merhaba mymel,
iyi olmaya çalışıyorum, inşallah dediğin gibidir.
sen nasıl oldun?
kızlar bebeğim kitabını bilmiyorum ama hamileyim hiç güzel değil. tavsiye etmiyorum
Dinlen canım dinlen, hatta sana yük olmıcaksam benim yerime de dinlen.
mrb kızlar nasılsınız?
feruka doğumgünün kutlu olsun nice yıllara
puiko her şey yolundadır bence azıcık sabret
nedemek tatlım keşke öyle bir şey olsa senin yerine dinlenembilsem.hamileyken çalışmak gerçekten zor.evde olunca bunu daha iii anladım....keşke hep evde olabilsek....
billiyorum ama endişeleniyor insan özellikle de beklemek.. sabahtan daha iyiydim ama bekleme sürem uzaıkça endişelenmeye başladım. kuzene de mail attım ama orda saat henüz 6:30 uyansa da o bir yorum yazsa ya da arasa beni
iyiyiz cnm sen nasılsın? leke varmı? benim kahverengi leke hala geliyor az az inş. biran önce biter
hamilelil olduğu için bence sıkılmazsın...normalde bende sıkılırım ama şimdi eğlenceli geliyor.allah her şeyin hayırlısını versinBende cok istiyorum evde olmayı ama 1 haftadan sonra biliyorum ki ondan da sıkılıcam. o yuzden calismaya devam ediyorum.
feyruka dogum günün kutlu olsun bebişinle saglıklı yıllara..
mymel iyi olmana çok sevindim biliyormusun akıntı kanama gibi sıkıntı yaşayanlara bizim burda oglun olur diyorlar hadi hayırlısı
canım çok sağol, dediğin siteye bakıcam şimdi.canım akademi hastanesi yaz orda online drlar var.benim kızkardeşim ebe ona yazdım ama oda hemşirelik yapıyo unutmuş olabilir o değerleri panik yapma bişey çıkmaz.int.baktım bişey anlamadımki dr lar okusun diye yazıyolar bu karmaşık yazıları
feyruka canım doğum günün kutlu olsun canım bebişinle eşinle mutlu huzurlu yıllar diliyorumgünaydın kızlar nasılsınızzzzzzzzz????
yeni bir gün daha başladı :-((( nasıl oluyor vakit bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyorrrrrr :-(((
kızlar bugün doğum günüm 1 yaş daha yaşlandım. depresyona girdim. ben daha küçücük cıvıl cıvıl bir kız çocuğuyken şimdi 28 yaşında oldum :-(((
esra sendemi 80 doğumlusun bende 80liyim aynı jenarasyonuz demekki ben hairan doğumluyumgünaydın cnm doğum günün kutlu olsunsanırım burda en yaşlı anne benim hiç takma kafana ben 31 yaşındayım
seziii tebrik ederim canım sonunda kız müjdeleride almaya başladıkkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bende yeni geldim hastaneden ense kalınlığı iyi çıktı sağlıklı bir bebişin var dedi doktorum
cinsiyetinedeeeeeeeeeeeeeeeee
KIZZZZZZ dedi (100/100 değil tabi)
hahaha herkes hep erkek dedi benim süpriz yumurtam yine herkese süpriz yaptı....
Esra1980 sen naptın şeker??
ya kızlar ben bizimkini size yollim bişeyler öğrensin ya bizimkide sürekli sevgi ilgi yaa gece uyandırılır mı insan sevicem diye gıcık ediyor sarılma yasağı koydum bendebir uyumadan önce birde sabah uyandığımızda işe giderken sarılabilirsin diye uykumu p.ç ediyor yaaaaa
hamilelil olduğu için bence sıkılmazsın...normalde bende sıkılırım ama şimdi eğlenceli geliyor.allah her şeyin hayırlısını versin
Hoşgeldinnnn Gebişimmm
Esrant arkadaşa özel mesaj at seni kaydetsin 1. sayfada göndermen gereken bilgiler listede yazıyor canım
benimde 3 gün ileri çıktı 13+1deyim ultrasona göre
boyu kaç çıktı esracım bizimki 7.07cm olmuş
bugün daha iyiyim...
akşam 16 da geldi daha gelmedi...inşallah bitmiştir....tuvalet kabusum oldu gerçekten
arkadaşlar çok moralim bozuk benim
ikili test kan sonuçlarım bugün çıktı ama hala dr'umla görüşemedim, ameliyatları varmış asistanı da benim yorumlama yetkim yok diyor.
kan dğerlerim elimde ama bir şey anlamıyrum
bir pozitif iki negatif değerim var
Ne bilim canım ya, normal hayatımda hamilelikten dolayı hissettgim bir fark yok ya o yuzden yine de sıkılırım gibi geliyo. Ne karnım çıktı ne bişi. çoğu kişi de bilmiyo zaten hamile oldugumu, zevki cikmiyo o yuzden. karnım cıksa da artık ben de hamile oldugumu unutmasam...
amin inş.hoşgeldin aramıza ardila.
yakında çıkar keyfini çıkarmak istersin canım.....tekmelerle kendini hatırlatır merak etme
anlıyorum cnm haklısın aklında sürekli acaba varmı sorusu oluyor. senin adet kanı gibimi yoksa kahverengimi geliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?