esracım valla okumasamda merak ediyorum her zamanda giremiyorum mağlum oğlandan zor oluyor bide en küçük zamanı uykuyla değerlendirmek istiyorum genelde oğlum sabahın köründe kalkıyor sinir oluyorum soğuk oluyor sabah bide bızzzzzzzzzzzzz ayyyy yatmıyoda yaramaz kalkıyom onunda hafif dalsam hemen anne süt anne su falan uyku haram oluyor yaneee mal gibiyim bütün gün neyse annemin gelmesine az kaldı aranıza baya bi dalarım artık şimdilik gidiyorum kızlar uykuya eşimide kanepeden kazıyıp yatağına götüreyimiyi geceler hepinize
puiko biz hep kapanışı yapıyoruz seninle farkında mısınBen eşimle msn de konuşuyorum saat farkı varya aramızda o yüzden gecem gündüzüm karışıyor kendimi ona göre ayarlıyorum çok geç yatıyorum.
Sende geç yatıyosun ama sabah erken yine forumda oluyosun ben öğlene kadar uyuyorum
[iyi geceler kızlar.nasılsınız?ben bu aksam cok rahatsızım.mıdem cok bulanıyor./B]
iyi geceler gülay, biz iyiyiz senin bulantın kötü olmuş ama ara ara olacak böyle şeyler. benim bulantı devrim geçti ama kokular içimi fena kaldırıyor, hiç olmayacak şeylerin kokusunu alır oldum bu da kötü yani
kızlar ben de yatıyorum, direnmenin alemi yok :)
damlacım size iyi sohbetler diliyorum, arada bizden selam ilet eşine yerini dolduramayız ama eşlik ediyoruz söylersin :)
öpüyorum, iyi uykular, tatlı rüyalar diliyorum
bye byeeee
herkese iyi geceler kızlar rüyanızda bebişlerinizi görün.
günaydın kızlar nasılsınız
Günaydın kızlar 2 gündür giremiyorum geçmişede daalrsam çıkamam diye bakmadım :) Özgecim ben gördüm bu gece. Bebeğim doğmuş çocuk havuzu gibi mavi bişeyin içindeydi çok çabuk oldu dedim şimdi ne koyucaz ismini, nasıl beslicem hiçbişey bilmiyorumki diye elim ayağıma dolaştı çok tuhaftı :) Birden fazla çocuk çocuk vardı o havuzun içinde herkeste benim kadar telaşlıydı. hayrolsun bakalım :))
herkese iyi geceler kızlar rüyanızda bebişlerinizi görün.
bende iyiyim ces1234 işteyim akşam olsada eve gitsem
Günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın?
Allah rüyanı hayra çıkarsın, gerçekten saglikla dogdugu gunleri gostersin insallah.
günaydın cesssssodayı anlaaaaaaaaaatttttttttt
snowdropppp hayır olsun cnmmmm buna benzer bir rüya bnede görmüştüm panikten hayatım kaymıştı
esraaaa günaydın ne durumda akıntılar ?
günaydın cesssssodayı anlaaaaaaaaaatttttttttt
Ya Melis o kadar güzel olmuş kiiiiii, ben odada daha az boş yer kalır diye düşünüyodum ama bir gittim oda kocamanmış meger. eşyalar da cok guzel yerleşmiş. gerçi ben meslek icabı cizmistim esimle daha once odanın yerleşimini, eşim de ona gore yerleştirmiş zaten. çok güzel olmuş çoooook.
güle güle kullansın tatlımızzzzzzzzz badana işi ne oldu peki halletmişmiydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?