2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

yaa kızlar benim düğüne kadar göbeğimi eritmem lazım yaa çok pskolojimi bozuyor sizce en etkili zayıflama yöntemi ne olur kısa sürede ve sivilce nedir bilmeyen ben simdi sivilcelerle savaşıyorum düğün yaklaştıkca çirkinleşiyorum sanki .... güzel bir gelin olamayacam sanırımüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

hahaayy kızların gücüüü bu kupayı hakettin tatlımmm
ay bu inatlaşmalar yokmuuu benimkindede laz inadı var öyle şaçma şeylerde inatlaşıyo ki artık huy edindi sırf bana muhalefet olmak için çoğunlukta benim dediğim oluyo yaa neden hep senin isteklerini gerçekleştiriyoruz diye delleniyo arada e senin fikrin çoğunlukla olmuyo napalım diyorum bendee şu çocuk işinde keşke benimkide öyle 2 3 seneden bahsetsee borcumuz olmasaa hemen isticek neyseki borç harç var bakamayız çocuğa diyorum benim çok samimi arkadaşımın 2 aylık bebişi var onu göre göre korkularım arttı hiç istemicem diye bazen bende korkuyorum

tatlım göbek eritmenin tek yoluuu mekik maalesefki yürüyüş felan yap vaktin varsaa bende bi haftadan fazladır sabahları sahile inip yürüyorum 3 kilo verdimmm ama59 kiloydum 56 oldum 54 olsam yeter bana yüzündeki sivilceler içinde banyodan sonra kil maskesi öneriyorum hem sivilce hem de siyah noktalar için çok iyi. markaların kil maskeleri var ama ben aktardan kil aldım onun içine 2 3 damla limon damlatıp bi çay kaşığıda bal koyup sulandııp sürüyorum kuruyuncada yıkıyorum çok faydasını gördüm.

ayy lemlem sen işbaşı yaptığında ben evlliğimin ilk gününü yaşıyor olcam inşaAllah

çok mutsuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

selam kızlar döktürmüssünüz yine masallah çocuk konusunda nişanlıma kalsa hemen istiyor ama ben korkuyorum biraz en azından 1 sene evliliğimizin oturması lazım.çaktırdım zaten onada hemen olamayacağını :)) çocuk bakamam diye çok korkuyorum.Benki bir yoğun bakım hemşiresi olarak tıpkı br bebeğe bkar gibi hastalarına bakan herseylerini yapan biri olarqak çok korkuyorum yani bilemiyorum:))

Çok özledim sizi kızlar yaa,bilmiyorum kaç gündür gelemiyorum ama çok zaman geçmiş gibi geldi.Pc bozuldu,nişanlımla büyük bir kavga daha ettik,sinir krizi geçirdim gece gece,annemle kardeşim yataktan fırladı korkuyla.Şimdi 2 gündür konuşmuyoruz.Babamda anlaşamıyorsanız ayrılırsınız ne bu böyle sürekli dedi.Kafam çok karışık,kötüyüm anlayacağınız...

çok mutsuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nolduuuuuuu gelinliğinle ilgili bi aksilikmi çıktı yoksaaa canımm

canım yaa noluyo böyle sana.. başında bi kara bulutlar geçmedi gitti sinirlerini bozma canım kendinide yıpratma sana sen lazımsın başka biri değil bunu unutma.. tabi düzelmesini isterim aranızın ama babanın da dediği gibi ayrıllmakta var gelin ata binmiş ya kısmet demiş... nişanlılık birbirini tanıma süreci gerçektendee ben 8 yıldır tanıdığımı sandığım adamı şu 4 ayda tam anlamıyla tanıyorum. lütfen böyle kendinide sinirlerinide yıpratma. Allahım en hayırlısını versin canım benim

çok şaşırdım canım ya seni sinir krizine sokacak kadar ne yaptı sana?
çok sinirlendim şimdi
hep böyle misiniz yoksa evlilik stresti mi çarptı?
ihmal etme burayı, özletme kendini

aynen sivilceler için hap ve krem kullanıyorum içerde mahsur kaldım güneşe çıkmak yasak.her daim göbekliyim gitmiyor gitmiyor 3 kilo verdim aynı duruyor.işin ilginç tarafı belim ince göbek gidince kıyafetlerin beli tutmuyor.sanırım göbekli yaşamaya devam etmeliyim düğünde içime çekmeyi düşünüyorumcanım şu special k 2 öğün 2 kaseyi bi denesene bizim komşu denedi kız epey kilo vermiş.

ayyy herkes eklese keşke düğün fotolarını ne güzel olur ben herkesi merak ediyorum

kızlar dün evde otururken peçete halkası yapmaya karar verdim halkayı ince gümüş kurdele ile sardım beyaz kurdeleden gül yapıp tepesine inci kolyemden boncuk taktım böle bişi oldu:86:

Sana burada msj yazmıştım,görmedin sanırım.Çoğumuz balayında Antalya'ya geliyoruz ya.Sen nereleri gezmemizi önerirsin?Nerelere gidelim nerde yiyelim nerde gezelim:)
Senden Antalyada sunlar yapılır yorumları bekliyoruz hevesle

Son düzenleme:

merhaba canım atlamışım galiba görmüştüm yazdığını ama cevap yazmayı unutmuşum..

antalyada merkezde mi yoksa ilçelerde mi oteliniz? ama ilçelerde ise bile antalyaya gelen otobüsler oluyor, kaleiçini gezmenizi tavsiye ederim, eski antalya evleri daracık sokaklar ve sokaklardan inincede aşağıda liman var, orda 45dak.lık tekne turları oluyor, onlara katılabilirsiniz çok da uygun fiyatları..

sonraaa otelde tur firmaları olur, resepsiyonda oturlar genelde, onlara gidip nerelere turlar var bakın, fiyatları nasıldır bilmiyorum ama mesela rafting severseniz köprülü kanyon var, 1 gününüz bu turda gider ama çok eğlencelidir..

olimposa gidebilirsiniz.. orayada turlar olur veya oteliniizn önünden olimposa giden otobüslerde olabilir. olimpos kemer tarafında, köprülü kanyon tam ters istikamet, manavgat tarafında, köprülü kanyona turla gidebilirsiniz oraya otobüs olmaz.

ama eğer 5 yıldızlı bir otelde yapacaksanız balayınızı otelden çıkmanıza gerek kalmaz, otelin içinde güzel aktiviteler olur, ayrılmak istemezsiniz..

Kızlar merhaba,
Gelinliğimi aldımmmmm, tam 6 gelinlik denemimm inanılmaz güzeldi, hiç düşünmediğim gelinllikler bile süperdii, çok güzel bi duyguymuş, Aysirada 4 gelinlik denedim modelleri ok güzel fiyatları da çok uygun,

Gelinliğini almayan kızlar, mutlaka Akay Gelinliğe uğramanızı tavsiye derim %50 indirim var!
bir günde gelinliğimi beğendim ve aldım, ay ben ne hızlıyım mobilya beyaz eşya gelinlik her biri için 1'er gün yetti bana
Ağustos ilk haftasında ilk provam var, büyük ihtimallede teslim alıcammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…