ay yok artık sen anlattıkca inanamıyorum resmen damla.yetinmiyi bilmiyo demekki,belkide kıskanıyo, "oğluna sevgi göstermeyip ayın 1i oldu mu sabah 9 da araması parayı yollayın demesi" şurada koptum zaten,dediğin gibi bu nisanlar kolay kolay değişmez,onun için en güzeli arada bi mesafe olması,herkesin kndine göre bi hayatı,ihtiyaçları var ztn yardım ediyoruz diyosun pes yani yorum yapamıyorum gerçektenn
valla kusura bakmayın kızlar böle biri deilimdir ama toplayıp toplayıp birdende üstüste gelince patladım sinirimden neyse bu gece ağlıyımda bitsinnn bari cidden bugün ne tuhaf bir gün oldu çoğumuz için
damla seni çok iyi anlıorum ama hani diorki insan tek başına okutmuş vs ben daha önce laf arasında sölemiştim bnm kayınpeder en küçük oğlunu kayınvalidede ortancayı sever eşim en büyüktür 16 yaşından itibaren istanbula şutlanmıştır ve tamamen anneanne ve dayılara teslim edilmiştir hatta tanıyan herkes bunu bu şekilde söler
bense ayrı bir anne baba çocuğuyum allah razı olsun sorunlu büyümedim ama çok sağlıklı ilişkilerimizde olmadı ailemle uzun zaman önce anneden sonrada babadan uzak kaldım ama hamileliğimde ilginç bir birleşme oldu aramızda birde evlenirken olmuştu allah razı olsun düğün nişan takı ev herşeyime koştular eşimin ailesini binkere ceplerinden çıkardılar hatta biz kız aldık resmen
en küçük ve komiği evden sandık çıkarken sandığa eşimin dayısı ve kardeşi oturdu onlar parayı aldılar ordan anlayınn ya durumu
şimdide esasında hepsine kızgındım çünkü hamile kaldım bu kdr kötü oldum her ay gelen kayınvalidem gelmedi babamı yılda 2 3 kez görürüm zaten ama oda gelmedi 15 tatil oldu kardeşlerimi getirmedi hadi o erkek diorum kendi düşüncesiyle bana yük olmamak için getirmedi
annemde 2.5 ay gelmedi en son ben iyice fenalaşıp delirince geldi ama şimdi her hafta gelip çamaşırımı ütümü halledior allah razı olsun.
birde işin şu yanı var ne eşim ne eşimin ailesi bebek için tek katkıda bulunmazlarken bnm annem babam ayrı ayrı puset bebek arabası park yatak kıyafet vs... birsürü şeyi aldılar bile bunlar beni okdr herkesten soğutuorki anlatamam
damlacım eşinin hasretini sen çek kadın gelsin para istedin ohhh ne güzel rahat bir hayat onunkisi.çok dert etme eşin bebiş olunca uzak durma çabasına girecektir.
kızlar bende kaçar yatma vakti geldi gerçi bir damla uykum yok ama eşim pcyi yatağa getirmeme kızıor mecbur kapatıorum herkese çok tşkler bu gece için beni dinlediniz destek oldunuz
ayrıca facecilerrr öpüorum hepinizi bende hiç yanılmamış hissediorum kendimi birde ekleyince yüzyüze gibi olduu çok sevindirik oldummmm
Bence denemekte fayda var
dimi esoş dene bi derinss yaaderinscim isteyerek hamile kaldım ben,bizim bi buçuk sene oldu zaten uzun zmndr tanışıyrz biliyosun artık vakit dedik,2 3 ay sonra meyvesini aldık
kızlar bu gece bir hayli kalabalığız kopmakta çok zor ama ben yatacağım herkese tatliş rüyalar bebişlerinizle beraber.hepinizi gördüğüme çok sevindim valla çooook öpüyorumyarın görüşmek dileğiylee güzel annişler
Hıhııı denesin
denesin
denesiinnn
bizim de 2.ayda oldu,şanslı mıyız ne
Hıhııı denesin
denesin
denesiinnn
bizim de 2.ayda oldu,şanslı mıyız ne
dimi esoş dene bi derinss yaaderinscim isteyerek hamile kaldım ben,bizim bi buçuk sene oldu zaten uzun zmndr tanışıyrz biliyosun artık vakit dedik,2 3 ay sonra meyvesini aldık
çok ballısınız maşallah ömürleri boyunca sürsün inşallah
tüüü tüü maşallah
kocakarı gibi süper dua ederim kafiye falan beceririm yani
iyi o zaman çıkıyorum ben..
