2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

mymelll, kızlaaar doktorum aradı sonunda
korkulacak hiçbir durumum yokmuş
Allahıma binlerce şükür olsun ömrümden ömür gitti
bebeğimi çok seviyorum ve ona zarar gelsin istemiyorum, hstalıklar da uzak olsun yavrumdan.
beni korkutan pozitif değer vardı ya yani biochemistry risk pozitif çıkmıştı yabu ileriye dönük anne ile ilgili tansiyom problemi yaşanabileceğini gösteriyormuş, kesinlikle bebekle alakalı bir şey değilmiş
tuz tüketimi kontrollü olacak, aşırı yorgunluk ve stresten de uzak olacaksın diyor bunlar tetikleyicilermiş.
ilerde istersen 4'lü test yapabiliriz pozitif olan değerinin ne durumda olduğuna bakrız dedi
snırım kuzenimin bahsettiği 18. haftadaki ölçüm bu olsa gerek

Çok geçmiş olsun, bu korkular neymiş anladım. Allah hiç bir anneye yaşatmasın.

hadi gözünaydın puiko çok sevindim senin adına rahatla artık...

ay tatlım çok sevindim...
demiştim sana allahım yavrularımızı korusun

sen atlattın darısı benim yaptırmayanların başına....
şükürler olsun allahım

Son düzenleme:

mutlu yıllara feyruka

Çok geçmiş olsun, bu korkular neymiş anladım. Allah hiç bir anneye yaşatmasın.

hadi gözünaydın puiko çok sevindim senin adına rahatla artık...

ay tatlım çok sevindim...
demiştim sana allahım yavrularımızı korusun

sen atlattın darısı benim yaptırmayanların başına....
şükürler olsun allahım

çok teşekkür ederim arkadaşlar.
darısı tüm bekleyen anne adaylarının başına inşallah.
inanın her duamda varsınız. Korkutan haberlerle durumlarla karşılaştırmasın Allahım.

canım hayrlı olsun çok sevindim maşallah bebişe

yine aynı rengim sevalcim lorealin 02 çok çok açık doğal sarısı ile boyuyorum birkaç yıldır aynı boyayı kullanıorum.

güne gelincede sadece 1 şey yiyebildim oda ekşi diye yani limon sıktım diye ama şimdi midemde şişti sanırım midemde zor zaptediorum başka bişi çekmedi canım okdr çokta çeşit vardı off normal melis olsa nasıl götürürdü herşeyi

baştan okumaya başladım sonucu görmedim ama canını sıkma puikocummm bnmmmm negatf olmaaaaa lütfen gerçi şimdiye kadar almışsındır sonucu diye düşünüorummm odaaa iyidirrrr

meliscim gelmişsin hoşgeldinnn bebişe iyi baktın mı bakim bugün???afiyetle yemişsindir umarım yapılan yiceklerii

kahverengi lekelerimiz yine teşrif etti...anlamıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu arada kızlar söylemeyi unuttum. Bugun bebek odası takımımız geliyooooor, eve gittigimde esim yerleştirmiş olucaaak, çok heyecanlıyım.

ay cess okuyunca kalbim gümgüm attı sanki bnm evime oda gelecekmiş gibi oldumm hatta sanki içeri gidince odayı görcekmişim gibi olduuu güle güle güzel günlerde kullansın paşamız inşallaahhhhh (bilerek paşa dedimm)

sağlık olsun canım yaa.artık ilerleyen hamilelik döneminde rahatça yersiniz.benim maşallahım var ha gayret bişeler yiyorum.yapan olsa ne kadar yerim meçhul bu arada ilerleyen aylarda geceleri kalkıp yemek yiyen arkadaşlarım vardı.velet gece mide kazıntısı yapıp anneyi çok fena acıktırıyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…