çok geçmiş olsun Allah kortuklarından korusun seni ve bebegini
bugün daha iyiim tatlım...sen nasılsın...ah bi görsem nasıl olduğunu...7 martta doktora gidecem o zamn nasıl olduğu belli olur....ama şimdilik iiii.
Bu arada kızlar söylemeyi unuttum. Bugun bebek odası takımımız geliyooooor, eve gittigimde esim yerleştirmiş olucaaak, çok heyecanlıyım.
PUİKO ben de bugün öğrendim 2 li test sonuçlarımı benimki güzel çıktı dilerim seninki de güzel çıkar ben de çok panik yaptım nedense ya kötü çıkarsa vs. diye.
bazı sayısal değerler vardı onlara göre yorum yaptı doktor
örnek olarak
İKİLİ TEST DOĞUMDAKİ 1:1430
YAŞ RİSKİ DOĞUMDAKİ 1:1152
TRİSOMY 18+NT 1:10000
KOMBİNE RİSK 1:7644
HER GEBENİN DOVN SENDROMU RİSKİ VARDIR YAPILAN TAHLİLLERE GÖRE KAÇ KİŞİDE KAÇINCI OLDUĞUNU SÖYLÜYOR. BENİM DEĞERLERİM İÇİN GAYET İİ DEDİ.
bende iyiyim canım az kalmış 7 marta yaff hemen geliverir bebişini de görürsün annesi
Bu arada kızlar söylemeyi unuttum. Bugun bebek odası takımımız geliyooooor, eve gittigimde esim yerleştirmiş olucaaak, çok heyecanlıyım.
ben 5 martta gideyim diyorum dayanamıycam galiba
slm arkadaşlar dün akşam yaşadıklarımı sizinle paylaşmak istiyorum..kabus gibiydi tuvalete gittiğimde kan geldiğini gördüm ve şok oldum tabi hemen eşimi aradım ama ağlamaktan zar zor konuştum normalde 12 hafta 4 gün lük gebeyim gelen kanama lekelenme tarzında değilid adet kanaması gibiydi beni de en çok korkutan şeyde buydu .zaten öncesinde 2 tane kaybım vardı bunun içinde dahada tedirgindim .neyse eşim geldi apar topar doktaro gittik doktorum vajinal ultrasoda baktı bebeğime herşey gayet normal dedi sonra rahime baktı açıklık varmı kanama odaği varmı diye sonra vajinit olduğumu söyledi bunun dışında herşey normalde yani kanamamın sebebi ni bulamadı sadece sürekli yatmam gerektiğini ve çok dikket etmem gerektiğini söyledi birde fitille progestoran 200 mg.yazdı.ben hiç birşey anlamadım bu işte kanama neden oldu niye kanadı hala kafama taılıyo ve hala çok korkuyorum.bu günde ikilitest için gitti çapadarecep beye oda herşeyin yolunda gittiğini söyledi bir anormallik yok dedi ama benim içim hala rahat değil allaha emanet inşallah bebeğime birşey olmaz ..
güle güle kullansın inşallah, eve gidince büyük sürpriz desene :)Bu arada kızlar söylemeyi unuttum. Bugun bebek odası takımımız geliyooooor, eve gittigimde esim yerleştirmiş olucaaak, çok heyecanlıyım.
Selam kızlar,ben geldim tekrar..
Geçmişi hiç okuyamadım bugün,herkes iyidir umarım
iyiyis canım sen nasılsın?
git canım git 2 gün farketmez git gör bebeğiniiçin bi rahat etsin
Ben de çok iyiyim canım
Duşumuzu aldık,yağlandık geldik
Selam kızlar,ben geldim tekrar..
Geçmişi hiç okuyamadım bugün,herkes iyidir umarım
oh oh mis gibi oldunuz desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?