kronik astımınız varsa çok zor ama huskyler de süperler yani.
ama benim çok yakın arkadaşım var onun da alerjik astımı var bizden de çıkmaz nerdeyse, hiç sorun yaşamıyor ama ilaçlarını düzenli alıyor onun da etkiis olabilir, seviyor, oynuyor biizmkiyle.
eltimin de astımı var o da bizimkiyle sorun yaşamıyor ama o sevmiyor yanına yaklaştırmıyor ama hiç bizde tıkanıklık yaşamadı köpek yüzünden.
ilk yarışmacıları bilmiyorum bugün tesadüfen açtım ve o şok edici cümleyle karşılaşınca hemen size yazdım.
ama bu ne özgüvendir ben anlamadım yani, pesssss
o kütleye tayt giymis üstüne de dar buluuuuuuuz. Dunku kadın icin ben bundan daha zayıfım dedi bu biliyomusun?
kronik astımınız varsa çok zor ama huskyler de süperler yani.
ama benim çok yakın arkadaşım var onun da alerjik astımı var bizden de çıkmaz nerdeyse, hiç sorun yaşamıyor ama ilaçlarını düzenli alıyor onun da etkiis olabilir, seviyor, oynuyor biizmkiyle.
eltimin de astımı var o da bizimkiyle sorun yaşamıyor ama o sevmiyor yanına yaklaştırmıyor ama hiç bizde tıkanıklık yaşamadı köpek yüzünden.
elbiseyi beğendim birazcık göbeğim taştı!!!
o sırtından ve basenlerden taşanları görmüyor sanki ha :)))
o kütleye tayt giymis üstüne de dar buluuuuuuuz. Dunku kadın icin ben bundan daha zayıfım dedi bu biliyomusun?
Husky alacaklara tavsiyem tekrar düşünmeleri gerektigi. Cunku emir almaları cok zor. emir alma zincirinde cok asagida bu köpişler. ama gercekten cok guzel hayvanlaaar.
Kızlarrrr bakın göbişimeeeeeeeee
teşekkür ederim canım ama çalışınca oluyo. kimseye tavsiye etmiyorum ama) dediğiö gibi sırf büro açarım da kendi işim olur çocuklarımla ilgilenebilirim diye bu mesleği seçtim
evet çalışınca zor ama çalışmayıncada zor genel olarak zor bir sınav yani. valla bir kez daha tebrik ediyorum seni arkadaşım.
aynen katılıyorum mymel sana bende işimi hiç severek yapmıyorum ay başından ve sonundan nefret ediyorum,mali işler evet insanı nefret ettiriyor...ben de muhasebeyle uğraştıkğım için nefret ettim sınavlarına girmeyi hiç düşünmüyorum çünkü işimi sevmiyorum.
haklısın alerjisi olan insanlar için evde hayvan beslemek zor ve anlamsız.
Allahtan bizim öyle bir derdimiz yok hamileliğimi ilk duyduklarında herkes köpeğini vereceksin değil mi diye onay bekleyen sorular sorup durdular beraber büyüyecekler dedim, dr'um da bu kararımızı destekledi hatta iyi bir seçim olduğunu bile söyledi.
Allaha şükür ki etrafı dinleyip de puikomu evden uzaklaştırmadık, biliyorsun 7 aylıkken kaybettim ya bebeğimi, ben herhalde buna yorup vicdan azabından ölürdüm.
bir arkadaşım daha vardı kaplumbağa besleyen inanılmaz şirin bir şeydi bayırdım ben ona
puiko bende köpekleri çok severim, benimde orjinal alman kurdum var ama bahçede, çok uysal eğitimli, ama dediğin gibi emri zor alan bir köpek,
evde zor olmuyormu, tüy, çiş filan, yada havlamak çifleşmesi gereken dönemler gibi, anlatır mısın biraz.:26:
Cescim benim o :) zaten güzel olan özellikleri o değil mi :) Özgür yanlarını seviyorum.
Puikocum o çıkar şimdi :) Genç olan. Bugün yarışan kadınla kapışırlar.
sevkandı canım o evet noldu acaba? bence iyidir ama..
TV DE Yanlış görmediysem bu hatun evimin yanında merterde alışveriş yapıyor yaaaa
doğrumu kızlar
elbiseyi beğendim birazcık göbeğim taştı!!!
o sırtından ve basenlerden taşanları görmüyor sanki ha :)))
merhaba, o üzülen bendim arkadaşım.merhaba kızlar umarım herkes iyidir.artık yazılanları çok takip edemiyorum çünkü her açtığımda 2-3 sayfa ilerlemiş oluyo dün bi ark.vardı sonuçları ne oldu acaba 2li üzülüyodu ya
Kızlarrrr bakın göbişimeeeeeeeee
baktığı aynalar zayıf gösteriyordur kesin.minnacık göbüşü var ama o kadar da taşsın normal şekerim.bak 1 kilo vermiş bugün
program canlı mı git bir yol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?