İnşallah dogdugunu da büyüdügünü de görürüz. dün dayanamdım yataga kıvrıldım yattım. eşimde gülüyo dalga geciyo.
günaydın kızlar ben geldimmm.ilk defa aşerdim bir meyveye eşim bulmuş ama mevsimi değil die buzluktan çıkartmışlar neyse eve getirdi.kendi kendine çözüldü neyse sonra rengi değişti,pis koktu.gece de o meyveyi rüyamda gördüm tam ısırdım ki içinde kurt geziniyordu ne kadan şanssızım ya rüyamda bile yiyemedin
İyiyizc cınımmmm sen nasılsın bakalım?
Evet evet ben hazırım yapalım havuçlu tarçınlı ıslak kek ıspanaklı kek cevizli elmalı...vb ben tam bir kek canavarıyım ve eşimden bile kıskanırım son kalan dilimibiz de menüsünde cesit cesit KEK olan kendi günümüzü yaparız ozman.
sezii nasılsın cnm baş ağrın için minoset içebilirsin bence benim doktorum ağrı kesici olarak onu verdi gerçi şimdilik dayanıyorum içmemeye çalışıyorum ama gerekirse evde var içicem
ben de iyiyim teşekkür ederim canım
gnaydınnnnnnnnnn ne hediyeler geldi bakalımmmm
günaydın canım..geçen eczacı arkadaşa sorduk gecenin 1inde parol içtim tam 12 saat çektikten sonra artık gücüm kalmamıştı..iyi geldi.cumartesi yada haftaya pazartesi kan vericem şekerim ve sedimantasyonum düzelmiş mi diye baş ağrısını hem bebek hem şeker yapıyormuş benimkide çok düşmüş ondan galiba
ya migren çekenleri anlıyorum şimdi dayanılacak birşey değil sanada geçmiş olsun tatlım ben naneyi çok sevmeme rağmen hamileliğimde çok tiksindim viks ve nane yağı duydum ama süremedim apaçi gibi geziyorum
Bebeklerimiz seninle aynı yaştaymış. bugun 14 haftalık olduuuk hayırlı olsuuuun.
Evet evet ben hazırım yapalım havuçlu tarçınlı ıslak kek ıspanaklı kek cevizli elmalı...vb ben tam bir kek canavarıyım ve eşimden bile kıskanırım son kalan dilimi
bu saatlerde iyiyim öğleden sonra sapıtıyorum
kociş bugün alıyor minoset zorda kalırsam bulunsun diye birde doktor Elevit yazdı folik plusı bırak dedi onun içinde var dedi..kanım düşmüş ama hemoglobinim daha sınırın altına düşmedi diye kan hapı vermedi.
bu arada senin bebişte okudum kocaman olmuş şeker 5.5cmmaşallah...
cesss yavrucummmmmm sen bebişin yatağına nasıl sığdın cnm o boylaaa
evet, bakarsın arkadaş da olurlar)) 15. haftaya girmiş olduk. darısı 40. haftaya ))
çok güzel bir oda takımı almışsın sağlıklı sıhhatli kullanıp eskitsin bebişin tatlımEvet bu da büyüyen yataklardan. Odan darsa beyaz dgru bir secim olur. şifonyer de almazsın o zaman yatagın basındaki cekmeceleri kullanırsın. dogru bir dolap secimi de yaparsan yatagin cekmeceleri ve dolabın ici, esya depolama icin yeterli olur, odan da cok sıkısmamıs oluur.