horlayan bir insanı uyandırıp "bak arkadaşım evet saat 00:00 olabilir,sen uykulu olabilirsin ama benim kızlara yetişmem gerek , bu yüzden yardımına ihtiyacım var haydeeeeeee"
demem garip olacak ama deneyeceğim :131:
çok ballısınız maşallah ömürleri boyunca sürsün inşallah
tüüü tüü maşallah
kocakarı gibi süper dua ederim kafiye falan beceririm yani
iyi o zaman çıkıyorum ben..
horlayan bir insanı uyandırıp "bak arkadaşım evet saat 00:00 olabilir,sen uykulu olabilirsin ama benim kızlara yetişmem gerek , bu yüzden yardımına ihtiyacım var haydeeeeeee"
demem garip olacak ama deneyeceğim :131:
iyi uykular canım size de tatlı rüyalar.kızlar bu gece bir hayli kalabalığız kopmakta çok zor ama ben yatacağım herkese tatliş rüyalar bebişlerinizle beraber.hepinizi gördüğüme çok sevindim valla çooook öpüyorumyarın görüşmek dileğiylee güzel annişler
yaaa işte bu derinsss aynı diğer forumdaki gibisin,neşenden neşe eksilmesin seninde işalahhh,hadi git bakalımm ama gerçekten şuan burda seninde hamile olmanı inan çok ama çok isterdim,olsun hayırlısı tabi,yalnız bırakma ama burayı olur muuuuu ????
bende çıkıyorum malesef yarın iş var saçım başım pislik içindedaha banyoya giricem,çok işim var benim çokkkkk
hepinizi öpüyorum,iyi geceler tatlı rüyalar
yaaa işte bu derinsss aynı diğer forumdaki gibisin,neşenden neşe eksilmesin seninde işalahhh,hadi git bakalımm ama gerçekten şuan burda seninde hamile olmanı inan çok ama çok isterdim,olsun hayırlısı tabi,yalnız bırakma ama burayı olur muuuuu ????
bende çıkıyorum malesef yarın iş var saçım başım pislik içindedaha banyoya giricem,çok işim var benim çokkkkk
hepinizi öpüyorum,iyi geceler tatlı rüyalar
slm kıslaar nabersiniizzz??bu saatte epey kişi var şaşırdıımmmgeçmiş çok birikiyor okuyamıyorum yaaa
Hepinizi öpüyorum,topiğinize beni de aldığınız için Allah razı olsun..
Neticede benim yavrkuşum yok .böhüü bak aklıma geldi yinee
Allah hepinize evlatlarınıza sağlıkla doğurmayı nasip etsin.
Vatana millete hayırlı insanlar olsunlar,yüzlerinizi hep güldürsünler hep de gülsünler..
mmmelek,esra sizleri seviyorum,kendinize iyi bakın.
kardeşiniz burada sohbet etmek isterseniz ..
hoşçakalın..
Maaşallah canım
Siz iyi olun da..
Gir canım muhabbete,bir yerinden yakalarsın
Biz de arada özet geçeriz
hoşgeldin özlemcim bu gece facebooktan ekleme gecesiydi epey kalabalık bi grup ekleştik birbirimizlee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?