2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ya ben birine beddua edecek olsam bile "hay migrenin tutsun inşallah" demem, o kadar kötü bişi. Baş ağrısı da öyle tabi. bir de insanın ağrı eşiği düşükse daha şiddetli hissediiyo. ki hamileyken sanırım benim ağrı eşiğim baya düştü. ilaç da içmiyorum. parol falan içilebiliyo tabi ama işe yaramadığı icin en azından icmiyim de kimyasal almamış olayım diyorım. İnsanın yaşam sevincini, hyat enerjisini alıp goturen, asosyalleştiren iğrenç bişey bu, tekrar ediyorum Allah düşmanımın başına vermesin.

Strese meil yok sezii yahu :) Ben hamileliğimin ilk gününden beri diş ağrısı çekiyorum. Dişçi fobim olduğundan dişçiye gitmemiştim. Hamile kalınca ağrısı tekrar tuttu. Parol ve minoseti o zaman içtim.. Günde en fazla 2 tane aldım ama doktor 3-4 tane alabilirsin demişti. Ağrı karnını sıkıştırır demişti..Baş ağrısı hamileliğin bu dönemlerinde çok normalmiş canım. İnternette her yerde yazıyor. Doktorumada sordum normal dedi.Şekerini düşürmemeye çalış halsizlikle baş dönmesi yapar oda.Arada dondurma yiyebilirsin. Hamilelikte en iyi tatlı oymuş.
Çok ayıp banaSöylenirmi böyle şey

Cescim aslında haklısın ama ne biliyim özel bişiyler yapmak istedim. Aklımda ampüller arka arkaya çakıyor Bitince resimlerini koyarız zaten hepimiz değil mi

Geçmiş olsun tatlım ayrıcada gözün aydın testin temiz çıkmış bende dün gittim temiz çıktı
Cinsiyet söledi mi?

patatesi annemde söyledi yapayım bugün onu canım sağolasın inşalah çabuk atlatırız bu zorlu dönemi..tadını çıkarma zamanı gelsinnn artıkkkk...bulantı geçti dedim sırtım tutuldu o bitti öksürük başladı o bitmeden baş ağrısı başladı

herkese günaydınlar...
uzun zamandır giremiyorum pek inşallah iyidir herkes..
ces sen odamı aldın bebişe?
nerden aldın ne kadara rengi ne?resmi varsa yükleyebilir misin?ay çok sordum ama napim merak

Aldım canım, Hello Baby'den aldım fiyatı 2300 ama 500 Tl hediye ceki verdi, onu da bebek arabasında kullandık bebek arabasından da 300 tl lik hediye ceki kazandık. harcıcak 300 tlmiz var şimdi o mağazadan. Odamız da buuuuuu, bakalım mavi mi pembe mi süslemek nasip olcak.

Eki Görüntüle 149410

kek yoktu yaaaa yiyebileceğim sadece üstüne limon sıkılarak yenen bişi vardı adını sölemiyim onu yedimm okdr

aklıma çok güzel şeyler geliyor limon üsütne sıkma falan denince gizli kalmasıda fena hee
ya KEKsiz gün mü olur ben gelmem o zaman

aklıma çok güzel şeyler geliyor limon üsütne sıkma falan denince gizli kalmasıda fena hee

biz de menüsünde cesit cesit KEK olan kendi günümüzü yaparız ozman.

sezii nasılsın cnm baş ağrın için minoset içebilirsin bence benim doktorum ağrı kesici olarak onu verdi gerçi şimdilik dayanıyorum içmemeye çalışıyorum ama gerekirse evde var içicem

kek yoktu yaaaa yiyebileceğim sadece üstüne limon sıkılarak yenen bişi vardı adını sölemiyim onu yedimm okdr

Melis babyshowerlara hazırlık gibi oluyor yahu senin gezmelerin :)

herkese günaydınlar...
uzun zamandır giremiyorum pek inşallah iyidir herkes..
ces sen odamı aldın bebişe?
nerden aldın ne kadara rengi ne?resmi varsa yükleyebilir misin?ay çok sordum ama napim merak

Günaydın adamavi. Hoşgeldin

Aynı kanıdayım Sezi Gizli kalmasın lezzetler

Cess kesinlikle süper bi seçim. Tekrar güle güle kullansın bebeişin. Mavide olsa pembede olsa tek dileğimiz sağlıklı olması.Bende büyüyen yataklardan düşünüyorum. En iyisi öylesi sanırım. Büyüdükçede kullanır

bayıldım...çok sade ve şık görünüyor.. :109:
biz henüz bakmadık hiç..kıskandım bak şimdi
hello baby aklımdaydı bakalım bari bizde çeklerle falan baya karlı olmuş aslında size..
Allahım hayırlısını nasip etsin de pembe mavi yeşil mor süsleyelimmm :97:

bizde böyle birşey baktık daha henüz almıcaz ama şeyi merak ettim beşiğin başındaki çekmeceler sonradan alınıp büyük yatak oluyormuş buda öle mi?
benim odam biraz dar o yüzden beyaz yada akça ağaç istiyorum renk olarak çok ıncık cıncık istemiyorum oda ferah olsun istiyorum..ama eşim şimdiden almak istemiyor kötü bişey olacak diye ödü kopuyor ben odaya bakıp kalırsam dayanamam diyor (Allah korusun) inat etti..biz hazirana alacağız..
ama bakmayada nerden nasıl başlayacağımızı bilmiyorum netten bakıyorum şimdilik

İnşallah dogdugunu da büyüdügünü de görürüz. dün dayanamdım yataga kıvrıldım yattım. eşimde gülüyo dalga geciyo.

Evet bu da büyüyen yataklardan. Odan darsa beyaz dgru bir secim olur. şifonyer de almazsın o zaman yatagın basındaki cekmeceleri kullanırsın. dogru bir dolap secimi de yaparsan yatagin cekmeceleri ve dolabın ici, esya depolama icin yeterli olur, odan da cok sıkısmamıs oluur.

hoşbuldukkk...
kekle aram yok ama şu ekşili takıldı kafama..
ne o öyle ekşili ekşili mmmm

İnşallah dogdugunu da büyüdügünü de görürüz. dün dayanamdım yataga kıvrıldım yattım. eşimde gülüyo dalga geciyo.

Maşallah diyelim Cescim.Allahım nazarlardan korusun senide bebişinide.Hepimizi

Sezi benimkide aynı cümleleri kuruyor. Doktorda gazladı eşimi bekleyin diye :2::2:Beklices aartık napalım.Ama dün bana internetten bulduğu bebek odalarının adreslerini yollamayı ihmalde etmedi :)

günaydın kızlar ben geldimmm.ilk defa aşerdim bir meyveye eşim bulmuş ama mevsimi değil die buzluktan çıkartmışlar neyse eve getirdi.kendi kendine çözüldü neyse sonra rengi değişti,pis koktu.gece de o meyveyi rüyamda gördüm tam ısırdım ki içinde kurt geziniyordu ne kadan şanssızım ya rüyamda bile yiyemedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…