2011 eylül anneleri

hosgeldin canim benim sat 27 kasim ben ilk kan testini beklenen adet gunumde yaptirdim 311 cikmisti 1 hafta sonra gittim 4730 cikti senin degerin gayet guzel cikmis buyuk ihtimalle bu hafta gittiginde keseyi gorebilirsin hatta insallah pitpitlarini da duyarsin

hosgeldin canim benim sat 27 kasim ben ilk kan testini beklenen adet gunumde yaptirdim 311 cikmisti 1 hafta sonra gittim 4730 cikti senin degerin gayet guzel cikmis buyuk ihtimalle bu hafta gittiginde keseyi gorebilirsin hatta insallah pitpitlarini da duyarsin

tşkrler kızlarr..hatırladığım kadarıyla sebat gitmişti dr a ama kese için erken demişti.bakalım ilk keseyi kim görecek:) sat larımız birbirine çok yakın.kim ne zaman gitmeyi planlıyor dr a?

inşallah canım bende hepimiz için aynı şeyi diliyorum.

tşkrler kızlarr..hatırladığım kadarıyla sebat gitmişti dr a ama kese için erken demişti.bakalım ilk keseyi kim görecek:) sat larımız birbirine çok yakın.kim ne zaman gitmeyi planlıyor dr a?

canım ben daha gidemedim doktora işi varmış bu hafta gidicem inşallah güzel haberler yazıcam burdan

sağol canım gece gece mutlu ettin beni:)belki yarın veya salı geçeriz dr a.benim görevlendirmem ilçe milli eğitim e yapıldı o yüzden ofisim var ve devamlı nete girebliyorum.gündüz zaten 5e kadar pc başında olduğumdan geceleri fazla vakit geçirmemeye çalışıyorum genelde.sizler ne iş yapıyosunuz kızlar veya ev hanımı olan var mı?yaşlarınız nasıl?kilolarınız?

geçmiş olsun scuba..bundan sonrası hepimiz için daha güzel ve sağlıklı olsun inş.

evett yapalım:))hem birbirimizi daha iyi tanırız hem de takiplerimiz daha kolay olur

aralık anneleri başlığı altında liste yapılyodu burdada yapalım bence hepimiz bir yerde olalım...

buara çalışmıyorum o yüzden devamlı nete bakabiliyorum ama genelde akşamları oturuyorum başına sen nezaman bakabliyosun

Ben de çalışmıyorum canım,girebiliyorum.
Eşim vardiyalı çalıştığı için değişiyor ama gün içinde bakıyorum mutlaka..

kızlar bir liste yapıcakmıyız yoksa erken mi?

Ben liste için bi moderatöre haber verdim canım,bekliyorum..

ben 29 yasindayim istanbuldayim evlenmeden oncesine kadar calisiyodum ama evlendikten sonra biraktim cunku esim gemi kaptani benim calismam cok zor olucakti o eve gelince ben ise gidicem dogru duzgun tatil yapamicaktik fln o yuzden biraktim. boyum 168 kilom 53 bakalim kac kilo alicaz :) kizlar daha 5 haftalik ama sizdede ozellikle karin bolgenizde sislik varmi? ben 1 ay once giydigim pantolonlarima giremiyorum kilomda degisiklik yok ama sanki gobek yaptim gibi regl olmamaktan falan mi kaynaklaniyo acaba sislik?

bende fizik öğretmeniyim ama bu sıralar çalışmıyorum 27 yaşındaym ve 56 kiloyum ama kilo almamaya çalışıyorum

Ayy tam muhabbet alevlendi eşim geldi:)
Ben kaçıyorum kızlar,kopmayalım burdan olur mu?
Liste cevabı gelirse bilgilendiririm mutlaka..
İyi akşamlar hepinize

Ayy tam muhabbet alevlendi eşim geldi:)
Ben kaçıyorum kızlar,kopmayalım burdan olur mu?
Liste cevabı gelirse bilgilendiririm mutlaka..
İyi akşamlar hepinize

heheeh daha uzuuuun zaman buralarda beraberiz insallah canim:))
sana da iyi aksamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…