2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Herkes kendine yakışanı yapar Sakın üzülme Allah senin içini biliyor, sen de ne yaptığını, amacını, gelişen olayları biliyorsun. Sakın üzülme insanların mesleği değil insanlıkları kendini gösteriyor..Hangi işi yaparsa yapsın Allah korkusu olan insan her konuda elinden geldiğince yardımcı oluyor insiyatif kullanıyor. Farklıda lanse edilmiş olabilir o dr'a onuda bilemeyiz. Ama lütfen üzülme

canım endokrinologunun seni rahatlatmak gibi bir amacı oldugunu dusunmuyorum, tehlikeli gorse ilacın dozunda degisiklik yapardı. sen sonuclarını kadın dogumcunla da paylasmissan ve o da problem gormediyse zaten sorun yoktur merak etme. iyidir bebegin. onlar cok dayanıklı bakma oyle minnacık olduklarına.

gerçekten ya migren çok kötü bişi bende çocukluğumdan beri çekiyordum günde 2 üç kere ağrı geçip tekrar geliyodu bide yarım ağrı bi sağ taraf ağrıyodu bi sol taraf zaten baktığım herşeyi ya yarım ya da parlak görüyordum mide bulantısı bi yandan ondan daha zor bişey olamaz herhalde bütün gün sürerdi kusmaktan şurum kaybolurdu konuşamazdım kimseyi hatırlamazdım acillik olurdum yani allahtan evlendikten sonra geçti çok nadir geliyor şimdi ve eskisi gibi olmuyor çok şükür allahıma kimseye vermesin

ulaşım derdi varsa çok zor, inşallah ehliyetini en kısa sürede alırsın işin olmasa bile bebişini gezdirirsin :)
sen detayları söyleyince dikkatimi çekmişti de biizm burda da arzu tan reh. merk. var bir de orda öğretmen çıkarmışsın ne hoş olur :)

Çok saol canım, üzülmemeye çalışıyorum. Başta acaba ben mi yanlış bişey yaptım diye düşündüm. Cidden eşimle konuştum hastane çıkısı doktora gitmem gerek artık bi ayarlama yapalım hemen diye. Ardından anlattıklarım oldu. O yüzden size sordum hatam nedir acaba diye. Bakalım ins dediğin gibi Allah korkusu olan bir doktor bulurum canım.

canım benim bende çorluluyum
orhan ateşer e gidiyorum soracağın bi şey olursa memnuniyetle yardımcı olurum

Son düzenleme:

Aaaa Kayışdağındamısın canım sen:) Orda eskiden çalışmış arkadaşlarım var çok iyi bilirim:) Ama ben çalışmadım. Çekmeköydeyim bende. Çok uzak sayılmaz aslında..

Kızlar acaba bebişlerimiz için bi alınacak listesi hazırlasak mı ?
Bu arada odası için ya da farklı konularda düşüncelerimizi de paylaşırız.
Bir sürü kişiyiz,güzel bir beyin fırtınasıyla eminim harika fikirler çıkar.
Ne dersiniz:44:

Amin Allah kimseye vermesin. En kötüsü de işten izin almak zorunda kalmak. telefon eder etmez "taam anladım migrenin tuttu gelemiceksin" diyo patron. laf etmiyolar ama ben yine de kendimi eksikli hissediyorum. defalarca migrenle ise geldim, tuvalete gidip 15er dakika masamda uyuklayıp işimin başına döndüm, kusmaktan harap oldum midemi üşütmüşüm dedim, ama artık saldım, gizlemiyorum. aMA şöyle bir durum var ki henuz hamile oldugumu sirkete soylemedim. migrenim gebelikle beraber azdıkca azıyo. haliyle neden ilaç alamadığımı ve neden migrenimin bu kadar sık tuttugunu da söyleyemiyorum, cok kotu bir durum. Allah kimseye vermesin.

Olur hem de yeni bir sohbet konusu olmuş olur.

Kızlar Ankara'da tanıdığınız, güvendiğiniz bir doktor var mı?

canım bende ankaralıyım ama istanbulda yaşıyorum.akrapol ve ufuk hastanesinde doğum yapan arkadaşlarım var çok memnun kalmışlardı doktorların adını bilmiyorum istersen öğrenirim balgatta hastaneler

Olur hem de yeni bir sohbet konusu olmuş olur.

Canım aslında ben Ankaralı arkadaşlarımdan devlet hastanelerinin çok iyi olduğunu duymuştum.Birde onları araştırabilirsin hemde sıkıntıya girmezsin

Evet canım.
Hepimizin ilgi alanları,meslekleri farklı.
Eminim çok güzel fikirler ediniriz birbirimizden..

Yaaa liste yapıncada alasımız gelmez miii?Zaten çok zor tutuyorum kendimi

canım maşallah çok güzel bir rüya görmüşsün hayır olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…