2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ahh canım yaa ben sende kendimi gördüm bizde de durum aynı bende 22 yaşındayim nişanlım 25 yaşında o da diyor senin için sorun yok tabi diye ben korunmam sende korunma diyor
ne yapsakk kiiiiiiiiiiii

hayırlı uğurlu olsun cnm darısı bize olur inşallahh

saolun canlarım darısı basınıza ınsallah
ahh canım yaa ben sende kendimi gördüm bizde de durum aynı bende 22 yaşındayim nişanlım 25 yaşında o da diyor senin için sorun yok tabi diye ben korunmam sende korunma diyor
ne yapsakk kiiiiiiiiiiii

bızde hemen dusunmuyoruz ekonomık olarak zaten hemen dusunmemız zor.Cocuk olunca ona guzel bır gelecek saglamak lazım.Allah verırse hayır demeyız ama ev alana kadar biraz zor sanırım.Ama ben cocuklara cok duskunum cok sevıyorum deliriyorum hatta kendı cocugum olsa nasıl olurdum acaba dıyede merak edıyorum :97:

ne yapsakk kiiiiiiiiiiii

valla hiç bilmiyorum kafam çok karışık,o hiç mi hiç korunmaz iş bana düşüyo ama korunduğumu bilmemesi lazımm,öle de olur mu ki yaaaaa

Kızlaaar günaydınnnnnn

ya bende geçenlerde aynı şeyi düşünmüştüm.. şimdi bizimde nikahımız düğünde olacak, 8.30da olacak. şimdi duvağım kapalı olarak salona girdik diyelimki sonra ilk dansı ederkende mi o duvak kapalı olacak? danstan sonra mı nikah kıyılacak? yoksa güzel bir müzikle bizde nikah memurundan sonra salona girip direk nikah masasına mı oturacağız? nikah kıyıldıktan sonra duvak açılacak, damat beni alnımdan öpecek sonrada ilk dans mı?

bizde hemen düşünmüyoruz, ama nişanlım daha çok düşünmüyor.. aslında normalde ben çocuğu en az 3 yıl falan düşünmezdim, ama nişanlım her çocuk konusu açıldığında amaan haa en az 3 yıl yok 4 yıl bilmem ne çocuk falan olmasın deyip durduğu için, bu seferde sanki ben istiyormuşum gibi oluyor. halbuki o istesede ben 2 yıl içinde zaten doğurmam ama korunma ile ilgili konu açıldığında bile ben işimi şansa bırakmam kendi tedbirimi alırım gibi konuşmasına gıcık oluyorum sırf ona inat ilk yıl bile doğurabilirm

hahaa bu arada bizde bu inat olayları daha öncede yaşandı. biz daha yeni nişanlıyken, bi parkta oturuyorduk karşımızdada bir düğün salonu varmış, nişanlım direk dediki "bak bizim düğünümüz burda olacak" , ben tabii şaşırdım "burda olacak?? " orası neresi içi nasıl daha hiç bilmezken ne yani benim fikrimi sormayacakmısın dedim.. yaa istediğin yeri dolaş git bütün antalyayı gez burdan güzeli zaten yok nasıl olsa burayı beğeneceksin ve burda olur dedi ahanda buraya yazıyorum dedi.. (bende antlayaya daha yeni taşınmışım düüğün salonları nasıl hiç bilmiyorum tabiii)

hııı öyle mi dedim, bende buraya yazıyorum ki bizim düğünümüz burda olmayacak dedim.. :82: sonra gerçekten gezdik dolaştık falan, geniş iki katlı güzel ferah bir düğün salonu olmasına rağmen bir sürü kulp buldum ve başka yeri beğendim :82::82: sonuç olarak orası olmadı...

geçen günde işten çıktım onu bekliyorum tadadüf ki yine o parka oturmuşum ( o günden sonra ilk defa) aradı nerdesin dedi, senin ahanda buraya yazıyorum düğünümüz burda olacak dediğin parktayım dedim

Son düzenleme:

hayırlı olsun canııııım

çok seviindim, iyi olmuş normalde de temmuz sonu falan tutulurdu, siz sadece yarım ay fazla vermiş olacaksınız onuda zaten oturana kadar 100 tl eksik verecekseniz fazla bi kaybınız yok en azından beğendiiğiniz istediğiniz ev kaçırmamış olmuşsunuz.. ay hadi darısı başımıza

aaaa sizinde mi nişanlınla doğum gününüz aynı gün? bizimde öyle.. bizimki 5 aralık.. benim nişanlımda doğum günümüzde evlenelim dedi ama bütün önemli günleri aynı güne getirip hediyeden yırtacağını sanıyorsun dimiiii yemezler dedim

Günaydınlar...
Korunma yöntemleri konuşulmuş :26:
Erkekler bu çocuk mevzusunda daha heveslı sanırım, ona kalsa hemen olsa da olur ama ben de 1 yıl evlılıgımın tadını cıkarmak ıstıyorum, 10 yıl bekle bı anda 3 kısı ol
Cıks tabiki takdir Allah'ın ama azcık gezmek istiyorum...
Ben hapa sizler gibi ön yargılı değilim kızlar...
Adet düzensizliği nedeniyle yıllarca kullandım, en son kullandığım ilaç %75 bitkiseldi ve çok memnundum, ne kilo yaptı ne başka bir yan etki... Üstelik regl dönemlerim de ağrısız sızısız geçiyordu, şükür düzeldi bıraktım ilacı...
Son 2 ay kala doktora gittiğimde muhtemelen yine o ilaca başlayacağım...

