2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ah daha neler var ama ne siz sorun ne ben söyleyeyim. Kişisel olarak bana bi zararı yok ama kocamı üzdüğü için üzülüyorum ben..Zavallıcığım zaten babacığını ortaokula giderken kaybetmiş annesi ilgilenmemiş kardeşi yok o yüzden bana çok bağlıdır kocam bende ona tabi. Hep der bana benim bütün ailem sensin bu dünyada senden başka kimsem yok şimdi bebişimizde olucak daha da iyi olacak inşallah.

offf boşver boşver çok iyi anlıyorum takma güzel canına yazık...

damlacım eşinin hasretini sen çek kadın gelsin para istedin ohhh ne güzel rahat bir hayat onunkisi.çok dert etme eşin bebiş olunca uzak durma çabasına girecektir.

aynen öyle..Eşimin gittiği gün aradım anne dedim Onur sabaha karşı gitti haberin olsun verdiği cevap e gitcek tabi napıcak. bende dedim çok zor geldi bu defa yollamak bana diyoki bende çok sıkılıyorum bu borçlar var diye..Ben ne diyorum o ne diyor Allahım insan Allah kavuştursun der üzülme kızım der yok yok kadın paradan başka bişi düşünmüyo.Bakalım canım ya yaşayıp görücez artık neler olacak bebişten sonra..

tatlı rüyalar gör yarın kendine gel öyle gir buraya senin üzgün olmanı istemiyoruz

kızlar bu gece bir hayli kalabalığız kopmakta çok zor ama ben yatacağım herkese tatliş rüyalar bebişlerinizle beraber.hepinizi gördüğüme çok sevindim valla çooook öpüyorum yarın görüşmek dileğiylee güzel annişler

dimi esoş dene bi derinss yaa derinscim isteyerek hamile kaldım ben,bizim bi buçuk sene oldu zaten uzun zmndr tanışıyrz biliyosun artık vakit dedik,2 3 ay sonra meyvesini aldık

Hıhııı denesin
denesin
denesiinnn
bizim de 2.ayda oldu,şanslı mıyız ne

Gerçekten de bu gece çok derin sevdalılar gibi olduk
En iyisi planlayıp aynı saate çıkalım,yoksa aklımız kalıyor

Sana da tatlı rüyalar canım:93:

Hıhııı denesin
denesin
denesiinnn

aa süpermiş vala çok şükür zorlanmadık pıt diye oluştu bizim çocuklar desene Allah ın izniyle kucağımıza da alırız işalahh

sevalcim sana da iyi geceler hytm,bende çok memnunn oldum inan!!

derinscim adam uyuduysa ters tepmesin sakın,aç aç gitme adamın yanına,yarın olaaa hayrolaaa de sennn

Hıhııı denesin
denesin
denesiinnn

dimi esoş dene bi derinss yaa derinscim isteyerek hamile kaldım ben,bizim bi buçuk sene oldu zaten uzun zmndr tanışıyrz biliyosun artık vakit dedik,2 3 ay sonra meyvesini aldık

çok ballısınız maşallah ömürleri boyunca sürsün inşallah
tüüü tüü maşallah
kocakarı gibi süper dua ederim kafiye falan beceririm yani

iyi o zaman çıkıyorum ben..
horlayan bir insanı uyandırıp "bak arkadaşım evet saat 00:00 olabilir,sen uykulu olabilirsin ama benim kızlara yetişmem gerek , bu yüzden yardımına ihtiyacım var haydeeeeeee"
demem garip olacak ama deneyeceğim :131:

Du bakalım bu kadar aceleci olmasının nedeni olarak
bize ne bahaneler sunacak
ben ters tepeceğini sanmam,sonunda çocuk olur mu olmaz mı bilmem ama
her halukarda işe yarar bir teklif bu

yaaa işte bu derinsss aynı diğer forumdaki gibisin,neşenden neşe eksilmesin seninde işalahhh,hadi git bakalımm ama gerçekten şuan burda seninde hamile olmanı inan çok ama çok isterdim,olsun hayırlısı tabi,yalnız bırakma ama burayı olur muuuuu ????

bende çıkıyorum malesef yarın iş var saçım başım pislik içinde daha banyoya giricem,çok işim var benim çokkkkk

hepinizi öpüyorum,iyi geceler tatlı rüyalar

slm kıslaar nabersiniizzz??bu saatte epey kişi var şaşırdıımmmgeçmiş çok birikiyor okuyamıyorum yaaa

iyi uykular canım size de tatlı rüyalar.
valla ben de çok sevindim, öpüyorum :)

iyi geceler canıımmmm tatlı rüyalarrr

Hepinizi öpüyorum,topiğinize beni de aldığınız için Allah razı olsun..
Neticede benim yavrkuşum yok .böhüü bak aklıma geldi yinee

Allah hepinize evlatlarınıza sağlıkla doğurmayı nasip etsin.
Vatana millete hayırlı insanlar olsunlar,yüzlerinizi hep güldürsünler hep de gülsünler..

mmmelek,esra sizleri seviyorum,kendinize iyi bakın.
kardeşiniz burada sohbet etmek isterseniz ..
hoşçakalın..

Gene iyi durmuşsun sen o kadar iş arasında
Hadi iyi geceler sana da canım

slm kıslaar nabersiniizzz??bu saatte epey kişi var şaşırdıımmmgeçmiş çok birikiyor okuyamıyorum yaaa

Özlemcim hoşgeldin canım
Artık geçmişi takip etmek çookkk zor oluyor gerçekten de:44:
Nasılsınn

Ne demek böcüğüm ben kendi adıma memnun oldum
Neden böcüğüm dedim,onu da bilemedim:26:
Amin amin amin söylediklerin için..
Ben de çok seviyorum ve de çok öpüyorum ekranı sen sayarak:86::89:
Güzel geceler:93:

Özlemcim hoşgeldin canım
Artık geçmişi takip etmek çookkk zor oluyor gerçekten de:44:
Nasılsınn
[/QUOTE]

hoşbulduukk canııımmmmmmmmm yaa evet kimseden haber alamıyorumm kiii... bakıyorum kaç sayfa geçmiiş.. girip girip çıkıyorum çünkü ortadan giriyorum muhabbete olmuyor.. bis iyiyyiizz 11,haftamıza girdik sonunda çok şükürr perşembede yeni dr.muza gideceğizz çook özledim bebişimii

Maaşallah canım
Siz iyi olun da..
Gir canım muhabbete,bir yerinden yakalarsın
Biz de arada özet geçeriz

hoşgeldin özlemcim bu gece facebooktan ekleme gecesiydi epey kalabalık bi grup ekleştik birbirimizlee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…