sorma meliscim ya çok korktum bugün
ama neyse ki korktuğum pozitif değer bebekle ilgili değilmiş ilerde tansiyon riski taşıdığıma dağır 1/131'lik oranmış. Gülşen hn.'ın ameliyatları vardı ona ulaşamadıkça o pozitif değerin ne olduğunu da bilmedikçe telaşlandım, ağladım durdum.
Allahıma bin şükür ki her şey yolundaymış.
inşallah canım haftaya sen de iyi haberlerle gelirsin.
canım inşallah herşey çok güzel olcak...moralini bozma sakın güçlü olmalısın....
canım seninde erkekmiydi cinsiyeti belli olmuşmuydu???
Bu arada esracım benim bebişte büyük olasılıkla ERKEK dedi doktor...yazabilirsin listeye....
bir erkek haberi daha :) hadi hayırlısı bakalım lila 5 sen Ankaradaydın değil mi dra nereye gidiyorsun ben de Ankaradayım drum 16.haftadan önce söylemiyor
evet kızlardada oluorrr
akıntılara takılmaaa amaa hem akıntınvar hemde diorsunki cuma iş başı yapcam off mymel offfff bebişin nazlı sen inatçı napcaz biz sizinleeeee
bilmiyorum moralim sıfır ve ağlıyorum
bende puikoya katılıyorum.benim adet dönemimde son günlerim genelde kahverengi leke gelirdi.sende içini ferah tut bence mymelcim.
ağlama bitanem, yok yere stres yapıp kasma kendinibilmiyorum moralim sıfır ve ağlıyorum
bilmiyorum moralim sıfır ve ağlıyorum
gözünaydın gizmo taramalar iyi çıkıyor çok şükür cinsiyeti bana da söylememişti randevumda 18Martta günler geçmiyor valla
mymelcim ağlama yaaa,bak bebiş de üzülür,dr senin ağlayacağın kadar büyük bir risk görse hastanede yatırır di mi?geçicek az kaldııı
Evet canım Ankaradayım...Gazi üni. Tuncay Nas gidiyorum...erkekler kendini daha erken gösteriyor pipilerinden dolayı..dr anlayamdıysa emin olmak için 16haftayı bekleyecek.senin kız olabilir...sen nereye gidiyorsun doktora???
yok yoookkkkk bnm belli deil daha ptesi gidicem ama kız hissediorum zaten erkeksede bnm baskılarım sonucu pipisini yemiştir çoktannn
gözünaydın tatlım darısı bizlere inş.
çokkk sevindim darısı başıımmmaaaaaaa o tansiyonada sen dikkat edicen birde yaz hamilesiyiz çoğumuz yaşıcaz o tarz sorunlar amaaa çok şükürrrrrr oh beee
ağlama bitanem, yok yere stres yapıp kasma kendini
sün üzüldükçe o da ksılıp duruyordur içeride
Aaa yapma ama böyle üzülüyor Nazlı.. Geçicek bitanem lütfen sabırlı ol..9 ay yatan biçok hamile var sonunda bebeğine sağlıkla kavuşuyorlar. Haklısın çok zor ama üzülmemen gerekiyor lütfen moralini bozma ve ağlama hepimiz üzülüyoruz sen üzülünce
iyi akşamlar kızlarrrrrr bende geldim,herseferinde geçmişi okurdum ama bu sefer baya ilerlemişsiniz okuyamadım benumarım herkes iyidirrrrrr
buakşam eczaneye uğradım lierac krem aldım,baya pahalıymış ama yaa fiyatı duyunca şok oldum yok kalsın diyemedimmbakalım kocam eve gelince ne diyecekk aanızda bu kremi kullanan yada daha önce kullanış olan biri varmıı,yoksa ben boşu boşuna akşam akşam kazık mı yedim :97::97:
Saol canım ,sen ağlama bakiim ,sonra bebiş inat yapar ne cinsiyeti gösterir ne ensesini
ozaman işi bırakayım ben
10 gün olacak da 3 ayda bitecek hep endişelimi yaşayacam....evde de oluyor iştede
iyi akşamlar kızlarrrrrr bende geldim,herseferinde geçmişi okurdum ama bu sefer baya ilerlemişsiniz okuyamadım benumarım herkes iyidirrrrrr
buakşam eczaneye uğradım lierac krem aldım,baya pahalıymış ama yaa fiyatı duyunca şok oldum yok kalsın diyemedimmbakalım kocam eve gelince ne diyecekk aanızda bu kremi kullanan yada daha önce kullanış olan biri varmıı,yoksa ben boşu boşuna akşam akşam kazık mı yedim :97::97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?