Evett
Kızlar bir şey soracağım ben size
Dün ben tv izlerken uzanmıştım sağ tarafıma.
Birden böyle göbeğimde (sağ kısımda) aynı kelebek varmış da kanatlarını
çırpıyormuş gibi oldu
Çok şaşırdım
Ama böyle bağırsak hareketi değil,sanki cidden içimde kelebek var da
kanatlarını çırpıyor gibi:44:
Nedir bu anlamadım..
3-4 saniye kadar sürdü..
bebeğinin hareketi canım hadi gözün aydın....maşallah erkeğimiz geliyor
kahverengi lekelerimiz yine teşrif etti...anlamıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa
tamam kızlarda da oluyor.....öle deilll mymel ben 2 kere hisseettim erkek deilll hareketlii demek yaa banane bananneeeeeee
geçmiş olsun mymelcim.ay biran önce atlatsan 3.ayı. doktorun ne söylüyor bu durum hakkında ne kadar sürcekmiş yaa.insan durmadan acaba bişey mi oldu diye kafayı yer.inşallah sağlığı yerindedir canım benim ya.
öle deilll mymel ben 2 kere hisseettim erkek deilll hareketlii demek yaa banane bananneeeeeee
kızlar eşim bana çiçek göndermiş şimdi geldi ama nota sen ben ve oğlumuzla yazmışşş :-(((((((((( ben kız istiyorum o ısrarla erkek diyo
sorma meliscim ya çok korktum bugünbaştan okumaya başladım sonucu görmedim ama canını sıkma puikocummm bnmmmm negatf olmaaaaa lütfen gerçi şimdiye kadar almışsındır sonucu diye düşünüorummm odaaa iyidirrrr
Allahımm yaa nedir bu pipi takıntısı sizinkileirnnn neysee oğluşun olsun bari yaaa ben hala huzur erkekte diorum sizinkilerde
canım inşallah herşey çok güzel olcak...moralini bozma sakın güçlü olmalısın....
bozmamak elde değilki sinirlerim altüst oldu yataktan çıkmıyorum....
canım inşallah herşey çok güzel olcak...moralini bozma sakın güçlü olmalısın....
canım seninde erkekmiydi cinsiyeti belli olmuşmuydu???
Bu arada esracım benim bebişte büyük olasılıkla ERKEK dedi doktor...yazabilirsin listeye....
sağlık olsun canım yaa.artık ilerleyen hamilelik döneminde rahatça yersiniz.benim maşallahım var ha gayret bişeler yiyorum.yapan olsa ne kadar yerim meçhulbu arada ilerleyen aylarda geceleri kalkıp yemek yiyen arkadaşlarım vardı.velet gece mide kazıntısı yapıp anneyi çok fena acıktırıyomuş
mymelcim
sıkıntı yapmak yok, sonuçta kanaman yok, içinde kalan döküntülerdir onlar
bana doktorum ilk hamilelikte 5. aydan itibaren hissedersin hareketleri demişti :-(((
eveet kızlarda da hissedilsin noooluuurr benim 3 hafta falan oldu ilk hissetmemöle deilll mymel ben 2 kere hisseettim erkek deilll hareketlii demek yaa banane bananneeeeeee
tamam kızlarda da oluyor.....
valla şaştım kaldım kafayı yiycemm
Kızlar selam,
Yaptırdık testimizi bugün 1.1 çıktı ense kalınlığı,kan testimizi de umarım cuma alacağız.
Çok şükür diyorum.
Cinsiyet için bişey söylemedi:18:
Kızlar selam,
Yaptırdık testimizi bugün 1.1 çıktı ense kalınlığı,kan testimizi de umarım cuma alacağız.
Çok şükür diyorum.
Kızlar selam,
Çok şükür diyorum.
mymelcim
sıkıntı yapmak yok, sonuçta kanaman yok, içinde kalan döküntülerdir onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?