Kızlar bugün başıma gelen ve inanılmaz moralimi bozan bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum.
Ankara'da oturuyorum. Burada özel bir doktora gitmeye çalışıyordum. Maddi durumumuz bu aralar pek iyi değil. Muayene ücreti için doktorumla anlaşmıştım. Daha sonra doktorum beni gerekli kan tahlillerimi yaptırmam için devlet hastanesine bir arkadaşının yanına gönderdi.
Kan tahlilleri yapıldı. Sonuçlarımı aldım bir sorun çıktı bende. Hastanedeki doktor 2 hafta sonra tekrar gel tekrar bakıcaz dedi.
Ben de randevu aldım ve bugün tekrar gittim. Diğer doktoruma maddi durumu düzeltemediğim için gidemedim. Doktor bana 2'li test zamanın gelmiş yapalım onu da dedi ben de olur dedim. Neyse test yapıldı.
Özeldeki doktorum beni aradı ve benim adımı kullanarak test yaptırıyormuşsunuz, bir daha benim adımı kullanmayın. Bu tarz sahtekarlıkları hastane doktorlara bildiriyor falan dedi. Benim adımı kullanarak 2'li test yaptırmışsınız dedi. sorumluluğum onun üstünde görünüyormuş. Zaten kendisine devam etmeye çalışıyordum ki.
Ben de oradaki doktorun yapalım diyince olur dediğimi size devam etmek için maddi durumumu ayarlamaya çalıştığımı söyledim. O zaman da bana danışmadan test yaptırmayın o zaman dedi.
Benim anlamadığım ben test yapın demedim. Arkadaşı olan doktor test yaptı ve arayıp test yaptık demiş. Benim suçum nedir kızlar?
İnanılmaz moralim bozuldu. Çok zoruma gitti ağlıyorum kaç saattir. Sahtekar muamelesi yaptı resmen kadın.
Doktor kendisini bırakıp, adını kullanıp muayene olduğumu düşünmüş galiba. Ki gittiğim hastanede herkes gibi sıramı bekliyorum. Diğer hastalardan farklı hiç bişey istemiyorum ki.
sonuçları oda biliyor t3 ve t4 normal değerde tsh esnek kalabilir hamilelikte hormonlar yükselir zamanında fark ettin hemen troid testi yaptırdın felan dedi bana içimi rahatlatmak için söylememiştir umarım.yüksek doza çıkarsak tam tersi etki yapmayalım fazla çalışırsa o da zarar dedi şuan iyi dedi
t3:3,14
t4:1,17
tsh:4,68 ref.değeri 0,27-4,2 arası
umarım miniş çok etkilenmiyordur.
Ya ben birine beddua edecek olsam bile "hay migrenin tutsun inşallah" demem, o kadar kötü bişi. Baş ağrısı da öyle tabi. bir de insanın ağrı eşiği düşükse daha şiddetli hissediiyo. ki hamileyken sanırım benim ağrı eşiğim baya düştü. ilaç da içmiyorum. parol falan içilebiliyo tabi ama işe yaramadığı icin en azından icmiyim de kimyasal almamış olayım diyorım. İnsanın yaşam sevincini, hyat enerjisini alıp goturen, asosyalleştiren iğrenç bişey bu, tekrar ediyorum Allah düşmanımın başına vermesin.
ulaşım derdi varsa çok zor, inşallah ehliyetini en kısa sürede alırsın işin olmasa bile bebişini gezdirirsin :)Canım evime 5 km uzaklıkta ama hiçbi ulaşım aracı yok oraya. Arabayla gitmek lazım ama bende ehliyete hak kazandımda alamadım daha :)
Bakalım ayaklanınca ne yapacağım. Bilemiyorum belkide 9 ayı yata yata geçiririz. Benim bebişin adı karpuz.Yata yata büyüyor.
Herkes kendine yakışanı yapar Sakın üzülme Allah senin içini biliyor, sen de ne yaptığını, amacını, gelişen olayları biliyorsun. Sakın üzülme insanların mesleği değil insanlıkları kendini gösteriyor..Hangi işi yaparsa yapsın Allah korkusu olan insan her konuda elinden geldiğince yardımcı oluyor insiyatif kullanıyor. Farklıda lanse edilmiş olabilir o dr'a onuda bilemeyiz. Ama lütfen üzülme
ben biraz ukalalık yaptım doktoruma dedim arkadaşlarım magnezyum kullanıyormuş kuyruk sokumu ağrısı için arkadaşların çok biliyor herhalde dedi lafı soktu ama yinede yazdı valla benim pek içime sinmiyor bu doktor çorluda varmış bitane doktor orhan ateşer diye araştırdım herkes çok memnun belkide ona giderim bidahaki ay gerçi biraz pahalı ama bebeğim için herşey napalım ben ne için çalışıyorumki
ulaşım derdi varsa çok zor, inşallah ehliyetini en kısa sürede alırsın işin olmasa bile bebişini gezdirirsin :)
sen detayları söyleyince dikkatimi çekmişti de biizm burda da arzu tan reh. merk. var bir de orda öğretmen çıkarmışsın ne hoş olur :)
gerçekten ya migren çok kötü bişi bende çocukluğumdan beri çekiyordum günde 2 üç kere ağrı geçip tekrar geliyodu bide yarım ağrı bi sağ taraf ağrıyodu bi sol taraf zaten baktığım herşeyi ya yarım ya da parlak görüyordum mide bulantısı bi yandan ondan daha zor bişey olamaz herhalde bütün gün sürerdi kusmaktan şurum kaybolurdu konuşamazdım kimseyi hatırlamazdım acillik olurdum yani allahtan evlendikten sonra geçti çok nadir geliyor şimdi ve eskisi gibi olmuyor çok şükür allahıma kimseye vermesin
Kızlar acaba bebişlerimiz için bi alınacak listesi hazırlasak mı ?
Bu arada odası için ya da farklı konularda düşüncelerimizi de paylaşırız.
Bir sürü kişiyiz,güzel bir beyin fırtınasıyla eminim harika fikirler çıkar.
Ne dersiniz:44:
Kızlar Ankara'da tanıdığınız, güvendiğiniz bir doktor var mı?
Kızlar Ankara'da tanıdığınız, güvendiğiniz bir doktor var mı?
Olur hem de yeni bir sohbet konusu olmuş olur.
Canım aslında ben Ankaralı arkadaşlarımdan devlet hastanelerinin çok iyi olduğunu duymuştum.Birde onları araştırabilirsin hemde sıkıntıya girmezsin
slm kızlar epeydir giremiyorum cinsiyeti öğrenen varmı????
Kızlar acaba bebişlerimiz için bi alınacak listesi hazırlasak mı ?
Bu arada odası için ya da farklı konularda düşüncelerimizi de paylaşırız.
Bir sürü kişiyiz,güzel bir beyin fırtınasıyla eminim harika fikirler çıkar.
Ne dersiniz:44:
slm kızlar epeydir giremiyorum cinsiyeti öğrenen varmı????
Günaydın kızlar 2 gündür giremiyorum geçmişede daalrsam çıkamam diye bakmadım :) Özgecim ben gördüm bu gece. Bebeğim doğmuş çocuk havuzu gibi mavi bişeyin içindeydi çok çabuk oldu dedim şimdi ne koyucaz ismini, nasıl beslicem hiçbişey bilmiyorumki diye elim ayağıma dolaştı çok tuhaftı :) Birden fazla çocuk çocuk vardı o havuzun içinde herkeste benim kadar telaşlıydı. hayrolsun bakalım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?