İyi akşamlar kızlarkendinize ve bebişlerinize iyi bakın.
mymelll, kızlaaar doktorum aradı sonunda
korkulacak hiçbir durumum yokmuş
Allahıma binlerce şükür olsun ömrümden ömür gitti
bebeğimi çok seviyorum ve ona zarar gelsin istemiyorum, hstalıklar da uzak olsun yavrumdan.
beni korkutan pozitif değer vardı ya yani biochemistry risk pozitif çıkmıştı yabu ileriye dönük anne ile ilgili tansiyom problemi yaşanabileceğini gösteriyormuş, kesinlikle bebekle alakalı bir şey değilmiş
tuz tüketimi kontrollü olacak, aşırı yorgunluk ve stresten de uzak olacaksın diyor bunlar tetikleyicilermiş.
ilerde istersen 4'lü test yapabiliriz pozitif olan değerinin ne durumda olduğuna bakrız dedi
snırım kuzenimin bahsettiği 18. haftadaki ölçüm bu olsa gerek
bebeğimi çok seviyorum ve ona zarar gelsin istemiyorum, hstalıklar da uzak olsun yavrumdan.
beni korkutan pozitif değer vardı ya yani biochemistry risk pozitif çıkmıştı yabu ileriye dönük anne ile ilgili tansiyom problemi yaşanabileceğini gösteriyormuş, kesinlikle bebekle alakalı bir şey değilmiş
tuz tüketimi kontrollü olacak, aşırı yorgunluk ve stresten de uzak olacaksın diyor bunlar tetikleyicilermiş.
ilerde istersen 4'lü test yapabiliriz pozitif olan değerinin ne durumda olduğuna bakrız dedi
kızlar işler yoğundu okuyamadım yine baya yazmışsınız. öncelikle doğum günümü kutlayan arkadaşlara çooooooooookkkkkkkkk teşekkür ediyorum. Beni çok mutlu ettiniz. Alalh da sizleri mutlu etsin inşallh)) puiko doktorla görüşür görüşmez bize bilgi ver olurmu? Ama moralini bozma inşallah bi sıkıntı olmaz. Zaten bebeğin ense kalınlığı iyiyse kan testinin çok da önemi yok. Moralini iyi tut canım
Çok geçmiş olsun, bu korkular neymiş anladım. Allah hiç bir anneye yaşatmasın.
hadi gözünaydın puiko çok sevindim senin adına rahatla artık...
ay tatlım çok sevindim...
demiştim sana allahım yavrularımızı korusun
sen atlattın darısı benim yaptırmayanların başına....
şükürler olsun allahım
çok teşekkür ederim arkadaşlar.
darısı tüm bekleyen anne adaylarının başına inşallah.
inanın her duamda varsınız. Korkutan haberlerle durumlarla karşılaştırmasın Allahım.
canım hayrlı olsun çok sevindim maşallah bebişemymelll, kızlaaar doktorum aradı sonunda
ben ekim annesiyim amabeklenen doğum tarihi 3 ekim
meliscim sarı rengi tutturmak zor.nasıl tutturuyorsun.gerçi profil rengin sarıydı.şimdi hangi renge boyattın umarım geldiğinde görürsün mesajımı.sen afiyetle yemekleri götürüyorsundur şimdik ohhh yarasın bebişimize
selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım gerçi esra1980,sezii beni bilirler benimde inşallah bi aksilik çıkmazsa 27 eylül civarında doğum bekleniyor Allah hepimizin yardımcısı olsun
çok sağol canım benim,canım hayrlı olsun çok sevindim maşallah bebişe
arkadaşlar çok moralim bozuk benim
ikili test kan sonuçlarım bugün çıktı ama hala dr'umla görüşemedim, ameliyatları varmış asistanı da benim yorumlama yetkim yok diyor.
kan dğerlerim elimde ama bir şey anlamıyrum
bir pozitif iki negatif değerim var
Bu arada kızlar söylemeyi unuttum. Bugun bebek odası takımımız geliyooooor, eve gittigimde esim yerleştirmiş olucaaak, çok heyecanlıyım.
yine aynı rengim sevalcim lorealin 02 çok çok açık doğal sarısı ile boyuyorum birkaç yıldır aynı boyayı kullanıorum.
güne gelincede sadece 1 şey yiyebildim oda ekşi diye yani limon sıktım diye ama şimdi midemde şişti sanırım midemde zor zaptediorum başka bişi çekmedi canım okdr çokta çeşit vardı off normal melis olsa nasıl götürürdü herşeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?