2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben çok minoset kullandım yaa böyle nane yağı felan hiç aklıma gelmedi. hata mı yaptık acaba doktorum önerdi ama. :18:
endişe etme hemen çok içen var bu ilacı kötü bişey olsa vermezler ama herşeyin fazlası zarar kimyasallar sonuçta o yüzden zorda kalınca içmekte yarar var canım
ya numarayı bize verde açmayalım biz
bana göndermediler bile 20 gün oldu armaya daha yüzleri yoktur

çok geçmiş olsun canım yaaa, iyi dinlen geçer inşallah

malesef öğretmenim okula gidip geliyorum akşam yerımden kalkamyorum sonra Allahım kolaylık ver demekten başka bişi gelmıyor elımden sıcak olarak ne içebılırım ıhlamur falan ıcebılıyormuyuz hamıleleıkte

ıhlamur icebilirsin bal da koy icine.

iyi seninki yazmış benimki asla yazmaz valla tatlı adam ama prensipli..tahlil sonucumu gösterdim doktor imzası bile yok burada diye bunu değerlendiremem uyduruk bir aletlede bakmış olabilirler buna inanıp tedavi uygularım yanlış sonuçlar alırız dedi..eşek herifff..seviyorum keretayı ama

Kızlar herkesin mesleği neeeee?
Ces mimar ceygül öğretmen esra1980 belediyeci(başka ne denir bilmiyorum) doğruysa
başkaaaaaaa
ben estetik merkezi işletiyordum ama şimdi ev kedisi oldum

önce hamileyim kitabını sipariş vermiştim ablamın adına da bebeğim kitabını. hamileyim için aramadılar ama bebeğim için aradılar. ablamın adını verdim ama kendi numaramı vermiştim. 212 444 5353 numaradan aradılar. şimdi aradıklarında açmıyorum. ilkinde açtım, ben düşünüp karar vereyim sizi ararım dedim nedir düşüneceğiniz, neden kararsızsınız felan filan uzatınca ben de müsait değilim dedim kapadım sonra sürekli aradılar :-((((

Ces mimar ceygül öğretmen esra1980 belediyeci(başka ne denir bilmiyorum) doğruysa
başkaaaaaaa

estetik merkezimiiiiiiiiii tam benlik )))
ben de mali müşavirim, özel bi firmanın muhasebesine bakıyorum

başkaaaaaaa

Bende öğretmenim. Özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde çalışıyorum. Ama malum şimdi raporluyuz.

ya manyaklara bak düşünürüm düşünmem ne düşüneceksiniz diyorlar bide parasını ben vericem bırakında ben karar vereyim deseydin..

aranızda cilt problemi yaşayan var mı kızlar. ben 13 haftalık hamişim bir türlü geçmek bilmeyen saçma sapan kırmızılıklar oluyor. eskiden egzamam vardı şimdi kabuklanma felan yok ama kırmızı kırmızı akne desem akne deil sivilce desem sivilce değil iki yanağımda göz çevreme yakın şişlik ve kızarıklık var. sanki bir yere çarpmışım gibi yada dayak yemişim gibi duruyor

boyut yayınlarından 5 yıl önce kendi istediğimle set almıştım, aman yarabbim geçen yıllar içinde bezdirdiler beni, sizin burda ücretsiz kitap siparişi verdiğinizi duyunca eyvah dedim ama uyarmak için de çok geçti. şimdi siizi de bezdirecekler üstelik sadece 444'lü numaradan aramıyorlar 533'lü bir sürü hat var ellerinde. ben son zamanlarda sert konuşmaya başladım bir ürün alacaksam sitenizde online satış var görerek alırım beni meşgul etmeyin artık diyorum, biraz nefes aldırıyorlar ama sonra yine başlıyorlar.

Son düzenleme:

Benim de alnımda sivilceler cikti. Ama seninki başka sanki. bence doktoruna sormalısın.

ben biraz ukalalık yaptım doktoruma dedim arkadaşlarım magnezyum kullanıyormuş kuyruk sokumu ağrısı için arkadaşların çok biliyor herhalde dedi lafı soktu ama yinede yazdı valla benim pek içime sinmiyor bu doktor çorluda varmış bitane doktor orhan ateşer diye araştırdım herkes çok memnun belkide ona giderim bidahaki ay gerçi biraz pahalı ama bebeğim için herşey napalım ben ne için çalışıyorumki

kivim hoşgeldin nerelerdeydin dün göremedim seni.bir problem falan yoktur umarım.merak ettim cadı seni.yoksa dün girdin de benim gözümden mi kaçtı

başkaaaaaaa

Günaydın Sezii, bende muhasebeci sayılırım, özel bir şirkette ön muhasebeye bakıyorum.

Son düzenleme:
kivim hoşgeldin nerelerdeydin dün göremedim seni.bir problem falan yoktur umarım.merak ettim cadı seni.yoksa dün girdin de benim gözümden mi kaçtı

hoşbuldum canımın içi, malum muhasebe olunca ay başı feci oluyorum, çok tıkanıyoruz, yurt dışı bizi çok sıkıştırıyor raporda rapor diye(

bugünde ara ara girip bir göz atacağım.(
öptüm hepinizi.

başkaaaaaaa

sezii ben ev hanımıyım çalışmıyorum hamileliğim sizlerle geçiyor ne güzel artık doğumdan sonraki zamanlarda soluğu senin yanında alırız

estetik merkezimiiiiiiiiii tam benlik )))
ben de mali müşavirim, özel bi firmanın muhasebesine bakıyorum
bende işletme mezunuyum mali müşavirliği düşündüm önce hazırlanayım diye sonra zor meslek sayılarla aram pek iyi olmamıştır hep..önce akbanka girdim 2 sene çalıştım sonra bankacılık beni öldürüyor(bankacı olan arkaaşlar alınmasın lütfen severek yapmakla ilgili tabiki)estetisyen olmaya karar verdim güzellik hep benim ilgi alanımdı sonra iş yeri açtık sonra malum evdeyiz artık...

bende öğretmenim. özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde çalışıyorum. Ama malum şimdi raporluyuz.

lisedeyken tarih yada coğrafya öğretmeni olmak istiyordum öğretmenlik güzel ve bir bayan için uygun bir meslek ama özverili bir meslek ellerinizden öperim öretmenim...

aynı sıkıntı bende de var malesef :-(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…