2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın cnm akşam vardı yine kahverengi akıntım. sabah yoktu wc gittiğimde bidahada gitmedim şimdi gitmeye korkuyorum inş. gelmemiştir:18:

ya cnm sıkma canını mymelinde dün vardı kahverengisi bir arkadaş ona şey dedi hani adetinde son günlerinde kahverengi elir ya içerdeki kalanlar düşer temizlenir o odur sıkma canını dedi bncede öle bişi ztn bişi olsa dr un önlem alırdı cnmm öle wc fobisi edinme kendine ztn herşeyden korkuoruz bu ara

dün günde en son saat 14 te yediğim şeyle duruorum hala yaaa ulan hamile deilken böle iştahsız olsaydımda azcık zayıf hamile kalsaydım keşke

buarada kahvaltıya çağrılmadım hala benide hamilelik deilde bu stres öldürcek

evet cnm aynı adetin son günlerinde gelen kalıntılar gibi fazla takmamak gerek belkide ama şuan aklımda tek o var inş. biter biran önce senin bulantılar ne alemde?

komşu mu çağırıyo kahvaltıya, olmadı gel sen buraya ben sana hazırlarım.

eşimin yengesi çağırıor normalde 8.30 gibi çağırırdı uyuyakaldı herhalde bugün:) valla izmire gelip özleme çökücez kahvaltıyada sendeyiz kaçış yok

Kaçmak ne keliiiime, başımla beraber efenim.

Şunu söyleyebilirim evlenirken yeni evlileri kazıklarlar ya aha buda yeni anne babaları kazıklama yöntemi çok büyük bir şey yapmıyorlar ama çokk para alıyorlar..az alanlar hakkını veriyor diğerleride adamı öpüyorlar

cnm doktorumun ultrasonu çok gelişmiş burda bir füze görüyorum dedi tipide erkeğe benziyormuş zaten hisstemiştim
Gözümüz aydın kızıma damatlar çoğalıyorrrrrrrrrr

sezeennnnn günaydın nasıl oldu başağrınnnnnn

Meliscim başımın ağrıması başlar başlamaz yatıyorum kafam omzum yukarda kalacak şekilde yoksa felaket oluyorum 12 saat çektiğimi biliyorum...benim dr.ilaç vermeyi sevmediği için çekiyorum hippi gibi başıma sıkıca eşarp sarıyorum eşim çok kafa buluyor benle
sen nasılsın KEK yedin mi benim içinnnnnn

Sezicim bir de kafana viks sürmeyi dene. ben cok agır migren hastasıyım, bana azcık iyi geliyor viks, ferahlatıyo. belki sana da iyi gelir.

Sezicim bir de kafana viks sürmeyi dene. ben cok agır migren hastasıyım, bana azcık iyi geliyor viks, ferahlatıyo. belki sana da iyi gelir.

Ama ama ama viksin çok iyi olmadığını söylüyorlar. Aktardan nane yağı alıp sürmek lazımmış kızlar. Herşey bir muamma bunun gibi:S
Çin yağı diye bişey var kızlar kullanırsanız eğer. Birde ağrı kesici olarak minoset va parol kullanabiliyorsunuz malum.

Günaydın herkese..

Ben viks kullanımını doktora sordumi abartılmadıgı sürece cildinde kullanabilirsin dedi. sırtım cok kotu tutulmustu da kas gevsetici icemedigim icin hemen doktoru aradım o da vikse musade etti.

Ceeees kanıma giriyorsun yahu. Senin odayı aldık mesajını okuduğumdan beri içim içime sığmıyor. Ama önce odayı boyamam lazım benim. Değişik değiişik figürler yapıcam. Tavanı bulutlarla süsleyeceğim :)Çok iş var yani anlayacağın.
Bebişin güle güle kullansın canım ya iyi günlerde inşallah.Geceleri odasında ağlamadan uyusun büyüsün:)

günaydın canım..geçen eczacı arkadaşa sorduk gecenin 1inde parol içtim tam 12 saat çektikten sonra artık gücüm kalmamıştı..iyi geldi.cumartesi yada haftaya pazartesi kan vericem şekerim ve sedimantasyonum düzelmiş mi diye baş ağrısını hem bebek hem şeker yapıyormuş benimkide çok düşmüş ondan galiba

ya migren çekenleri anlıyorum şimdi dayanılacak birşey değil sanada geçmiş olsun tatlım ben naneyi çok sevmeme rağmen hamileliğimde çok tiksindim viks ve nane yağı duydum ama süremedim apaçi gibi geziyorum

Amin canım aminnnn. Bir mimar olarak tavsiyem, odalarınız sade olsun, bebegin odaklanmasını zorlaştıracak kadar karışık figürler kullanmayın. bir de sabit süslerden kaçının ki, siz ya da bebeginiz buyuyunce sıkıldıgında kolayca çıkarabilesiniz. mesela sen bulut uygulaması düşünüyosun ya tavana, onun yerine tepegöz gibi tavana goruntu yansıtan cihazlarla bunu saglayabilirsin, hem hareketli bulutların olmuş olur hem de sbait olmamış olur. Ama herşeeeey sizin zevkinize bağlı tabi, Allah gonlunuze gore versiiiin.

Ben viks kullanımını doktora sordumi abartılmadıgı sürece cildinde kullanabilirsin dedi. sırtım cok kotu tutulmustu da kas gevsetici icemedigim icin hemen doktoru aradım o da vikse musade etti.

Bu habere sevindim :) İnanılmaz baş ağrılarıyla uğraşıyorum ben yahu Bide mutsuz agresif yapıyor baş ağrıları beni.

Bu sabah kahvaltı yapasım bile gelmiyor. Halbuki dün 2li sonucumu aldım öylede güzel çıkmışki .Anlamadım hamilelik dengemi bozdu.

o zaman başka bir tavsiyem var. aşnına ve şakaklarına patates dilimleri koy oyle bağla kafanı. eskiler yaparmış böyle bir bildikleri vardır heralde. Bak bir de benim doktorum da migren hastası o da şunu önermişti.

Çok demli çayın demini 2 mayaj pamugu arasına döküp gözlerinin üstüne koy ve karanlık bir odada uyu. benim migrenim cok siddetli oldugu icin ben etkisini goremedim pek ama belki normal bas agirisinda iyi gelir. denemekten ne kaybederiz de mi. patatesi bir dahaki sefere ben de denerim. ama inşallah denememe gerek kalmaz uzun süre.

herkese günaydınlar...
uzun zamandır giremiyorum pek inşallah iyidir herkes..
ces sen odamı aldın bebişe?
nerden aldın ne kadara rengi ne?resmi varsa yükleyebilir misin?ay çok sordum ama napim merak

kek yoktu yaaaa yiyebileceğim sadece üstüne limon sıkılarak yenen bişi vardı adını sölemiyim onu yedimm okdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…