2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Cok sevindim ya demek ki baya grantili erkek bu seninki. Ben de erkek hissediyorum. doktorum bi cikinti var ama klitoral cikinti da olabilir dedi. 5 martta benimki de belli olur heralde diye düşünüyorum.

sağlıklı olsunda erkek kız faretmez tabi ama insan merak ediyor..bence ne hissediyorsan o oluyor...

farketmiyo canım ben yemek yedim sonra gittim bebek ne yapıcağını şaşırmıştı tok olunca çok hareketli oluyorlar aklında olsun

ya benim bebiştemi var bi gariplik dr.yanına girmeden 10 dk.önce yemek yedim bizimki bi uyuyodu sormayın birtürlü uyandıramadık ne öksürük ne ultrason kar etmedi bende hamileliğim başından beri uyuyorum sanırım bana çekti

tatlıya cok tepki veriyolar diye biliyorum. ben gitmeden önce top kek yedim mesela. zıpladı durdu. sen de dene bakalım bi dahaki sefere cikolata ya da kek gibi tatlı bişi ye.

selam arkadaşım çok geçmiş olsun inşallah önemli birşey değildir öyle şeyler oluyor ki içimizde bu süreçte içerde bi kamera olsa da olup biteni izlesek diye düşündümde yok yok ben bu kadar incelerken herhalde öyle birşey olsa iyice pimpirikleniriz diye düşündüm Allahım hakkımızda hayırlı olanı versin gönlümüze göre olsun tabi ama inşallah rabbim bebeklerimizi bize bağışlar çok düşünmemeye çalış arkadaşım çünkü ne kadar çok irdelersek o kadar canımız sıkılıyor inşallah önemli birşey değildir Allah yar ve yardımcın olsun ....

kızlar eşim bana çiçek göndermiş şimdi geldi ama nota sen ben ve oğlumuzla yazmışşş :-(((((((((( ben kız istiyorum o ısrarla erkek diyo

Ben de bir dilim çikolatalı ekmek yedim,daha çok hareket etsin diye

ben çikolatayı çok severdim ama hamileliğimde hiç yiyemedim...sadece ballı tatlıları canım çekiyor...o da yeni yeni...ama bebeğim hareketliydi

kızlar eşim bana çiçek göndermiş şimdi geldi ama nota sen ben ve oğlumuzla yazmışşş :-(((((((((( ben kız istiyorum o ısrarla erkek diyo

E biraz damarına basar artık erkek istedigi icin. Allah ne yazdıysa o sınucta. Sen onu bosver ciceklerin keyfini cikar.

Ben de bir dilim çikolatalı ekmek yedim,daha çok hareket etsin diye

ben çikolatayı çok severdim ama hamileliğimde hiç yiyemedim...sadece ballı tatlıları canım çekiyor...o da yeni yeni...ama bebeğim hareketliydi

nota takılma çok güzel jest yapmış, sen kıza dair hayaller yaşıyorsun demek o erkeğe.
inşallah kucağınıza alınca kız erkeği farketmeyecek

Ben de tatlıyı hiiiiç istemedim hamileligimde. hep tuzlu ve hamurisi cekiyo canım. ama hareket etmesi icin yiyorum doktor oncesi tatlı.

Benim de hiç canım istemiyor tatlı ki önceden delisiydim.
Sadece bebeğim hareket etsin diye yedim o gün de

kızlar belki saçma gelebilir ya da erken diyebilirsin ama ben bebeğimi ikidir hissediyorum.
ilk dün gece hissettim keseyi sağ kasığımda top gibi sertti, eşim de gördü sol taraf yumuşak ve bastırınca içe göçüyor ama sağ taraf avucumu komple doldurur şekilde ve taş gibi.
tüm güm farkında değildim şimdi yine aynı taraf sertleşti, ben burdayım diyor sanki

Saçma olur mu hiiiiç. boyle boyle hissedicez tabi biz de zamanla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…