eee ııımmm kem kümm... yok öylesini istemiyorum ama evde olmak istiyorum... bu isteğin önüne geçemiyorum. iki kişilik istiyorum sanırım ondan. aş eriyorum ama canım ev çekti desem yollarlar mı?
canım biz 61 günlüktü annesinden emme faslı bitince aldık, 2 ay aşıları tamamlanana kadar zorluk çektik çünkü dışarı çıkması yasaktı holü komple ona ayırdık her yer gazete ile kaplandı çiş eğitimi için o öğrendikçe gazete sayısı düşürüldü ve tek gazeteye düşmüştük ki dışarı çıkmalar başladı ama çok komikti çime ya da ağaç dibinde nereye yapacak şaşırıyordu ve bir gazete parçası görünce koşuyordu peşinden
biz 6 aylık olunca eğitime verdik ama o aşamaya kadar eşim inanılmaz ilgilendi eğitimiyle, yani çitfliğe gittiğinde ileri seviyeye gelmişti bile sadece benimle yürümeyi beceremiyordu sürüklüyordu o yüzden itaat eğitimine gönderdik.
oğlum diye demiyorum maşallahı var acayip akıllı bizimkini narkotikten de istediler, akut'tan da.
bize akut sıcak geldi önce ama baktık ki sahibinin de eğitimiden geçmesi ve hadi dediklerinde arama kurtarma nerdeyse oraya gitmen gerekiyormuş.. ee hadi deyince hangi işini bırakıyorsun da gidiyorsun.
evde çiş ve havlama problemimiz hiç yok, düzenli çıkıyoruz çıkamazsam da tutuyor garibim, yılda iki kez tüy değiştirirken tüy dökme problemimiz oluyor ama beslenmesine özen gösterdiğimiz için normalde tüy dökmesi yok.
yeterince yazabildim mi bilmiyorum o benim büyük aşkım
canım biz 61 günlüktü annesinden emme faslı bitince aldık, 2 ay aşıları tamamlanana kadar zorluk çektik çünkü dışarı çıkması yasaktı holü komple ona ayırdık her yer gazete ile kaplandı çiş eğitimi için o öğrendikçe gazete sayısı düşürüldü ve tek gazeteye düşmüştük ki dışarı çıkmalar başladı ama çok komikti çime ya da ağaç dibinde nereye yapacak şaşırıyordu ve bir gazete parçası görünce koşuyordu peşinden
biz 6 aylık olunca eğitime verdik ama o aşamaya kadar eşim inanılmaz ilgilendi eğitimiyle, yani çitfliğe gittiğinde ileri seviyeye gelmişti bile sadece benimle yürümeyi beceremiyordu sürüklüyordu o yüzden itaat eğitimine gönderdik.
oğlum diye demiyorum maşallahı var acayip akıllı bizimkini narkotikten de istediler, akut'tan da.
bize akut sıcak geldi önce ama baktık ki sahibinin de eğitimiden geçmesi ve hadi dediklerinde arama kurtarma nerdeyse oraya gitmen gerekiyormuş.. ee hadi deyince hangi işini bırakıyorsun da gidiyorsun.
evde çiş ve havlama problemimiz hiç yok, düzenli çıkıyoruz çıkamazsam da tutuyor garibim, yılda iki kez tüy değiştirirken tüy dökme problemimiz oluyor ama beslenmesine özen gösterdiğimiz için normalde tüy dökmesi yok.
yeterince yazabildim mi bilmiyorum o benim büyük aşkım
o topikimiz nerede ben bilmiyordum ne diye arayayım linki neydi esracımuvv sezi maaşallah göbişine
Göbiş topiğimize de eklesen keşke,hepimizinkiler orda,arşiv gibi olacak
hayvanat bahçesi gibi oluyor kışın ev..tansaş'ta satılıyor tatlım hemde ucuzladılar tavsiye ederim..Bende de tavşan, aslan var ama inekkkiinn de pek güzelmiş, en kısa sürede edineyim bir çift.
benimde öyleydi canım boşuna sıkma kendini bende dün gittim temiz çıktı seninde öyle olucak inanıyorum dualarımız seninle güzelimannecikler geçen hafta 2'li testimizi yaptırdık ultrasondan bişey demedi ama lütfen dualarınızı eksik etmeyin kan sonucuda temiz çıksın... Nedendir bilmem bir tedirginlik başgösterdi bende. Dularınızı eksik etmeyin arkadaşlar bebeğimde sağlıklı çıksın inşallah
goldenlarında yumuşacık pırıl pırıl tüylerine bayılırım ve nedense goldenler hep dişi gibi gelir bana daha zarif bir yüz ifadeleri var belki ondandır :)labrador ve goldenlar cok cok akıllı zaten. eğitilmeleri cok kolay. Bende de golden vardı, bayılırdım ona.
goldenlarında yumuşacık pırıl pırıl tüylerine bayılırım ve nedense goldenler hep dişi gibi gelir bana daha zarif bir yüz ifadeleri var belki ondandır :)
çook teşekkür ederim beni çok aydınlattın, ama hiç gözüm kesmedi evde beslemeyi, bahçede iyi oluyor, çiş tüy derdim olmuyor, zaten 3 aylık ama dev gibi oldu, veteriner mamayı günde bir defa verin dedi.
peki çocuk olunca tüy dökme dönemlerinde sorun olmayacakmı, ama bebeğin büyüdüğünde onun için süper bir arkadaş olur düşüncesindeyim.
o topikimiz nerede ben bilmiyordum ne diye arayayım linki neydi esracım
hayvanat bahçesi gibi oluyor kışın ev..tansaş'ta satılıyor tatlım hemde ucuzladılar tavsiye ederim..
benimde öyleydi canım boşuna sıkma kendini bende dün gittim temiz çıktı seninde öyle olucak inanıyorum dualarımız seninle güzelim
sağol canım, birkaç sayfa önce ikili test için yazdıkların için de sağolO kadar güzel yazmışsınki hemen bir labrador alasım geldimaşallah puikoya
Annecikler geçen hafta 2'li testimizi yaptırdık ultrasondan bişey demedi ama lütfen dualarınızı eksik etmeyin kan sonucuda temiz çıksın... Nedendir bilmem bir tedirginlik başgösterdi bende. Dularınızı eksik etmeyin arkadaşlar bebeğimde sağlıklı çıksın inşallah
Buyur canım,hepimizin göbişleri burada
http://www.kadinlarkulubu.com/eylul...ylul-anneleri-gobek-show-basliyooorrrrrr.html
İnşallah arkadaşım temiz çıksın tabii tek dileğimiz o ama sigara içiyomusunuz sorusuna ne cevap verdin
İçini rahat tut.
İnşallah arkadaşım temiz çıksın tabii tek dileğimiz o ama sigara içiyomusunuz sorusuna ne cevap verdin
İçini rahat tut.
hoşbulduk canım
bugün eşim evde uyuyorduk canım....inşallah canım bebeğim sağlıklı olsunda ben lekeleri çekerim
Cnm Handecimmm benim tşk ederimmm, şey ben o soruya bakmamışmıyım ki bi bakiim o zamanda ona göre,,,sen nasılsın ?
ikilide soru damı soruyolar valla bilmiyıordum 12 martta benim ki heyecanlıyım
Valla canım bana kilomu hastalığım varmı sigara kullanıyomuyum doğum tarihimi cartımı curtumu sordular.
Bunlar ikili testin sınırları oluyor bildiğim kadarıyla.
Sigara kullanana göre risk grubu falan var..
valla bilmiyordum canım ya bakalım banada soracaklar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?