bayanlARR kadın doğum hastanesine gittim bugün aylar önce bende kist oluşmuştu saçlarm dökülde sivilce çıktı yüzümde ve adet döneminde ilk gün cançekişiyordum ve çok az oluyordum.. 15 gün bir doğumkontrol hapı verdi geçti erittim şükürler olsun ama şimdi aynı şeyleri tekrar yaşamaya başladım oyüzden acaba gene mi dedim..
doktor ultrasyona baktı kist yok dedi ama içinde rahip ve kalın kelimesi geçen birşey söledi ama anlamadım ben!
bir hap verdi PRİMOLut mu ne 15 gün kullan dedi...
adet düzenleyici geciktirici flan yazıyor internette. dedim dooktor amca benim düğünüm var bir ay kalmadı bişi olurmu bundan yok dedi.
ama internete araştırdım kullananlar geciktirici niyetine kullanmış ve binpişmanlar diyorlar ki şişkin oluyormuşsun hap bitince adet oluyormuşsun filan kasıldım yha
ya kızlar bu rahim ağzının kalınlaşması kısırlık diyor kanser dior internette okudum kafayı yiyecem ne oluyor ya
dur hemen panik yapma, bi doktorun dediği bir doktorun ki zaten uymamakla birlikte zaten sende tam olarak doktorun ne dediğini anlamamışsın.
Başka bir doktora gitmeni şiddeti tavsiye ediyorum canım...
ya kızlar bu rahim ağzının kalınlaşması kısırlık diyor kanser dior internette okudum kafayı yiyecem ne oluyor ya
kafayı yiiyeceğim ağlamaktan allahım ya nerden çıktı bu çok korkkuyorum ben ya çocuğum olmazsa ya rahm kanseriysem çıldırcam ya
bayanlARR kadın doğum hastanesine gittim bugün aylar önce bende kist oluşmuştu saçlarm dökülde sivilce çıktı yüzümde ve adet döneminde ilk gün cançekişiyordum ve çok az oluyordum.. 15 gün bir doğumkontrol hapı verdi geçti erittim şükürler olsun ama şimdi aynı şeyleri tekrar yaşamaya başladım oyüzden acaba gene mi dedim..
doktor ultrasyona baktı kist yok dedi ama içinde rahip ve kalın kelimesi geçen birşey söledi ama anlamadım ben!
bir hap verdi PRİMOLut mu ne 15 gün kullan dedi...
adet düzenleyici geciktirici flan yazıyor internette. dedim dooktor amca benim düğünüm var bir ay kalmadı bişi olurmu bundan yok dedi.
ama internete araştırdım kullananlar geciktirici niyetine kullanmış ve binpişmanlar diyorlar ki şişkin oluyormuşsun hap bitince adet oluyormuşsun filan kasıldım yha
kafayı yiiyeceğim ağlamaktan allahım ya nerden çıktı bu çok korkkuyorum ben ya çocuğum olmazsa ya rahm kanseriysem çıldırcam ya
eftelya hayırlı olsun,
gelinliğini kaça tadilat yaptırıyosun?
ya aileleri anlamıyorumm.. ağızlarından cımbızla laf alınıyo yarabbi sabırrrrrr..
taaa ne zamandır ne zaman ev yerleştirmeye gitcez uçak bileti alalım diye diye dilimde tüy bitti alınır yapılırr cart curt... bugünde'' 16- 17 si gidelim dediler esraa uçak bileti bak'' yok babamm bilett yokkk!! yani vardaaa öyle ucuza yok... zamanında ertelerseniz her işi böyle kalırız napacaz uçak olsaydı iyi olurdu demelere...Allahım geçsin şu günler nolursunnnn yaaa
düğününe bir ay kalmış bir genç kız hangi duygular içindedir :)
bi an merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?