2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım bebeklerimiz henüz cok kçük ya, eger pozisyon geregi cok cok arkaya gittiyse ondan bulamamissindir kalp atisini, kötü bişey olmamıştır meraketme. bu arada benim de karnım bazen cok sis bazen dumduz. biraz tuvalet ve gaz durumumuza gore degisiyor bu. endiselenme bence.

Sıkma canını inşallah bişi yoktur. Zaten şişkiliklerin çoğu gazmış. Rahatlamışsındır.
El doppleriylede erken dönemde duyulmuyormuş. Daha önce duymuşmuydun?

benimde ankarada bir sürü tanıdığım ve akrabalarım var çok gelirim ankaraya şu anda hamile bi akrabam var ilk hamileliği o çok araştırmıştı.hatta ben ona bir doktor önermiştim hacettepeden ama sanırım özel klinik açtı...o da maddiyatı düşündüğü için bi doktor bulmuş iii olduğunu söyledi...istersen öğrenebilirim o da çok pimpiriklidir.istiyorsan tabikide....

Bahsettiğin İki hastahaneye de bakayım canım. İnş denk gelir sorarsın canım. Çok teşekkür ederim.

korkma canım benimde göbeğim indi...3.ayı bitirdiğimiz için gazlar gitti.her şey yolundadır.sen sıkma canını.

Sıkma canını inşallah bişi yoktur. Zaten şişkiliklerin çoğu gazmış. Rahatlamışsındır.
El doppleriylede erken dönemde duyulmuyormuş. Daha önce duymuşmuydun?

duymadım eşim denediğinde duydugunu iddia etmişti ama sinek vızıltısı gibiydi duydum dediği.

İsterim canım, istemez olur muyum. Çok iyi olur öğrenebilirsen. Teşekkür ederim canım. 2 devlet hastanesi araştırıcam şimdi nette. Sen de bulabilirsen doktorun ismini O'na da giderim bi ins.

Son düzenleme:
İsterim canım, istemez olur muyum. Çok iyi olur öğrenebilirsen. Teşekkür ederim canım. 2 devlet hastanesi araştırıcam şimdi nette. Sen de bulabilirsen doktorun ismini O'na da giderim bi ins.

Allahım herkese hakettiğini verecektir. O doktora yaptığı edepsizliğin cezasını sanada döktüğün gözyaşlarının ödülünü.
Bak heryerden doktor adı geliyor. Sana doktormu yok canımm:))

lithium merhaba canım,
hemen üzülme öyle ben de geçen gün davul gibiydim şimdi karnım yine indi ama inınıyorum ki o şişlik gazdı ve bebeğim gayet iyi durumda.
o cihazı kullanan özlemim de var.
biz geçen sene almak istediğimizde doktorumuz karşı çıktı, bazı şeyleri bize bırakın, öyle her zaman kalp atışlarını alamazsınız yok yere sıkıntı yaşayıp gerilmenin alemi yok bu bizim uzmanlık alanımız dedi, izin vermedi bize. zaten ben istemiyordum eşim çok hevesliydi.
yani siz de büyük bir ihtimalle doğru noktayı bulamadınız, ya da cihaz yeterli hassasiyette değil.
içini kemiriyorsa iş çıkışı herhangi bir hastaneye gidip kalp atışlarına baktırabilirsin ama üzülme kötü bir şey yoktur.

tabiii iştedir şu an onlarda tel yasak akşam arar öğrenirim....ben sorunlu hamilelik geçirdiğim için ankaradan bir doktora gidecektim...annem caydırdı.herzaman oraya gideceksin hamile hamile olmaz dedi...yine kaldım trabzon doktorlarına anlayacağın....burda pek güvenemiyorum...paranla rezil oluyorsun....devlet seçmen bence çok mantıklı...

nisanda bir toplantı yapılacaktı ama öne de çekilebilir, neden olmasın :)

Merhaba arkadaşlar, ben bir yazarım ve mesleğime aşığım. Ancak... ancak bu meslek sizi bir anlamda çok zenginleştirebildiği gibi, bir yanınızı daima cahil ve yalnız kılıyor. Örneğin, komşularımı çok severim ama onların kapısını çalamam... Çünkü eğer görüşmeye başlarsak evde çalışmam imkânsızlaşır. Çocuklara aşık olmama rağmen, evliliğimin 5. yılında hamile kalmayı göze aldım. Sanki ne diye beklediysem? Nedir ki, kitabım çıksın, makalelerim yayınlansın, şu dergi, bu gazete... Ama işte! Ailem benden 954 km uzakta yaşıyor. Kafamı kitaplardan kaldırıp baktığımda sadece kocaman bir sessizlik görüyorum.

Merhaba mercimektanesi

yayınlanmış bir kitabın varmı, yada makalelerin nerede yayınlanıyor.

peki su an ne üzerine çalışıyosun? köşe yazarlığı?kitap yazarlığı?

Şikayetin yoksa ne ala ama...
Geçmişe bakıp içleniyorsan o zaman çabucak etrafını doldurman lazım...
Ben hep yalnızlığı sevmiştim..Kalabalığın içinde tek başıma gibi sadece kendimi dinlerdim.Hamile kalınca dedim Hande ne yalnızmışsın.Sıkıntılı bir hamilelikten dolayı olabilir. Ama sonra baktım etrafıma arkadaşlarım varmışta ben daha fazlasını ister olmuşum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…