günaydın cnm akşam vardı yine kahverengi akıntım. sabah yoktu wc gittiğimde bidahada gitmedim şimdi gitmeye korkuyorum inş. gelmemiştir:18:
yazın tadilat yaptırmıştık evde, o zaman her taraf boyanmıştı tertemiz zaten. o yuzden tekrar boyatmadık biz de.
ya cnm sıkma canını mymelinde dün vardı kahverengisi bir arkadaş ona şey dedi hani adetinde son günlerinde kahverengi elir ya içerdeki kalanlar düşer temizlenir o odur sıkma canını dedi bncede öle bişi ztn bişi olsa dr un önlem alırdı cnmm öle wc fobisi edinme kendine ztn herşeyden korkuoruz bu ara
dün günde en son saat 14 te yediğim şeyle duruorum hala yaaa ulan hamile deilken böle iştahsız olsaydımda azcık zayıf hamile kalsaydım keşke
buarada kahvaltıya çağrılmadım hala benide hamilelik deilde bu stres öldürcek
evet cnm aynı adetin son günlerinde gelen kalıntılar gibi fazla takmamak gerek belkide ama şuan aklımda tek o var inş. biter biran önce senin bulantılar ne alemde?
komşu mu çağırıyo kahvaltıya, olmadı gel sen buraya ben sana hazırlarım.
eşimin yengesi çağırıor normalde 8.30 gibi çağırırdı uyuyakaldı herhalde bugün:) valla izmire gelip özleme çökücez kahvaltıyada sendeyiz kaçış yok
Şunu söyleyebilirim evlenirken yeni evlileri kazıklarlar ya aha buda yeni anne babaları kazıklama yöntemi çok büyük bir şey yapmıyorlar ama çokk para alıyorlar..az alanlar hakkını veriyor diğerleride adamı öpüyorlarkızlar bu ikili test nasıl yapılıyo ve fiyatı ne kadar.kimi285 yazmıştı geçende 66 diye gördüm niye bukadar fiyat farkı var anlamadım.kan mı alıyolar ve detaylı utrasyona bakıyolar anladığım kadarıyla değilmi
Gözümüz aydın kızıma damatlar çoğalıyorrrrrrrrrrcnm doktorumun ultrasonu çok gelişmiş burda bir füze görüyorum dedi tipide erkeğe benziyormuş zaten hisstemiştim
sezeennnnn günaydınnasıl oldu başağrınnnnnn
Şunu söyleyebilirim evlenirken yeni evlileri kazıklarlar ya aha buda yeni anne babaları kazıklama yöntemi çok büyük bir şey yapmıyorlar ama çokk para alıyorlar..az alanlar hakkını veriyor diğerleride adamı öpüyorlar
Gözümüz aydın kızıma damatlar çoğalıyorrrrrrrrrr
Meliscim başımın ağrıması başlar başlamaz yatıyorum kafam omzum yukarda kalacak şekilde yoksa felaket oluyorum 12 saat çektiğimi biliyorum...benim dr.ilaç vermeyi sevmediği için çekiyorum hippi gibi başıma sıkıca eşarp sarıyorum eşim çok kafa buluyor benle
sen nasılsın KEK yedin mi benim içinnnnnn
Sezicim bir de kafana viks sürmeyi dene. ben cok agır migren hastasıyım, bana azcık iyi geliyor viks, ferahlatıyo. belki sana da iyi gelir.
Ama ama ama viksin çok iyi olmadığını söylüyorlar. Aktardan nane yağı alıp sürmek lazımmış kızlar. Herşey bir muamma bunun gibi:S
Çin yağı diye bişey var kızlar kullanırsanız eğer. Birde ağrı kesici olarak minoset va parol kullanabiliyorsunuz malum.
Günaydın herkese..
Ya Melis o kadar güzel olmuş kiiiiii, ben odada daha az boş yer kalır diye düşünüyodum ama bir gittim oda kocamanmış meger. eşyalar da cok guzel yerleşmiş. gerçi ben meslek icabı cizmistim esimle daha once odanın yerleşimini, eşim de ona gore yerleştirmiş zaten. çok güzel olmuş çoooook.
günaydın canım..geçen eczacı arkadaşa sorduk gecenin 1inde parol içtim tam 12 saat çektikten sonra artık gücüm kalmamıştı..iyi geldi.cumartesi yada haftaya pazartesi kan vericem şekerim ve sedimantasyonum düzelmiş mi diye baş ağrısını hem bebek hem şeker yapıyormuş benimkide çok düşmüş ondan galibaAma ama ama viksin çok iyi olmadığını söylüyorlar. Aktardan nane yağı alıp sürmek lazımmış kızlar. Herşey bir muamma bunun gibi:S
Çin yağı diye bişey var kızlar kullanırsanız eğer. Birde ağrı kesici olarak minoset va parol kullanabiliyorsunuz malum.
Günaydın herkese..
Sezicim bir de kafana viks sürmeyi dene. ben cok agır migren hastasıyım, bana azcık iyi geliyor viks, ferahlatıyo. belki sana da iyi gelir.
Ceeees kanıma giriyorsun yahu. Senin odayı aldık mesajını okuduğumdan beri içim içime sığmıyor. Ama önce odayı boyamam lazım benim. Değişik değiişik figürler yapıcam. Tavanı bulutlarla süsleyeceğim :)Çok iş var yani anlayacağın.
Bebişin güle güle kullansın canım ya iyi günlerde inşallah.Geceleri odasında ağlamadan uyusun büyüsün:)
Ben viks kullanımını doktora sordumi abartılmadıgı sürece cildinde kullanabilirsin dedi. sırtım cok kotu tutulmustu da kas gevsetici icemedigim icin hemen doktoru aradım o da vikse musade etti.
günaydın canım..geçen eczacı arkadaşa sorduk gecenin 1inde parol içtim tam 12 saat çektikten sonra artık gücüm kalmamıştı..iyi geldi.cumartesi yada haftaya pazartesi kan vericem şekerim ve sedimantasyonum düzelmiş mi diye baş ağrısını hem bebek hem şeker yapıyormuş benimkide çok düşmüş ondan galiba
ya migren çekenleri anlıyorum şimdi dayanılacak birşey değil sanada geçmiş olsun tatlım ben naneyi çok sevmeme rağmen hamileliğimde çok tiksindim viks ve nane yağı duydum ama süremedim apaçi gibi geziyorum
Ceeees kanıma giriyorsun yahu. Senin odayı aldık mesajını okuduğumdan beri içim içime sığmıyor. Ama önce odayı boyamam lazım benim. Değişik değiişik figürler yapıcam. Tavanı bulutlarla süsleyeceğim :)Çok iş var yani anlayacağın.
Bebişin güle güle kullansın canım ya iyi günlerde inşallah.Geceleri odasında ağlamadan uyusun büyüsün:)
Şunu söyleyebilirim evlenirken yeni evlileri kazıklarlar ya aha buda yeni anne babaları kazıklama yöntemi çok büyük bir şey yapmıyorlar ama çokk para alıyorlar..az alanlar hakkını veriyor diğerleride adamı öpüyorlar
Gözümüz aydın kızıma damatlar çoğalıyorrrrrrrrrr
Meliscim başımın ağrıması başlar başlamaz yatıyorum kafam omzum yukarda kalacak şekilde yoksa felaket oluyorum 12 saat çektiğimi biliyorum...benim dr.ilaç vermeyi sevmediği için çekiyorum hippi gibi başıma sıkıca eşarp sarıyorum eşim çok kafa buluyor benle
sen nasılsın KEK yedin mi benim içinnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?