2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Aslında bu bir özeleştiri... Hani her güzel şey için bir bedel öderiz ya. İşte o hesap... :)

beni silebilirsiniz listeden
bebişim öldü
qwert, Allah sabır versin canım şu an söylenecek her şey anlamsız.
çok üzüldüm seni tahmin dahi edemiyorum, inşallah tez zamanda sağlıkla kucağına alacağın yavrunu nasip eder rabbim sana.

Canım yaaaaaa, geçmiş olsun, sen nasılsın saglgin nasıl?

ne kadar iyi olunursa o kadar iyiyim
perşembe günü birden kan geldi doktora gittik kalbi durmuş
ilaçla düşürdüler ardındanda kürtaj oldum
bu benim üçüncü düşüğüm

canım konuştum özel ufuk hastanesi banu yılmaz dr un adı kurumlarla anlaşması varmış muayene ücreti 10 tl doğum 100 tl tutmuş ekim ayında doğum yaptı.diğer arkadaşada ulaşınca bilgi veririm yine canım

bu benim üçüncü düşüğüm

Çok çok geçmiş olsun, sanırm bundan sonra durumunu araştıracaklardır 3 düşüğün oldugu icin. Allah biran önce yavruna kavusmayı nasip etsin. Biraz kadere inanmak lazım, inşallah senin icin hayırlısı budur.

e z g i u z m a n s e l

Kitabımın adı OKYANUS ODALAR, Boyut Yayınlarından çıktı. Bütün büyük kitapçılarda var :)

Sevgiler

felsefe mezunu genç entellektüelin sıra dışı yaşamı, bu gerçek yaşamdan alıntımı, yoksa sizin hayal ürününüz mü?

en kısa sürede alıp okuyacağım kitabınızı,

bu benim üçüncü düşüğüm

canım benim kendine dikkat et gene olur bu dünyada rızkı yokmuş demekki bebeğinin üzüldüm çook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…