2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben atlattım gribi evde yatark dinlenerek ve bolca portakal yiyerek ))

ay çok üzüldüm....ben pek yanımda sevemiyorum...uzakta olacak tüylülere bi alerjim var...ben kaplumbağa severim.besledimde hem işyerinde hem evde.tek dokunabildiğim olağanüstü şeyler...
haklısın alerjisi olan insanlar için evde hayvan beslemek zor ve anlamsız.
Allahtan bizim öyle bir derdimiz yok hamileliğimi ilk duyduklarında herkes köpeğini vereceksin değil mi diye onay bekleyen sorular sorup durdular beraber büyüyecekler dedim, dr'um da bu kararımızı destekledi hatta iyi bir seçim olduğunu bile söyledi.
Allaha şükür ki etrafı dinleyip de puikomu evden uzaklaştırmadık, biliyorsun 7 aylıkken kaybettim ya bebeğimi, ben herhalde buna yorup vicdan azabından ölürdüm.
bir arkadaşım daha vardı kaplumbağa besleyen inanılmaz şirin bir şeydi bayırdım ben ona

teşekkür ederim canım denicem inş. iyi gelir

çok duygusallar ilgi göstermedin mi hastalanıyorlar....ben sevdiğim zaman suyun içinde heyecanla kıpraşmalarına çok şahit oldum...annem sen yokken çok sessizler diyor.çok güzel vakit geçirme sebeplerim.....

Ay ne stresli bi dönemdi ya dakika sayıyordum sonuçlar çıkana kadar ama içini rahat tut hemencik gelip geçiyor sonuçlarda süper çıkıyor

inşallah canım benim çok heyecanlıyım yaaa günler geçmek bilmedi. en son gördüğümde kalp atışlarını bile çok derinlerden duymuştuk. şimdi baya baya kocaman bi bebiş görürürüz herhalde

çok duygusallar ilgi göstermedin mi hastalanıyorlar....ben sevdiğim zaman suyun içinde heyecanla kıpraşmalarına çok şahit oldum...annem sen yokken çok sessizler diyor.çok güzel vakit geçirme sebeplerim.....
onlar da bebek çünkü biizm sevgimiz ve ilgilimizle kendilerinden geçiyorlar.
sen verince yiyorlar, sen çıkarınca ihtiyaçlarını görüyorlar aynen bir çocuğun anne babaya bağımlılığı gibi sana bağlımlı bir hayat yaşıyorlar.
geçen sene İzmir'e gidiyorum eşim beni havaalanına bıraktı sabiha gökçen'e puiko da yanımızdaydı ben yanlarından ayrıldıktan sonra taaa Levent'e kadar (epey uzun bir mesafe ist'u biliyor musun bilemedim) hiç susmadan ağlamış arkamdan.
o yüzden annen doğru söylüyordur.

Çok olmuş canım ya... Ayy şok olcaksın şimdi gidince. Hareket bile ediyo olacak. Nasıl bi duygu bilemezsin. Yanında biri gelecekse kamera alsın görüntüleri kaydetsin.
Bambaşka bi duygu anlatamam. Ben her sabah onunla başlıyorum güne

Kıyamam yaaa. bayılırım labradorlara. pekte sevimlidir o şimdi.
Bende bebeğim doğsun 1 yaşında husky almak istiyorum. bembeyazzz. biz anne ve baba olarak kronik astımlıyız da:2:

kızlar kanal d 'de her şey yakışır diye bir program var şimdi kıza soruyorlar evlenecek herhalde,kendi nişanınızda nasıl bir kıyafet tercih edeceksiniz '' bülent ersoy'un sahne kıyafetlerinden daha gösterişli bir şey istiyorum'' diyor oohaaaa dedim yani

Bu programda canım ilk gün yarışan kıza sinir oldum. ııııyyyy...
Hoş bugünkününde ondan aşağı kalır yanı yok

o kütleye tayt giymis üstüne de dar buluuuuuuuz. Dunku kadın icin ben bundan daha zayıfım dedi bu biliyomusun?

Kıyamam yaaa. bayılırım labradorlara. pekte sevimlidir o şimdi.
Bende bebeğim doğsun 1 yaşında husky almak istiyorum. bembeyazzz. biz anne ve baba olarak kronik astımlıyız da:2:
kronik astımınız varsa çok zor ama huskyler de süperler yani.
ama benim çok yakın arkadaşım var onun da alerjik astımı var bizden de çıkmaz nerdeyse, hiç sorun yaşamıyor ama ilaçlarını düzenli alıyor onun da etkiis olabilir, seviyor, oynuyor biizmkiyle.
eltimin de astımı var o da bizimkiyle sorun yaşamıyor ama o sevmiyor yanına yaklaştırmıyor ama hiç bizde tıkanıklık yaşamadı köpek yüzünden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…