2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sağol cescim sizinde beişin odası hayırlı olsun canım güzel günleri görmeyi nasip etsin allah kıvrılıp uyuman çok hoşuma gitti ne güzel ya allah herkese yaşatsın inş. bu duyguyu

Amin canım sagol. Allah hepimizin gönlüne göre versin, Allah dogduklarını gostersin.

ayşegül gözün aydın, bir basamak daha atladık, darısı bekleyen arkadaşların başına :)

hayırlı olsun canım

sağolun kızlar inş. herkese kısmet olur atlatır herkes bizim 2008 haziran annelerinde bi tane down sendromlu bebeğimiz olmuştu aldırmamış annesi facede bakıyorum çok tatlı maşallah allah kimseye yaşatmasın acılarını çok zor ben çok üzülüyorum bebeğini kaybeden arkadaş duyunca bazen yazacak yazı bulamıyorum tıkanıyorum kendimden mutluluğumdan bahsedesim gelmiyor onları düşündükçe zor ya of

Canım ben 5 yıldır özel eğitimdeyim. Down sendromu-otizm-hiper aktivite vs...Elbette önce sağlıklı bebeklerimiz olması..Ancak eğer bebekte allah korusun bi kusur olursa herşeyin başı eğitim.

Canım ben 5 yıldır özel eğitimdeyim. Down sendromu-otizm-hiper aktivite vs...Elbette önce sağlıklı bebeklerimiz olması..Ancak eğer bebekte allah korusun bi kusur olursa herşeyin başı eğitim.

Allah vermesin, bunun yanında Allah sizin gibi sabırlı eğitimcileri de başımızdan eksik etmesin.

Ben yavaş yavaş hazırlanıp çıkayım hanımlar. Herkese iyi akşamlar, yarın sabah görüşmek üzereeee.

Allahım herkese hakettiğini verecektir. O doktora yaptığı edepsizliğin cezasını sanada döktüğün gözyaşlarının ödülünü.
Bak heryerden doktor adı geliyor. Sana doktormu yok canımm:))

Canım çok sağol. Herkesten Allah razı olsun ilgileniyorsunuz. Kızlar hepinizi çok seviyorum

bende çıkıyorum, hayırlı akşamlar hepinize ve minişlere.

Allah yardımcın olsun canım ya. Bugün gördüm ne kadar kötü birşeymiş doktora güvenememek. Doğru söylüyorsun devletteki doktorun beklentisi olmaz hastadan dimi. Bi doğum için ekstra ücret olabilir. Onun dışında sana para gözüyle bakmazlar.

Canım çok teşekkür ederim. Fiyatı çok uygunmuş, Ufuk hastanesi çalıştığım yere çok yakın. En kısa sürede gideceğim dediğin doktora.

Kızlar mesaim bitti. Yarın görüşmek üzere. Hepinizden Allah razı olsun. Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.

hayat her zaman asıl istediklerimizi ulaşılması zor kuyu dibine atıyor.....çok yanlış ne istiyorsan onu yaşamalısın...çok güzel meslek gerçekten....hayat işte
beni silebilirsiniz listeden
bebişim öldü
çok geçmiş olsun hiçbirimiz garantisi yok...allah bir daha yaşatmasın...
çok sağol mymelcim facedenmi gördün eklediklerimden biri senmisin kim kim bilemiyorum ya
ben de öyle oldum ilk baştan
e z g i u z m a n s e l

Kitabımın adı OKYANUS ODALAR, Boyut Yayınlarından çıktı. Bütün büyük kitapçılarda var :)

Sevgiler
alacağım inşallah canım

devletten vazgeçme...bende öyle yapıcam..

ooohohhhh 13.haftandasın bak git neler göreceksin
evet canım yaa 13 haftalık olduk zaman ne çabuk geçti anlayamadım. bi bakmışız kucağımızdalar cumartesi olsunnn biran önceee

]

maşallah canımmm valla kameramız da yok yaa nasıl neye çekicez bilmiyorum :44: aslında doktorlarda bi güzellik yapsada bi cdcik verseler süpppeeer olur bana renkli ultrason çektir dedi arkadaşlarım ama ben daha erken olduğunu düşünüyorum :44: azıcık büyüsün de eli yüzü bi belli olsun... hayırlısı bakalım

Telefona falan da çekebilirsiniz ya :) cd versede süper olur tabi :) renkli ultrason bende istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…