hahaayy kızların gücüüü bu kupayı hakettin tatlımmmKızlaaar günaydınnnnnn
bizde hemen düşünmüyoruz, ama nişanlım daha çok düşünmüyor.. aslında normalde ben çocuğu en az 3 yıl falan düşünmezdim, ama nişanlım her çocuk konusu açıldığında amaan haa en az 3 yıl yok 4 yıl bilmem ne çocuk falan olmasın deyip durduğu için, bu seferde sanki ben istiyormuşum gibi oluyor. halbuki o istesede ben 2 yıl içinde zaten doğurmam ama korunma ile ilgili konu açıldığında bile ben işimi şansa bırakmam kendi tedbirimi alırım gibi konuşmasına gıcık oluyorumsırf ona inat ilk yıl bile doğurabilirm
hahaa bu arada bizde bu inat olayları daha öncede yaşandı. biz daha yeni nişanlıyken, bi parkta oturuyorduk karşımızdada bir düğün salonu varmış, nişanlım direk dediki "bak bizim düğünümüz burda olacak" , ben tabii şaşırdım "burda olacak??" orası neresi içi nasıl daha hiç bilmezken ne yani benim fikrimi sormayacakmısın dedim.. yaa istediğin yeri dolaş git bütün antalyayı gez burdan güzeli zaten yok nasıl olsa burayı beğeneceksin ve burda olur dedi ahanda buraya yazıyorum dedi.. (bende antlayaya daha yeni taşınmışım düüğün salonları nasıl hiç bilmiyorum tabiii)
hııı öyle mi dedim, bende buraya yazıyorum ki bizim düğünümüz burda olmayacak dedim.. :82: sonra gerçekten gezdik dolaştık falan, geniş iki katlı güzel ferah bir düğün salonu olmasına rağmen bir sürü kulp buldum ve başka yeri beğendim :82::82: sonuç olarak orası olmadı...
geçen günde işten çıktım onu bekliyorum tadadüf ki yine o parka oturmuşum ( o günden sonra ilk defa) aradı nerdesin dedi, senin ahanda buraya yazıyorum düğünümüz burda olacak dediğin parktayım dedim
yaa kızlar benim düğüne kadar göbeğimi eritmem lazım yaa çok pskolojimi bozuyor sizce en etkili zayıflama yöntemi ne olur kısa sürede ve sivilce nedir bilmeyen ben simdi sivilcelerle savaşıyorumdüğün yaklaştıkca çirkinleşiyorum sanki .... güzel bir gelin olamayacam sanırım üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
kızlar eylül ayında bu topic nasıl olacak çok merak ediyorum, aynı günlerde kaç kişinin birden düğünleri olacak, kimi balayından yeni dönmüş olacak, kimi yeni gidecek olacak... ayyyy
en erken benimki ben 12 eylülde düğünüm bitmiş balayındanda dönmüş olarak iş başı yapmış olacağım.. ayyy yazarım size şöyle oldu böyle oldu diye, düğün fotomu eklerim falan.. anaaaaaam heyecanlandım şimdiden
yaa kızlar benim düğüne kadar göbeğimi eritmem lazım yaa çok pskolojimi bozuyor sizce en etkili zayıflama yöntemi ne olur kısa sürede ve sivilce nedir bilmeyen ben simdi sivilcelerle savaşıyorumdüğün yaklaştıkca çirkinleşiyorum sanki .... güzel bir gelin olamayacam sanırım üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
çok mutsuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
düğününe çook az kalmış ya benim takvimimde de görecekmiyim 2 aya düştüğümüzü :84:
nolduuuuuuu gelinliğinle ilgili bi aksilikmi çıktı yoksaaa canımmçok mutsuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Çok özledim sizi kızlar yaa,bilmiyorum kaç gündür gelemiyorum ama çok zaman geçmiş gibi geldi.Pc bozuldu,nişanlımla büyük bir kavga daha ettik,sinir krizi geçirdim gece gece,annemle kardeşim yataktan fırladı korkuyla.Şimdi 2 gündür konuşmuyoruz.Babamda anlaşamıyorsanız ayrılırsınız ne bu böyle sürekli dedi.Kafam çok karışık,kötüyüm anlayacağınız...
Çok özledim sizi kızlar yaa,bilmiyorum kaç gündür gelemiyorum ama çok zaman geçmiş gibi geldi.Pc bozuldu,nişanlımla büyük bir kavga daha ettik,sinir krizi geçirdim gece gece,annemle kardeşim yataktan fırladı korkuyla.Şimdi 2 gündür konuşmuyoruz.Babamda anlaşamıyorsanız ayrılırsınız ne bu böyle sürekli dedi.Kafam çok karışık,kötüyüm anlayacağınız...
kızlar eylül ayında bu topic nasıl olacak çok merak ediyorum, aynı günlerde kaç kişinin birden düğünleri olacak, kimi balayından yeni dönmüş olacak, kimi yeni gidecek olacak... ayyyy
en erken benimki ben 12 eylülde düğünüm bitmiş balayındanda dönmüş olarak iş başı yapmış olacağım.. ayyy yazarım size şöyle oldu böyle oldu diye, düğün fotomu eklerim falan.. anaaaaaam heyecanlandım şimdiden
Sana burada msj yazmıştım,görmedin sanırım.Çoğumuz balayında Antalya'ya geliyoruz ya.Sen nereleri gezmemizi önerirsin?Nerelere gidelim nerde yiyelim nerde gezelim:)
Senden Antalyada sunlar yapılır yorumları bekliyoruz hevesle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?