sağol cescim sizinde beişin odası hayırlı olsun canım güzel günleri görmeyi nasip etsin allah kıvrılıp uyuman çok hoşuma gitti ne güzel ya allah herkese yaşatsın inş. bu duyguyu
ayşegül gözün aydın, bir basamak daha atladık, darısı bekleyen arkadaşların başına :)
hayırlı olsun canım
sağolun kızlar inş. herkese kısmet olur atlatır herkes bizim 2008 haziran annelerinde bi tane down sendromlu bebeğimiz olmuştu aldırmamış annesi facede bakıyorum çok tatlı maşallah allah kimseye yaşatmasın acılarını çok zor ben çok üzülüyorum bebeğini kaybeden arkadaş duyunca bazen yazacak yazı bulamıyorum tıkanıyorum kendimden mutluluğumdan bahsedesim gelmiyor onları düşündükçe zor ya of
Canım ben 5 yıldır özel eğitimdeyim. Down sendromu-otizm-hiper aktivite vs...Elbette önce sağlıklı bebeklerimiz olması..Ancak eğer bebekte allah korusun bi kusur olursa herşeyin başı eğitim.
Ben yavaş yavaş hazırlanıp çıkayım hanımlar. Herkese iyi akşamlar, yarın sabah görüşmek üzereeee.
Ben yavaş yavaş hazırlanıp çıkayım hanımlar. Herkese iyi akşamlar, yarın sabah görüşmek üzereeee.
Allahım herkese hakettiğini verecektir. O doktora yaptığı edepsizliğin cezasını sanada döktüğün gözyaşlarının ödülünü.
Bak heryerden doktor adı geliyor. Sana doktormu yok canımm:))
tabiii iştedir şu an onlarda tel yasak akşam arar öğrenirim....ben sorunlu hamilelik geçirdiğim için ankaradan bir doktora gidecektim...annem caydırdı.herzaman oraya gideceksin hamile hamile olmaz dedi...yine kaldım trabzon doktorlarına anlayacağın....burda pek güvenemiyorum...paranla rezil oluyorsun....devlet seçmen bence çok mantıklı...
canım konuştum özel ufuk hastanesi banu yılmaz dr un adı kurumlarla anlaşması varmış muayene ücreti 10 tl doğum 100 tl tutmuş ekim ayında doğum yaptı.diğer arkadaşada ulaşınca bilgi veririm yine canım
bende çıkıyorum, hayırlı akşamlar hepinize ve minişlere.
bende çıkıyorum, hayırlı akşamlar hepinize ve minişlere.
hayat her zaman asıl istediklerimizi ulaşılması zor kuyu dibine atıyor.....çok yanlış ne istiyorsan onu yaşamalısın...çok güzel meslek gerçekten....hayat işteMerhaba arkadaşlar, ben bir yazarım ve mesleğime aşığım. Ancak... ancak bu meslek sizi bir anlamda çok zenginleştirebildiği gibi, bir yanınızı daima cahil ve yalnız kılıyor. Örneğin, komşularımı çok severim ama onların kapısını çalamam... Çünkü eğer görüşmeye başlarsak evde çalışmam imkânsızlaşır. Çocuklara aşık olmama rağmen, evliliğimin 5. yılında hamile kalmayı göze aldım. Sanki ne diye beklediysem? Nedir ki, kitabım çıksın, makalelerim yayınlansın, şu dergi, bu gazete... Ama işte! Ailem benden 954 km uzakta yaşıyor. Kafamı kitaplardan kaldırıp baktığımda sadece kocaman bir sessizlik görüyorum.
çok geçmiş olsun hiçbirimiz garantisi yok...allah bir daha yaşatmasın...beni silebilirsiniz listeden
bebişim öldü
ben de öyle oldum ilk baştançok sağol mymelcim facedenmi gördün eklediklerimden biri senmisin kim kim bilemiyorum ya
alacağım inşallah canıme z g i u z m a n s e l
Kitabımın adı OKYANUS ODALAR, Boyut Yayınlarından çıktı. Bütün büyük kitapçılarda var :)
Sevgiler
Allah yardımcın olsun canım ya. Bugün gördüm ne kadar kötü birşeymiş doktora güvenememek. Doğru söylüyorsun devletteki doktorun beklentisi olmaz hastadan dimi. Bi doğum için ekstra ücret olabilir. Onun dışında sana para gözüyle bakmazlar.
evet canım yaa 13 haftalık olduk zaman ne çabuk geçti anlayamadım. bi bakmışız kucağımızdalarooohohhhh 13.haftandasın bak git neler göreceksin
]Çok olmuş canım ya... Ayy şok olcaksın şimdi gidince. Hareket bile ediyo olacak. Nasıl bi duygu bilemezsin. Yanında biri gelecekse kamera alsın görüntüleri kaydetsin.
Bambaşka bi duygu anlatamam. Ben her sabah onunla başlıyorum güne
evet canım yaa 13 haftalık olduk zaman ne çabuk geçti anlayamadım. bi bakmışız kucağımızdalarcumartesi olsunnn biran önceee
]
maşallah canımmm valla kameramız da yok yaa nasıl neye çekicez bilmiyorum :44: aslında doktorlarda bi güzellik yapsada bi cdcik verseler süpppeeer olur bana renkli ultrason çektir dedi arkadaşlarım ama ben daha erken olduğunu düşünüyorum :44: azıcık büyüsün de eli yüzü bi belli olsun... hayırlısı bakalım
Telefona falan da çekebilirsiniz ya :) cd versede süper olur tabi :) renkli ultrason bende istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?