2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah o gunleri de gorelim de...sonra da dogumu gelsin artık diye sayıklarız.

okadar zevkli ki...seni anlamaya başlıyor....ben müzik açardım kıpırdardı kapatırdım dururdu....nasıl ağlamaklı gülerdim.....çok tatlı allahım yaşatsın hepimize

az kaldı kızlar ilk gebeliklerde ilk pıtpıtlar erkekte erken hissediliyor 3.5 yada 4. ayda kızlar geç hissedilebiliyor çünkü bebekte olsa erkek bebeklerin kasları daha güçlü hissettiriyolar kendilerini

Bana doktorum zayıf oldugum icin 14. haftada hissetmeye başlarsın demişti. merakla bekliyoruz bakalım...

allah kolaylık versin canım size kimsenin olmaması zor oluyor gerçekten bizimkiler konyada yardım edecekler artık bize

slm arkadaşlar dün akşam yaşadıklarımı sizinle paylaşmak istiyorum..kabus gibiydi tuvalete gittiğimde kan geldiğini gördüm ve şok oldum tabi hemen eşimi aradım ama ağlamaktan zar zor konuştum normalde 12 hafta 4 gün lük gebeyim gelen kanama lekelenme tarzında değilid adet kanaması gibiydi beni de en çok korkutan şeyde buydu .zaten öncesinde 2 tane kaybım vardı bunun içinde dahada tedirgindim .neyse eşim geldi apar topar doktaro gittik doktorum vajinal ultrasoda baktı bebeğime herşey gayet normal dedi sonra rahime baktı açıklık varmı kanama odaği varmı diye sonra vajinit olduğumu söyledi bunun dışında herşey normalde yani kanamamın sebebi ni bulamadı sadece sürekli yatmam gerektiğini ve çok dikket etmem gerektiğini söyledi birde fitille progestoran 200 mg.yazdı.ben hiç birşey anlamadım bu işte kanama neden oldu niye kanadı hala kafama taılıyo ve hala çok korkuyorum.bu günde ikilitest için gitti çapadarecep beye oda herşeyin yolunda gittiğini söyledi bir anormallik yok dedi ama benim içim hala rahat değil allaha emanet inşallah bebeğime birşey olmaz ..

feyrukacığım doğum günün kutlu olsun arkadaşım nice nice mutlu senelere bebişinle inşallah ve bide eşinle tabi

Son düzenleme:
PUİKO ben de bugün öğrendim 2 li test sonuçlarımı benimki güzel çıktı dilerim seninki de güzel çıkar ben de çok panik yaptım nedense ya kötü çıkarsa vs. diye.
bazı sayısal değerler vardı onlara göre yorum yaptı doktor
örnek olarak
İKİLİ TEST DOĞUMDAKİ 1:1430
YAŞ RİSKİ DOĞUMDAKİ 1:1152
TRİSOMY 18+NT 1:10000
KOMBİNE RİSK 1:7644
HER GEBENİN DOVN SENDROMU RİSKİ VARDIR YAPILAN TAHLİLLERE GÖRE KAÇ KİŞİDE KAÇINCI OLDUĞUNU SÖYLÜYOR. BENİM DEĞERLERİM İÇİN GAYET İİ DEDİ.

kahverengi ama akıntı su gibi...koyu değil senin nasıl

benimde kahverengi cnm dün biraz koyu gibiydi rengide kıvamıda. bugün daha açık rengi ama katı gibi ya hani mantar olursunya mantar gibi ama rengi kahverengi. akşam doktora gittim ben bebiş iyi maşallah kahverengi lekeyi pek önemsemedi dinlen dedi istirahat et dedi o kadar

canım geçmiş olsun 2 dr da aynı şeyi söylemişse üzme kendini dinlen inşallah bişey olmayacak bebeğine

geçmiş olsun canım...nerden geldiği nasıl bulunamadı....dinlen biraz bakalım şimdi geliyormu peki

Bu arada kızlar söylemeyi unuttum. Bugun bebek odası takımımız geliyooooor, eve gittigimde esim yerleştirmiş olucaaak, çok heyecanlıyım.

mymel nasılsın canım bugün nazlı bebişimiz nasıl herşey yolunda değil mi?

bugün daha iyiim tatlım...sen nasılsın...ah bi görsem nasıl olduğunu...7 martta doktora gidecem o zamn nasıl olduğu belli olur....ama şimdilik iiii.

geçmiş olsun canım...nerden geldiği nasıl bulunamadı....dinlen biraz bakalım şimdi geliyormu peki

sebebini söyleyemedi bilmiyorum sadece dinlen dedi sürekli yatcan dedi bende çalışıyorum nasıl olcak bilmiyorum artık heyet raporu felan halletmeye çalışcam 9 ay boyunca nasıl yatacaksam artık

çok geçmiş olsun Allah kortuklarından korusun seni ve bebegini

sebebini söyleyemedi bilmiyorum sadece dinlen dedi sürekli yatcan dedi bende çalışıyorum nasıl olcak bilmiyorum artık heyet raporu felan halletmeye çalışcam 9 ay boyunca nasıl yatacaksam artık

madem bir şey yok neden 9 ay veriyor...ben kanama oldu n10 gün rapor verildi...bence iyice öğrenmen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…