herkese günaydın kızlarrrrrya ark. bir ilaç ismi verdiler çok araştırdılar yeni evliler için doktorlar onu veriyormuş iki tanesi bıraktıktan 4 ay sonra hamilede kaldı kesin önlem almak şart ilk günden hamiş kalmak güzelde bir eve ,evliliğe ,kocaya alışalım acık tadını çıkaralım,kimse boşanmak için evlenmez tabii ama allah korusun gidişhatda önemli ayyy söylemesi bile kötü allahım bozmasın yuvalarımızı

benimkide sırf dantel göğüs altında işlemeleri var,göğüsten aşağıya doğru inizyor,bugün 2 de ilk provama gişdiyorum dantelimide seçmeye gideceğim çok mutluyum kınadada bindasllıdan vamıgeçsem diktirsemmi diye düşünmeye başaldım hafta sonu bindalalı bakacam gelinlikçimdende acık model bakayım
angel prenses hayırlı olsun yeni yuvan sağlıla,huzurla,mutlulukla geçireceğin günkler versin allahım sizler aslında hepimizeeee

bu arada bu topiğin en yaşlısı ben miyim nişanlımda bende 27 yaşındayız

bende sen gibi düşünüyorum adı ne tatlım johnson mı dediler yasmin öle bişi dedi bizim arkadaşalr tamamen bitkisel dediler

adı ne cnm yasmin mi

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

lemlem07 = 31 Ağustos - Kına, 1 Eylül - Düğün :123:

buanbuan = 1 Eylül Kına, 2 Eylül - Düğün :123:

zvy = 2 Eylül - Kına, 3 Eylül - Düğün :123:

mavi_superisi = 2 Eylül - Kına, 3 Eylül - Düğün :123:

caglasam_mı = .. Eylül - Kına, 3-7 Eylül - Düğün :123:

CuKuLaTa = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

AngelNese = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

esraaydn = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

sofistike = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

ebrumemet = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

mlkkmtp = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

gelinn = 8 Eylül Kına, 9 Eylül Düğün :123:

ocwmays = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

semerta = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

elif_87 = 8 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

burcik = 8 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

sniperelit = 10 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:

ballifinduk = ... Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:

servet85 = 10 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:

caponumm = 10 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:

ANK1986 = 13 Eylül Kına, 14,17 Eylül - Düğün :123:

MucizesinSen = 14 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

siyahdeniz = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

jeloo1981 = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

HeraGırl = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

similla = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

rozelinda = 17 Eylül Kına, 18 Eylül - Düğün :123:

ozdn = 17 Eylül Kına, 18 Eylül - Düğün :123:

demet86 = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:

Levrek = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:

angelprenses = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:

northstar = 30 Eylül Kına, 1 Ekim - Düğün :123:

zahter = 29 Eylül Kına, 2 Ekim - Düğün :123:

eftelya = .. Eylül Kına, .. - Düğün :123:

seven_up = ...l Kına, 8 Ekim - Düğün :123:

Benide eklemişsiniz , sağolun kızlar , yalnız 16-18 Eylül

Son düzenleyen: Moderatör:
lemlem07 = 31 Ağustos - Kına, 1 Eylül - Düğün :123:

buanbuan = 1 Eylül Kına, 2 Eylül - Düğün :123:

zvy = 2 Eylül - Kına, 3 Eylül - Düğün :123:

mavi_superisi = 2 Eylül - Kına, 3 Eylül - Düğün :123:

caglasam_mı = .. Eylül - Kına, 3-7 Eylül - Düğün :123:

CuKuLaTa = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

AngelNese = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

esraaydn = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

sofistike = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

ebrumemet = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

mlkkmtp = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

uurbocee = 7 Eylül - Kına, 8-18 Eylül - Düğün :123:

gelinn = 8 Eylül Kına, 9 Eylül Düğün :123:

ocwmays = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

semerta = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

elif_87 = 8 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

sniperelit = 10 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:

ballifinduk = ... Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:

servet85 = 10 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:

caponumm = 10 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:

ANK1986 = 13 Eylül Kına, 14,17 Eylül - Düğün :123:

MucizesinSen = 14 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

siyahdeniz = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

jeloo1981 = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

HeraGırl = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

similla = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

rozelinda = 16 Eylül Kına, 18 Eylül - Düğün :123:

ozdn = 17 Eylül Kına, 18 Eylül - Düğün :123:

demet86 = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:

Levrek = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:

angelprenses = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:

northstar = 30 Eylül Kına, 1 Ekim - Düğün :123:

zahter = 29 Eylül Kına, 2 Ekim - Düğün :123:

eftelya = .. Eylül Kına, .. - Düğün :123:

seven_up = ...l Kına, 8 Ekim - Düğün :123:

kızlar eylül ayında bu topic nasıl olacak çok merak ediyorum, aynı günlerde kaç kişinin birden düğünleri olacak, kimi balayından yeni dönmüş olacak, kimi yeni gidecek olacak... ayyyy

en erken benimki ben 12 eylülde düğünüm bitmiş balayındanda dönmüş olarak iş başı yapmış olacağım.. ayyy yazarım size şöyle oldu böyle oldu diye, düğün fotomu eklerim falan.. anaaaaaam heyecanlandım şimdiden

Kızlar evet yasmin ilacın adı...
Ben kullanırken hiç bir sorun yaşamadım...

Lemlem sen beni düşünsene eylülde hepınız geleceksınız evlı barklı ben hala burlarda :)
Benı de eklermısın lısteye kuzum teselli bulursunuz

20 Ekim - Kına
23 Ekim - Düğün

Son düzenleme:
kuzular ben çıktımmm gelinlik provam var dantelimi seçmeye gidiyorummm istediğim gibi bulurum inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…