2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Günaydın kızlar. Ya ben gelinliğimi temmuzun ortası gibi filan anca alabilicem galiva. Eğer dikilirsee 8 eylüle kadar yetişir mi sizce ?

yetişir yetişir merak etme
20-25 günde yapıyolar

kızlar bu arada bugün işim çok olduğu için gidemedim p.tesi tapuya gidicem evimizi alıyoruz hayırlısıyla

hayırlı olsun tatlım

yok bebem iyiym çok şükür, başka işlerim var sadece
kampanyanın süresini bilmiyorum internetten bak bence
ben tv de reklamda gördüm, ikinci rüünde %15, üçüncü üründe %25, dördüncü üründe %35 indirim varmış
yani toplamda yüzde 75 indirim, bence kaçırma

geldim işte yine yoksun,yoksun işte nerelerdesin sen ben de çıkıyorum zaten akşama görüşmek üzere

şimdi de ben geldim sen yoksun
ay kimsecikler yok topikte yapayalnızm

sizin ne güzel aldığınız ortak bir karar var ama biz de ben hemen çocuk istemiyorum ama o istiyor ben arada kalıyorum

sizin ne güzel aldığınız ortak bir karar var ama biz de ben hemen çocuk istemiyorum ama o istiyor ben arada kalıyorum

aman bu erkeklere ne oluyosa artık
benimki de daha şimdiden plan yapıyo kaç çocuk doğurmalıyım diye
o doğurcak sanki, şimdiden derdini almış

aman bu erkeklere ne oluyosa artık
benimki de daha şimdiden plan yapıyo kaç çocuk doğurmalıyım diye
o doğurcak sanki, şimdiden derdini almış

ay gerçekten bunların hepsi aynı ya..hemen çoçuğumuz olmalıymışmışşş.. dur bi hayatımızı yaşayalım.. biraz herşey yoluna girsin..ben şimdiden korkuyorum valla hem iş hem ev sorumluklarımız artacak epey ben daha yemek yapmayı bile bilmiyorumm(

bizde de tam tersi gibi o istemiyor ben çocuklara çok düşkünüm her an fikrim değişebilir.ama 2 yıl gezme fikrimiz var.sen çocuktan bana vakit ayırmazsın diyor minik kuzenim geldi mi hayat duruyor asla tele bakmıyorum:)) korunma işi ona düşüyor haptan korkuyorum zaten,migreni falan tetikliyormuş zaten başım hiç durmadan ağrıyor bi de o hapın yan etkisi ise hayatta kullanmam
aslında erkeklerin korunması durumu da itici geliyornapsam bilemedim.evlenince iş başa düşünce yemek falan kolay öğreniliyomuş sanırım 2 ayda her yemeği öğrenirsin korkma.deneme yanılmadan geçiyor biraz

tüm erkekler böyle galibaa.. bende 2 sene düşünmüyorum çocuk ama nişanlım 1 sene bile fazla diyo... onun için sorun yok tabii istemek yapmak kolayhap da kullanmak istemiyorum gerçi her bünyede aynı sonuçlar olmuyo ama işi şansa bırakmak olmaz.. nişanlımda istemiyor hap olayını artık o düşünsün

selam gelinler:) nasılsınız,ben yazdıklarınıza çok fazla cevap veremiyorum maalesef ama takip ediyorum,sizin hazırlıklara bakarak ayarlıyorum bende kendimi,yemek odam yatak odam koltuklarım alındı,oturma odasına kanepe tarzı bişey alınacak,halı perde henüz bakmadık,çeyiz işleri maalesef iyi gitmiyo evimde tadilat var o yüzden dikişleri yapmakta zorlanıyoruz ama kafama takmıyorum olduğu kadar,onun haricinde gelinlik konusunda çook kararsızım,ben aslında istanbul fatihliyim ama nedense koca fatiihte bi gelinlik beğenemedim, burayı gezenler bilir şahin gelinlik var cadde üzerinde orda bi gelinlik beğendim çok sade bişey ama bi taraftandan da biraz daha gösterişli bişey mi olsa diyorum çook kararsızım siz ne tarzda gelinlikler bakıyosunuz ben genellikle üstü drapeli altı tül olan geinlikleri seviyorum napçam ben yaaaa

canım hoşgldin iyiyiz sen nasılsın fatıhte oturuyorsan gelınlıkcı tavsıyelerın vardır mutlaka fıyat aralıgı ne kadar ve hem ıyı fıyat hemde kalıtelı nerden alabılırız_?

kızlarrrrrrrrrrrr bu arada EVİM TUTULDU temmuzun 1inde anahtarı teslım alcaz hep size soruyordum erken mı degıl mı dıye ama ıyı bır pazarlıkla hallettık onuda.Temmuz basından ıtıbaren kıra verıcez ve eve gecene kadarda kırayı 100 lıra azalttı darısı basınızaaaaaaaaaaaaaaa

ben de üstü drapeli altı tül istiyorum bak şanslısın sen bulabilmişsin ben bizim burda bulamadım bile sadece abartı gelinlikler var.kararım kesin de gelinlik yokk yaaaa:84:

hayırlı olsun canım güle güle oturun yeni eşyalarınızla huzur dolu bi yuva olur inşşşşşş

hayırlı uğurlu olsun cnm darısı bize olur inşallahh

bizim hazırlıklar da daha yeni başladı yavaş yavaş,geçen gün istikbalden yatak odası yemek odası beğendm,belki biliyosunuzdur modelin adı prestij...resim ekleyemiyorum henüz,inş kullanışlıdır alan ya da almayı düşünen var mı aramzda ? 4 eylüle de az kaldı zman ne çabuk geçiyo ya,yanlış dememişler sayılı gün çabuk geçer die

baktım canım netten çok güzel zaten beyazı seviyorum.ben daha eşya almadım zaten geçici uygun fiyata paketlerden almayı düşünüyoruz.evet çok az kaldı çoook var derken 2,5 aycık kaldı.benim de 4 eylülde.amma çok 4 eylül var oruç bitti diye herkes kapışmış 3,4 eylülü,millet aynı anda dünya evine girecek

evt cnm aynı ben de beyazı çok seviyorum,başka sırf beyaz modeller de vardı ama onlarla da ev bembeyaz olur die pek içime sinmedi,netten araştırmıştım zaten,gidip bakınca daha da hoşuma gitti,daha almadık ama bu hafta içi eşyaları kesinleştirmek istiyorum artık evi temmuz başı gibi tutucaz,şimdilik kira olcak inş ilerde kendi evimizi alırız..tül perde halı araştırmalarındayım ama henüz hangi çeşitten yaptırsam bilmiyorum çookk kararsızımm

aslında haziran temmuz gibi planlıyoduk ama eylüle sarktı ama hayırlısı olsun kısmet bu işler ) haziranda olsaymış belki şimdi evli olmuş olacaktımmm ama hala bekarımm tadını çıkarıyım azz

angelprenses hayırlı olsun cnm evin darısı bize artık günler azalıyor yavas yavas
ebrumemet cnm bızım yas daha ben 21 nısanlım 22 erken dıye dusunuyoruz cocuk ıcın cevremızdekı herkeste boyle dusunuyor kayınvalıdem harıç tabı gercekten bır ıkı yıl gezıp tozup hayatı yasamak lazım

aynen ben de senin gibi düşünüyorum an az 6 ay sonra planlıyorum ama nişanlımın yaş 28 ben 22,o hemen istiyo yaşından dolayı ama ben hemen olsun istemiyorum nasıl olcak bilmiyorum,bana korunma,ben de korunmam dio.en az 4 tane bebiş istiyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…