2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ah arkadaşım üzülme yahu. Doktorlar halimizden hiç anlamıyorlar. Keşke sorsaydı önce böyle bi duyum aldım hayırdır diye. Sıkma canını bu günlerde geçer. Bebeğinide üzme ağlayarak..
Artık kimse kimsenin halinden anlamaz oldu.

Ben çalışıyorsun die hatırlıyorum yanlış mı hatırlıyorum, izin limisin? Allah yar ve yardımcın olsun inş. Herkesin bünyesi farklı işte..Hande ne kadarlıktı hamileliğin?

senin doktorunda kabahat. kadın doğumcusun sen dimi hamile bir bayana ne olursa olsun bu tarz konuşmamalıydı. kınadım açıkcası doktorunu, yaptın bir hayır tut bacağından ikiye ayır hayret bişi. öteki doktor gerekli olanları yapmış sonuçta ne diye yolladı o zaman seni oraya madem kızacaktı gerekenleri yarım yapın deseydi. ayy sinir oldum yaa ... üzülme arkadaşım kuzucuğunda hisseder senin suçun yok....

Ben çalışıyorsun die hatırlıyorum yanlış mı hatırlıyorum, izin limisin? Allah yar ve yardımcın olsun inş. Herkesin bünyesi farklı işte..Hande ne kadarlıktı hamileliğin?

Kızlarrrr bakın göbişimeeeeeeeee
maşallah canım

canım moralini bozma özel drlarının bazıları parasını düşünüyor bence o drada gitme birdaha.senin hiç bir suçun yok üzülme

Son düzenleme:
canım üzülme diycem ama başıma gelse ben de üzülürdüm. çok büyük densizlik yapmış dr'un.
kahabatin büyüğü hangisinde anlamayadım, senin dr'un durumunu biliyor madem böyle bir işe vesile oldun sus ama susamaz ticari kaygı ağır basmış. devletteki ise sanki senin dr ona ekstra iş çıkarıyormuş gibi onu da yaptık bunu da yaptık diyor, hoş değil ikisine de hiç yakışmamış.
sen sahtekar değilsin sanki böyle bir ruh haline bürünme en doğal hakkın senin o devlet hastanesini ve sunduğu tıbbi hizmetleri kullanmak, onlar bence ne iş yaptıklarının farkında değiller.

evet ces alıyorum ilaçlarımı tsh değerim hep sınırda 13 haftayı bitirdik bu şekilde... bilmiyorum düzelmiycek sanırım ... korkuyorum valla.

bence endokrinologuna bir gorun, belki dozu arttırır. tiroid hormonarı hamilelikte cok önemli biliyosun sen de, ihmal etme nolur.

Nedir bu doktorlar arasındaki çekememezlik anlayabilmiş değilim
Bir doktora giderken diğer bir doktora gittiğimizde her ikisi de problem çıkarıyor işte.
Bunda senin tabii ki suçun yok,biz nerden bilebiliriz prosedürü.
6 yıl okuyup bizi yönlendirmesi gereken onlar değil mi yani?
Bazı doktorlar gerçekten de aldıkları paranın kuruşunu bile haketmiyorlar ne diyelim ki..
Sen sıkma canını lütfen
hiç suçun yok böyle bir durumda..
Doktorunkarşısında gittiğinde de çatır çatır konuş,hakkını ara.
Ben bilemem prosedürü,beni böyle yönlendirdiler de..
Ne demek ya,hem para alacaklar,hem de moral bozacaklar,olduuuuu

maşallah canım

canım moralini bozma özel drlarının bazıları parasını düşünüyor bence o drada gitme birdaha.senin hiç bir suçun yok üzülme

Gitmicem canım, çok sağol o kadar kötü hissettim ki. Şimdi doktor bakmaya başladım. En kısa sürede iyi bir doktor bulurum ins.

Evet canım çalışıyordum. Öğretmenim ama bu aralar raporluyum. Allah hepimizin yardımcısı olur inşallah. 12+6 yız bugün canım. aramızda bikaç gün var sanırım.

Gitmicem canım, çok sağol o kadar kötü hissettim ki. Şimdi doktor bakmaya başladım. En kısa sürede iyi bir doktor bulurum ins.
burda bir arkadaş vardı 29 mayıs hastanesine gidiyordu o görürse bu yazdıklarını yardımcı olur sana, memnundu dr'unda çünkü

Canım çok kötü oldum cidden. Başıma ağrılar girdi düşünmekten, ağlamaktan. Neden arkadaşına gitmeye devam edeyim ki doktorumu bırakmak istesem. Söyleyebileceği benim aklıma gelmeyecek mi sanki. Aptal mıyım o kadar. Giderim başka doktora, doktoruma gitmek istemeseydim. Şimdi başka bir doktor arıyorum canım. Eşim dediki şimdi sorun çıkması iyi olmuş ilerde sorun çıksaydı daha kötü olurdu dedi. Haklı aslında. Çok sağol canım içimi ferahlattınız.

hande çalıştığın yer nerde? yol ve trafik derdin yoktur inşallah

Canım evime 5 km uzaklıkta ama hiçbi ulaşım aracı yok oraya. Arabayla gitmek lazım ama bende ehliyete hak kazandımda alamadım daha :)
Bakalım ayaklanınca ne yapacağım. Bilemiyorum belkide 9 ayı yata yata geçiririz. Benim bebişin adı karpuz. Yata yata büyüyor.

O kadar şaşırdım ki telefonda bana öyle diyince şok oldum. Hayır yani kendisi gönderdi beni o doktora. Gitmicem canım o doktora artık. Başka doktor bakmaya başladım şimdi. Yanımda oldunuz çok teşekkür ederim.

bence endokrinologuna bir gorun, belki dozu arttırır. tiroid hormonarı hamilelikte cok önemli biliyosun sen de, ihmal etme nolur.

sonuçları oda biliyor t3 ve t4 normal değerde tsh esnek kalabilir hamilelikte hormonlar yükselir zamanında fark ettin hemen troid testi yaptırdın felan dedi bana içimi rahatlatmak için söylememiştir umarım. yüksek doza çıkarsak tam tersi etki yapmayalım fazla çalışırsa o da zarar dedi şuan iyi dedi
t3:3,14
t4:1,17
tsh:4,68 ref.değeri 0,27-4,2 arası

umarım miniş çok etkilenmiyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…