2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

çook teşekkür ederim beni çok aydınlattın, ama hiç gözüm kesmedi evde beslemeyi, bahçede iyi oluyor, çiş tüy derdim olmuyor, zaten 3 aylık ama dev gibi oldu, veteriner mamayı günde bir defa verin dedi.

peki çocuk olunca tüy dökme dönemlerinde sorun olmayacakmı, ama bebeğin büyüdüğünde onun için süper bir arkadaş olur düşüncesindeyim.

O kadar güzel yazmışsınki hemen bir labrador alasım geldi maşallah puikoya

uvv sezi maaşallah göbişine
Göbiş topiğimize de eklesen keşke,hepimizinkiler orda,arşiv gibi olacak
o topikimiz nerede ben bilmiyordum ne diye arayayım linki neydi esracım
Bende de tavşan, aslan var ama inekkkiinn de pek güzelmiş, en kısa sürede edineyim bir çift.
hayvanat bahçesi gibi oluyor kışın ev..tansaş'ta satılıyor tatlım hemde ucuzladılar tavsiye ederim..
benimde öyleydi canım boşuna sıkma kendini bende dün gittim temiz çıktı seninde öyle olucak inanıyorum dualarımız seninle güzelim

labrador ve goldenlar cok cok akıllı zaten. eğitilmeleri cok kolay. Bende de golden vardı, bayılırdım ona.
goldenlarında yumuşacık pırıl pırıl tüylerine bayılırım ve nedense goldenler hep dişi gibi gelir bana daha zarif bir yüz ifadeleri var belki ondandır :)

goldenlarında yumuşacık pırıl pırıl tüylerine bayılırım ve nedense goldenler hep dişi gibi gelir bana daha zarif bir yüz ifadeleri var belki ondandır :)

evet dogru diyosun, ırk bozuklugu yoksa gercekten cok kibar dişi gibi duruyolar.

biraz iş düşecek bize ama sevince katlanıyorsun, bir kolayını bulmaya çalışıcaz artık

İnşallah arkadaşım temiz çıksın tabii tek dileğimiz o ama sigara içiyomusunuz sorusuna ne cevap verdin

İçini rahat tut.

Cnm Handecimmm benim tşk ederimmm, şey ben o soruya bakmamışmıyım ki bi bakiim o zamanda ona göre,,,sen nasılsın ?

Merak etme sen içini rahat tut ama yinede dikkat et tabii ayrıntılara :)
Mide bulantısı ve dinlenmece benim programımda. 2li testimizi aldık biz. Kanda ense kalınlığıda süper çıkmış. Evden bi çıksam ahh adağım var çocuk sevindireceğim..

ikilide soru damı soruyolar valla bilmiyıordum 12 martta benim ki heyecanlıyım

Valla canım bana kilomu hastalığım varmı sigara kullanıyomuyum doğum tarihimi cartımı curtumu sordular.

Bunlar ikili testin sınırları oluyor bildiğim kadarıyla.
Sigara kullanana göre risk grubu falan var..

valla bilmiyordum canım ya bakalım banada soracaklar mı?

Kızlar bugün başıma gelen ve inanılmaz moralimi bozan bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum.

Ankara'da oturuyorum. Burada özel bir doktora gitmeye çalışıyordum. Maddi durumumuz bu aralar pek iyi değil. Muayene ücreti için doktorumla anlaşmıştım. Daha sonra doktorum beni gerekli kan tahlillerimi yaptırmam için devlet hastanesine bir arkadaşının yanına gönderdi.

Kan tahlilleri yapıldı. Sonuçlarımı aldım bir sorun çıktı bende. Hastanedeki doktor 2 hafta sonra tekrar gel tekrar bakıcaz dedi.

Ben de randevu aldım ve bugün tekrar gittim. Diğer doktoruma maddi durumu düzeltemediğim için gidemedim. Doktor bana 2'li test zamanın gelmiş yapalım onu da dedi ben de olur dedim. Neyse test yapıldı.

Özeldeki doktorum beni aradı ve benim adımı kullanarak test yaptırıyormuşsunuz, bir daha benim adımı kullanmayın. Bu tarz sahtekarlıkları hastane doktorlara bildiriyor falan dedi. Benim adımı kullanarak 2'li test yaptırmışsınız dedi. sorumluluğum onun üstünde görünüyormuş. Zaten kendisine devam etmeye çalışıyordum ki.

Ben de oradaki doktorun yapalım diyince olur dediğimi size devam etmek için maddi durumumu ayarlamaya çalıştığımı söyledim. O zaman da bana danışmadan test yaptırmayın o zaman dedi.

Benim anlamadığım ben test yapın demedim. Arkadaşı olan doktor test yaptı ve arayıp test yaptık demiş. Benim suçum nedir kızlar?

İnanılmaz moralim bozuldu. Çok zoruma gitti ağlıyorum kaç saattir. Sahtekar muamelesi yaptı resmen kadın.

Doktor kendisini bırakıp, adını kullanıp muayene olduğumu düşünmüş galiba. Ki gittiğim hastanede herkes gibi sıramı bekliyorum. Diğer hastalardan farklı hiç bişey istemiyorum ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…