Kasım aralık gibi mi
O zamana kadar çöp gibi olursun kız
kızlar bende kaçar yatma vakti geldi gerçi bir damla uykum yok ama eşim pcyi yatağa getirmeme kızıor mecbur kapatıorum herkese çok tşkler bu gece için beni dinlediniz destek oldunuz
ayrıca facecilerrr öpüorum hepinizi bende hiç yanılmamış hissediorum kendimi birde ekleyince yüzyüze gibi olduu çok sevindirik oldummmm
kızlar bende kaçar yatma vakti geldi gerçi bir damla uykum yok ama eşim pcyi yatağa getirmeme kızıor mecbur kapatıorum herkese çok tşkler bu gece için beni dinlediniz destek oldunuz
ayrıca facecilerrr öpüorum hepinizi bende hiç yanılmamış hissediorum kendimi birde ekleyince yüzyüze gibi olduu çok sevindirik oldummmm
Olucam zaten inş yani.
Sonra hamile kalıcam.
ne kadar kilo alırsam alayım verebilecek durumda olmak istiyorum
çünkü almaya çok müsaitim :95:
bir yıl bir ay olduama bana hala erken geliyor.
şu anda planımız kasım aralık gibi çalışmalara başlamak..
hayırlısı tabii bi de kilo aldım biraz onu vermek istiyorum önce
tabii senin öyle sorunların yoktu en son gördüğümde fıstık gibiydin :103:
sevda yı ben silmişmim ne yapmışım yok msn listemde merak ettim şimdi kızı mı olmuş?
perhapsla arada maillesiyoruz ayrıldı sevgilisinden o sevgilisinden yani :96:
kızlar çıkmadan söyleyeyim face de ekleştiğimiz arkadaşları görünce çok mutlu oldum ve heyecanlı bi akşam yaşadım görüşmek üzere
buarada ağlamaktan suratım kıpkırmızı olmuş ama yanak kısımlarım ayrıca kızarmış bnm cildim hassastır baya ağlayınca hemen gözyaşımın değdiği yer kızarır ama bu sefer bi tatlı olmuşşş geçtim aynanın karşısına hobucuk hobucuk yapıorum yanaklarımaa bari nisan ayındaki buluşmayada ağlıyıp gelimmm
ay bir türlü kopup yatamadımmm
bilmiyorum moralim sıfır ve ağlıyorum
buarada ağlamaktan suratım kıpkırmızı olmuş ama yanak kısımlarım ayrıca kızarmış bnm cildim hassastır baya ağlayınca hemen gözyaşımın değdiği yer kızarır ama bu sefer bi tatlı olmuşşş geçtim aynanın karşısına hobucuk hobucuk yapıorum yanaklarımaa bari nisan ayındaki buluşmayada ağlıyıp gelimmm
ay bir türlü kopup yatamadımmm
Şu almaya çookk müsait olup
vermek için totosu yırtılanlardan mısın
hiç yabancı değilim,ben de aynı türdenim de
Hadi kızlar yoksa eşleriniz basacak burayı
bak şimdiben seni napiim sen hep böyle tatlı şirin sempatik komik olmak zorundasın dimii derinscim,sen benden aşağı kalırmısın çifte kavrulmuşsun hytmm hem kilo aldığına inanmam bloğunu deli gibi takip ediyodum kendime tatil için rehber olarak bile seçmiştim seni dere tepe heryeri ezen birinde kilo milo olmaz,inanmam bi keree zhakkınızda bebek için hyrlısı olsun bitanemm
ayy sevda profil resmini değiştirmiş çok küçüktü kız mı erkek mi anlayamamıştım ki ben :26: bilmiyorum yani( perhapss a de şaşırdım ne diyim bilemedim,o da çok iyi biri böyle olduysa onun için en hyrlısı olmuştur eminim..
bak şimdiben seni napiim sen hep böyle tatlı şirin sempatik komik olmak zorundasın dimii derinscim,sen benden aşağı kalırmısın çifte kavrulmuşsun hytmm hem kilo aldığına inanmam bloğunu deli gibi takip ediyodum kendime tatil için rehber olarak bile seçmiştim seni dere tepe heryeri gezen birinde kilo milo olmaz,inanmam bi keree zhakkınızda bebek için hyrlısı olsun bitanemm
ayy sevda profil resmini değiştirmiş çok küçüktü kız mı erkek mi anlayamamıştım ki ben :26: bilmiyorum yani( perhapss a de şaşırdım ne diyim bilemedim,o da çok iyi biri böyle olduysa onun için en hyrlısı olmuştur eminim..
Armutum ben.. tipim yani
O yüzden hep gösteriyorum kilomu
şu an açlıktan geberiyorum mesela,eşim git bir salatalık falan ye dedi yok kör inat yemiyorum.
aç bilaç yatıcam ,,,
ne diyeyim esracım Allah yardımcımız olsun..
ayy pişman oldum hee haber verseydiniz hep birlikte hamile kalsaydık
bende aranızda olsaydım
Armutum ben.. tipim yani
O yüzden hep gösteriyorum kilomu
şu an açlıktan geberiyorum mesela,eşim git bir salatalık falan ye dedi yok kör inat yemiyorum.
aç bilaç yatıcam ,,,
ne diyeyim esracım Allah yardımcımız olsun..
ayy pişman oldum hee haber verseydiniz hep birlikte hamile kalsaydık
bende aranızda olsaydım
tamam tamam kaçtım ben ...
bak işte bunu çok isterdim derinss ne bomba olurdu yaaa, burda yine aynı forumda bu sefer doğurmayı bekliyo olucaktım,şimdi başla desemmm nıt olmaz yetişmez dimiiii
melekkkkk senin burda hala ne işin var çatlak kreminin hesabını vercektin kız eşineeehadi armutum fazla oyalanma buralarda
bak işte bunu çok isterdim derinss ne bomba olurdu yaaa, burda yine aynı forumda bu sefer doğurmayı bekliyo olucaktım,şimdi başla desemmm nıt olmaz yetişmez dimiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?