merhaba, o üzülen bendim arkadaşım.
Allaha şükür ki her şeyim temiz çıktı benim pozitif görüğüm değer bebekle alakalı değilmiş benim ilerde tansiyona dair sıkıntı yaşayabilme ihtimalime ait bir pozitif değermiş, kahroldum tüm gün neyse ki mutlu haber iyi geldi.
Annemlerdeyim ama dayanamadım gene girdim
Nasılsınız kızlarrr
Cesss hayırlı olsun tatlım odanız
Kızlarrrr bakın göbişimeeeeeeeee
cess takip ettiğim kadarı ile paşanın odası gelmiş, hayırlı olur inşallah, güzel günlerde büyür.
esrant ve ayşegül resimlerinizi evden girerek gördüm süper göbüşleriniz.
mymel iyi olduğuna sevindim canım, Allah bir daha yaşatmasın inşallah,
esra1980 sanada geçmiş olsun tez zamanda geçer lekelenmelerin inşallah.
kızlar takip etmeye çalışıyorum ama sayfalar çoook çabuk ilerliyor, affedin beni atladığım birşeyler varsa, kocaman öptüm hepinizi...
maşallah sezi sende göbüşünce mükemmel, ama ayağındakilere bittim , kuzu mu o?
Annemlerdeyim ama dayanamadım gene girdim
Nasılsınız kızlarrr
Cesss hayırlı olsun tatlım odanız
Maşallah ama daha küçücük bu aydan sonra şişmeye başlar benim göbeğim de senin gbi biraz daha büyük sanki :)
Nihayet görebilmene çok sevindim kivim
düşündüğümüz gibiymiş demek ki:44:
ben de işteyim ama internetten izliyorum programları vallaha işim olmadığında.
inekkkkkkkim onlar benim
valla senden korkulur heeesezii senin bebeğin cinsiyeti bellimi kız gibi hisettim göbeğinden erkeklerde yaygın olmuyo göbek daha sivri diye duymuştum :)
maşallah bizlereeeeemaşallah ya herkesin ki çıkmaya başlamış ne güzel ne güzel
EE hadi ama :) Canım ben 1 ay hiç kıpırdamadan yattım. 1 aydırda 15 dakika kalkıp 3 saat yatıyorum. evden çıkmak yasak.
Hala istiyormusun evde oturmak??
puiko bende köpekleri çok severim, benimde orjinal alman kurdum var ama bahçede, çok uysal eğitimli, ama dediğin gibi emri zor alan bir köpek,
evde zor olmuyormu, tüy, çiş filan, yada havlamak çifleşmesi gereken dönemler gibi, anlatır mısın biraz.:26:
canım biz 61 günlüktü annesinden emme faslı bitince aldık, 2 ay aşıları tamamlanana kadar zorluk çektik çünkü dışarı çıkması yasaktı holü komple ona ayırdık her yer gazete ile kaplandı çiş eğitimi için o öğrendikçe gazete sayısı düşürüldü ve tek gazeteye düşmüştük ki dışarı çıkmalar başladı ama çok komikti çime ya da ağaç dibinde nereye yapacak şaşırıyordu ve bir gazete parçası görünce koşuyordu peşinden
biz 6 aylık olunca eğitime verdik ama o aşamaya kadar eşim inanılmaz ilgilendi eğitimiyle, yani çitfliğe gittiğinde ileri seviyeye gelmişti bile sadece benimle yürümeyi beceremiyordu sürüklüyordu o yüzden itaat eğitimine gönderdik.
oğlum diye demiyorum maşallahı var acayip akıllı bizimkini narkotikten de istediler, akut'tan da.
bize akut sıcak geldi önce ama baktık ki sahibinin de eğitimiden geçmesi ve hadi dediklerinde arama kurtarma nerdeyse oraya gitmen gerekiyormuş.. ee hadi deyince hangi işini bırakıyorsun da gidiyorsun.
evde çiş ve havlama problemimiz hiç yok, düzenli çıkıyoruz çıkamazsam da tutuyor garibim, yılda iki kez tüy değiştirirken tüy dökme problemimiz oluyor ama beslenmesine özen gösterdiğimiz için normalde tüy dökmesi yok.
yeterince yazabildim mi bilmiyorum o benim büyük aşkım
iyiyiz esrant sen nasılsın?
alıntılarda sorun var karışıyor sadece.
evet boşuna gerildik, özür dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?