mymel hoşgeldin canım,çok sevindim iyi olmanıza....ben lekeler harici iyiyim.saol canım...artık hayatımın bir parçası oldular...
Feyrukaaaaa gel hadi beraber atılalım :) ne var aklında. Ben 1 yıldır bunun üzerine düşünüyorum...
süper olur yaaaaaaa. geçen yıl francahesing fuarına da gittim. ben franchasing olarak düşünüyorum ama net değil. senin düşündüğün bii varmı???
mymel hoşgeldin canım,
sabahtan seni göremeyince acaba yine işe mi gitti diye düşündüm.
iki gün sonra doktora gideceksin ya bebeğini görünce lekelerin sıkıntısını untursun
Feyrukaaaaa gel hadi beraber atılalım :) ne var aklında. Ben 1 yıldır bunun üzerine düşünüyorum...
süper olur yaaaaaaa. geçen yıl franchising fuarına da gittim. ben franchising olarak düşünüyorum ama net değil. senin düşündüğün bişi varmı???
selam arkadaşlar foruma girmeyeli nekadar yazmışsını hızınıza yetişemedim
yardımlarınıza ihtiyacım var
çok kötü grip oldum ilaç da içemiyorum sinüzit de var nefes alamıyorum başım çok kötü ağrıyor. aranızda benim gibi olanınız var mı? ya da kullandığınız zararsız bişeyler
geçmiş olsun canım
bol bol limolu sıcak su iç çok iyi gelecektir....
canım sen oğlun derken kedimden bahsediyorsun sanırım o var ya muhteşem bir şeydi, canımdı benim ama ne yazık ki bağırsaklarında kitle oluştu ve kaybettik batişimizi.puiko canım senin oğlunda tam kedicik ama.....allah bağılasın
bide herkes soruyor psikolojim bozuldu resmen ces doktoruma sordum normaldir dedi kullandığım bir ilacım vardı içinde kortizon var diye kullanmayı kestim doktorum bu kadar ince düşünme dedi ama ben yine de rahat deilim kullanmadım.
geçmek bilmiyor. çok üzülüyorum aynalara küstüm desem yeri var.
feyruka sen de sordun mu doktoruna cnm.?
ayşegül çok tatlıcık oğlun var maşallah..allah size bağışlasın
içiyorum ama henüz bi faydasını göremedim.
biyerden nefes açmak için deniz suyunun zararsız olduğunu duydum acaba kullansam bi sakıncası olur mu
içiyorum ama henüz bi faydasını göremedim.
biyerden nefes açmak için deniz suyunun zararsız olduğunu duydum acaba kullansam bi sakıncası olur mu
tebrik ediyorum feyruka seni,bilen bilir mali müşavirlik sınavlarının ne denli zor olduğunu, valla hiç gözüm kesmiyor.
teşekkür ederim canım ama çalışınca oluyo. kimseye tavsiye etmiyorum ama) dediğiö gibi sırf büro açarım da kendi işim olur çocuklarımla ilgilenebilirim diye bu mesleği seçtim
ay çok üzüldüm....ben pek yanımda sevemiyorum...uzakta olacak tüylülere bi alerjim var...ben kaplumbağa severim.besledimde hem işyerinde hem evde.tek dokunabildiğim olağanüstü şeyler...canım sen oğlun derken kedimden bahsediyorsun sanırım o var ya muhteşem bir şeydi, canımdı benim ama ne yazık ki bağırsaklarında kitle oluştu ve kaybettik batişimizi.
eşim kedilerle anlaşamıyor ben ilk bebeğimi düşürünce eşim bana sürpriz yaptı ve 61 günlük bir labrador hediye etti yani benim yakışıklı oğlum puikomu
o öyle büyük canyoldaşı ki şimdi de hem ütü yapıyorum hem masaya geçip size laf yetiştiriyorum o da garibim bir ütü masasının altına gelip ayağıma kıvrılıyor bir masanın altına geçip yine ve illa ayaklarıma kıvrılıyor.
kıvrılıyor dediğim de 37kg maşallah
Seziicim iş çok güzel ama çok iyi biliyorsun ki en zor iş hizmet sektöründe, insanlarla uğraşmak çok zor.NASIL TANITIM ORGANİZASYON İŞLERİ ARKADAŞIM
benim babam da kardeşim de mali müşavir ne gece ne gündüzleri var, dün konuştuk tüm sorumluluğu nerdeyse mali müşavirlerin üzerine yıkmışlar mükellefin ödemedi borçları da mali müşavirler ödeyecekmiş sanırım, sözleşeme yapılmadan e-beyanname de gönderilemiyormuş ne kadar saçma.
kardeşim bu işin yapılacak tarafı kalmadı diyor ama bir yandan da yeminli mali müşavirliği kafasına takmış durumda
aynen, bana da tavsiye etmişlerdi sonradan çok pişman oldum staj yaparken ama iş işten geçmişti. çok masraflı birincisi. ve çok emek istiyo ama kıymetin bilinmiyo. ben de ingilizce iktisat okudum bana da babam çok sölemişti iş bulamazsın başka bölüm oku diye bende ısrarla iş kadını olcam dedim sonuç işinden nefret eden bir iş kadını :-((((
süper olur yaaaaaaa. geçen yıl francahesing fuarına da gittim. ben franchasing olarak düşünüyorum ama net değil. senin düşündüğün bii varmı???
Canım benim aklımda ise bebek kıyafetleri veya kişiye özel tasarım şeyler var :)franchising sanki başkasına kazandırmak gibi :) işin dolayısıyla yurtdışından alış ve yurtdışına satış kolay olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?