2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende konuya nerden gireceğimi bilemedim..şöyle gireyim beminde bebişim erkek...

kızlar işler yoğundu okuyamadım yine baya yazmışsınız. öncelikle doğum günümü kutlayan arkadaşlara çooooooooookkkkkkkkk teşekkür ediyorum. beni çok mutlu ettiniz. alalh da sizleri mutlu etsin inşallh )) puiko doktorla görüşür görüşmez bize bilgi ver olurmu? ama moralini bozma inşallah bi sıkıntı olmaz. zaten bebeğin ense kalınlığı iyiyse kan testinin çok da önemi yok. moralini iyi tut canım

şimdiki çocuklara şaşmamak lazım....onlardan her şey beklenir

Eğer o bebişse aayyyy ben artık hep beklerim hep beklerim.
Pff dayanamayacağım sanırım,hemen konu açmak istiyorum.
Tecrübeli anneler bilir sanırım
Bu arada neden erkek dedin ki?
Erkekler erken mi hareket edermiş:44:

evet canım erken hareket ediyorlar...

benim ilk bebeğim erkekti...bu haftalarda bende hissettim.....hayırlısı olsun....

çok teşekkür ederim cnm..12.haftada öğrendim

benim doktorum bişi demedi 13. haftam bitti oysaki bugünde doktordaydık. insan merak ediyor çocuğun adı bayram kalacak bu gidişle bayrama yada ondan sonrasına denk geliyor diye bayram seyran diyip duruyoruz.
akşama bir bahane bulup acile mi gitsem napsam

İşte ben de böyle düşündüğüm için çok şaşırdım ve de merakladım:44:
Bu arada doğum günün sanırım canım.
MUTLU MUTLU YILLAR

evet ben de öle dediği için hiçbi hareketi bebeğime yormuyorum ama hissedenler varmış demekki. çok teşekkür ederim canım ))

cnm doktorumun ultrasonu çok gelişmiş burda bir füze görüyorum dedi tipide erkeğe benziyormuş zaten hisstemiştim

Cok sevindim ya demek ki baya grantili erkek bu seninki. Ben de erkek hissediyorum. doktorum bi cikinti var ama klitoral cikinti da olabilir dedi. 5 martta benimki de belli olur heralde diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…