İnşallah o gunleri de gorelim de...sonra da dogumu gelsin artık diye sayıklarız.
az kaldı kızlar ilk gebeliklerde ilk pıtpıtlar erkekte erken hissediliyor 3.5 yada 4. ayda kızlar geç hissedilebiliyor çünkü bebekte olsa erkek bebeklerin kasları daha güçlü hissettiriyolar kendilerini
okadar zevkli ki...seni anlamaya başlıyor....ben müzik açardım kıpırdardı kapatırdım dururdu....nasıl ağlamaklı gülerdim.....çok tatlı allahım yaşatsın hepimize
ne yazıkki kimsem yok.kaynanamlar yakın ama onlarda taşıncağımıza yakın gelcekler.yani eşyalar toplanmış olcak onlar geldiğinde.eşimle yapcaz artık.burdan kopmakta zor valla nasıl gündüz yapcaksam işleri
PUİKO ben de bugün öğrendim 2 li test sonuçlarımı benimki güzel çıktı dilerim seninki de güzel çıkar ben de çok panik yaptım nedense ya kötü çıkarsa vs. diye.billiyorum ama endişeleniyor insan özellikle de beklemek.. sabahtan daha iyiydim ama bekleme sürem uzaıkça endişelenmeye başladım. kuzene de mail attım ama orda saat henüz 6:30 uyansa da o bir yorum yazsa ya da arasa beni
hoşbulduk deruscum tşk ederim
kahverengi ama akıntı su gibi...koyu değil senin nasıl
slm arkadaşlar dün akşam yaşadıklarımı sizinle paylaşmak istiyorum..kabus gibiydi tuvalete gittiğimde kan geldiğini gördüm ve şok oldum tabi hemen eşimi aradım ama ağlamaktan zar zor konuştum normalde 12 hafta 4 gün lük gebeyim gelen kanama lekelenme tarzında değilid adet kanaması gibiydi beni de en çok korkutan şeyde buydu .zaten öncesinde 2 tane kaybım vardı bunun içinde dahada tedirgindim .neyse eşim geldi apar topar doktaro gittik doktorum vajinal ultrasoda baktı bebeğime herşey gayet normal dedi sonra rahime baktı açıklık varmı kanama odaği varmı diye sonra vajinit olduğumu söyledi bunun dışında herşey normalde yani kanamamın sebebi ni bulamadı sadece sürekli yatmam gerektiğini ve çok dikket etmem gerektiğini söyledi birde fitille progestoran 200 mg.yazdı.ben hiç birşey anlamadım bu işte kanama neden oldu niye kanadı hala kafama taılıyo ve hala çok korkuyorum.bu günde ikilitest için gitti çapadarecep beye oda herşeyin yolunda gittiğini söyledi bir anormallik yok dedi ama benim içim hala rahat değil allaha emanet inşallah bebeğime birşey olmaz ..
slm arkadaşlar dün akşam yaşadıklarımı sizinle paylaşmak istiyorum..kabus gibiydi tuvalete gittiğimde kan geldiğini gördüm ve şok oldum tabi hemen eşimi aradım ama ağlamaktan zar zor konuştum normalde 12 hafta 4 gün lük gebeyim gelen kanama lekelenme tarzında değilid adet kanaması gibiydi beni de en çok korkutan şeyde buydu .zaten öncesinde 2 tane kaybım vardı bunun içinde dahada tedirgindim .neyse eşim geldi apar topar doktaro gittik doktorum vajinal ultrasoda baktı bebeğime herşey gayet normal dedi sonra rahime baktı açıklık varmı kanama odaği varmı diye sonra vajinit olduğumu söyledi bunun dışında herşey normalde yani kanamamın sebebi ni bulamadı sadece sürekli yatmam gerektiğini ve çok dikket etmem gerektiğini söyledi birde fitille progestoran 200 mg.yazdı.ben hiç birşey anlamadım bu işte kanama neden oldu niye kanadı hala kafama taılıyo ve hala çok korkuyorum.bu günde ikilitest için gitti çapadarecep beye oda herşeyin yolunda gittiğini söyledi bir anormallik yok dedi ama benim içim hala rahat değil allaha emanet inşallah bebeğime birşey olmaz ..
canım geçmiş olsun 2 dr da aynı şeyi söylemişse üzme kendini dinlen inşallah bişey olmayacak bebeğine
hoşbulduk deruscum tşk ederim
mymel nasılsın canım bugün nazlı bebişimiz nasıl herşey yolunda değil mi?
geçmiş olsun canım...nerden geldiği nasıl bulunamadı....dinlen biraz bakalım şimdi geliyormu peki
Bu arada kızlar söylemeyi unuttum. Bugun bebek odası takımımız geliyooooor, eve gittigimde esim yerleştirmiş olucaaak, çok heyecanlıyım.
çok geçmiş olsun Allah kortuklarından korusun seni ve bebeginislm arkadaşlar dün akşam yaşadıklarımı sizinle paylaşmak istiyorum..kabus gibiydi tuvalete gittiğimde kan geldiğini gördüm ve şok oldum tabi hemen eşimi aradım ama ağlamaktan zar zor konuştum normalde 12 hafta 4 gün lük gebeyim gelen kanama lekelenme tarzında değilid adet kanaması gibiydi beni de en çok korkutan şeyde buydu .zaten öncesinde 2 tane kaybım vardı bunun içinde dahada tedirgindim .neyse eşim geldi apar topar doktaro gittik doktorum vajinal ultrasoda baktı bebeğime herşey gayet normal dedi sonra rahime baktı açıklık varmı kanama odaği varmı diye sonra vajinit olduğumu söyledi bunun dışında herşey normalde yani kanamamın sebebi ni bulamadı sadece sürekli yatmam gerektiğini ve çok dikket etmem gerektiğini söyledi birde fitille progestoran 200 mg.yazdı.ben hiç birşey anlamadım bu işte kanama neden oldu niye kanadı hala kafama taılıyo ve hala çok korkuyorum.bu günde ikilitest için gitti çapadarecep beye oda herşeyin yolunda gittiğini söyledi bir anormallik yok dedi ama benim içim hala rahat değil allaha emanet inşallah bebeğime birşey olmaz ..
sebebini söyleyemedi bilmiyorum sadece dinlen dedi sürekli yatcan dedi bende çalışıyorum nasıl olcak bilmiyorum artık heyet raporu felan halletmeye çalışcam 9 ay boyunca nasıl yatacaksam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?