2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben çıkıyorum herkese iii akşamlar....yarın görüşmek üzere

sizleri görmek çok güzeldi....

Ayy koptum ya ,çok şekersin
Sesini mi beğenmediler peahhh
ne yapacakmışsın telefonda 900lü hat mı bu tövbe tövbee

bir yıl bir ay oldu ama bana hala erken geliyor.
şu anda planımız kasım aralık gibi çalışmalara başlamak..
hayırlısı tabii bi de kilo aldım biraz onu vermek istiyorum önce
tabii senin öyle sorunların yoktu en son gördüğümde fıstık gibiydin :103:

sevda yı ben silmişmim ne yapmışım yok msn listemde merak ettim şimdi kızı mı olmuş?

perhapsla arada maillesiyoruz ayrıldı sevgilisinden o sevgilisinden yani :96:

gider ayak sok lafı aferinnn kızım olunca boy boy fotolarını koycam burayaaaaa çatlayın diyee sonra yalvarırsınız bana melis bnm içinde şöle tahmin yap böle tahmin yap diye

Ayy koptum ya ,çok şekersin
Sesini mi beğenmediler peahhh
ne yapacakmışsın telefonda 900lü hat mı bu tövbe tövbee

ivit yaaa böle telefona konuşturuorlar mikrofonik deilmiş sesimm sanki okdr konuşurken bintane mülakata sokarken anlamadılarrr onlar kaybettiiiii ben diillll:82:

Kasım aralık gibi mi
O zamana kadar çöp gibi olursun kız

kızlar bende kaçar yatma vakti geldi gerçi bir damla uykum yok ama eşim pcyi yatağa getirmeme kızıor mecbur kapatıorum herkese çok tşkler bu gece için beni dinlediniz destek oldunuz

ayrıca facecilerrr öpüorum hepinizi bende hiç yanılmamış hissediorum kendimi birde ekleyince yüzyüze gibi olduu çok sevindirik oldummmm

gider ayak sok lafı aferinnn kızım olunca boy boy fotolarını koycam burayaaaaa çatlayın diyee sonra yalvarırsınız bana melis bnm içinde şöle tahmin yap böle tahmin yap diye

Sorun bende de ğil kk'da.:)
Mesajlar 2 kez çıkıyor yahu..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…