2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Annemlerdeyim ama dayanamadım gene girdim
Nasılsınız kızlarrr
Cesss hayırlı olsun tatlım odanız

Aaaa puiko ben kaçımışım canım onu. Gözün aydın..Geçmiş olsun canım..Çok stresli bi süreçti dimi :2:

Nihayet görebilmene çok sevindim kivim
düşündüğümüz gibiymiş demek ki:44:

Maşallah ama daha küçücük bu aydan sonra şişmeye başlar benim göbeğim de senin gbi biraz daha büyük sanki :)

eşimle bana kocaman olmuş gibi geliyor hayatımda hiç bu kadar göbeğim olmadığı için..ama daha koccaman olacak bizim göbişlerrrr

ben de işteyim ama internetten izliyorum programları vallaha işim olmadığında.

benim burda öyle bir şansım olmuyor kalabalık burası bi ara gizli gizli kaçırdığım dizileri izledim ama 10 dk 10 dk kaçamaklarla çok heyecanlı oluyor ama şimdi yapamam hamişim yüreğim dayanmaz :)

Annecikler geçen hafta 2'li testimizi yaptırdık ultrasondan bişey demedi ama lütfen dualarınızı eksik etmeyin kan sonucuda temiz çıksın... Nedendir bilmem bir tedirginlik başgösterdi bende. Dularınızı eksik etmeyin arkadaşlar bebeğimde sağlıklı çıksın inşallah

EE hadi ama :) Canım ben 1 ay hiç kıpırdamadan yattım. 1 aydırda 15 dakika kalkıp 3 saat yatıyorum. evden çıkmak yasak.
Hala istiyormusun evde oturmak??

eee ııımmm kem kümm... yok öylesini istemiyorum ama evde olmak istiyorum... bu isteğin önüne geçemiyorum. iki kişilik istiyorum sanırım ondan. aş eriyorum ama canım ev çekti desem yollarlar mı?

canım biz 61 günlüktü annesinden emme faslı bitince aldık, 2 ay aşıları tamamlanana kadar zorluk çektik çünkü dışarı çıkması yasaktı holü komple ona ayırdık her yer gazete ile kaplandı çiş eğitimi için o öğrendikçe gazete sayısı düşürüldü ve tek gazeteye düşmüştük ki dışarı çıkmalar başladı ama çok komikti çime ya da ağaç dibinde nereye yapacak şaşırıyordu ve bir gazete parçası görünce koşuyordu peşinden
biz 6 aylık olunca eğitime verdik ama o aşamaya kadar eşim inanılmaz ilgilendi eğitimiyle, yani çitfliğe gittiğinde ileri seviyeye gelmişti bile sadece benimle yürümeyi beceremiyordu sürüklüyordu o yüzden itaat eğitimine gönderdik.
oğlum diye demiyorum maşallahı var acayip akıllı bizimkini narkotikten de istediler, akut'tan da.
bize akut sıcak geldi önce ama baktık ki sahibinin de eğitimiden geçmesi ve hadi dediklerinde arama kurtarma nerdeyse oraya gitmen gerekiyormuş.. ee hadi deyince hangi işini bırakıyorsun da gidiyorsun.
evde çiş ve havlama problemimiz hiç yok, düzenli çıkıyoruz çıkamazsam da tutuyor garibim, yılda iki kez tüy değiştirirken tüy dökme problemimiz oluyor ama beslenmesine özen gösterdiğimiz için normalde tüy dökmesi yok.
yeterince yazabildim mi bilmiyorum o benim büyük aşkım

labrador ve goldenlar cok cok akıllı zaten. eğitilmeleri cok kolay. Bende de golden vardı, bayılırdım ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…