2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Aaaa Kayışdağındamısın canım sen:) Orda eskiden çalışmış arkadaşlarım var çok iyi bilirim:) Ama ben çalışmadım. Çekmeköydeyim bende. Çok uzak sayılmaz aslında..
evet, hiç uzak değiliz :)
sen ulaşım yok dediğinde acaba kayışdağı olabilir mi dedim çekmeköy'den geliş zor diye ama şimdi mibüsler de otobüsler de var o tarafa

evet, hiç uzak değiliz :)
sen ulaşım yok dediğinde acaba kayışdağı olabilir mi dedim çekmeköy'den geliş zor diye ama şimdi mibüsler de otobüsler de var o tarafa

Canım vallahi ne zor şartlarda bebek büyütüyoruz değil mi :)))
Sende göztepeye gidiyorsun doktora oralardan dimi yanlış hatırlamıyorsam :)
Doğsalar bi bebeklerimizde alıp alıp gezmelere çıksak kurtarsak buralardan bebişlerimizi :)

Daha mı sonra dalalım bo konuya dersin?

Yok cescim hatta ayrı bi konu yapalım bunun için :) Nasılsa başı sen çektin bizde arkandan koşa koşa zıplaya zıplaya gelices.
Hem hani kötüyü düşününce kötü oluyordu.
İyi düşünelim bebişlerin odasını hazırlayalım :)

Siz bilirsiniz o zaman ama ayrı konu açıp da dağılmasak olur mu dicem bir de. ama acmak istiyosanız uyarım yani.

evet göztepe'ye gidiyorum.
inşallah o günler de gelecek çıkıp çıkıp gezicez, haberleşiriz buluşuruz bir yerlerde :))

Siz bilirsiniz o zaman ama ayrı konu açıp da dağılmasak olur mu dicem bir de. ama acmak istiyosanız uyarım yani.
ayrı konu açılmaması konusunda sana katılıyorum ces, burda konuşsak o konuyu çok mu karışır?
burda bile sayfayı yeniliyorum, geçmişi okuyorum zaten esra'nın açtığı 2 topic daha var (fazlası varsa kaçırmışım demektir) onlara da bakıyorum ve karmakarışık oluyorum. yine de senin gibi çoğunluğa uyarım, çıban başı olmak istemem.

Esra'nin actigi topikler, biri bebegin hareketleri digeri neydi?

Bilmem canım ben herkese uyarım :)Kimseden ses çıkmıyor ama

evet göztepe'ye gidiyorum.
inşallah o günler de gelecek çıkıp çıkıp gezicez, haberleşiriz buluşuruz bir yerlerde :))

İstanbul ekibi olarak doğurmadan bir buluşalım derim :) Hemen hemen herkes anadolu yakasında :)
Şöyle bir sahil keyfi yaparız :)Bebişler doğunca zaten doğum günleriydi pırtlarıydı zırtlarıydı zaman geçer :)

En yalnız hamile benim galiba burda yahu Sizden başka hiç hamile arkadaşım yok öyle sıksık gördüğüm. Sizleri hergün görüyorum :)

Valla benim hiiiiiiiiç hamile arkadaşım yok, diğer arkadaşlarımı bile pek görmüyorum işten güçten.

Canım aslında ben Ankaralı arkadaşlarımdan devlet hastanelerinin çok iyi olduğunu duymuştum.Birde onları araştırabilirsin hemde sıkıntıya girmezsin

Bakayım canım hastanelere. Gazi'de çok iyi doktorlar var diye duymuştum ben de hemen bakayım. Çok teşekkür ederim.

canım bende ankaralıyım ama istanbulda yaşıyorum.akrapol ve ufuk hastanesinde doğum yapan arkadaşlarım var çok memnun kalmışlardı doktorların adını bilmiyorum istersen öğrenirim balgatta hastaneler

Canım doktor ismi hem de devletle anlaşmaları var mı diye sorabilir misin? Maddi durum zorluyor bu ara. Eşimin işiyle ilgili sıkıntısı var. Kendi iş yeri ama durumu kötü. Bir de borcumuz var onu ödüyoruz. Çok teşekkür ederim ilgin için.

Son düzenleme:
simenia35 maalesef doktorlar bu işleri ticarete döktüler.o doktordan zaten sana hayır gelmez.değiştirmekte haklısın...üzülmene hiç değmez bence....

canım benim bende çorluluyum
orhan ateşer e gidiyorum soracağın bi şey olursa memnuniyetle yardımcı olurum

cnm seni allah gönderdi bana bende orhan beye gitmeyi düşünüyorum ama acaba bütçemizi sarsarmı biraz pahalı diye duydum muayene ücreti orhan bey hakkında bilgi verirsen çok memnun olurum

şekerlerim mrb
uzun zamandır sizleri ihmal ediyorum fakat ofiste devamlı pcdeyim ve bu aralar işler yoğun.vakit bulamıyorum.akşam da laptop kullanmak istemiyorum.
canım bugün çok sıkkın sizle paylaşıp rahatlamak istedim.bebeğime bişey olacak diye çok ama çok korkuyorum.bir iki gündür şiş olan karnım nedense dünden beri inik.eşim bana angelsounds doppler cihazı almış kalp atışını dinlemek için ama onla da dün gece duyamadık hiç kalp atışı.çok moralim bozuldu.aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama geliyor elimde değil.sizde de benim gibi kalp atışı duracak diye endişelenenler var mı?doktor ayda 1 gel diyor ama ben 2 hafta zor dayanıyorum.ilçeden ile doktora gitmek de masraf ama elimde değil.rabbim yardımcımız olsun hepimizin.

Canım sormaya çalışırım ama forumdan arkadaşlarımdı. Denk gelmemiz lazım. Umarım şansımız olur ve denk geliriz. Üniversite hastanesi sıkıntı yapatabilir ama Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı,
Etlik Zübeyde Hanımı araştırabilirsin. Onlar arasında kararsızlardı.

simenia35 maalesef doktorlar bu işleri ticarete döktüler.o doktordan zaten sana hayır gelmez.değiştirmekte haklısın...üzülmene hiç değmez bence....

Çok saol canım. üzülmemeye çalışıyorum. Haklısın canım ticarete dökmüşler cidden. Devlet hastanesi yada devletle anlaşması olan bir hastaneye gitmeyi planlıyorum. Özel doktor istemiyorum artık. Kızlar sayenizde ferahladım, çok teşekkür ederim herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…