2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hoşbuldukk canımmm iyi yapmışsınızz benimde bgn midem felaketii yaa hala daha öyle.. ne güsel yok derken başlayacak mı acabaaa:18:

arada olur kuzum olsaydı şimdiye kadar olurdu bide 5.ay civarı olurmuş saçlanıyo derlermiş bebek için doğru mudur kocakarı lafı mı bilemem

Aman de dilini ısır mı denilir bu durumda bilemedim

ya esracımm sabahtan beri geçmedi düşünsene çook iğrenç bi durumm..dışarı çıkmıştım geri döndüm eve son olsun bugün inşallahh daa bidada olmasınn maduruum maduruumdaa maduruum çook maduruumm:95:

arada olur kuzum olsaydı şimdiye kadar olurdu bide 5.ay civarı olurmuş saçlanıyo derlermiş bebek için doğru mudur kocakarı lafı mı bilemem

saçlı olsaaaa oohh ohh kısım olsunn kısıımmbilmiyorum ki canım şimdiye kadar iyiydikk bugün epey kötü geçtii

kıslaarr şimdi okuyorum netten 11,haftadan itibaren bizim saçlarımız ve tırnaklarımız daha fazla uzamaya başlayacakmışşş:18:

hoşgeldin özlemcim bu gece facebooktan ekleme gecesiydi epey kalabalık bi grup ekleştik birbirimizlee

evet baktım melis kimleri eklemiş herkesle ortak görünce ekledim bende kızları ama kimkimdir bilmiyorum nick olarak biliyorumdur kesin

bu arada okumaktan yazamadım halada okumadığım ayfa çok boşverdim şimdi fırsat buldum ve gidiyorum bundan sonra fazla okumucam meraktan kuduruyorum ama yazamıyorum sizede ya

Ben de yavaştan kaçayım kızlar,eşim gelir birazdan
Yarın annemlerde olacağım,giremem sanırım.
Şimdiden kara kara düşünmeye başladım,diğer gün nasıl okurum geçmişi diye
Artık bi özet beklerim ama olur değil mi

Birkaç sayfa önce ben yazdım zaten
ayşegül geçmişe fazla dalma çıkamazsın diye
bak ben ne yapıyorum biliyor musun
en son yazdığım mesaja geliyorum
diğer sekmeye de konunun son sayfasını açıyorum.
bir taraftan yazışıyor,dğer taraftan geçmişi okuyorum.
nasılım ama
ama çok fazla olunca ben de atlıyorum açıkçası

oluur canıım olurr benimde kociş gelir birasdan bende kaçarım hadi bakalım dikkat et bebişimiseee çok öptük sizii

kıslaarr şimdi okuyorum netten 11,haftadan itibaren bizim saçlarımız ve tırnaklarımız daha fazla uzamaya başlayacakmışşş:18:
öyle olmalı, saçımdan emin değilim boyasız bakımsız tuhaf bir halde uzuyor mu bilemiyorum ama tırnaklarım geçen hafta sıfırdı şimdi upuzun

yaparız bir kolaylık :))
iyi uykular, tatlı rüyalar canım

biz sana özet geçeriz tatlım demirbaş olarak burdayız iyi geceler Esracım tatlı rüyalar

esracım valla okumasamda merak ediyorum her zamanda giremiyorum mağlum oğlandan zor oluyor bide en küçük zamanı uykuyla değerlendirmek istiyorum genelde oğlum sabahın köründe kalkıyor sinir oluyorum soğuk oluyor sabah bide bızzzzzzzzzzzzz ayyyy yatmıyoda yaramaz kalkıyom onunda hafif dalsam hemen anne süt anne su falan uyku haram oluyor yaneee mal gibiyim bütün gün neyse annemin gelmesine az kaldı aranıza baya bi dalarım artık şimdilik gidiyorum kızlar uykuya eşimide kanepeden kazıyıp yatağına götüreyim iyi geceler hepinize

puiko biz hep kapanışı yapıyoruz seninle farkında mısın Ben eşimle msn de konuşuyorum saat farkı varya aramızda o yüzden gecem gündüzüm karışıyor kendimi ona göre ayarlıyorum çok geç yatıyorum.
Sende geç yatıyosun ama sabah erken yine forumda oluyosun ben öğlene kadar uyuyorum

ay canım yaa senin işin zor valla bi ufaklık var zaten hamileliğin tadını bile çıkartamıyorsun ama annen gelince rahatlarsın biraz..Bende bugün yeğenime baktım pestilim çıktı seni daha iyi anladım
hadi yat bi an önce de uyu bari biraz iyi geceler tatlımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…