Evet Esra'cim hatta simdi esim aradı. gelmişler ve kurmuşlar odayı. hem de cok guzel olmus, cok merak icerisindeyim, saat 6 olmak bilmiyorrrr. olsa da ciksam gitsem.
Bitse de gitsek
Bitse de gitsek
Bitse de gitsek
Bitse de gitsek
Canım ya gececek hepsi ama az daha sabretcez napalım. bol bol temiz hava al. cokkapalı ortamlarda durma. arada pencere ac ki temiz hava gelsin. baş agrisina dicek bisey bulamıyorum kelin ilacı olsa kendi kafasina surerdi hesabı.. ben de haftada 1 migren krizi geciriyorum. yatak döşek yatıyorum.
canım gözün aydın inşallah kendi doktorunda en kısa zamanda döner için iyice rahat eder
İnşallah geçer canım yaaİnş baş ağrıların geçer canım. Benimki migren değil öyle olsa napardım bilmiyorum. Allah şifa versin ins. öyle sinir geliyor ki baş ağrısından nefes darlığından etrafımdakileri boğazlıyacağım resmen ama sesimi çıkarmadan oturmaya çalışıyorum. İş yerimde bir sürü insan çok yoğun çalışma temposu var, hamilelere haftada 3 gün çalışma olsun
:) sağol canım daha iyiyim en azından yüzüm gülmeye başladı, eksik olmayınBEN ONUN3,3 MM LİK BURUN KEMİĞİNİ YERİM. herkes bu riski taşıyor tatlım içini ferah tut nolur bak görürsün ii çıkacak.
hatta evden çalışalım bence...
kızlar doktorumdan hala ses yok ama kuzenim cevap verdi sizle paylaşmak istiyorum, sanırım iyi bir şeyler söylüyor.
First trimester aneuploidy testing (ikili test) sonucuna gelince:
-- Ense kalinligi 1.6 mm: NORMAL
-- Burun kemigi gorulmus ve 3.3 mm: NORMAL
-- Down syndrome risk, adjusted: 1/1808. Bu sonuc hakkinda ben hastalarim hicbir zaman normal yada anormal demiyorum. Sonuc sunu soyluyor. Eger 1808 tane ayni durumdaki hamileyi yanyana koyarsak, bunlardan bir tanesinde Down sendromlu fetus olmasini bekliyoruz. Herkesin risk anlayisi farkli. Bunun icin hastalarima su ornegi veriyorum. Herkes ayni ucaga biniyor. Bircok yolcu ucaktan korkmuyor. Bazilari da ayni ucagin icinde olmasina ragmen korkuyor. Tekrar, herkesin risk anlayisi farkli. Ama, bu risk dusuk sayilabilir. 18 inci haftada detayli ultrason sonucu normal cikarsa bu risk 1:1808 den yaklasik olarak 1:3600’a dusecek. Amniosentezden dolayi gebeligi kaybetme riski 1:400 civarikda. Yani amniosentez dokuz kat daha riskli.
-- Trisomy 13/18 risk, adjusted: 1/5258. Bu da dusuk sayilabilecek bir risk. Yine, 18’inci haftadaki ultrason normal olursa bu riski 80% civarinda dusuruyor.
-- Son olarak da PAPP-A is at 0.75 MoM. NORMAL
gözün aydın canım, herşey normalmiş boşuna telaşlandın
inşallah canım benim inşallahpuiko tatlım içinin rahatlamasına sevindim.doktorunda her şey normal diycek...gözün aydın şimdiden
Evet Esra'cim hatta simdi esim aradı. gelmişler ve kurmuşlar odayı. hem de cok guzel olmus, cok merak icerisindeyim, saat 6 olmak bilmiyorrrr. olsa da ciksam gitsem.
Bitse de gitsek
Bitse de gitsek
Bitse de gitsek
Bitse de gitsek
canım daha erken değilmiii, ben olsam hergün bebeğimin odasını görsem daha da sabırsızlanırım. nasıl dayanacaksın şimdi
bende de olmuştu bu hatta akşam akşam muayene olmaya gittim doktorada hamilelik belirtilerim yok acaba bebek duruyor mu diye geldim dedim kadın benim deli olduğumu düşünmüştür kesin.yalnız olmadığıma sevindim... sonrasında çok utandım
Merhaba arkadaşlar :))
Bu pazartesi 13. haftaya adım atarak, ikinci trimestera girmiş bulunuyoruz. Acaba, sizin doktorunuz 4 boyutlu ultrasona ne zaman geçeceğini söyledi. Bizimkisi, karıncalı siyah beyaz ekrandan devam ediyor sağolsun :))
Hanımlar ben çıkıyorum. mesai bitti nihayet. herkese iyi akşamlaaaaar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?