canım gözün aydın inşallah benimki de olumludur.
tebrik ederim darısı benim ve tüm bekleyenlerin başına inşallah
Evett
Kızlar bir şey soracağım ben size
Dün ben tv izlerken uzanmıştım sağ tarafıma.
Birden böyle göbeğimde (sağ kısımda) aynı kelebek varmış da kanatlarını
çırpıyormuş gibi oldu
Çok şaşırdım
Ama böyle bağırsak hareketi değil,sanki cidden içimde kelebek var da
kanatlarını çırpıyor gibi:44:
Nedir bu anlamadım..
3-4 saniye kadar sürdü..
amin canım allahım hepimizin bebişlerini korusun sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inş.
Evett
Kızlar bir şey soracağım ben size
Dün ben tv izlerken uzanmıştım sağ tarafıma.
Birden böyle göbeğimde (sağ kısımda) aynı kelebek varmış da kanatlarını
çırpıyormuş gibi oldu
Çok şaşırdım
Ama böyle bağırsak hareketi değil,sanki cidden içimde kelebek var da
kanatlarını çırpıyor gibi:44:
Nedir bu anlamadım..
3-4 saniye kadar sürdü..
kıslaar dün gece yazdımm ama çok ilerlemiş görmemiş olabilirsinizz.. bizim babişimis dee bebişimisiin kalp atışlarını dinleyebilmemiz için süpriz olarak el doppleri almış bisee artık merak ettim mi dinleyebileceğimm ne güseel çok sevindim paylaşmaak istedimm sizinleee
hayırlı olsun canım güle güle kullanın
buraya 2010da üye oldum ama ilk mesajımı sana attım
kıslaar dün gece yazdımm ama çok ilerlemiş görmemiş olabilirsinizz.. bizim babişimis dee bebişimisiin kalp atışlarını dinleyebilmemiz için süpriz olarak el doppleri almış bisee artık merak ettim mi dinleyebileceğimm ne güseel çok sevindim paylaşmaak istedimm sizinleee
eşin çok düşünceliyimiş ya maşallah durmadan dinlersin artık pıtpıtlarını bize de lazım ondan ya biz daha hiç duymadık sadece gördük kalp atışlarını ama perşembe sağlık ocağına gidicem o zaman dinleyebilirim herhalde
Allah razı olsun , desteğin için çok teşekkür ederim, hoşgeldin aramıza
öslemim çok güzel bende mi alsam
merak içindeyim
canımm güsel bişi de gerek var mı tartışılır.. eşim heves etmiş almış bide ben diodum ikide bir yaşıyo mu ki falan haberimiz yok diye en çok da ondan almış..ben ayarlayamıom tek başıma ama eşim bulup dinletiyoo güsel bişi değişik yani..
hayırlı olsun canım güle güle uyusun inşallah bebişiniz.odasını falan boyattınızmı? benim eşim polis 1 2 yılada doğu görevimiz var o yüzden eşim takım alma taraftarı değil insan çok hayaller kuruyor ama malesef şartlar başka şeyleri gerektiriyor
ne güsel yaa hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullansın bebeğin inşallah annesi
güle güle kullansın inşallah, eve gidince büyük sürpriz desene :)
hayırlı olsun cescim Allah güle güle kullanmayı nasip eder inşallah.artık sürekli odaya girip hayaller kurarsın daha bir heycanlı olur
beklemedeyim güzelim, hem kuzenimi hem doktorumu bekliyorum, bakalım önce hangisi arayıp da ne olduğunu söyleyecek.puiko canım sesin çıkmıyor....
öğrenebildin mi...sıkma canını her şey yolunda allahın izniyle
hoşgeldin cnm iyiyiz sen nasılsın? bişey rica etsem senden benim adımı esra1980 olarak bide ikili tarama testi yapıldı diye değiştirebilirmisin?
esrant misler gibi oldun desene....
belki bebiş hareket etmiştir hissetmişsindir e artık büyüdüler annesi bende de oluyo arada çok değişik ve güzel bi duygu
bebeğinin hareketi canım hadi gözün aydın....maşallah erkeğimiz geliyor
beklemedeyim güzelim, hem kuzenimi hem doktorumu bekliyorum, bakalım önce hangisi arayıp da ne olduğunu söyleyecek.
o kriz halim geçti, bir ara sinirlerim boşaldı çok ağladım ama şimdi daha iyiyim, daha da iyi olucam inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?