2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Aslında bu bir özeleştiri... Hani her güzel şey için bir bedel öderiz ya. İşte o hesap... :)

Hiçbirşey için geç değil..
Mesela Yunanistan'da bir arkadaşım var. 45 yaşında. Eşide 42.İkiside üniversitede inanılmaz başarılı öğretim görevlileri. Yılları eğitime harcayıp çocuk yapmayı unutmuşlar. Ve şimdi aşılama yoluyla hamile kalmaya çalışıyor. Başardıda. İnşallah bi sorun çıkmadan bebeğini kucağına alacak...
Sende bugüne kadar güzel başarılar elde etmişsin..
Bundan sonrada geri kalanını hallet olsun bitsin :))

:) Gerçeğin kurgusu diyeyim. Yani biraz ondan, biraz ondan

ben tam bir kitap kurduyumdur, hoşuma giderse en fazla 2 gün kalır elimde, ama şu bir gerçekki, anlamakta en çok zorlandığım, dostoyevski eserleri oldu, beni zorladı fakat okudum halada okuyorum elimde budala isimli eseri var, ilginç bir hikaye, dili zor, fakat felsefi görüşleri gerçekten çok aydınlatıcı.

:) Teşekkür ederim Hande. Doğru söylüyorsun kesinlikle. Zaten bana hamileliğin öğrettiği de bu oldu. Bakalım daha neler öğreneceğim? Arkadaşlık kurmayı, insanlara sokulmayı, kafamı o tuhaf dünyadan bir an olsun kaldırabilmeyi... Belki de Allah kısmet ederse bebeğim öğretecek bunları bana?

Hem öğretip hem parmağında oynatacak :)))

ne kadar iyi olunursa o kadar iyiyim
perşembe günü birden kan geldi doktora gittik kalbi durmuş
ilaçla düşürdüler ardındanda kürtaj oldum
bu benim üçüncü düşüğüm

canım benim çok üzüldüm gerçekten okuyunca tüylerim diken diklen oldu.ne denilir ki onu da bilmiyorum.na kadar üzülme desemde bu mümkün değil.inşallah tez zamanda tekrar hamile kalırsın ve sorunsuz bir hamilelik geçirirsin.

cnm seni allah gönderdi bana bende orhan beye gitmeyi düşünüyorum ama acaba bütçemizi sarsarmı biraz pahalı diye duydum muayene ücreti orhan bey hakkında bilgi verirsen çok memnun olurum

vallah çorlu da da namı fiyatı yüksek ve ultrasonu cok ii diye cıktı orhan bey in
çok ii anlatıyorlar gercekten gidenler ama ben daha bi şey görmedim çok az ve öz konuşuyo sorarsan belki söylüyo
bana dediği şimdiye kadar hayatına normal devam et. içki sigara yok fındık badem ve ceviz ye :) ( gerci benim hiç bi problemim olmadı ne mide bulantısı ne kabızlık ne ağrı ne sancı ) burada anlatıyo ya arkadaşalr ay çok yaramazdı doktor şunu dedi bunu dedi diye ben orhan bey den onu pek görmedim acıkcası ama kendi kendime ilk 3 ay ne anlatcakki diyom :) sabırsızlıkla 16 martı bekliyorum ... bu arada muayene ücreti 100 lira doğum içinde 1200 civarı para alıyomuş

Son düzenleme:
arkadaşlar göztepe medikal park hastanesine giden kimdi?:26:

teşekkür ederim cnm sen şuan kaç haftalıksın? ben 12+3. 28 şubatta kontrole gittim doktoruma ense kalınlığı iyi çıktı bebek sağlıklıymış ama bende az az gelen kahverengi lekeler vardı çok şükür bugün azaldı bide benim kuyruk sokumu ağrım çok var ama yapacak bişey yokmuş çekiyorum ağrıyı. vitamin hapları verdi ilişki yasak dedi öyle. cinsiyeti sordum hiç oralı olmadı o belli olmaz daha dedi bir ay sonra belli olcakmış. Orhan beyin ultrasonu 4 boyutlumu cinsiyeti öğrenebildinmi sen?

qwert çok geçmiş olsun allah sabır versin allah bir daha yaşatmasın böle acılar hay allah yaa inşallah en kısa sürede toparlanırsın(

çok geçmiş olsun qwert canım allah size sağlık versin canım yine olur allahın izniyle inş.

bende kızlar 2li için aradım dr.u normal dedi testlere 1ay sonraymış kontrolum esracım yazabilirsin canım 2li temiz diye :)

Hadi hayırlısı olsuuun, sen de atlattın bu badireyi.

ayşegül gözün aydın, bir basamak daha atladık, darısı bekleyen arkadaşların başına :)

13+6 haftalık benim ki ben en son gittiğimde ense kalınlığı ölcüldü ama bu nasıl bebek ya amuda kalkmış duruyo dedi 5 kez gitmek zorunda kaldık ve göremeyince biraz sinirlendi acıkcadı onun o sinirli halini görünce inanırmısın bebeğin cinsiyetini sormaya unutmuşum :) en sonudan ölçtüde accık gülümsedi adam :)bana gecen gittiğimde ağrın olursa kaslarında diye magnezyum verdi ağrın olursa kualladn dedi ama ben daha almadım hiç bi ağrım yok diye bence sen orhan beye git kahverengi akıntında varmış işinde uzman olduğunu söylüyor herkes dediğim gibi benim hiç bi sıkıntım yok hamile olduğumu bile unutuyorum belki ondan bana fazla anlatmıyor. 3 boyutlu 3 foto ,4 boyutlu 2 foto verdi bu gittiğimde ayrıca bi de cd .

Son düzenleme:
söylemeyi unuttum esracım cok ama cok yoğun eğer gitmeye kesin karar verirsen hemen ara ve randevu al 20 gün sonraya ancak randevu verebiliyor

söylemeyi unuttum esracım cok ama cok yoğun eğer gitmeye kesin karar verirsen hemen ara ve randevu al 20 gün sonraya ancak randevu verebiliyor

tamam cnm teşekkür ederim eşimle konuşayım akşama gitmek istiyorum bakalım ona göre hemen randevumu alırım

Hadi hayırlısı olsuuun, sen de atlattın bu badireyi.

sağol cescim sizinde beişin odası hayırlı olsun canım güzel günleri görmeyi nasip etsin allah kıvrılıp uyuman çok hoşuma gitti ne güzel ya allah herkese yaşatsın inş. bu duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…