kızlar çok heyecenlı sizleri tanımak kalkamıyorum pc başından valla herkes karıştı şuan ben de
işte o bnm cnmm
biliyorum biliyorum hytm,ben kendisiyle farklı bi bloktan da arkadaşım,dünya tatlısıdırr yaa o,sende görünce de çok şaşırdımm
Hımm biz de burdan tanıştık,gerçekten çok tatlıdır
ama blogunuza ulaşım engellenmiştir yazıorrrr:26:mmmelekkk , çok merak ettim şimdi hangi blog bu ,vallahi çatlarım uyuyamam bu gece
ikinizi de öpüyorum ,mıncırıyorum :78:
eylül anneleri yerim sizin göbişlerinizi
mmmelekkk , çok merak ettim şimdi hangi blog bu ,vallahi çatlarım uyuyamam bu gece
ama blogunuza ulaşım engellenmiştir yazıorrrr:26:
benim eşim ciddi konularda suar sadece konu sulandırma ve gırgır şeylerde konuşur
yani yıllardır konuşuruz sadece susar en fazlaa ennn ennnnnn fazla haklısın der hayatta birine bu böle demez eşimin en yakın arkadaşı bizim üzerimize sağlam bir kredi borcu yıktı mesela ya arasana diorum eşim hamile böle böle masrafım var ödeyemiorum krediyi vs desene bana cevabı okdr samimi olamam artık yahuu üzerine okdr krediyi çekerken samimiydinizde iş karının hamile kalmasına gelincemi samimiyetiniz bitti yani anlayın bnm eşim pasiftir
mmmelekkk , çok merak ettim şimdi hangi blog bu ,vallahi çatlarım uyuyamam bu gece
ama blogunuza ulaşım engellenmiştir yazıorrrr:26:
kızlar çok heyecenlı sizleri tanımak kalkamıyorum pc başından valla herkes karıştı şuan ben de
valla kusura bakmayın kızlar böle biri deilimdir ama toplayıp toplayıp birdende üstüste gelince patladım sinirimden neyse bu gece ağlıyımda bitsinnn bari cidden bugün ne tuhaf bir gün oldu çoğumuz için
damla seni çok iyi anlıorum ama hani diorki insan tek başına okutmuş vs ben daha önce laf arasında sölemiştim bnm kayınpeder en küçük oğlunu kayınvalidede ortancayı sever eşim en büyüktür 16 yaşından itibaren istanbula şutlanmıştır ve tamamen anneanne ve dayılara teslim edilmiştir hatta tanıyan herkes bunu bu şekilde söler
bense ayrı bir anne baba çocuğuyum allah razı olsun sorunlu büyümedim ama çok sağlıklı ilişkilerimizde olmadı ailemle uzun zaman önce anneden sonrada babadan uzak kaldım ama hamileliğimde ilginç bir birleşme oldu aramızda birde evlenirken olmuştu allah razı olsun düğün nişan takı ev herşeyime koştular eşimin ailesini binkere ceplerinden çıkardılar hatta biz kız aldık resmen
en küçük ve komiği evden sandık çıkarken sandığa eşimin dayısı ve kardeşi oturdu onlar parayı aldılar ordan anlayınn ya durumu
şimdide esasında hepsine kızgındım çünkü hamile kaldım bu kdr kötü oldum her ay gelen kayınvalidem gelmedi babamı yılda 2 3 kez görürüm zaten ama oda gelmedi 15 tatil oldu kardeşlerimi getirmedi hadi o erkek diorum kendi düşüncesiyle bana yük olmamak için getirmedi
annemde 2.5 ay gelmedi en son ben iyice fenalaşıp delirince geldi ama şimdi her hafta gelip çamaşırımı ütümü halledior allah razı olsun.
birde işin şu yanı var ne eşim ne eşimin ailesi bebek için tek katkıda bulunmazlarken bnm annem babam ayrı ayrı puset bebek arabası park yatak kıyafet vs... birsürü şeyi aldılar bile bunlar beni okdr herkesten soğutuorki anlatamam
blogger kapatıldı dün itibariyle siz ttnet kullanmıyorsunuz galiba
yarın da ttnette de kapatılacak
lig tv mahkemeye verdi bloggerı hepimizi kapatılar
anaaaaa benim eşim olsa valla açar ağzını susmak bilmez.kavgacı değildir ama hakkını kimseye yedirmez valla.canım valla senin adamın bazı huylarının değişmesi gerek.huy değilde aslında hakkını araması diyelimmm
derinscim seni gördüğüme çokk sevindimm yaa ,ben kimim biliyomusun nişanlısını askerdeyken bekleyen daha snra o forumda koptuk diye seni face ten bulan,sarışınnn biriyimm,asker yolu bekleyenler birliği diyo susuyorumm
aramaz hayatta böle geldi böle gidicek belli bizim hayatımız
Ne saçmalık
Ama ben de ttnet değil uydu net kullanıyorum,görüntüleniyor hala.
Sana kıyak geçmişler bebişim
ne ettin lig tv avukatı ile anlaşma falan mı yaptın seninkini kapatmamışlar
yarına herkes kapanacakmış
Aaa sen hamilemisin yaa güzellik
daha da güzelleşmişsindir
ayy çok sevindim,maşallah ya
çok zor günler geçirdik orada off ne günlerdi.
kanim vardı hatırlıyor musun ?
o da bu sitede geçen ay oğlu doğdu onunda..
bir de sevda vardı ya hani en son o da hamileydi.. doğurmuştur çoktan
ayy eski dostunu bulmuş gibi oluyor insan,çok çok öpüyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?