2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kıslaar dün gece yazdımm ama çok ilerlemiş görmemiş olabilirsinizz.. bizim babişimis dee bebişimisiin kalp atışlarını dinleyebilmemiz için süpriz olarak el doppleri almış bisee artık merak ettim mi dinleyebileceğimm ne güseel çok sevindim paylaşmaak istedimm sizinleee

belki bebiş hareket etmiştir hissetmişsindir e artık büyüdüler annesi bende de oluyo arada çok değişik ve güzel bi duygu

amin canım allahım hepimizin bebişlerini korusun sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inş.

canım çok geçmiş olsun..sürekli yatman gereken bir durum çok zor.inşallah çok büyük sorunlar yaşamazsın.dikkat et kendineee:26:

bebeğinin hareketi canım hadi gözün aydın....maşallah erkeğimiz geliyor

hayırlı olsun canım güle güle kullanın

eşin çok düşünceliyimiş ya maşallah durmadan dinlersin artık pıtpıtlarını bize de lazım ondan ya biz daha hiç duymadık sadece gördük kalp atışlarını ama perşembe sağlık ocağına gidicem o zaman dinleyebilirim herhalde

öyledir sağolsunnn yaa valla güsel bişi ben pek beceremedim ama eşim iyi buluyo bebişin kalbişini.. Allahım sanada duymayı nasip etsin canım harika bi sesss

öslemim çok güzel bende mi alsam
merak içindeyim

canımm güsel bişi de gerek var mı tartışılır.. eşim heves etmiş almış bide ben diodum ikide bir yaşıyo mu ki falan haberimiz yok diye en çok da ondan almış..ben ayarlayamıom tek başıma ama eşim bulup dinletiyoo güsel bişi değişik yani..

bende merak içideyim eşim ne der bilmem....insanın içi rahat eder en azından

puiko canım sesin çıkmıyor....
öğrenebildin mi...sıkma canını her şey yolunda allahın izniyle

ne güsel yaa hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullansın bebeğin inşallah annesi

güle güle kullansın inşallah, eve gidince büyük sürpriz desene :)

hayırlı olsun cescim Allah güle güle kullanmayı nasip eder inşallah.artık sürekli odaya girip hayaller kurarsın daha bir heycanlı olur

Evet yaaaa cok guzel, odası olsun olmasın bebegimiz olacak daha güzel bişi yok zaten. Allah herkese gonlune gore versin. Hepinize tesekkur ederim.

Süppppeeeermiş. artık kulagından cikarmazsin cihazı. elin karnında dolanır durursun :) hayırlı olsun.

puiko canım sesin çıkmıyor....
öğrenebildin mi...sıkma canını her şey yolunda allahın izniyle
beklemedeyim güzelim, hem kuzenimi hem doktorumu bekliyorum, bakalım önce hangisi arayıp da ne olduğunu söyleyecek.
o kriz halim geçti, bir ara sinirlerim boşaldı çok ağladım ama şimdi daha iyiyim, daha da iyi olucam inşallah.

hoşgeldin cnm iyiyiz sen nasılsın? bişey rica etsem senden benim adımı esra1980 olarak bide ikili tarama testi yapıldı diye değiştirebilirmisin?

Tamam tatlım,değiştiririm tabii ki..

esrant misler gibi oldun desene....

Evet canım mis olduk biz kuzumlaa

belki bebiş hareket etmiştir hissetmişsindir e artık büyüdüler annesi bende de oluyo arada çok değişik ve güzel bi duygu

bebeğinin hareketi canım hadi gözün aydın....maşallah erkeğimiz geliyor

Ayy ama henüz çok erken değil mi kızlar,çok heyecanlandım şimdi yaa:18:

merak etme canım...güzel dşün güzel olsun...
gelir haber şimdi düşünme muhabbete dalda zaman geçsin...sevinçli haberimiz gelir ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…