcık bişey benim önceki evdede olmuştu eşinle yaparsınız artık senin de mi kimsen yok orda?
Hangisi negatif hangisi pozitif yazsana bir. kendi tahlillerimizle karşılaştıralım.
Trisomy 21 : biochemistry risk pozitif --- adjusted risk negatif
Trisomy 13/18 : negatif
billiyorum ama endişeleniyor insan özellikle de beklemek.. sabahtan daha iyiydim ama bekleme sürem uzaıkça endişelenmeye başladım. kuzene de mail attım ama orda saat henüz 6:30 uyansa da o bir yorum yazsa ya da arasa beniBen kendiminkiyle karşılaştıramadım, tıbbi bir bilgim de yok tabi ama, pozitif yazdıktan sonra, "düzeltilmiş risk negatif" yazmış, diğerleri de negatif zaten. bekle bakalım doktorunla heralde görüştürürler seni bugun. Ama bunlr sadece risk düzeyleri zaten kendini o anlamda üzmene gerek yok, rahat ol.
kızlar bu ikili test nasıl yapılıyo ve fiyatı ne kadar.kimi285 yazmıştı geçende 66 diye gördüm niye bukadar fiyat farkı var anlamadım.kan mı alıyolar ve detaylı utrasyona bakıyolar anladığım kadarıyla değilmi
mrb kızlar nasılsınız?
feruka doğumgünün kutlu olsun nice yıllara
puiko her şey yolundadır bence azıcık sabret
öylemi feyruka ben de 30 ağustos da doğdum hiç unutulmayan tarih :) benim doğum da kısmetse 6 eylül önce olursada annesiyle aynı gün olsa keşke gerçi burcumu pek sevmiyorum tüm özelliklerini taşıyorum çünkü
Biz iyiyiz de sen nasılsın? gitmedin de mi işe bugun.
bugün daha iyiyim allahıma bin şükür.lekelenme olmadı hiç.
işe gitmedim cuma gününe kadar evdeyim allahın izniyle iyice dinlenmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?