2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Tamam canım azcık yatak keyfi yapın siz de
İyi geceler

iyi uykular canım benim, güzel rüyalar gör, büyük bir iştahla uyan :))

Olucam zaten inş yani.
Sonra hamile kalıcam.
ne kadar kilo alırsam alayım verebilecek durumda olmak istiyorum
çünkü almaya çok müsaitim :95:

Şu almaya çookk müsait olup
vermek için totosu yırtılanlardan mısın
hiç yabancı değilim,ben de aynı türdenim de

bak şimdi ben seni napiim sen hep böyle tatlı şirin sempatik komik olmak zorundasın dimii derinscim,sen benden aşağı kalırmısın çifte kavrulmuşsun hytmm hem kilo aldığına inanmam bloğunu deli gibi takip ediyodum kendime tatil için rehber olarak bile seçmiştim seni dere tepe heryeri ezen birinde kilo milo olmaz,inanmam bi keree zhakkınızda bebek için hyrlısı olsun bitanemm

ayy sevda profil resmini değiştirmiş çok küçüktü kız mı erkek mi anlayamamıştım ki ben :26: bilmiyorum yani ( perhapss a de şaşırdım ne diyim bilemedim,o da çok iyi biri böyle olduysa onun için en hyrlısı olmuştur eminim..

kızlar çıkmadan söyleyeyim face de ekleştiğimiz arkadaşları görünce çok mutlu oldum ve heyecanlı bi akşam yaşadım görüşmek üzere

buarada ağlamaktan suratım kıpkırmızı olmuş ama yanak kısımlarım ayrıca kızarmış bnm cildim hassastır baya ağlayınca hemen gözyaşımın değdiği yer kızarır ama bu sefer bi tatlı olmuşşş geçtim aynanın karşısına hobucuk hobucuk yapıorum yanaklarımaa bari nisan ayındaki buluşmayada ağlıyıp gelimmm

ay bir türlü kopup yatamadımmm

kızlar çıkmadan söyleyeyim face de ekleştiğimiz arkadaşları görünce çok mutlu oldum ve heyecanlı bi akşam yaşadım görüşmek üzere

Hadi kızlar yoksa eşleriniz basacak burayı

bilmiyorum moralim sıfır ve ağlıyorum

canım benim ağlama ya bozma moralini de hamilelerde kahverengi akıntı önemli değilmiş kahverengi akıntılarla hamileligini bitiren kadınlar duydum kan değil sonuçta sen dikkat et kendine dinlen geçecek bu günler üzülme lütfen

iyi geceler meliscim tatlı rüyalar bebişinle.

niye ağladın ki canım sen?

Şu almaya çookk müsait olup
vermek için totosu yırtılanlardan mısın
hiç yabancı değilim,ben de aynı türdenim de

Armutum ben.. tipim yani
O yüzden hep gösteriyorum kilomu
şu an açlıktan geberiyorum mesela,eşim git bir salatalık falan ye dedi yok kör inat yemiyorum.
aç bilaç yatıcam ,,,

ne diyeyim esracım Allah yardımcımız olsun..

ayy pişman oldum hee haber verseydiniz hep birlikte hamile kalsaydık
bende aranızda olsaydım

melekkkkk senin burda hala ne işin var çatlak kreminin hesabını vercektin kız eşineee hadi armutum fazla oyalanma buralarda

gezerken boğazımı tutsam vereceğim de dana gibi yiyor(dum)
aminn canım hakkımızda hayırlısı olsun..
gebelik planlı mıydı tatlım, yada şöyle sorayım niyetlendikten ne kadar sonra oldu?

bak işte bunu çok isterdim derinss ne bomba olurdu yaaa, burda yine aynı forumda bu sefer doğurmayı bekliyo olucaktım,şimdi başla desemmm nıt olmaz yetişmez dimiiii

Ben de armutum ama gene de elmaya göre daha şanslı olduğumu düşünüyorum.
e bu da bi teselli işte
salatalıkta kalori yok ki,olsa olsa 8-10 kaloridir,o da bir şey yapmaz:44:
ama sen gene de yeme,bu azimle devam
tüh keşke haber verseydik,planlardık yahu

tamam tamam kaçtım ben ...

Hala burdaymış

bak işte bunu çok isterdim derinss ne bomba olurdu yaaa, burda yine aynı forumda bu sefer doğurmayı bekliyo olucaktım,şimdi başla desemmm nıt olmaz yetişmez dimiiii

Şimdi başla diyorsun .
piki adam uyudu ama dur uyandırayım bari ne yapayım
zararın neresinden dönersem kardır

melekkkkk senin burda hala ne işin var çatlak kreminin hesabını vercektin kız eşineee hadi armutum fazla oyalanma buralarda

yaaa sevalll eşim geldi çok yorgunum dedi yattı peki dedim ne krem dedi ne bu eşofmanlar niye sıvalı diye sordu ee napiim ben söylycektim kendi kaybetti şansını yarına ben zaten çoktan krem aldığımı unuturum kiii

amutum ben işte amuttttt inanmayın siz halaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…