2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

geçmiş olsun canım. bence imkanın varsa başka bir kadın doğumcuya daha git.

ya kızlar bu rahim ağzının kalınlaşması kısırlık diyor kanser dior internette okudum kafayı yiyecem ne oluyor ya

ya kızlar bu rahim ağzının kalınlaşması kısırlık diyor kanser dior internette okudum kafayı yiyecem ne oluyor ya

dur hemen panik yapma, bi doktorun dediği bir doktorun ki zaten uymamakla birlikte zaten sende tam olarak doktorun ne dediğini anlamamışsın.
Başka bir doktora gitmeni şiddeti tavsiye ediyorum canım...

dur hemen panik yapma, bi doktorun dediği bir doktorun ki zaten uymamakla birlikte zaten sende tam olarak doktorun ne dediğini anlamamışsın.
Başka bir doktora gitmeni şiddeti tavsiye ediyorum canım...

kafayı yiiyeceğim ağlamaktan allahım ya nerden çıktı bu çok korkkuyorum ben ya çocuğum olmazsa ya rahm kanseriysem çıldırcam ya

cnm stres yapma yoktur bişey inşallah..zaten gerçekten önemli bişey olsa söylerdi doktor..başka bi doktora daha görün bakalım o diycek..

kafayı yiiyeceğim ağlamaktan allahım ya nerden çıktı bu çok korkkuyorum ben ya çocuğum olmazsa ya rahm kanseriysem çıldırcam ya

ebru kızıcam en sonunda sana ne kadar evhamlısın böyle pc başında oturup teşhis koymak olurmu öyle bir durum olsa zaten doktor söylerdi bunu sana kendini ağlayarak neden harap ediyorsunki.....

Bende de yıllar öncesinde kist vardı,önce diane35 kullandım 1 ay,doktor ameliyat ol dedi,korktumbaşka doktora gittim.1 seneyi geçik yasmin kullandım.Solyumurtalıktaki geçti,sağdakindede büyüme falan olmadığı için istersen kullanmaya devam et sen dedi.Daha da gitmedim.Birkaç ay önce gittim ultrasonla baktırdım,tekrarlamış yine.Şimdi bende bi kadın doğum doktoruna gideceğim,evleneceğimi söyleyeceğim,bakalım ne diyecek...

ayy inanmıyorum sen kendini verem edersin bak demedi deme
hayatım sen neden bu kadar evhamlısın?
mantıklı ol, bu kadar ciddi bişey olsaydı doktor söylemezz olur muydu?
rica ediyorum biraz sakin ol, hep panik halindesin canım hafifle rahatla biraz
bak azcık kaldı kocişlerimizle musmutlu olmaya

başka bir doktora git ve sorunun tam anlamıyla ne olduğunu öğren
kanser manser mümkün değil, doktor asla böyle bişeyi gözardı etmezdi

Canım sen doktorun ne dediğini anlamadığını söylemiştin,kelimeler birleştirildi sen öyle söyleyincede sadece.Panik yapmaya gerek yok,doktora git ve ona sor.En mantıklısı bu değil mi şimdi bilmeden kendi kendine stres yapacağına.Ayrıca şundan eminimki en büyük neden stres bu gibi hastalıklarda.Çünkü ben göğsümden ameliyat oldum,kitle aldırdım.Yeniden tekrarlar mı dedik,belli olmaz,bünyeyle alakalı dedi,1 sene geçti,ve bu 1 senenin içinde birde yumurtalık kistini öğrenmiştim,kimi polikistik over dedi,diğer doktor çikolata kisti dedi,çocuğun olmayabilir dedi.İlaç kullandım,geçmişti,şimdi yine var işte.Bende çok panik ve stresliyim,ona bağlıyorum...

eftelya hayırlı olsun,
gelinliğini kaça tadilat yaptırıyosun?

Sağol tatlım.500 lira demişti,hemşerimiz 325'e indirdi sağolsun :)) Çok rahatladım yaa...

ya aileleri anlamıyorumm.. ağızlarından cımbızla laf alınıyo yarabbi sabırrrrrr..
taaa ne zamandır ne zaman ev yerleştirmeye gitcez uçak bileti alalım diye diye dilimde tüy bitti alınır yapılırr cart curt... bugünde'' 16- 17 si gidelim dediler esraa uçak bileti bak'' yok babamm bilett yokkk!! yani vardaaa öyle ucuza yok... zamanında ertelerseniz her işi böyle kalırız napacaz uçak olsaydı iyi olurdu demelere...Allahım geçsin şu günler nolursunnnn yaaa

hepimiz ne kadar benzer şeyler yaşıyoruz :97:

"eylül gelini" tabiri de bir an bana çok romantik, biraz mistik biraz gizemli geldi; sırf bu sebepten Eylül'de evlenilebilinir :)

sizin tatlı endişelerle başbaşa bırakıyorum arkadaşlar, Allah hepimize nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…