şekerlerim mrb
uzun zamandır sizleri ihmal ediyorum fakat ofiste devamlı pcdeyim ve bu aralar işler yoğun.vakit bulamıyorum.akşam da laptop kullanmak istemiyorum.
canım bugün çok sıkkın sizle paylaşıp rahatlamak istedim.bebeğime bişey olacak diye çok ama çok korkuyorum.bir iki gündür şiş olan karnım nedense dünden beri inik.eşim bana angelsounds doppler cihazı almış kalp atışını dinlemek için ama onla da dün gece duyamadık hiç kalp atışı.çok moralim bozuldu.aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama geliyor elimde değil.sizde de benim gibi kalp atışı duracak diye endişelenenler var mı?doktor ayda 1 gel diyor ama ben 2 hafta zor dayanıyorum.ilçeden ile doktora gitmek de masraf ama elimde değil.rabbim yardımcımız olsun hepimizin.
şekerlerim mrb
uzun zamandır sizleri ihmal ediyorum fakat ofiste devamlı pcdeyim ve bu aralar işler yoğun.vakit bulamıyorum.akşam da laptop kullanmak istemiyorum.
canım bugün çok sıkkın sizle paylaşıp rahatlamak istedim.bebeğime bişey olacak diye çok ama çok korkuyorum.bir iki gündür şiş olan karnım nedense dünden beri inik.eşim bana angelsounds doppler cihazı almış kalp atışını dinlemek için ama onla da dün gece duyamadık hiç kalp atışı.çok moralim bozuldu.aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama geliyor elimde değil.sizde de benim gibi kalp atışı duracak diye endişelenenler var mı?doktor ayda 1 gel diyor ama ben 2 hafta zor dayanıyorum.ilçeden ile doktora gitmek de masraf ama elimde değil.rabbim yardımcımız olsun hepimizin.
Çok saol canım. üzülmemeye çalışıyorum. Haklısın canım ticarete dökmüşler cidden. Devlet hastanesi yada devletle anlaşması olan bir hastaneye gitmeyi planlıyorum. Özel doktor istemiyorum artık. Kızlar sayenizde ferahladım, çok teşekkür ederim herkese.
Canım sormaya çalışırım ama forumdan arkadaşlarımdı. Denk gelmemiz lazım. Umarım şansımız olur ve denk geliriz. Üniversite hastanesi sıkıntı yapatabilir ama Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı,
Etlik Zübeyde Hanımı araştırabilirsin. Onlar arasında kararsızlardı.
şekerlerim mrb
Sıkma canını inşallah bişi yoktur. Zaten şişkiliklerin çoğu gazmış. Rahatlamışsındır.
El doppleriylede erken dönemde duyulmuyormuş. Daha önce duymuşmuydun?
duymadım eşim denediğinde duydugunu iddia etmişti ama sinek vızıltısı gibiydi duydum dediği.
benimde ankarada bir sürü tanıdığım ve akrabalarım var çok gelirim ankaraya şu anda hamile bi akrabam var ilk hamileliği o çok araştırmıştı.hatta ben ona bir doktor önermiştim hacettepeden ama sanırım özel klinik açtı...o da maddiyatı düşündüğü için bi doktor bulmuş iii olduğunu söyledi...istersen öğrenebilirim o da çok pimpiriklidir.istiyorsan tabikide....
İsterim canım, istemez olur muyum. Çok iyi olur öğrenebilirsen. Teşekkür ederim canım. 2 devlet hastanesi araştırıcam şimdi nette. Sen de bulabilirsen doktorun ismini O'na da giderim bi ins.
korkma canım benimde göbeğim indi...3.ayı bitirdiğimiz için gazlar gitti.her şey yolundadır.sen sıkma canını.
lithium merhaba canım,şekerlerim mrb
İsterim canım, istemez olur muyum. Çok iyi olur öğrenebilirsen. Teşekkür ederim canım. 2 devlet hastanesi araştırıcam şimdi nette. Sen de bulabilirsen doktorun ismini O'na da giderim bi ins.
nisanda bir toplantı yapılacaktı ama öne de çekilebilir, neden olmasın :)İstanbul ekibi olarak doğurmadan bir buluşalım derim :) Hemen hemen herkes anadolu yakasında :)
Şöyle bir sahil keyfi yaparız :)Bebişler doğunca zaten doğum günleriydi pırtlarıydı zırtlarıydı zaman geçer :)
En yalnız hamile benim galiba burda yahuSizden başka hiç hamile arkadaşım yok öyle sıksık gördüğüm. Sizleri hergün görüyorum :)
göbek show, 2011 eylül anneleri beslenme topiğiEsra'nin actigi topikler, biri bebegin hareketleri digeri neydi?
göbek show, 2011 eylül anneleri beslenme topiği
darıca dayım, gebze ye bağlı.
anadolu sağlık merkezi, dr. ebru fisun ışık
sende mi kocaeli desin?
Merhaba arkadaşlar, ben bir yazarım ve mesleğime aşığım. Ancak... ancak bu meslek sizi bir anlamda çok zenginleştirebildiği gibi, bir yanınızı daima cahil ve yalnız kılıyor. Örneğin, komşularımı çok severim ama onların kapısını çalamam... Çünkü eğer görüşmeye başlarsak evde çalışmam imkânsızlaşır. Çocuklara aşık olmama rağmen, evliliğimin 5. yılında hamile kalmayı göze aldım. Sanki ne diye beklediysem? Nedir ki, kitabım çıksın, makalelerim yayınlansın, şu dergi, bu gazete... Ama işte! Ailem benden 954 km uzakta yaşıyor. Kafamı kitaplardan kaldırıp baktığımda sadece kocaman bir sessizlik görüyorum.
Merhaba arkadaşlar, ben bir yazarım ve mesleğime aşığım. Ancak... ancak bu meslek sizi bir anlamda çok zenginleştirebildiği gibi, bir yanınızı daima cahil ve yalnız kılıyor. Örneğin, komşularımı çok severim ama onların kapısını çalamam... Çünkü eğer görüşmeye başlarsak evde çalışmam imkânsızlaşır. Çocuklara aşık olmama rağmen, evliliğimin 5. yılında hamile kalmayı göze aldım. Sanki ne diye beklediysem? Nedir ki, kitabım çıksın, makalelerim yayınlansın, şu dergi, bu gazete... Ama işte! Ailem benden 954 km uzakta yaşıyor. Kafamı kitaplardan kaldırıp baktığımda sadece kocaman bir sessizlik görüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?