2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bugün daha iyiim tatlım...sen nasılsın...ah bi görsem nasıl olduğunu...7 martta doktora gidecem o zamn nasıl olduğu belli olur....ama şimdilik iiii.

bende iyiyim canım az kalmış 7 marta yaff hemen geliverir bebişini de görürsün annesi

canım gözün aydın inşallah benimki de olumludur.
tebrik ederim darısı benim ve tüm bekleyenlerin başına inşallah

Bu arada kızlar söylemeyi unuttum. Bugun bebek odası takımımız geliyooooor, eve gittigimde esim yerleştirmiş olucaaak, çok heyecanlıyım.

hayırlı olsun canım güle güle uyusun inşallah bebişiniz.odasını falan boyattınızmı? benim eşim polis 1 2 yılada doğu görevimiz var o yüzden eşim takım alma taraftarı değil insan çok hayaller kuruyor ama malesef şartlar başka şeyleri gerektiriyor

cnm geçmiş olsun benimde en büyük korkum kanama şuan çünkü bende de c.tesi gününden bu yana az az kahverengi akıntım var kanama olacak diye korkuyorum allah hepimizin bebişlerini korusun

bu sabah eşim elini karnıma koydu önce baktı sonra durdu durdu sen göbegini şişirmiyon demi dedi bana bende hayır o göbek değil bebek dedim maşallah dedi göbegime baktıkça da gülme geliyo bana

Bu arada kızlar söylemeyi unuttum. Bugun bebek odası takımımız geliyooooor, eve gittigimde esim yerleştirmiş olucaaak, çok heyecanlıyım.

hayırlı olsun cescim Allah güle güle kullanmayı nasip eder inşallah.artık sürekli odaya girip hayaller kurarsın daha bir heycanlı olur

Selam kızlar,ben geldim tekrar..
Geçmişi hiç okuyamadım bugün,herkes iyidir umarım

hoşgeldin cnm iyiyiz sen nasılsın? bişey rica etsem senden benim adımı esra1980 olarak bide ikili tarama testi yapıldı diye değiştirebilirmisin?

oh oh mis gibi oldunuz desene

Evett

Kızlar bir şey soracağım ben size
Dün ben tv izlerken uzanmıştım sağ tarafıma.
Birden böyle göbeğimde (sağ kısımda) aynı kelebek varmış da kanatlarını
çırpıyormuş gibi oldu
Çok şaşırdım
Ama böyle bağırsak hareketi değil,sanki cidden içimde kelebek var da
kanatlarını çırpıyor gibi:44:
Nedir bu anlamadım..
3-4 saniye kadar sürdü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…