aynen, bana da tavsiye etmişlerdi sonradan çok pişman oldum staj yaparken ama iş işten geçmişti. çok masraflı birincisi. ve çok emek istiyo ama kıymetin bilinmiyo. ben de ingilizce iktisat okudum bana da babam çok sölemişti iş bulamazsın başka bölüm oku diye bende ısrarla iş kadını olcam dedim sonuç işinden nefret eden bir iş kadını :-((((
mali işler evet insanı nefret ettiriyor...ben de muhasebeyle uğraştıkğım için nefret ettim sınavlarına girmeyi hiç düşünmüyorum çünkü işimi sevmiyorum.
selam arkadaşlar foruma girmeyeli nekadar yazmışsını hızınıza yetişemedim
yardımlarınıza ihtiyacım var
çok kötü grip oldum ilaç da içemiyorum sinüzit de var nefes alamıyorum başım çok kötü ağrıyor. aranızda benim gibi olanınız var mı? ya da kullandığınız zararsız bişeyler
merhaba kızlaaaaray şu cumartesi gelsede ikili testimizi yapsak bebeğimizi görsek artık çok özledimmm bebeğimi görmeyi
haklısın alerjisi olan insanlar için evde hayvan beslemek zor ve anlamsız.ay çok üzüldüm....ben pek yanımda sevemiyorum...uzakta olacak tüylülere bi alerjim var...ben kaplumbağa severim.besledimde hem işyerinde hem evde.tek dokunabildiğim olağanüstü şeyler...
Canım benim aklımda ise bebek kıyafetleri veya kişiye özel tasarım şeyler var :)franchising sanki başkasına kazandırmak gibi :) işin dolayısıyla yurtdışından alış ve yurtdışına satış kolay olacaktır.
bebek kıyafetlerini ben de çok düşündüm iyi kazandırıyor. ama marka olayı diğer firmaların işini azaltıyo. ben de o nedenle franchising istedim. bebek markalarında pek vermiyorlar, franchising yemeklerde var. dediğin gibi başkasına para kazandırmak ama reklam yapmadan da güven oluşturuyosun öyle bi avantajı oluyo. iyi bi yerde bebek, iç çamaşırı felan baya tutar diye düşünüyorum.
deni suyunu da deneyebilirsin, bir de tencere su kaynat, içine viks at, ve bunun buharını burnundan icine cek. yanlız gözlerini bu buhara dogru acma cok yanar gözlerin sonra. bu burunlarını acacktır. doktora da sordum bir sakıncası yok demişti.
haklısın alerjisi olan insanlar için evde hayvan beslemek zor ve anlamsız.
Allahtan bizim öyle bir derdimiz yok hamileliğimi ilk duyduklarında herkes köpeğini vereceksin değil mi diye onay bekleyen sorular sorup durdular beraber büyüyecekler dedim, dr'um da bu kararımızı destekledi hatta iyi bir seçim olduğunu bile söyledi.
Allaha şükür ki etrafı dinleyip de puikomu evden uzaklaştırmadık, biliyorsun 7 aylıkken kaybettim ya bebeğimi, ben herhalde buna yorup vicdan azabından ölürdüm.
bir arkadaşım daha vardı kaplumbağa besleyen inanılmaz şirin bir şeydi bayırdım ben ona
Ay ne stresli bi dönemdi ya dakika sayıyordum sonuçlar çıkana kadar ama içini rahat tut hemencik gelip geçiyor sonuçlarda süper çıkıyor
onlar da bebek çünkü biizm sevgimiz ve ilgilimizle kendilerinden geçiyorlar.çok duygusallar ilgi göstermedin mi hastalanıyorlar....ben sevdiğim zaman suyun içinde heyecanla kıpraşmalarına çok şahit oldum...annem sen yokken çok sessizler diyor.çok güzel vakit geçirme sebeplerim.....
inşallah canım benim çok heyecanlıyım yaaa günler geçmek bilmedi. en son gördüğümde kalp atışlarını bile çok derinlerden duymuştuk. şimdi baya baya kocaman bi bebiş görürürüz herhalde
inşallah canım benim çok heyecanlıyım yaaa günler geçmek bilmedi. en son gördüğümde kalp atışlarını bile çok derinlerden duymuştuk. şimdi baya baya kocaman bi bebiş görürürüz herhalde
onlar da bebek çünkü biizm sevgimiz ve ilgilimizle kendilerinden geçiyorlar.
sen verince yiyorlar, sen çıkarınca ihtiyaçlarını görüyorlar aynen bir çocuğun anne babaya bağımlılığı gibi sana bağlımlı bir hayat yaşıyorlar.
geçen sene İzmir'e gidiyorum eşim beni havaalanına bıraktı sabiha gökçen'e puiko da yanımızdaydı ben yanlarından ayrıldıktan sonra taaa Levent'e kadar (epey uzun bir mesafe ist'u biliyor musun bilemedim) hiç susmadan ağlamış arkamdan.
o yüzden annen doğru söylüyordur.
bebek kıyafetlerini ben de çok düşündüm iyi kazandırıyor. ama marka olayı diğer firmaların işini azaltıyo. ben de o nedenle franchising istedim. bebek markalarında pek vermiyorlar, franchising yemeklerde var. dediğin gibi başkasına para kazandırmak ama reklam yapmadan da güven oluşturuyosun öyle bi avantajı oluyo. iyi bi yerde bebek, iç çamaşırı felan baya tutar diye düşünüyorum.
Dükkan açmadan önce internetten satış daha mantıklı geliyor. Kendi markanı yaratabilirsin aslındaÜrünlerin sağlıklı olması önemli olan.
Deniz akkaya hamile kalınca bebek kıyafetleri işine girmiş. yurtdışından getirmiş. ki az çok tahmin edebiliyorum ne kadara malettiğini nişantaşında satmış şimdide antalyaya bir dükkan açacakmış
kızlar kanal d 'de her şey yakışır diye bir program var şimdi kıza soruyorlar evlenecek herhalde,kendi nişanınızda nasıl bir kıyafet tercih edeceksiniz '' bülent ersoy'un sahne kıyafetlerinden daha gösterişli bir şey istiyorum'' diyor oohaaaa dedim yani
Bu programda canım ilk gün yarışan kıza sinir oldum. ııııyyyy...
Hoş bugünkününde ondan aşağı kalır yanı yok
kızlar kanal d 'de her şey yakışır diye bir program var şimdi kıza soruyorlar evlenecek herhalde,kendi nişanınızda nasıl bir kıyafet tercih edeceksiniz '' bülent ersoy'un sahne kıyafetlerinden daha gösterişli bir şey istiyorum'' diyor oohaaaa dedim yani
yaa bende evde olmak istiyorum kadın programı izlemek istiyorum... çalışmıycam yaa grev yapıyorum
yaa bende evde olmak istiyorum kadın programı izlemek istiyorum... çalışmıycam yaa grev yapıyorum
kronik astımınız varsa çok zor ama huskyler de süperler yani.Kıyamam yaaa. bayılırım labradorlara. pekte sevimlidir o şimdi.
Bende bebeğim doğsun 1 yaşında husky almak istiyorum. bembeyazzz. biz anne ve baba olarak kronik astımlıyız da:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?