endişe etme hemen çok içen var bu ilacı kötü bişey olsa vermezler ama herşeyin fazlası zarar kimyasallar sonuçta o yüzden zorda kalınca içmekte yarar var canımben çok minoset kullandım yaa böyle nane yağı felan hiç aklıma gelmedi. hata mı yaptık acaba doktorum önerdi ama. :18:
ya numarayı bize verde açmayalım bizkızlar dün beni annelik akademisinden arayıp durdular bunaldım. bebeğim sipariş vermiştim. ısrarla setleri varmış onu satmak istiyolar taksitli felan artık teli açmamaya başladım. sizi de aradılarmı?????
çok geçmiş olsun canım yaaa, iyi dinlen geçer inşallah
malesef öğretmenim okula gidip geliyorum akşam yerımden kalkamyorum sonra Allahım kolaylık ver demekten başka bişi gelmıyor elımden sıcak olarak ne içebılırım ıhlamur falan ıcebılıyormuyuz hamıleleıkte
iyi seninki yazmış benimki asla yazmaz valla tatlı adam ama prensipli..tahlil sonucumu gösterdim doktor imzası bile yok burada diye bunu değerlendiremem uyduruk bir aletlede bakmış olabilirler buna inanıp tedavi uygularım yanlış sonuçlar alırız dedi..eşek herifff..seviyorum keretayı amacnm banada elevit verdi bide maltofer fol verdi. magnezyumuda kendim istedim kuyruk sokumu ağrım için hem yazdı hem söylendi fayda etmez dedi magnezyum biraz bozuldu yani doktorumdaha içmedim fayda etmez dedi diye ama deniycem akşama belki biraz olsun fayda eder
endişe etme hemen çok içen var bu ilacı kötü bişey olsa vermezler ama herşeyin fazlası zarar kimyasallar sonuçta o yüzden zorda kalınca içmekte yarar var canım
ya numarayı bize verde açmayalım biz
bana göndermediler bile 20 gün oldu armaya daha yüzleri yoktur
Kızlar herkesin mesleği neeeee?
Ces mimar ceygül öğretmen esra1980 belediyeci(başka ne denir bilmiyorum) doğruysa
başkaaaaaaa
ben estetik merkezi işletiyordum ama şimdi ev kedisi oldum
Ces mimar ceygül öğretmen esra1980 belediyeci(başka ne denir bilmiyorum) doğruysa
başkaaaaaaa
önce hamileyim kitabını sipariş vermiştim ablamın adına da bebeğim kitabını. Hamileyim için aramadılar ama bebeğim için aradılar. Ablamın adını verdim ama kendi numaramı vermiştim. 212 444 5353 numaradan aradılar. şimdi aradıklarında açmıyorum. Ilkinde açtım, ben düşünüp karar vereyim sizi ararım dedim nedir düşüneceğiniz, neden kararsızsınız felan filan uzatınca ben de müsait değilim dedim kapadım sonra sürekli aradılar :-((((
boyut yayınlarından 5 yıl önce kendi istediğimle set almıştım, aman yarabbim geçen yıllar içinde bezdirdiler beni, sizin burda ücretsiz kitap siparişi verdiğinizi duyunca eyvah dedim ama uyarmak için de çok geçti. şimdi siizi de bezdirecekler üstelik sadece 444'lü numaradan aramıyorlar 533'lü bir sürü hat var ellerinde. ben son zamanlarda sert konuşmaya başladım bir ürün alacaksam sitenizde online satış var görerek alırım beni meşgul etmeyin artık diyorum, biraz nefes aldırıyorlar ama sonra yine başlıyorlar.önce hamileyim kitabını sipariş vermiştim ablamın adına da bebeğim kitabını. hamileyim için aramadılar ama bebeğim için aradılar. ablamın adını verdim ama kendi numaramı vermiştim. 212 444 5353 numaradan aradılar. şimdi aradıklarında açmıyorum. ilkinde açtım, ben düşünüp karar vereyim sizi ararım dedim nedir düşüneceğiniz, neden kararsızsınız felan filan uzatınca ben de müsait değilim dedim kapadım sonra sürekli aradılar :-((((
aranızda cilt problemi yaşayan var mı kızlar. ben 13 haftalık hamişim bir türlü geçmek bilmeyen saçma sapan kırmızılıklar oluyor. eskiden egzamam vardı şimdi kabuklanma felan yok ama kırmızı kırmızı akne desem akne deil sivilce desem sivilce değil iki yanağımda göz çevreme yakın şişlik ve kızarıklık var. sanki bir yere çarpmışım gibi yada dayak yemişim gibi duruyor
iyi seninki yazmış benimki asla yazmaz valla tatlı adam ama prensipli..tahlil sonucumu gösterdim doktor imzası bile yok burada diye bunu değerlendiremem uyduruk bir aletlede bakmış olabilirler buna inanıp tedavi uygularım yanlış sonuçlar alırız dedi..eşek herifff..seviyorum keretayı ama
başkaaaaaaa
kivim hoşgeldin nerelerdeydin dün göremedim seni.bir problem falan yoktur umarım.merak ettim cadı seni.yoksa dün girdin de benim gözümden mi kaçtı
başkaaaaaaa
bende işletme mezunuyum mali müşavirliği düşündüm önce hazırlanayım diye sonra zor meslek sayılarla aram pek iyi olmamıştır hep..önce akbanka girdim 2 sene çalıştım sonra bankacılık beni öldürüyor(bankacı olan arkaaşlar alınmasın lütfen severek yapmakla ilgili tabiki)estetisyen olmaya karar verdim güzellik hep benim ilgi alanımdı sonra iş yeri açtık sonra malum evdeyiz artık...estetik merkezimiiiiiiiiii tam benlik)))
ben de mali müşavirim, özel bi firmanın muhasebesine bakıyorum
bende öğretmenim. özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde çalışıyorum. Ama malum şimdi raporluyuz.
aranızda cilt problemi yaşayan var mı kızlar. ben 13 haftalık hamişim bir türlü geçmek bilmeyen saçma sapan kırmızılıklar oluyor. eskiden egzamam vardı şimdi kabuklanma felan yok ama kırmızı kırmızı akne desem akne deil sivilce desem sivilce değil iki yanağımda göz çevreme yakın şişlik ve kızarıklık var. sanki bir yere çarpmışım gibi yada dayak yemişim gibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?