2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba mymel,
iyi olmaya çalışıyorum, inşallah dediğin gibidir.
sen nasıl oldun?

merhaba canım

bence dert etme kendine herşeyin hayırlısı bence bir şey olmayacak...

ben bugün daha iyiyim evde dinleniyorum tatlım...

Dinlen canım dinlen, hatta sana yük olmıcaksam benim yerime de dinlen.

nedemek tatlım keşke öyle bir şey olsa senin yerine dinlenembilsem.hamileyken çalışmak gerçekten zor.evde olunca bunu daha iii anladım....keşke hep evde olabilsek....

mrb kızlar nasılsınız?

feruka doğumgünün kutlu olsun nice yıllara

puiko her şey yolundadır bence azıcık sabret

iyiyiz cnm sen nasılsın? leke varmı? benim kahverengi leke hala geliyor az az inş. biran önce biter

nedemek tatlım keşke öyle bir şey olsa senin yerine dinlenembilsem.hamileyken çalışmak gerçekten zor.evde olunca bunu daha iii anladım....keşke hep evde olabilsek....

Bende cok istiyorum evde olmayı ama 1 haftadan sonra biliyorum ki ondan da sıkılıcam. o yuzden calismaya devam ediyorum.

feyruka dogum günün kutlu olsun bebişinle saglıklı yıllara..
mymel iyi olmana çok sevindim biliyormusun akıntı kanama gibi sıkıntı yaşayanlara bizim burda oglun olur diyorlar hadi hayırlısı

canım akademi hastanesi yaz orda online drlar var.benim kızkardeşim ebe ona yazdım ama oda hemşirelik yapıyo unutmuş olabilir o değerleri panik yapma bişey çıkmaz.int.baktım bişey anlamadımki dr lar okusun diye yazıyolar bu karmaşık yazıları

Bende cok istiyorum evde olmayı ama 1 haftadan sonra biliyorum ki ondan da sıkılıcam. o yuzden calismaya devam ediyorum.
hamilelil olduğu için bence sıkılmazsın...normalde bende sıkılırım ama şimdi eğlenceli geliyor.allah her şeyin hayırlısını versin
feyruka dogum günün kutlu olsun bebişinle saglıklı yıllara..
mymel iyi olmana çok sevindim biliyormusun akıntı kanama gibi sıkıntı yaşayanlara bizim burda oglun olur diyorlar hadi hayırlısı

teşekkür ederim canım..benim için farketmez sağlıklı hayırlı evlat olsunda ne olursa olsun....

canım çok sağol, dediğin siteye bakıcam şimdi.
ben de internete baktım ama karmakarışık, elimizdeki rapor da öyle adam akıllı referans değerleri yok
biri 1:300 ve üstü derken diğeri 250 ya da 200 diyor hangisine göre korkup hangisine göre rahat nefes alıcam bilemedim.

feyruka canım doğum günün kutlu olsun canım bebişinle eşinle mutlu huzurlu yıllar diliyorum
günaydın cnm doğum günün kutlu olsun sanırım burda en yaşlı anne benim hiç takma kafana ben 31 yaşındayım
esra sendemi 80 doğumlusun bende 80liyim aynı jenarasyonuz demekki ben hairan doğumluyum
seziii tebrik ederim canım sonunda kız müjdeleride almaya başladık

ayyy bende ilgiyi severim ama şap şap öpmeler sıkmalar sevmem öyle bana ilgi değer verdiğini önemsediğim şeyleri yaparak olmalı sarılıp öpüşmeyi sadece oğlumda seviyorum çok tatlı oluyor küçük prenslerle daha romantik bence bi tatlı oluyoki anlatamam kızlar gerçekten erkek çocuk ve anne arasında büyük aşk oluyor eşlerde çatlıyor bu dialogtan tabiiiiii

hamilelil olduğu için bence sıkılmazsın...normalde bende sıkılırım ama şimdi eğlenceli geliyor.allah her şeyin hayırlısını versin

Ne bilim canım ya, normal hayatımda hamilelikten dolayı hissettgim bir fark yok ya o yuzden yine de sıkılırım gibi geliyo. Ne karnım çıktı ne bişi. çoğu kişi de bilmiyo zaten hamile oldugumu, zevki cikmiyo o yuzden. karnım cıksa da artık ben de hamile oldugumu unutmasam...

hoşbulduk canım tamam gönderiyorum tşk ederim....

bugün daha iyiyim...
akşam 16 da geldi daha gelmedi...inşallah bitmiştir....tuvalet kabusum oldu gerçekten

anlıyorum cnm haklısın aklında sürekli acaba varmı sorusu oluyor. senin adet kanı gibimi yoksa kahverengimi geliyor?

canım konuşabildinmi dr ile

yakında çıkar keyfini çıkarmak istersin canım.....tekmelerle kendini hatırlatır merak etme

az kaldı kızlar ilk gebeliklerde ilk pıtpıtlar erkekte erken hissediliyor 3.5 yada 4. ayda kızlar geç hissedilebiliyor çünkü bebekte olsa erkek bebeklerin kasları daha güçlü hissettiriyolar kendilerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…