Ve sonundaa...
En çok sıkıntı yaptığım şeyi halletik bugün.Gelinliğin tadilatı yapılacak.Önce Eminönü'ne gittik bir gelinlikçi terziye gönderdi.Anam bi gittim 3 erkek harıl harıl abiye ütülüyorlar.Hiç içeri girmeden dedim baba ben buraya gelinlik vermem.Düşünün birde babamla gittim gelinlik tamiri için,orası ayrı bir komedi zaten :)) En son gelinliğin asıl sahibini arayıp nerde diktirdiğini sorduk,oda meğer internette gelinlikçi ararken sürekli karşıma çıkan Seval Gelinlikmiş.Ordan doğruu Fatih'e.Kadın tanıdı kaç senelik gelinliğini,diğer gelinlikçilerde ilgilenmiyor hiç,ama kaliteli olduğunu anladı adamın biride oraya götürün dedi Allahtan.Giyindim gelinliği,askıları biraz kısalacak,sırt kısmı biraz daha açılacak,içine fransız bilmem neyi dedi kadın,korse gibi birşey dikecek galiba potluğu engellemek için,gelinliğin alt kısmı hep dantel,oraları yeniden tamir edecek,askılar ve duvağıylada birlikte,birde kolun yanlarına doğru sanırım taşlı birşey daha yapacak.
İçim rahatladı yaaa,gelir gelmez yazmak istedim :)) İç çamaşırı derdide ortadan kalktı böylece...
yaa kızlar ben yatak odamın dolabını kapaklı aldım sürgülü almadım kapaklı daha kullanışlı dediler sürgülüde rayları çkıyor sürekli siz yer değiştireceksiniz filan dediler kanıma girdiler ama keşke sürgülü alsaydım aklıma hep o kalacakşimdiden pişmanlık yaşıyorum ya
yaa kızlar ben yatak odamın dolabını kapaklı aldım sürgülü almadım kapaklı daha kullanışlı dediler sürgülüde rayları çkıyor sürekli siz yer değiştireceksiniz filan dediler kanıma girdiler ama keşke sürgülü alsaydım aklıma hep o kalacakşimdiden pişmanlık yaşıyorum ya
kızlar ya bişi sorcam,
benim niahım 10 da kıyılcak, 9 bucuk gibi falan bir arkadaşım sepette şişirilmemiş balon ve küçük parçalarda rafyalar dağıtsa masalara, gelen misafirler kendileri şişirip,ucunu bağlayıp,bizim nikahımız kıyıldıktan sonrada gökyüzüne atarlar mı
arkadaşlarını, kuzenlerini falan iyi organize etmen lazım şişirmeyeneler eveeet şimdi balonları şişiriyoruz şimdi uçuruyoruuuuuz demesi lazım gelebilir, çok ta hoşş olur görüntü anlamında
Ve sonundaa...
En çok sıkıntı yaptığım şeyi halletik bugün.Gelinliğin tadilatı yapılacak.Önce Eminönü'ne gittik bir gelinlikçi terziye gönderdi.Anam bi gittim 3 erkek harıl harıl abiye ütülüyorlar.Hiç içeri girmeden dedim baba ben buraya gelinlik vermem.Düşünün birde babamla gittim gelinlik tamiri için,orası ayrı bir komedi zaten :)) En son gelinliğin asıl sahibini arayıp nerde diktirdiğini sorduk,oda meğer internette gelinlikçi ararken sürekli karşıma çıkan Seval Gelinlikmiş.Ordan doğruu Fatih'e.Kadın tanıdı kaç senelik gelinliğini,diğer gelinlikçilerde ilgilenmiyor hiç,ama kaliteli olduğunu anladı adamın biride oraya götürün dedi Allahtan.Giyindim gelinliği,askıları biraz kısalacak,sırt kısmı biraz daha açılacak,içine fransız bilmem neyi dedi kadın,korse gibi birşey dikecek galiba potluğu engellemek için,gelinliğin alt kısmı hep dantel,oraları yeniden tamir edecek,askılar ve duvağıylada birlikte,birde kolun yanlarına doğru sanırım taşlı birşey daha yapacak.
İçim rahatladı yaaa,gelir gelmez yazmak istedim :)) İç çamaşırı derdide ortadan kalktı böylece...
yapabilrler mi acaba semerta ya ? Tek tük kişi şişirirse hiçte güzel olmaz ama
yapılır tabii atıyorum 10 arkadaş 10 kuzen 10 tane de akraba grubu olaraktan 30 kişiye bu görevi versen her biri o sırada farklı masalara yaklaşıp o masadakileri bu işlem için yönlendirse bir masada 6 kişi otursa 180 adet balon hava uçarrrrrrr, bu süper olur
Dikkat ettiğim kadarıyla burada en çok sıkıntılı olan biziz ebru :))
Sürekli taşınacaksınız diyeşimdilik böyle olsun,sonra elbet istediğin gibi eşyalar alırsın.Bende gittim koca koca eşyalar aldım,şimdi baktığımız yerlerde evler genelde 75 metrekare.Nasıl sığdıracağım,imkansız zaten sığması.Benimde o derdim var...
bayanlARR kadın doğum hastanesine gittim bugün aylar önce bende kist oluşmuştu saçlarm dökülde sivilce çıktı yüzümde ve adet döneminde ilk gün cançekişiyordum ve çok az oluyordum.. 15 gün bir doğumkontrol hapı verdi geçti erittim şükürler olsun ama şimdi aynı şeyleri tekrar yaşamaya başladım oyüzden acaba gene mi dedim..
doktor ultrasyona baktı kist yok dedi ama içinde rahip ve kalın kelimesi geçen birşey söledi ama anlamadım ben!
bir hap verdi PRİMOLut mu ne 15 gün kullan dedi...
adet düzenleyici geciktirici flan yazıyor internette. dedim dooktor amca benim düğünüm var bir ay kalmadı bişi olurmu bundan yok dedi.
ama internete araştırdım kullananlar geciktirici niyetine kullanmış ve binpişmanlar diyorlar ki şişkin oluyormuşsun hap bitince adet oluyormuşsun filan kasıldım yha
kızlar saat 5 olmuş sonunda..ya ben çok yorgunum ama gene de akşam nişanlımın damatlık işini halletmek istiyorum:)deli miyim neyim
geçmiş olsun tatlım rahim duvarında kalınlaşma mı var acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?