2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

biliyorum biliyorum hytm,ben kendisiyle farklı bi bloktan da arkadaşım,dünya tatlısıdırr yaa o,sende görünce de çok şaşırdımm

Hımm biz de burdan tanıştık,gerçekten çok tatlıdır

mmmelekkk , çok merak ettim şimdi hangi blog bu ,vallahi çatlarım uyuyamam bu gece

ikinizi de öpüyorum ,mıncırıyorum :78:

eylül anneleri yerim sizin göbişlerinizi

Profilime de küçücük tatilciğimizden bir karecik koydum
Bakın da içinize temiz hava çekin kızlar

anaaaaa benim eşim olsa valla açar ağzını susmak bilmez.kavgacı değildir ama hakkını kimseye yedirmez valla.canım valla senin adamın bazı huylarının değişmesi gerek.huy değilde aslında hakkını araması diyelimmm

mmmelekkk , çok merak ettim şimdi hangi blog bu ,vallahi çatlarım uyuyamam bu gece

ikinizi de öpüyorum ,mıncırıyorum :78:

eylül anneleri yerim sizin göbişlerinizi

derinscim seni gördüğüme çokk sevindimm yaa ,ben kimim biliyomusun nişanlısını askerdeyken bekleyen daha snra o forumda koptuk diye seni face ten bulan,sarışınnn biriyimm,asker yolu bekleyenler birliği diyo susuyorumm

kızlar çok heyecenlı sizleri tanımak kalkamıyorum pc başından valla herkes karıştı şuan ben de

canım ya durumuna cok üzüldüm ama sen üzme tatlı canını icndeki melegini düşün biliyorum ne kadar üzülme dersemde veya dersekte insanın elinde degil üzülüyor insan hepimizin bir derdi var elbet hayat bazen kolay ve güzelken bazende böyle zor anlarda oluyor

blogger kapatıldı dün itibariyle siz ttnet kullanmıyorsunuz galiba

yarın da ttnette de kapatılacak

lig tv mahkemeye verdi bloggerı hepimizi kapatılar

Ne saçmalık
Ama ben de ttnet değil uydu net kullanıyorum,görüntüleniyor hala.

Son düzenleme:

aramaz hayatta böle geldi böle gidicek belli bizim hayatımız

Aaa sen hamilemisin yaa güzellik
daha da güzelleşmişsindir
ayy çok sevindim,maşallah ya
çok zor günler geçirdik orada off ne günlerdi.
kanim vardı hatırlıyor musun ?
o da bu sitede geçen ay oğlu doğdu onunda..
bir de sevda vardı ya hani en son o da hamileydi.. doğurmuştur çoktan
ayy eski dostunu bulmuş gibi oluyor insan,çok çok öpüyorum seni

aramaz hayatta böle geldi böle gidicek belli bizim hayatımız

Melis bebeğinle birlikte çok güzel bir sayfa açılacak hayatınızda.
Ve bence senin gibi bir anneye sahip olduğu için
daha doğuştan çok şanslı bir bebek olacak senin PİPİLİ
Son dakikada golü atayım dedim

damlacım eşinin hasretini sen çek kadın gelsin para istedin ohhh ne güzel rahat bir hayat onunkisi.çok dert etme eşin bebiş olunca uzak durma çabasına girecektir.

bnm uydu net hemen gitmiş benden üzüldüm yaa tüh

ligtv böle şeylerle uğraşacağına önce yayınını düzeltsin sonrada telefonda saatlerce bekletmeyecek bir müşteri hizmetleri ağı kursun (bu çıkışımın digiturkte sesim yüzünden müşteri hizmetlerinde işe alınmamamla hiç alakası yoktur) :82:

canımm benimm o senin güzelliğinnn,seninde olucak yakında bi yıl evleneli,senden de bi atak bekliyorumm benn evet hytm linkalimm yani sevda bnm msnde vardı konuşmadık hiç ama çocuğunun resmini koymuş maşallah çok tatlıydıı perhaps i çok merak ediyorum ondan hbrn varmıı ???
bende çok öpüyorum seni tatlım,içim bi garip oldu senle burda konuşurken ne günlerden ne günlere yaaa,duygusalım zaten ağlıycam nen şimdiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…