öyle güzelim bişey de demiyorum hamilelikten bu yana zavallım evin hanımı gibi oldu yemek temizlik sabah kahvaltılar falan bari erkeklik duygularını pohpohlayayım diye sen nasıl istersen Aşkım diyorumMaşallah diyelim Cescim.Allahım nazarlardan korusun senide bebişinide.Hepimizi
Sezi benimkide aynı cümleleri kuruyor. Doktorda gazladı eşimi bekleyin diye :2::2:Beklices aartık napalım.Ama dün bana internetten bulduğu bebek odalarının adreslerini yollamayı ihmalde etmedi :)
bende yedim canım turfanda meyveler hiç iyi olmuyor kocişlerin verdiği paraya ve bulmaya çalışırkenki zahmetlerine yazık ama olsun biraz sürünsünler babalık ööle kolay oluvermesin..günaydın kızlar ben geldimmm.ilk defa aşerdim bir meyveye eşim bulmuş ama mevsimi değil die buzluktan çıkartmışlar neyse eve getirdi.kendi kendine çözüldü neyse sonra rengi değişti,pis koktu.gece de o meyveyi rüyamda gördüm tam ısırdım ki içinde kurt geziniyordu ne kadan şanssızım ya rüyamda bile yiyemedin
ben de iyiyim teşekkür ederim canım
çok güzel bir oda takımı almışsın sağlıklı sıhhatli kullanıp eskitsin bebişin tatlım
bu arada ne güzel grupta mimar olması süper ya sana daha çok danışırım ben
öyle güzelim bişey de demiyorum hamilelikten bu yana zavallım evin hanımı gibi oldu yemek temizlik sabah kahvaltılar falan bari erkeklik duygularını pohpohlayayım diye sen nasıl istersen Aşkım diyorum
bende yedim canım turfanda meyveler hiç iyi olmuyor kocişlerin verdiği paraya ve bulmaya çalışırkenki zahmetlerine yazık ama olsun biraz sürünsünler babalık ööle kolay oluvermesin..
feyrukaaaaa merhaba nasılsın canım bugün gebişlik nasıl gidiyor
E kıvrıldım yattım dedim ya, 3 kat kıvrıldım anca sıgdım :) çöreklendim desem daha iyi olur yane aslında...
canım bu arada oda takımın çok güzelmiş Allah sağlıcakla bebeğini yatırmak nasip etsinn
günaydınn kızlar benımde bugün tadım yok gece bi uyandım bağazım davul gibi şiş burnum tıkanmış nefes alamadım resmen güzdüzpek sorun olmuyor ama gece bastırıyor napabilirim boğaz agrısına
Beni aramadılar hiç.kızlar dün beni annelik akademisinden arayıp durdular bunaldım. bebeğim sipariş vermiştim. ısrarla setleri varmış onu satmak istiyolar taksitli felan artık teli açmamaya başladım. sizi de aradılarmı?????
çok güzel bir oda takımı almışsın sağlıklı sıhhatli kullanıp eskitsin bebişin tatlım
bu arada ne güzel grupta mimar olması süper ya sana daha çok danışırım ben
canım bu arada oda takımın çok güzelmiş Allah sağlıcakla bebeğini yatırmak nasip etsinn
E kıvrıldım yattım dedim ya, 3 kat kıvrıldım anca sıgdım :) çöreklendim desem daha iyi olur yane aslında...
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin, 26 hafta var daha Allahım nasıl gececek bu zaman yaaaa.Yaz gelse bari artık da en azından günler güzelleşse. boyle soguk kasvet ben cok sinir oldum bu 2010-2011 kışına.
evet, bakarsın arkadaş da olurlar)) 15. haftaya girmiş olduk. darısı 40. haftaya ))
ben çok minoset kullandım yaa böyle nane yağı felan hiç aklıma gelmedi. hata mı yaptık acaba doktorum önerdi ama. :18:
handeeee bnm eşimin etrafıda babyshower dan bir anlarlar ki sorma eşim geçen gün dedi bana aşkım istemezsin dimi babyshower ben nasıl anlatayım insanlara dedi yok dedim bana gölge etmesinler başka bişi istemem dedim
ekşi şeyi sölicem ama çok çok çok özür diliorumm baştan hepinizden mercimek köftesiydi marula sarıp bol limon sıkıp yaklaşık 9 tane falan yedim gerçie halada dünkü köftelerleyim bu saat oldu bişi yemedim
cesss yavrucummmmmm sen bebişin yatağına nasıl sığdın cnm o boylaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?