Bu habere sevindim :) İnanılmaz baş ağrılarıyla uğraşıyorum ben yahuBide mutsuz agresif yapıyor baş ağrıları beni.
Bu sabah kahvaltı yapasım bile gelmiyor. Halbuki dün 2li sonucumu aldım öylede güzel çıkmışki .Anlamadım hamilelik dengemi bozdu.
günaydın canım..geçen eczacı arkadaşa sorduk gecenin 1inde parol içtim tam 12 saat çektikten sonra artık gücüm kalmamıştı..iyi geldi.cumartesi yada haftaya pazartesi kan vericem şekerim ve sedimantasyonum düzelmiş mi diye baş ağrısını hem bebek hem şeker yapıyormuş benimkide çok düşmüş ondan galiba
Amin canım aminnnn. Bir mimar olarak tavsiyem, odalarınız sade olsun, bebegin odaklanmasını zorlaştıracak kadar karışık figürler kullanmayın. bir de sabit süslerden kaçının ki, siz ya da bebeginiz buyuyunce sıkıldıgında kolayca çıkarabilesiniz. mesela sen bulut uygulaması düşünüyosun ya tavana, onun yerine tepegöz gibi tavana goruntu yansıtan cihazlarla bunu saglayabilirsin, hem hareketli bulutların olmuş olur hem de sbait olmamış olur. Ama herşeeeey sizin zevkinize bağlı tabi, Allah gonlunuze gore versiiiin.
Geçmiş olsun tatlım ayrıcada gözün aydın testin temiz çıkmış bende dün gittim temiz çıktıBu habere sevindim :) İnanılmaz baş ağrılarıyla uğraşıyorum ben yahuBide mutsuz agresif yapıyor baş ağrıları beni.
Bu sabah kahvaltı yapasım bile gelmiyor. Halbuki dün 2li sonucumu aldım öylede güzel çıkmışki .Anlamadım hamilelik dengemi bozdu.
o zaman başka bir tavsiyem var. aşnına ve şakaklarına patates dilimleri koy oyle bağla kafanı. eskiler yaparmış böyle bir bildikleri vardır heralde. Bak bir de benim doktorum da migren hastası o da şunu önermişti.
Çok demli çayın demini 2 mayaj pamugu arasına döküp gözlerinin üstüne koy ve karanlık bir odada uyu. benim migrenim cok siddetli oldugu icin ben etkisini goremedim pek ama belki normal bas agirisinda iyi gelir. denemekten ne kaybederiz de mi. patatesi bir dahaki sefere ben de denerim. ama inşallah denememe gerek kalmaz uzun süre.
herkese günaydınlar...
uzun zamandır giremiyorum pek inşallah iyidir herkes..
ces sen odamı aldın bebişe?
nerden aldın ne kadara rengi ne?resmi varsa yükleyebilir misin?ay çok sordum ama napim merak
günaydın kızlar, nasılsınız?????
kek yoktu yaaaa yiyebileceğim sadece üstüne limon sıkılarak yenen bişi vardı adını sölemiyim onu yedimm okdr
aklıma çok güzel şeyler geliyor limon üsütne sıkma falan denince gizli kalmasıda fena hee
ya KEKsiz gün mü olur ben gelmem o zaman
günaydın kızlar, nasılsınız?????
kek yoktu yaaaa yiyebileceğim sadece üstüne limon sıkılarak yenen bişi vardı adını sölemiyim onu yedimm okdr
herkese günaydınlar...
uzun zamandır giremiyorum pek inşallah iyidir herkes..
ces sen odamı aldın bebişe?
nerden aldın ne kadara rengi ne?resmi varsa yükleyebilir misin?ay çok sordum ama napim merak
aklıma çok güzel şeyler geliyor limon üsütne sıkma falan denince gizli kalmasıda fena hee
ya KEKsiz gün mü olur ben gelmem o zaman
Aldım canım, Hello Baby'den aldım fiyatı 2300 ama 500 Tl hediye ceki verdi, onu da bebek arabasında kullandık bebek arabasından da 300 tl lik hediye ceki kazandık. harcıcak 300 tlmiz var şimdi o mağazadan. Odamız da buuuuuu, bakalım mavi mi pembe mi süslemek nasip olcak.
Eki Görüntüle 149409 Eki Görüntüle 149410
Aldım canım, Hello Baby'den aldım fiyatı 2300 ama 500 Tl hediye ceki verdi, onu da bebek arabasında kullandık bebek arabasından da 300 tl lik hediye ceki kazandık. harcıcak 300 tlmiz var şimdi o mağazadan. Odamız da buuuuuu, bakalım mavi mi pembe mi süslemek nasip olcak.
Eki Görüntüle 149409 Eki Görüntüle 149410
Melis babyshowerlara hazırlık gibi oluyor yahu senin gezmelerin :)
Günaydın adamavi. Hoşgeldin
Aynı kanıdayım SeziGizli kalmasın lezzetler
Cess kesinlikle süper bi seçim. Tekrar güle güle kullansın bebeişin. Mavide olsa pembede olsa tek dileğimiz sağlıklı olması.Bende büyüyen yataklardan düşünüyorum. En iyisi öylesi sanırım. Büyüdükçede kullanır
bizde böyle birşey baktık daha henüz almıcaz ama şeyi merak ettim beşiğin başındaki çekmeceler sonradan alınıp büyük yatak oluyormuş buda öle mi?
benim odam biraz dar o yüzden beyaz yada akça ağaç istiyorum renk olarak çok ıncık cıncık istemiyorum oda ferah olsun istiyorum..ama eşim şimdiden almak istemiyor kötü bişey olacak diye ödü kopuyor ben odaya bakıp kalırsam dayanamam diyor (Allah korusun) inat etti..biz hazirana alacağız..
ama bakmayada nerden nasıl başlayacağımızı bilmiyorum netten bakıyorum şimdilik
Melis babyshowerlara hazırlık gibi oluyor yahu senin gezmelerin :)
Günaydın adamavi. Hoşgeldin
Aynı kanıdayım SeziGizli kalmasın lezzetler
Cess kesinlikle süper bi seçim. Tekrar güle güle kullansın bebeişin. Mavide olsa pembede olsa tek dileğimiz sağlıklı olması.Bende büyüyen yataklardan düşünüyorum. En iyisi öylesi sanırım. Büyüdükçede kullanır
İnşallah dogdugunu da büyüdügünü de görürüz. dün dayanamdım yataga kıvrıldım yattım. eşimde gülüyo dalga geciyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?