2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın hoşgeldin..
bizdede oluyo bazen o eşim alıyo unutuyorum sonra doğru çöpe..
seninkinin zaten mevsimi diilmiş boşver....

biz de menüsünde cesit cesit KEK olan kendi günümüzü yaparız ozman.
Evet evet ben hazırım yapalım havuçlu tarçınlı ıslak kek ıspanaklı kek cevizli elmalı...vb ben tam bir kek canavarıyım ve eşimden bile kıskanırım son kalan dilimi

sezii nasılsın cnm baş ağrın için minoset içebilirsin bence benim doktorum ağrı kesici olarak onu verdi gerçi şimdilik dayanıyorum içmemeye çalışıyorum ama gerekirse evde var içicem

bu saatlerde iyiyim öğleden sonra sapıtıyorum
kociş bugün alıyor minoset zorda kalırsam bulunsun diye birde doktor Elevit yazdı folik plusı bırak dedi onun içinde var dedi..kanım düşmüş ama hemoglobinim daha sınırın altına düşmedi diye kan hapı vermedi.
bu arada senin bebişte okudum kocaman olmuş şeker 5.5cm maşallah...

handeeee bnm eşimin etrafıda babyshower dan bir anlarlar ki sorma eşim geçen gün dedi bana aşkım istemezsin dimi babyshower ben nasıl anlatayım insanlara dedi yok dedim bana gölge etmesinler başka bişi istemem dedim

ekşi şeyi sölicem ama çok çok çok özür diliorumm baştan hepinizden mercimek köftesiydi marula sarıp bol limon sıkıp yaklaşık 9 tane falan yedim gerçie halada dünkü köftelerleyim bu saat oldu bişi yemedim

cesss yavrucummmmmm sen bebişin yatağına nasıl sığdın cnm o boylaaa

ben çok minoset kullandım yaa böyle nane yağı felan hiç aklıma gelmedi. hata mı yaptık acaba doktorum önerdi ama. :18:

cnm banada elevit verdi bide maltofer fol verdi. magnezyumuda kendim istedim kuyruk sokumu ağrım için hem yazdı hem söylendi fayda etmez dedi magnezyum biraz bozuldu yani doktorum daha içmedim fayda etmez dedi diye ama deniycem akşama belki biraz olsun fayda eder

cesss yavrucummmmmm sen bebişin yatağına nasıl sığdın cnm o boylaaa

E kıvrıldım yattım dedim ya, 3 kat kıvrıldım anca sıgdım :) çöreklendim desem daha iyi olur yane aslında...

evet, bakarsın arkadaş da olurlar )) 15. haftaya girmiş olduk. darısı 40. haftaya ))

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin, 26 hafta var daha Allahım nasıl gececek bu zaman yaaaa.Yaz gelse bari artık da en azından günler güzelleşse. boyle soguk kasvet ben cok sinir oldum bu 2010-2011 kışına.

kızlar dün beni annelik akademisinden arayıp durdular bunaldım. bebeğim sipariş vermiştim. ısrarla setleri varmış onu satmak istiyolar taksitli felan artık teli açmamaya başladım. sizi de aradılarmı?????

Son düzenleme:
çok güzel bir oda takımı almışsın sağlıklı sıhhatli kullanıp eskitsin bebişin tatlım
bu arada ne güzel grupta mimar olması süper ya sana daha çok danışırım ben

öyle güzelim bişey de demiyorum hamilelikten bu yana zavallım evin hanımı gibi oldu yemek temizlik sabah kahvaltılar falan bari erkeklik duygularını pohpohlayayım diye sen nasıl istersen Aşkım diyorum

bende yedim canım turfanda meyveler hiç iyi olmuyor kocişlerin verdiği paraya ve bulmaya çalışırkenki zahmetlerine yazık ama olsun biraz sürünsünler babalık ööle kolay oluvermesin..

ben de iyiyim teşekkür ederim canım

feyrukaaaaa merhaba nasılsın canım bugün gebişlik nasıl gidiyor

günaydınn kızlar benımde bugün tadım yok gece bi uyandım bağazım davul gibi şiş burnum tıkanmış nefes alamadım resmen güzdüzpek sorun olmuyor ama gece bastırıyor napabilirim boğaz agrısına

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin, 26 hafta var daha Allahım nasıl gececek bu zaman yaaaa.Yaz gelse bari artık da en azından günler güzelleşse. boyle soguk kasvet ben cok sinir oldum bu 2010-2011 kışına.[/QUOTE]

14 hafta nasıl geçtiyse 26 hafta da öle geçer. rahat ol )) her p.tesi bu hafta bitermi diyorum bi bakıyorum cuma olmuş ))

iyi çok şükür canım ya, sen nasılsın, bebeğin nasıl?????

Beni aramadılar hiç.

çok güzel bir oda takımı almışsın sağlıklı sıhhatli kullanıp eskitsin bebişin tatlım
bu arada ne güzel grupta mimar olması süper ya sana daha çok danışırım ben

HEr zaman yardımcı olmaya hazırımdır.

canım bu arada oda takımın çok güzelmiş Allah sağlıcakla bebeğini yatırmak nasip etsinn

Sagol canım Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.

Son düzenleme:

Maşallah kızlar size
Bu seneki kış kış değil kızlar. Bende hiç sevmedim. Kar yağsa anlarız.Saçma sapan bi soğuk var.:26::26:

evet, bakarsın arkadaş da olurlar )) 15. haftaya girmiş olduk. darısı 40. haftaya ))

Zaman ne çabuk geçiyor aslında yahu..sağlıklı olsunlarda biran önce büyürler.

ben çok minoset kullandım yaa böyle nane yağı felan hiç aklıma gelmedi. hata mı yaptık acaba doktorum önerdi ama. :18:

Bişeycik olmaz canım zaten minosetle parolun bebişe bir zararı yok.

Melis bizde kendi aramızda yaparızBebeklerimizin arkadaşa ihtiyacı olacak.
O ekşi şeyden ben aşermiştim deli gibi. yapıp yemiştim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…