2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

cess takip ettiğim kadarı ile paşanın odası gelmiş, hayırlı olur inşallah, güzel günlerde büyür.

esrant ve ayşegül resimlerinizi evden girerek gördüm süper göbüşleriniz.

mymel iyi olduğuna sevindim canım, Allah bir daha yaşatmasın inşallah,

esra1980 sanada geçmiş olsun tez zamanda geçer lekelenmelerin inşallah.

kızlar takip etmeye çalışıyorum ama sayfalar çoook çabuk ilerliyor, affedin beni atladığım birşeyler varsa, kocaman öptüm hepinizi...

Canım teşekkür ederim yahu duygulandırdın beni. Ben şimdi bebişim için herşeyi bıraktım bilemiyorum yeterince fedakar bir öğretmenmiyim ama önceliğim bebeğim napıyım. Malum ben bide engelli çocuklarla çalışıyorum. Ne biliyim bin türlü korku geliyor aklıma. Yapabileceğim bişi yok zaten kanama tehlikesine karşı yatmak en güzeli.

Benim annemde estetisyen ve gerçek estetisyenlere ne çok ihtiyacı var bu ülkenin biliyorsundur.Seninkide çok güzel bi iş :) Umarım bebişin doğar ve dönersin işine.

Herkes istanbuldamı kızlar

sezii ben ev hanımıyım çalışmıyorum hamileliğim sizlerle geçiyor ne güzel Artık doğumdan sonraki zamanlarda soluğu senin yanında alırız

beraber tornadan geçeriz artık
Ama bilginiz olsun şimdiden çok dikkat edin çatlak kremini eksik etmeyin az göbeği çıkanlar 1 çok çıkanlar çok kilo alanlar 2 kez kullansınlar çatlak tedavisi acılı ve pahalı ne yazık ki ve pembeyken daha iyi tedavi ediliyor ama emzirenler karboxi yaptıramıyor lazerin sakıncası yok emzirenler için ama kimsenin içi rahat etmiyor yaptıranlarda iyi para veriyorlar o yüzden en baştan ipleri sıkı tutmak lazım ben krem ve bitkisel yağ kullanıyorum kuru ciltliyim nanayı yiyenlerden yani...

aynı sıkıntı bende de var malesef :-(((

bide herkes soruyor psikolojim bozuldu resmen ces doktoruma sordum normaldir dedi kullandığım bir ilacım vardı içinde kortizon var diye kullanmayı kestim doktorum bu kadar ince düşünme dedi ama ben yine de rahat deilim kullanmadım.
geçmek bilmiyor. çok üzülüyorum aynalara küstüm desem yeri var.
feyruka sen de sordun mu doktoruna cnm.?

günaydııın kızlar seziiii noldu işyerine canım seninle aynı kaderi yaşamışız resmen bende işletme mezunuyum muhasebede çalıştım daha sonra finansbanka girdim oradanda çıktım evliysen özel hayatın falan diye bişey kalmıyor bankacılıkta çok zor saatleri belli olmuyor falan yapana allahtan sabır diliyorum ve bende senin gibi estetisyenlik kursuna gideyim dedim ondada oğlum olduğu için erteledim peki nasıl oldu işi kurunca tuttumu zorluklar çektinmi anlatırmısın biraz canım

peki sezi bende kuru ciltliyim, ikinci hamileliğim, ilkinde çok dikkat ettim, yağlanldım kremlendim ama gene çatladım gene çatladım, bu durumda ne yapmak lazım... ben yine çatlarmıyım dersin..

bende kuru ciltliyim ne yazık ki .ama sırt bölgem yağlandı sadece.bebe yağı kullanıyorum bende.hangi bitkisel yağlardan kullanıyorsun seziii

ben de iletişim mezunuyum tv'de çok iş yapamadım öldürüyordu, halkla ilişkiler yapmaya başladım ve nasıl oldu anlamadım çalıştığım şirkette finansmana kaydım ve çok sevdim, sonra uluslararası bir firmada yaş meyve sebze ihracatı yaparken evlendim ve ist'a gelince işsiz kaldım.
kendi firmamızı kurduk, tanıtım ve organizasyon yapıyoruz. iş çok güzel ama yoğun temposu ve normal çalışma saatleri olmadığı için artık evdeyim yine de evden yardımcı oluyorum, projelere fikir üretmeye çalışıyorum.

İNSANI VEZİRDE EDER ESTETİSYEN REZİLDE HAKLISIN ANNENİN ELLERİNDEN ÖPERİM MESLEKTAŞIM USTAM..

günaydın kızlar bugün siz ve minoşlar nasıl?

geçmişi okumak artık imkansız hale geldi......

günaydın kızlar bugün siz ve minoşlar nasıl?

geçmişi okumak artık imkansız hale geldi......

Günaydın mymel, ben ve minnoşum iyi şükür sen nasılsın?

Geçmişi bir göz gezdirmiştim, iyisin sanırım değil mi, geçmiş olsun ,

kızlar ben yemeğe gidiyorum, bir saat sonra aranızdayım inşallah. çok acıktım.

Günaydın mymel, ben ve minnoşum iyi şükür sen nasılsın?

Geçmişi bir göz gezdirmiştim, iyisin sanırım değil mi, geçmiş olsun ,

çok sevindim iyi olmanıza....ben lekeler harici iyiyim.saol canım...artık hayatımın bir parçası oldular...

ayşegül çok tatlıcık oğlun var maşallah..allah size bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…