2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

çok sevindim iyi olmanıza....ben lekeler harici iyiyim.saol canım...artık hayatımın bir parçası oldular...
mymel hoşgeldin canım,
sabahtan seni göremeyince acaba yine işe mi gitti diye düşündüm.
iki gün sonra doktora gideceksin ya bebeğini görünce lekelerin sıkıntısını untursun

selam arkadaşlar foruma girmeyeli nekadar yazmışsını hızınıza yetişemedim
yardımlarınıza ihtiyacım var
çok kötü grip oldum ilaç da içemiyorum sinüzit de var nefes alamıyorum başım çok kötü ağrıyor. aranızda benim gibi olanınız var mı? ya da kullandığınız zararsız bişeyler

mymel hoşgeldin canım,
sabahtan seni göremeyince acaba yine işe mi gitti diye düşündüm.
iki gün sonra doktora gideceksin ya bebeğini görünce lekelerin sıkıntısını untursun

hoşbulduk canım

bugün eşim evde uyuyorduk canım....inşallah canım bebeğim sağlıklı olsunda ben lekeleri çekerim

merhaba kızlaaaar ay şu cumartesi gelsede ikili testimizi yapsak bebeğimizi görsek artık çok özledimmm bebeğimi görmeyi

geçmiş olsun canım

bol bol limolu sıcak su iç çok iyi gelecektir....

puiko canım senin oğlunda tam kedicik ama.....allah bağılasın
canım sen oğlun derken kedimden bahsediyorsun sanırım o var ya muhteşem bir şeydi, canımdı benim ama ne yazık ki bağırsaklarında kitle oluştu ve kaybettik batişimizi.
eşim kedilerle anlaşamıyor ben ilk bebeğimi düşürünce eşim bana sürpriz yaptı ve 61 günlük bir labrador hediye etti yani benim yakışıklı oğlum puikomu
o öyle büyük canyoldaşı ki şimdi de hem ütü yapıyorum hem masaya geçip size laf yetiştiriyorum o da garibim bir ütü masasının altına gelip ayağıma kıvrılıyor bir masanın altına geçip yine ve illa ayaklarıma kıvrılıyor.
kıvrılıyor dediğim de 37kg maşallah

evet ben de sordum normal dedi geçiştirdi. ama bi cildiyeciye gitmedim. dediğin gibi ben de aynalara küstüm. sürekli kapatmak için fondoten kullanıyordum ona da zararlı olabilir dediler diye bıraktım çirkin çirkin dolaşıyorum ortalıkta :-((((

içiyorum ama henüz bi faydasını göremedim.
biyerden nefes açmak için deniz suyunun zararsız olduğunu duydum acaba kullansam bi sakıncası olur mu

deni suyunu da deneyebilirsin, bir de tencere su kaynat, içine viks at, ve bunun buharını burnundan icine cek. yanlız gözlerini bu buhara dogru acma cok yanar gözlerin sonra. bu burunlarını acacktır. doktora da sordum bir sakıncası yok demişti.

ay çok üzüldüm....ben pek yanımda sevemiyorum...uzakta olacak tüylülere bi alerjim var...ben kaplumbağa severim.besledimde hem işyerinde hem evde.tek dokunabildiğim olağanüstü şeyler...

NASIL TANITIM ORGANİZASYON İŞLERİ ARKADAŞIM
Seziicim iş çok güzel ama çok iyi biliyorsun ki en zor iş hizmet sektöründe, insanlarla uğraşmak çok zor.
günü yok gecesi yok, geçen hafta hep kayınvalimde kaldım onun eviyle işyeri karşılıklı çünkü eşim ve çalışan herkes sabahlara kadar kaldı sunumlar hazırlanıyor, cast oluşturuluyor... arada bir gidip takılıyorum onlara ama şu halimle o tempo hiç benlik değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…