Günaydın kızlar. Ya ben gelinliğimi temmuzun ortası gibi filan anca alabilicem galiva. Eğer dikilirsee 8 eylüle kadar yetişir mi sizce ?
kızlar bu arada bugün işim çok olduğu için gidemedim p.tesi tapuya gidicem evimizi alıyoruz hayırlısıyla
ayyy canikom ben yazdığını gördüm dün slm vercektim o sırada nişanlım aradı onun tayin sayfasına bakcaktık ben de ayıp olmasın orda görünmenin anlamı yok diye çıktım.zaten çoğu zaman da açık bırakıp gidiyorum aşağıda göründüğüme aldanmayın:)))noldu ya sana sınavın vardı ondan mı böyle oldun anlamadım ki başka sorunlar mı çıktı yoksa canın mı sıkılıyor durduk yere?
beyaz eşyayı almayan biz varız canım,ne zamana kadar kampanya ki?1 hafta sonra nişanlımın yanıma gelip gelemiceği belli olcak ona göre gidip ev tutcaz eşyalara falan bakıcaz
geldim işte yine yoksun,yoksun işte nerelerdesin senben de çıkıyorum zaten akşama görüşmek üzere
evet cnm ya benımde en cok dusundugum konu bu en dogrusu bu konuyu eşlerimize bırakmak haplar iğneleri sağlımız için düşünmemeliyiz hormonlarımızı etkiliyor çünkü jinekoloğada nişanlımla gitmek istiyorum ama o sıcak bakmıyor pek 2 yılda çocuk düşünmüyoruz ayyyy ne zor ya
sizin ne güzel aldığınız ortak bir karar var ama biz de ben hemen çocuk istemiyorum ama o istiyor ben arada kalıyorum
aman bu erkeklere ne oluyosa artık
benimki de daha şimdiden plan yapıyo kaç çocuk doğurmalıyım diye
o doğurcak sanki, şimdiden derdini almış
ay gerçekten bunların hepsi aynı ya..hemen çoçuğumuz olmalıymışmışşş.. dur bi hayatımızı yaşayalım.. biraz herşey yoluna girsin..ben şimdiden korkuyorum valla hem iş hem ev sorumluklarımız artacak epey ben daha yemek yapmayı bile bilmiyorumm(
yaa ben yokummmm,16 eylül kına,17 eylül düğünnnnnn
selam gelinler:) nasılsınız,ben yazdıklarınıza çok fazla cevap veremiyorum maalesef ama takip ediyorum,sizin hazırlıklara bakarak ayarlıyorum bende kendimi,yemek odam yatak odam koltuklarım alındı,oturma odasına kanepe tarzı bişey alınacak,halı perde henüz bakmadık,çeyiz işleri maalesef iyi gitmiyo evimde tadilat var o yüzden dikişleri yapmakta zorlanıyoruz ama kafama takmıyorum olduğu kadar,onun haricinde gelinlik konusunda çook kararsızım,ben aslında istanbul fatihliyim ama nedense koca fatiihte bi gelinlik beğenemedim, burayı gezenler bilir şahin gelinlik var cadde üzerinde orda bi gelinlik beğendim çok sade bişey ama bi taraftandan da biraz daha gösterişli bişey mi olsa diyorum çook kararsızım siz ne tarzda gelinlikler bakıyosunuz ben genellikle üstü drapeli altı tül olan geinlikleri seviyorum napçam ben yaaaa
selam gelinler:) nasılsınız,ben yazdıklarınıza çok fazla cevap veremiyorum maalesef ama takip ediyorum,sizin hazırlıklara bakarak ayarlıyorum bende kendimi,yemek odam yatak odam koltuklarım alındı,oturma odasına kanepe tarzı bişey alınacak,halı perde henüz bakmadık,çeyiz işleri maalesef iyi gitmiyo evimde tadilat var o yüzden dikişleri yapmakta zorlanıyoruz ama kafama takmıyorum olduğu kadar,onun haricinde gelinlik konusunda çook kararsızım,ben aslında istanbul fatihliyim ama nedense koca fatiihte bi gelinlik beğenemedim, burayı gezenler bilir şahin gelinlik var cadde üzerinde orda bi gelinlik beğendim çok sade bişey ama bi taraftandan da biraz daha gösterişli bişey mi olsa diyorum çook kararsızım siz ne tarzda gelinlikler bakıyosunuz ben genellikle üstü drapeli altı tül olan geinlikleri seviyorum napçam ben yaaaa
kızlarrrrrrrrrrrr bu arada EVİM TUTULDU temmuzun 1inde anahtarı teslım alcaz hep size soruyordum erken mı degıl mı dıye ama ıyı bır pazarlıkla hallettık onuda.Temmuz basından ıtıbaren kıra verıcez ve eve gecene kadarda kırayı 100 lıra azalttı darısı basınızaaaaaaaaaaaaaaa
hayırlı olsun canım güle güle oturun yeni eşyalarınızla huzur dolu bi yuva olur inşşşşşş
kızlarrrrrrrrrrrr bu arada EVİM TUTULDU temmuzun 1inde anahtarı teslım alcaz hep size soruyordum erken mı degıl mı dıye ama ıyı bır pazarlıkla hallettık onuda.Temmuz basından ıtıbaren kıra verıcez ve eve gecene kadarda kırayı 100 lıra azalttı darısı basınızaaaaaaaaaaaaaaa
bizim hazırlıklar da daha yeni başladı yavaş yavaş,geçen gün istikbalden yatak odası yemek odası beğendm,belki biliyosunuzdur modelin adı prestij...resim ekleyemiyorum henüz,inş kullanışlıdır alan ya da almayı düşünen var mı aramzda ? 4 eylüle de az kaldızman ne çabuk geçiyo ya,yanlış dememişler sayılı gün çabuk geçer die
baktım canım netten çok güzel zaten beyazı seviyorum.ben daha eşya almadım zaten geçici uygun fiyata paketlerden almayı düşünüyoruz.evet çok az kaldı çoook var derken 2,5 aycık kaldı.benim de 4 eylülde.amma çok 4 eylül var oruç bitti diye herkes kapışmış 3,4 eylülü,millet aynı anda dünya evine girecek
angelprenses hayırlı olsun cnm evin darısı bize artık günler azalıyor yavas yavas
ebrumemet cnm bızım yas daha ben 21 nısanlım 22 erken dıye dusunuyoruz cocuk ıcın cevremızdekı herkeste boyle dusunuyor kayınvalıdem harıç tabı gercekten bır ıkı yıl gezıp tozup hayatı yasamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?