2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

fırsat bulmuşken yat dinlen canım, biz henüz dar zamanların kıymetini bilmiyoruz.
iyi uykular, tatlı rüyalar

damlacım haklısın, hep senle sona kalıyoruz. son zamanlarda tutku gibi oldu kim n eyazmış, ne durumda diye meraktan giriyorum, tüm gün sohbette olmasam da sabah kalkınca açıyorum burayı kapatmıyorum da :)
bu gece de kocama kırıldığım için hiç kalkmadım ekran karşısından. aslında gözüne baka baka bilgisayarı alıp yatağıma geçecektim ama yapmadım.
şimdi fosur fosur uyuyor

[iyi geceler kızlar.nasılsınız?ben bu aksam cok rahatsızım.mıdem cok bulanıyor./B]

iyi geceler gülay, biz iyiyiz senin bulantın kötü olmuş ama ara ara olacak böyle şeyler. benim bulantı devrim geçti ama kokular içimi fena kaldırıyor, hiç olmayacak şeylerin kokusunu alır oldum bu da kötü yani

kızlar ben de yatıyorum, direnmenin alemi yok :)
damlacım size iyi sohbetler diliyorum, arada bizden selam ilet eşine yerini dolduramayız ama eşlik ediyoruz söylersin :)
öpüyorum, iyi uykular, tatlı rüyalar diliyorum
bye byeeee

evt tatlım ya cok kotu oluyor.cok yoruluyorum okulda da.okuldan saat 6 da geldım.esım goreve gitti.uyudum 4 saat falan.sımdı de uyky yok:)

yat tatlım selamını iletirim tabi sende uzatma kırgınlığı fazla..Bende çok öpüyorum tatlı rüyalar

herkese iyi geceler kızlar rüyanızda bebişlerinizi görün.

Günaydın kızlar 2 gündür giremiyorum geçmişede daalrsam çıkamam diye bakmadım :) Özgecim ben gördüm bu gece. Bebeğim doğmuş çocuk havuzu gibi mavi bişeyin içindeydi çok çabuk oldu dedim şimdi ne koyucaz ismini, nasıl beslicem hiçbişey bilmiyorumki diye elim ayağıma dolaştı çok tuhaftı :) Birden fazla çocuk çocuk vardı o havuzun içinde herkeste benim kadar telaşlıydı. hayrolsun bakalım :))

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız

Günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın?

Allah rüyanı hayra çıkarsın, gerçekten saglikla dogdugu gunleri gostersin insallah.

günaydın cesssss odayı anlaaaaaaaaaatttttttttt

snowdropppp hayır olsun cnmmmm buna benzer bir rüya bnede görmüştüm panikten hayatım kaymıştı

esraaaa günaydın ne durumda akıntılar ?

kızlar dün gece burası pek bir şenlikliydi eşine kızan eşine ilgi göstermek istemeyen eşi çalışan canı sıkılann hepimiz burdaydıkk ama görüorummki dün geceki ekipten kimse uyanamamış

gerçi arada gariban çalışanlarda vardı allah onların yardımcısı olsun

snowdropppp hayır olsun cnmmmm buna benzer bir rüya bnede görmüştüm panikten hayatım kaymıştı

esraaaa günaydın ne durumda akıntılar ?

günaydın cnm akşam vardı yine kahverengi akıntım. sabah yoktu wc gittiğimde bidahada gitmedim şimdi gitmeye korkuyorum inş. gelmemiştir:18:

Ya Melis o kadar güzel olmuş kiiiiii, ben odada daha az boş yer kalır diye düşünüyodum ama bir gittim oda kocamanmış meger. eşyalar da cok guzel yerleşmiş. gerçi ben meslek icabı cizmistim esimle daha once odanın yerleşimini, eşim de ona gore yerleştirmiş zaten. çok güzel olmuş çoooook.

güle güle kullansın tatlımızzzzzzzzz badana işi ne oldu peki halletmişmiydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…