2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrrrrrrrr acill bişiy sorucam...hamileyim ve canım çokkk burgerkingten hamburger istiyo..ne dersiniz zarar görürmü bebeğim ACİLLLLLLLL CEVAPPP LÜTFENNNNNNNN

kızlarrrrrrrrr acill bişiy sorucam...hamileyim ve canım çokkk burgerkingten hamburger istiyo..ne dersiniz zarar görürmü bebeğim ACİLLLLLLLL CEVAPPP LÜTFENNNNNNNN

afiyet bal şeker olsun ye tabi abartmadıkça hiç bişi olmaz bnm dr um yeterki yede yediğin o olsun demişti ama onu bile yiyemiorummm yarasın bebişinee

afiyet bal şeker olsun ye tabi abartmadıkça hiç bişi olmaz bnm dr um yeterki yede yediğin o olsun demişti ama onu bile yiyemiorummm yarasın bebişinee

ayy ağzından bal akıyor arkadaşım..dr burgerdan yiyebilirsinmi dedi gerçekten..ve sorunun ne bişey yiyemiyomusun yoksa

ayy ağzından bal akıyor arkadaşım..dr burgerdan yiyebilirsinmi dedi gerçekten..ve sorunun ne bişey yiyemiyomusun yoksa

evet 6 nkilo verdim hamileliğin başından beri ben dr uma ölee boş boş oda olurmuu buda olurmuuu diye soruordum sadce serum yediğim için yede ne yersen ye dedi tabi güvendiğin bildiğin şeyler olsun dedi 4 aydan sonra kısıtlarım ama dedi çiğ şey yeme birde dedi temem dedim hiçbişi yiyemedim ama yiyebileceğimi bilmemin rahatlığı vardı çiğköfte isterse canın etsiz ye okdr en önemlisi o çiğ şey yeme

özgecim nbr cnmm nasılsın nasıl geçti günün ben dün geceden beri pek toparlayamadım çok moralsizim keyifsizim yani hiç içinde bulunmadığım bir ruh halim var

eşimde geldi işten grip oldu olcak karşı koltuğumda yatıor hala okdr sinirliyimki üzlüemiorum bile haline ama briyandada yardım edemiorum diye üzülüorum malum mutfağa giremiorum bir ıhlamur bile yapamıorum su istese veremicem böle karman çorman oldum işte

canım ya hamilelik sana dokunmuş demekki..şu haftandan sonra rahatlarsın die düşünüyorum..zaten şuanda kilo alman önemli değil..bundan sonra düzenli kilo almak lazım

selam tatlım

bugün güzel bir gün....eşimle iyice dinlendik.flim seyrettik....şimdilik kötü bir durum yok...

sen nasılsın?

bende öle işte keyfim yok cnm hiçbişi yapmak istemior salak gibiym böleee tümgün bomboşşş etrfa baksam modundayım

iyiyim canım sende iyi olsaydın daha iyi olacaktım.eşine geçmiş olsun kardeşi gelsinde baksın sen kendini üzme bebişini düşün mutlu ol

bende öle işte keyfim yok cnm hiçbişi yapmak istemior salak gibiym böleee tümgün bomboşşş etrfa baksam modundayım

akşamın etkisi mi var hala....

böyle o güleç yüze hiç yakışmıyor....sen gel ben seni trabzon maçına götüreyim.....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…