Cok sevindim ya demek ki baya grantili erkek bu seninki. Ben de erkek hissediyorum. doktorum bi cikinti var ama klitoral cikinti da olabilir dedi. 5 martta benimki de belli olur heralde diye düşünüyorum.
günler ne çabuk geçiyor değil mi5 mart bitiyor canım....
cuma 4 mart 1 gün önce kalkıcam....bugün 6.gün
Kızlar dayanamadım konu açtım meraktan
Sizler de düşüncelerinizi yazarsanız çok sevinirim
günler ne çabuk geçiyor değil mi
inşallah gittiğinde herşey yoluna girmiş olur ve bir daha bu sıkıntıları yaşamazsın
hangi konuyu açtın???
maşallah cnmmm azınlıktan biri oldun darısı başıma
farketmiyo canım ben yemek yedim sonra gittim bebek ne yapıcağını şaşırmıştı tok olunca çok hareketli oluyorlar aklında olsun
ya benim bebiştemi var bi gariplik dr.yanına girmeden 10 dk.önce yemek yedim bizimki bi uyuyodu sormayın birtürlü uyandıramadık ne öksürük ne ultrason kar etmedi bende hamileliğim başından beri uyuyorum sanırım bana çekti
tatlıya cok tepki veriyolar diye biliyorum. ben gitmeden önce top kek yedim mesela. zıpladı durdu. sen de dene bakalım bi dahaki sefere cikolata ya da kek gibi tatlı bişi ye.
slm arkadaşlar dün akşam yaşadıklarımı sizinle paylaşmak istiyorum..kabus gibiydi tuvalete gittiğimde kan geldiğini gördüm ve şok oldum tabi hemen eşimi aradım ama ağlamaktan zar zor konuştum normalde 12 hafta 4 gün lük gebeyim gelen kanama lekelenme tarzında değilid adet kanaması gibiydi beni de en çok korkutan şeyde buydu .zaten öncesinde 2 tane kaybım vardı bunun içinde dahada tedirgindim .neyse eşim geldi apar topar doktaro gittik doktorum vajinal ultrasoda baktı bebeğime herşey gayet normal dedi sonra rahime baktı açıklık varmı kanama odaği varmı diye sonra vajinit olduğumu söyledi bunun dışında herşey normalde yani kanamamın sebebi ni bulamadı sadece sürekli yatmam gerektiğini ve çok dikket etmem gerektiğini söyledi birde fitille progestoran 200 mg.yazdı.ben hiç birşey anlamadım bu işte kanama neden oldu niye kanadı hala kafama taılıyo ve hala çok korkuyorum.bu günde ikilitest için gitti çapadarecep beye oda herşeyin yolunda gittiğini söyledi bir anormallik yok dedi ama benim içim hala rahat değil allaha emanet inşallah bebeğime birşey olmaz ..
Ben de bir dilim çikolatalı ekmek yedim,daha çok hareket etsin diye
kızlar eşim bana çiçek göndermiş şimdi geldi ama nota sen ben ve oğlumuzla yazmışşş :-(((((((((( ben kız istiyorum o ısrarla erkek diyo
Ben de bir dilim çikolatalı ekmek yedim,daha çok hareket etsin diye
kızlar eşim bana çiçek göndermiş şimdi geldi ama nota sen ben ve oğlumuzla yazmışşş :-(((((((((( ben kız istiyorum o ısrarla erkek diyo
ben çikolatayı çok severdim ama hamileliğimde hiç yiyemedim...sadece ballı tatlıları canım çekiyor...o da yeni yeni...ama bebeğim hareketliydi
ben çikolatayı çok severdim ama hamileliğimde hiç yiyemedim...sadece ballı tatlıları canım çekiyor...o da yeni yeni...ama bebeğim hareketliydi
kızlar belki saçma gelebilir ya da erken diyebilirsin ama ben bebeğimi ikidir hissediyorum.
ilk dün gece hissettim keseyi sağ kasığımda top gibi sertti, eşim de gördü sol taraf yumuşak ve bastırınca içe göçüyor ama sağ taraf avucumu komple doldurur şekilde ve taş gibi.
tüm güm farkında değildim şimdi yine aynı taraf sertleşti, ben burdayım diyor sanki
gamze nasılsın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?