2011 eylül anneleri

boyuna göre kilon gayet iyi zayıfsın bile hatta.benim boy 1.60.umarım çok kilo almayız hele ben alırsam bu minyonlukla herhalde hacıyatmaz gibi olurum:) ben de beklenen adet tarihinde ve sonraki 1-2 günde çok şişkinlik vardı ama yavaş yavaş yumusadı karnım.ama hala gazım devam ediyor nedense.normalde her sabah afedersiniz büyük tuvalete çıkarken hafif bir kabızlık durumu baş gösterdi diyebilirim.bunlar dışında hafif bir bel ve sırt ağrım var.başka da birşey yok şimdilik.bulantı olayı beni feci korkutuyor umarım olmaz.

bende pek bilmiyorum diğer başlıkta sat yazmıştım benim tarihi 2 eylül yazmışlar buarada bende 5 eylül doğumluyum bebişimde benim gibi eylül çocuğu olucak

yaaaa harika!umarım aceleci davranmaz bebeğin yazacaktım aceleci davranmaz oğluşun yazdım yanlışlıklahihihi allah söyletti herhalde:)benim de eşim,eşimin abisi,karısı,kayınvalidem ve annem eylül doğumlu ama sanki ağustosta gelecekmiş gibi hissediyorum nedense hihih

neyse kızlar ben de kaçar.bebik uyku diye tutturuyor geldiğinden beri.uykucu oldum çıktım.herkese iyi geceler.

nedense annemde oğlun dedi geçen gün bakalım hayırlısı inşallah sağlıklı olsunda bende kaçıyorum iyi geceler :79:

neyse kızlar ben de kaçar.bebik uyku diye tutturuyor geldiğinden beri.uykucu oldum çıktım.herkese iyi geceler.

tamam canim hadi uyu o zaman kizdirma ufakligi :))) dinlen ki buyusun kuzucuk :))) iyi geceler. forumu ihmal etme sakin gorusuruz

bende pek bilmiyorum diğer başlıkta sat yazmıştım benim tarihi 2 eylül yazmışlar buarada bende 5 eylül doğumluyum bebişimde benim gibi eylül çocuğu olucak

benim bebiş te annesi gibi başak olcak eşimde bende bebeğimiz de eylül doğumlu olcaz inşallah

Kızlar 1. sayfadan itibaren mesajlara dikkat ederseniz burası 2010 Eylül annelerinin topiği.

Kızlar bende geldim aranıza sat 28 kasım eczane testlerinde hafif ikinci çizgi çıktı ama henüz doktora gitmedim. Bu benim ikinci hamileliğim bir de 3,5 yaşında kızım var. Onda testi yapar yapmaz doktora koşmuştum ama şimdi nedense bekliyorum hala salıya kadar rand. alıp gidicem daha kan testi bile yaptırmadım. Nereye gideceğime karar vermedim. Kızımı acıbadem hastanesine dünyaya getirdim ozaman sağlık sigortam vardı planlamıştık bu süpriz olunca ne yapcağımı nereye gideceğimi şaşırdım TÜrkiye hastanesini düşünüyorum. İstanbulda olupta oraya giden varmı aranızda yada keselerini gören kimler. Acıbadem de 5 . haftada kalp atışlarını bile duymuştuk. Şimdi oraya gidemem maalesef çok masraflı olur. Nerelere gittiniz neler yaptınız anlatın azcık uyudumu herkes

Kızlar 1. sayfadan itibaren mesajlara dikkat ederseniz burası 2010 Eylül annelerinin topiği.

herkese günyadın öncelikle.ebrumodacım bu topiğin konusu 2011 anneleri fakat topiği 2010 annesi açmış ilk 1-2 sayfada 2010 anneleri iyi dileklerini yazıp topiği bize bırakmışlar.

eee insanın 2.hamileliği olunca daha tecrübeli daha sakin oluyor herhalde:)ben şimdiye dek 10 kez çatlamıştım hihihi bu arada tebrik ederm.sağlıklı sıhhatli alırsın 2.bebişi de inşallah.bence ablayla aralarındaki yaş farki tam ideal olacak.ben istanbullu değilim bilgiveremicem maalesef canım.anlatsana sen kaç yaşındasın çalışıyor musun kilo kaç şu an.bu arada benim de son sat 28 kasım.pzt-salı kese için gitmeyi düşünüyorum inşallah.

ilk keseyi ben gördüüüm 8 mm cik

yaaaaa süperrr hihihihi ilk seninki gösterdi desene.senin sat kaçtı canım?vay bee amma tesadüf olmuş eylül ayına denk gelmesi bebişin ne mutlu size.tabi belli olmaz gerçi bakarsın sabırsızlanır ağustos a gelir hehehe

Günaydın cnm uyku tutmadı bu gece beni nedense sakin gibi gözüküyorum ama bir korku var sanırım ilkinde heyecan çoktu şimdi de neler yaşayacağımı bildiğimden heralde korkuyoru nedense :) Ben 28 yaşındayım kızımda 76 kiloyla hamile kaldım kemerlei sıka sıka 88 ile doğuma girmiştim şimdi 75 im yine kilolu hamile kaldım anlayacağınız yazın zorluyacak bayağı . Kızımla umarım sorun yaratmaz zaten bebiş hayırısıyla doğunca oda yuvaya gitmiş olucak ama ben ne hale gelmiş olucam bilmiyorum. Sende hayırlısıyla görürsün umarım keseni içi dolu olarak tabi ozaman biz seninle beraber geçiricez bu dönemi

evet canım aynı ilerliycez bir de ebrumoda var o da sat 28 kasım.haklısın herkes öyle diyor nelerle karşılaşacağını bildiği için insan 2.gebelikte daha fazla korku oluyormuş.ama etrafımdaki herkes de 2.hamileliğin daha güzel olduğunu söylüyor.bir arakadaşında oğlu var 3.5-4 yaşında kreşe gidyor.şimdi annesi hamile yine tabi onun 4-4.5 aylık olmuştur.en son görüştüğümüzde cinsiyetini görememişlerdi daha.ilki erkek olduğu için kız istiyordu çok.eli ayağı düzgün olsun derler ya en önemlisi o tabi ama 2.gebelikte insan yaşamadığı tadı yaşamak ister tabi.belki snein de bu sefer erkek olur.bir de erkek annesi olursun:)

Hayırlısıyla bizi üzmeden gelsin de canım kız erkek farketmez diyoruz ama bi taraftan da kızın tadını aldık bide oğlanın tadına bakalım demeden de edemiyoruz Benim ilk hamileliğim de çok rahat geçmişti ne kusma ne bulantı hiçbiri olmadı sadece çok uykum geliyodu 4. ayda kesildi umarım bundada olmaz yoksa çocuğum mahvolur Epidural sez. olmuştum ondanda korkmuyorum çok rahat bir doğumdu sonrasıda öle az ağrılı okadar da olur yani diyorum sadece gözümü korkutan uykusuz gecelerrrr birazda rahata alıştım istediğim yere kızımı alıp gidebiliyorum çanta derdinden kurtulmuşum bu sene tatile götürecektik onu aylardır kızım yanıp tutuşuyodu tatil diye bu planm 2 sene kadar ertelencek heralde yazık oldu ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…