2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Evet Esra'cim hatta simdi esim aradı. gelmişler ve kurmuşlar odayı. hem de cok guzel olmus, cok merak icerisindeyim, saat 6 olmak bilmiyorrrr. olsa da ciksam gitsem.
Bitse de gitsek
Bitse de gitsek
Bitse de gitsek
Bitse de gitsek

ayy ne güzel heyecanlar bunlar seninle beraber bende burdan heyecanlanıyorum

İnşallah geçer canım yaa İnş baş ağrıların geçer canım. Benimki migren değil öyle olsa napardım bilmiyorum. Allah şifa versin ins. öyle sinir geliyor ki baş ağrısından nefes darlığından etrafımdakileri boğazlıyacağım resmen ama sesimi çıkarmadan oturmaya çalışıyorum. İş yerimde bir sürü insan çok yoğun çalışma temposu var, hamilelere haftada 3 gün çalışma olsun

Son düzenleme:
canım gözün aydın inşallah kendi doktorunda en kısa zamanda döner için iyice rahat eder

amerika'ya ulaştım bilgi aldım, göztepe'ye ulaşamadım.
sağol canım inşallah dr'um da olumlu konuşur,burda bir takım testlere daha çabuk yönlendiriyorlar ama dışarda böyle değil.

hatta evden çalışalım bence...

gözün aydın canım, herşey normalmiş boşuna telaşlandın

puiko tatlım içinin rahatlamasına sevindim.doktorunda her şey normal diycek...gözün aydın şimdiden

Evet Esra'cim hatta simdi esim aradı. gelmişler ve kurmuşlar odayı. hem de cok guzel olmus, cok merak icerisindeyim, saat 6 olmak bilmiyorrrr. olsa da ciksam gitsem.
Bitse de gitsek
Bitse de gitsek
Bitse de gitsek
Bitse de gitsek

canım daha erken değilmiii, ben olsam hergün bebeğimin odasını görsem daha da sabırsızlanırım. nasıl dayanacaksın şimdi

canım daha erken değilmiii, ben olsam hergün bebeğimin odasını görsem daha da sabırsızlanırım. nasıl dayanacaksın şimdi

Valla sabırsızlıgın bir ölçüsü yok. zaten sabırsızım bebegimin dogması konusunda, odayı da aldım aynı sabırsızlıkla tam gaz devam. son zamanları beklemek istemedim acikcasi. yaz olcak, durumum nasıl olcak bilmiyorum. iyi zamanımda gönlümün istedigince alayım hazır edeyim, bebegiim dogana kadar da masrafları kolaylayalım istedik en önemlisi. ben orayı tapınak yaparım şimdi. eve gidince bi girerim, gece yatarken, sabah kalkınca. girer girer cikarim artik. Bazılarına göre erken tabi, ablam da alma daha dedi ama ben de böyle olsun istedim, eşimle de paralel düşününce aldık.

bende sırf bu yüzden dün gittim doktora neyse ki bir problem yok şükürler olsun.demek ki birçoğumuz aynı duygular içersindeyiz

Merhaba arkadaşlar :))
Bu pazartesi 13. haftaya adım atarak, ikinci trimestera girmiş bulunuyoruz. Acaba, sizin doktorunuz 4 boyutlu ultrasona ne zaman geçeceğini söyledi. Bizimkisi, karıncalı siyah beyaz ekrandan devam ediyor sağolsun :))

bu haftalarda başlıyolar yavaş yavaş 4 boyutluya. benimki baktı, ama ordan da anlaması zor bebegin neresi neresi.

Hanımlar ben çıkıyorum. mesai bitti nihayet. herkese iyi akşamlaaaaar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…