2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Husky alacaklara tavsiyem tekrar düşünmeleri gerektigi. Cunku emir almaları cok zor. emir alma zincirinde cok asagida bu köpişler. ama gercekten cok guzel hayvanlaaar.

ilk yarışmacıları bilmiyorum bugün tesadüfen açtım ve o şok edici cümleyle karşılaşınca hemen size yazdım.
ama bu ne özgüvendir ben anlamadım yani, pesssss

merhaba kızlar umarım herkes iyidir.artık yazılanları çok takip edemiyorum çünkü her açtığımda 2-3 sayfa ilerlemiş oluyo dün bi ark.vardı sonuçları ne oldu acaba 2li üzülüyodu ya

ilk yarışmacıları bilmiyorum bugün tesadüfen açtım ve o şok edici cümleyle karşılaşınca hemen size yazdım.
ama bu ne özgüvendir ben anlamadım yani, pesssss

Çok güzelim herkesin gözü üstümde kalıyo dediiiiii, maşallah.

o kütleye tayt giymis üstüne de dar buluuuuuuuz. Dunku kadın icin ben bundan daha zayıfım dedi bu biliyomusun?

bunları taneyle seçiyolar bence :) bana verseler 1000 tl neler alırım neler.

benimde görümcemde pug var günlerce bizde kaldı yada sürekli gider geliriz bi sorun yaşamadık astım açısından ama sürekliliğe dönünce işler değişmesin diye düşündük özellikle hamilelik döneminde..
Şu anda bile öyle nefes darlığı yaşıyorumki. iki adım yürüyim hemen kesiliyorum..
Tek hayalim beyaz bir husky

elbiseyi beğendim birazcık göbeğim taştı!!!
o sırtından ve basenlerden taşanları görmüyor sanki ha :)))

Kızlarrrr bakın göbişimeeeeeeeee

Eklentiler

• $IMG_0011.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 28
  • $IMG_0021.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 23

yok canım görmüyo, kadın komple taştı yani.
22 yaşındaymış bi de, elbiseyi de patlatmış zaten.

Son düzenleme:
o kütleye tayt giymis üstüne de dar buluuuuuuuz. Dunku kadın icin ben bundan daha zayıfım dedi bu biliyomusun?

kendine güveni çok fazla.giydiği klıyafetlerin hiçbirini beğenmedim belki bir başkasının üstünde daha hoş durur.bir insan kilolu olabilir ama giydikleri elbiseler abartı.daracık daracık yaa

Husky alacaklara tavsiyem tekrar düşünmeleri gerektigi. Cunku emir almaları cok zor. emir alma zincirinde cok asagida bu köpişler. ama gercekten cok guzel hayvanlaaar.

Cescim benim o :) zaten güzel olan özellikleri o değil mi :) Özgür yanlarını seviyorum.

Puikocum o çıkar şimdi :) Genç olan. Bugün yarışan kadınla kapışırlar.

sevkandı canım o evet noldu acaba? bence iyidir ama..

TV DE Yanlış görmediysem bu hatun evimin yanında merterde alışveriş yapıyor yaaaa
doğrumu kızlar

Son düzenleme:

yok al zaten alma demiyorum de eğitmesi çok mümkün değil.

baktığı aynalar zayıf gösteriyordur kesin.minnacık göbüşü var ama o kadar da taşsın normal şekerim.bak 1 kilo vermiş bugün

merhaba kızlar umarım herkes iyidir.artık yazılanları çok takip edemiyorum çünkü her açtığımda 2-3 sayfa ilerlemiş oluyo dün bi ark.vardı sonuçları ne oldu acaba 2li üzülüyodu ya
merhaba, o üzülen bendim arkadaşım.
Allaha şükür ki her şeyim temiz çıktı benim pozitif görüğüm değer bebekle alakalı değilmiş benim ilerde tansiyona dair sıkıntı yaşayabilme ihtimalime ait bir pozitif değermiş, kahroldum tüm gün neyse ki mutlu haber iyi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…