sebatcım bu dediğin listede neler olacak sat beklenen doğum tarihi başka?
Ayy tam muhabbet alevlendi eşim geldi:)
Ben kaçıyorum kızlar,kopmayalım burdan olur mu?
Liste cevabı gelirse bilgilendiririm mutlaka..
İyi akşamlar hepinize
ben 29 yasindayim istanbuldayim evlenmeden oncesine kadar calisiyodum ama evlendikten sonra biraktim cunku esim gemi kaptani benim calismam cok zor olucakti o eve gelince ben ise gidicem dogru duzgun tatil yapamicaktik fln o yuzden biraktim. boyum 168 kilom 53 bakalim kac kilo alicaz :) kizlar daha 5 haftalik ama sizdede ozellikle karin bolgenizde sislik varmi? ben 1 ay once giydigim pantolonlarima giremiyorum kilomda degisiklik yok ama sanki gobek yaptim gibi regl olmamaktan falan mi kaynaklaniyo acaba sislik?
bende pek bilmiyorum diğer başlıkta sat yazmıştım benim tarihi 2 eylül yazmışlar buarada bende 5 eylül doğumluyum bebişimde benim gibi eylül çocuğu olucak
yaaaa harika!umarım aceleci davranmaz bebeğin yazacaktım aceleci davranmaz oğluşun yazdım yanlışlıklahihihi allah söyletti herhalde:)benim de eşim,eşimin abisi,karısı,kayınvalidem ve annem eylül doğumlu ama sanki ağustosta gelecekmiş gibi hissediyorum nedense hihih
neyse kızlar ben de kaçar.bebik uyku diye tutturuyor geldiğinden beri.uykucu oldum çıktım.herkese iyi geceler.
nedense annemde oğlun dedi geçen gün bakalım hayırlısı inşallah sağlıklı olsunda bende kaçıyorum iyi geceler :79:
tşkrler kızlarr..hatırladığım kadarıyla sebat gitmişti dr a ama kese için erken demişti.bakalım ilk keseyi kim görecek:) sat larımız birbirine çok yakın.kim ne zaman gitmeyi planlıyor dr a?
bende pek bilmiyorum diğer başlıkta sat yazmıştım benim tarihi 2 eylül yazmışlar buarada bende 5 eylül doğumluyum bebişimde benim gibi eylül çocuğu olucak
Kızlar 1. sayfadan itibaren mesajlara dikkat ederseniz burası 2010 Eylül annelerinin topiği.
Kızlar bende geldim aranıza sat 28 kasım eczane testlerinde hafif ikinci çizgi çıktı ama henüz doktora gitmedim. Bu benim ikinci hamileliğim bir de 3,5 yaşında kızım var. Onda testi yapar yapmaz doktora koşmuştum ama şimdi nedense bekliyorum hala salıya kadar rand. alıp gidicem daha kan testi bile yaptırmadım. Nereye gideceğime karar vermedim. Kızımı acıbadem hastanesine dünyaya getirdim ozaman sağlık sigortam vardı planlamıştık bu süpriz olunca ne yapcağımı nereye gideceğimi şaşırdım TÜrkiye hastanesini düşünüyorum. İstanbulda olupta oraya giden varmı aranızda yada keselerini gören kimler. Acıbadem de 5 . haftada kalp atışlarını bile duymuştuk. Şimdi oraya gidemem maalesef çok masraflı olur. Nerelere gittiniz neler yaptınız anlatın azcık uyudumu herkes
ilk keseyi ben gördüüüm 8 mm cik
eee insanın 2.hamileliği olunca daha tecrübeli daha sakin oluyor herhalde:)ben şimdiye dek 10 kez çatlamıştım hihihi bu arada tebrik ederm.sağlıklı sıhhatli alırsın 2.bebişi de inşallah.bence ablayla aralarındaki yaş farki tam ideal olacak.ben istanbullu değilim bilgiveremicem maalesef canım.anlatsana sen kaç yaşındasın çalışıyor musun kilo kaç şu an.bu arada benim de son sat 28 kasım.pzt-salı kese için gitmeyi düşünüyorum inşallah.
evet canım aynı ilerliycez bir de ebrumoda var o da sat 28 kasım.haklısın herkes öyle diyor nelerle karşılaşacağını bildiği için insan 2.gebelikte daha fazla korku oluyormuş.ama etrafımdaki herkes de 2.hamileliğin daha güzel olduğunu söylüyor.bir arakadaşında oğlu var 3.5-4 yaşında kreşe gidyor.şimdi annesi hamile yine tabi onun 4-4.5 aylık olmuştur.en son görüştüğümüzde cinsiyetini görememişlerdi daha.ilki erkek olduğu için kız istiyordu çok.eli ayağı düzgün olsun derler ya en önemlisi o tabi ama 2.gebelikte insan yaşamadığı tadı yaşamak ister tabi.belki snein de bu sefer erkek olur.bir de erkek annesi olursun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?