2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kuzummmmm bebek o işteeee ben daha önce 2 defaaa hissettim birinde yüzüstü yatmıştım diğerindede sırtüstü yatmıştım dümdüz yine hissettim dr uma sordum bebeğin o işte dedi

kahverengi lekelerimiz yine teşrif etti...anlamıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa

geçmiş olsun mymelcim.ay biran önce atlatsan 3.ayı. doktorun ne söylüyor bu durum hakkında ne kadar sürcekmiş yaa.insan durmadan acaba bişey mi oldu diye kafayı yer.inşallah sağlığı yerindedir canım benim ya.

öle deilll mymel ben 2 kere hisseettim erkek deilll hareketlii demek yaa banane bananneeeeeee
tamam kızlarda da oluyor.....

valla şaştım kaldım kafayı yiycemm

kızlar eşim bana çiçek göndermiş şimdi geldi ama nota sen ben ve oğlumuzla yazmışşş :-(((((((((( ben kız istiyorum o ısrarla erkek diyo

Allahımm yaa nedir bu pipi takıntısı sizinkileirnnn neysee oğluşun olsun bari yaaa ben hala huzur erkekte diorum sizinkilerde

baştan okumaya başladım sonucu görmedim ama canını sıkma puikocummm bnmmmm negatf olmaaaaa lütfen gerçi şimdiye kadar almışsındır sonucu diye düşünüorummm odaaa iyidirrrr
sorma meliscim ya çok korktum bugün
ama neyse ki korktuğum pozitif değer bebekle ilgili değilmiş ilerde tansiyon riski taşıdığıma dağır 1/131'lik oranmış. Gülşen hn.'ın ameliyatları vardı ona ulaşamadıkça o pozitif değerin ne olduğunu da bilmedikçe telaşlandım, ağladım durdum.
Allahıma bin şükür ki her şey yolundaymış.
inşallah canım haftaya sen de iyi haberlerle gelirsin.

kahverengi lekelerimiz yine teşrif etti...anlamıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa

canım inşallah herşey çok güzel olcak...moralini bozma sakın güçlü olmalısın....

Allahımm yaa nedir bu pipi takıntısı sizinkileirnnn neysee oğluşun olsun bari yaaa ben hala huzur erkekte diorum sizinkilerde

canım seninde erkekmiydi cinsiyeti belli olmuşmuydu???

Bu arada esracım benim bebişte büyük olasılıkla ERKEK dedi doktor...yazabilirsin listeye....

Kızlar selam,
Yaptırdık testimizi bugün 1.1 çıktı ense kalınlığı,kan testimizi de umarım cuma alacağız.
Çok şükür diyorum.
Cinsiyet için bişey söylemedi:18:

bir erkek haberi daha :) hadi hayırlısı bakalım lila 5 sen Ankaradaydın değil mi dra nereye gidiyorsun ben de Ankaradayım drum 16.haftadan önce söylemiyor

benim arkadaşım 2 günde bir 1 kavanoz reçeli gece uykusu sırasında bitirirmiş başucuna koyarmış su gibi dayardım ağzıma diorrr gerçektennnnde reçel gibi dünya tatlısı bir kızı var eylülde doğurdu oda

bana doktorum ilk hamilelikte 5. aydan itibaren hissedersin hareketleri demişti :-(((

5.ay çoook geeç 4.ayda tekmelere başlıyolar biçoğu :) Ben 2-3 hafta önce pırpırlarını hissetmiştim şimdi neredeyse hergün hissediyorum özellikle yemeklerden sonra horon tepiyor galiba içerde

öle deilll mymel ben 2 kere hisseettim erkek deilll hareketlii demek yaa banane bananneeeeeee
eveet kızlarda da hissedilsin noooluuurr benim 3 hafta falan oldu ilk hissetmem

tamam kızlarda da oluyor.....

valla şaştım kaldım kafayı yiycemm

evet kızlardada oluorrr

akıntılara takılmaaa amaa hem akıntınvar hemde diorsunki cuma iş başı yapcam off mymel offfff bebişin nazlı sen inatçı napcaz biz sizinleeeee

Kızlar selam,
Yaptırdık testimizi bugün 1.1 çıktı ense kalınlığı,kan testimizi de umarım cuma alacağız.
Çok şükür diyorum.
Cinsiyet için bişey söylemedi:18:

gözünaydın gizmo taramalar iyi çıkıyor çok şükür cinsiyeti bana da söylememişti randevumda 18Martta günler geçmiyor valla

mymelcim
sıkıntı yapmak yok, sonuçta kanaman yok, içinde kalan döküntülerdir onlar

bende puikoya katılıyorum.benim adet dönemimde son günlerim genelde kahverengi leke gelirdi.sende içini ferah tut bence mymelcim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…