Genelde ne zamanlar giriyorsunuz nete kızlar:44:
Mrb kızlar, davetinizi şimdi gördüm.
Ben de 27 yaşındayım.1.5 yıllık evliyim.Şu an ki kg 47-48.Öğretmenim ve Balıkesirdeyim.Biz ilçede oturduğumuz için ilçedeki devlet hastanesinde kadın doğumcu yok.bir tanıdık vasıtasıyla rica üstüne yaptırabilmiştim kan tahlilni beta hcg için.beklenen adetten 1 gün sonra 760 çıkmıştı.bir daha da baktıramadım.umarım bir sorun yoktur.ben de bu haftaiçi merkeze gidicem doktoruma.zaten devamlı gittiğim doktorum vardı.ona da sürpriz olacak bebek haberi çünkü bu ay aşılama için bekliyordu beni:)keseyi umarım görebilirim.inşallah dış gebelik vs gibi bir sorun yoktur.çok heyecanlı ve endişeliyim.adetten 1 gün sonrası için 760 değeri nasıl sizce kızlar var m fikriniz?bu arada son sat 28 kasım.
Mrb kızlar, davetinizi şimdi gördüm.
Ben de 27 yaşındayım.1.5 yıllık evliyim.Şu an ki kg 47-48.Öğretmenim ve Balıkesirdeyim.Biz ilçede oturduğumuz için ilçedeki devlet hastanesinde kadın doğumcu yok.bir tanıdık vasıtasıyla rica üstüne yaptırabilmiştim kan tahlilni beta hcg için.beklenen adetten 1 gün sonra 760 çıkmıştı.bir daha da baktıramadım.umarım bir sorun yoktur.ben de bu haftaiçi merkeze gidicem doktoruma.zaten devamlı gittiğim doktorum vardı.ona da sürpriz olacak bebek haberi çünkü bu ay aşılama için bekliyordu beni:)keseyi umarım görebilirim.inşallah dış gebelik vs gibi bir sorun yoktur.çok heyecanlı ve endişeliyim.adetten 1 gün sonrası için 760 değeri nasıl sizce kızlar var m fikriniz?bu arada son sat 28 kasım.
cok gecmis olsun canim her zaman pozitif dusunmeye calis insallah beraber atlaticaz hamilelik donemini sonbaharda bebeklerimizi konusucaz burdan Allahin izniyle.. sen de cuma gunu gidiceksin yani doktora hepimiz guzel haberleri arka arkaya vericez insallah burda
Genelde ne zamanlar giriyorsunuz nete kızlar:44:
tşkrler kızlarr..hatırladığım kadarıyla sebat gitmişti dr a ama kese için erken demişti.bakalım ilk keseyi kim görecek:) sat larımız birbirine çok yakın.kim ne zaman gitmeyi planlıyor dr a?
hosgeldin canimbenim sat 27 kasim ben ilk kan testini beklenen adet gunumde yaptirdim 311 cikmisti 1 hafta sonra gittim 4730 cikti senin degerin gayet guzel cikmis buyuk ihtimalle bu hafta gittiginde keseyi gorebilirsin hatta insallah pitpitlarini da duyarsin
geçmiş olsun scuba..bundan sonrası hepimiz için daha güzel ve sağlıklı olsun inş.
buara çalışmıyorum o yüzden devamlı nete bakabiliyorum ama genelde akşamları oturuyorum başına sen nezaman bakabliyosun
kızlar bir liste yapıcakmıyız yoksa erken mi?
aralık anneleri başlığı altında liste yapılyodu burdada yapalım bence hepimiz bir yerde olalım...
sağol canım gece gece mutlu ettin beni:)belki yarın veya salı geçeriz dr a.benim görevlendirmem ilçe milli eğitim e yapıldı o yüzden ofisim var ve devamlı nete girebliyorum.gündüz zaten 5e kadar pc başında olduğumdan geceleri fazla vakit geçirmemeye çalışıyorum genelde.sizler ne iş yapıyosunuz kızlar veya ev hanımı olan var mı?yaşlarınız nasıl?kilolarınız?
sağol canım gece gece mutlu ettin beni:)belki yarın veya salı geçeriz dr a.benim görevlendirmem ilçe milli eğitim e yapıldı o yüzden ofisim var ve devamlı nete girebliyorum.gündüz zaten 5e kadar pc başında olduğumdan geceleri fazla vakit geçirmemeye çalışıyorum genelde.sizler ne iş yapıyosunuz kızlar veya ev hanımı olan var mı?yaşlarınız nasıl?kilolarınız?
sebatcım bu dediğin listede neler olacak sat beklenen doğum tarihi başka?
Ayy tam muhabbet alevlendi eşim geldi:)
Ben kaçıyorum kızlar,kopmayalım burdan olur mu?
Liste cevabı gelirse bilgilendiririm mutlaka..
İyi akşamlar hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?