2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

gözünaydın kuşummmm en büyük sorunu da halletmişsinizzz,sanırım tek ev kaldı

bna kalırsa pişman olma çünkü bnim 1 haftada bozuldu heleki çok dikkatlı bırı deıl bnm gibi dolabın kapılarını carpıyorsan:)))yaa gercı bn okadr dıkkat ettm bozuldu rayları burdakı mobılyacılar yapmadıda aldıgım yerde uzak gelmıolar öyle kaldı kapaklı modellerde güsell ve kullanışlı

Dikkat ettiğim kadarıyla burada en çok sıkıntılı olan biziz ebru :))

Sürekli taşınacaksınız diyeşimdilik böyle olsun,sonra elbet istediğin gibi eşyalar alırsın.Bende gittim koca koca eşyalar aldım,şimdi baktığımız yerlerde evler genelde 75 metrekare.Nasıl sığdıracağım,imkansız zaten sığması.Benimde o derdim var...

arkadaşlarını, kuzenlerini falan iyi organize etmen lazım şişirmeyeneler eveeet şimdi balonları şişiriyoruz şimdi uçuruyoruuuuuz demesi lazım gelebilir, çok ta hoşş olur görüntü anlamında

İlk kez temizlik yapmak için heyecanlanıyorum ya varmı böyle bişi:)))
iftardan sonra gitcem evimi temizlicemmm, yarın falanda her akşam parça parça bişiler götürürüm artıkk, perdesiz evimeee,

arkadaşlarını, kuzenlerini falan iyi organize etmen lazım şişirmeyeneler eveeet şimdi balonları şişiriyoruz şimdi uçuruyoruuuuuz demesi lazım gelebilir, çok ta hoşş olur görüntü anlamında

yapabilrler mi acaba semerta ya ? Tek tük kişi şişirirse hiçte güzel olmaz ama

hayırlısı olsun eftelya... Tam istediğin gibi olur inşallah... İçine siner inşallahh... Prensesler gibi olalım hepimiz :)

yapabilrler mi acaba semerta ya ? Tek tük kişi şişirirse hiçte güzel olmaz ama

yapılır tabii atıyorum 10 arkadaş 10 kuzen 10 tane de akraba grubu olaraktan 30 kişiye bu görevi versen her biri o sırada farklı masalara yaklaşıp o masadakileri bu işlem için yönlendirse bir masada 6 kişi otursa 180 adet balon hava uçarrrrrrr, bu süper olur

merhaba kızlar benimde düğünüm 16-17 eylülde.nişanlımın evi vardı kayınvalidem ile aynı katta bütün işler bitti evimizi yerleştirdik ramazandan önce.allahıma şükürler olsun herşey o kadar yolunda gitti ki.şu aralar hepimiz en zor yollardan geçiyoruz sanırım.nişanlımın ailesi mobilya,tül,halı hepsini aldı.beyaz eşyaları daha önce almıştık zaten bu arada ben 2.5 senedir nişanlıyım evde kendilerinin olduğu için avize falan bir çok şeyi almıştık.benim ailemde çok şey aldı.şimdilik bize ödeyecek bişey kalmadı gibi gözüküyor ama ne olur bilmiyorum yinede.takılar ile düğünden sonra nişanlım dükkan açmak istiyor en azından birazda olsa sermaya olacak.en kısa zamanda evimin fotolarını çekip koyarım.gelinliğimide dikime verdik gelinlikçi akrabam sorun yaşayacağımı sanmam.kına elbisem ve ayakkabılarımda tamam.sadece o güzel ama benim için en zor olan günü beklemek kaldı.düşündükçe hep ağlıyorum nasıl ayrılacağım diye.allahım şu mübarek ayda rahmetini üzerimizden eksik etmesin.

görüntü süper olur,hayal edince zaten mutlu oluyorum. Ama kuzen falan benim hep büyük. Düğün salonu ile bi konuşayım olmazsa.Bakalım ne dicekler.

selam kızlar doktora gittim bugün korunma yöntemi için önce çok utandım çekindim doktorda ne çok sıkıntı yapmışşın
böyle dedi bebekken kalbimde sorun varmıs ama geçmiş yinede koruma amaçlı 3 yıldır aydan aya penisilin vuruluyorum hap kullanamazmışım çünkü penisilin etkisini azaltırmıs gebe kalabilirmişim.aylık iğne vurulabilirisin ama ben kimseye iğne yada hap önermiyorum dedi erkeğin korunmasından yanaymış ilk gece için önermiyorlar dedim aslında en güvenli yöntem prezervatifmiş. ilk gece hamile kalanlarda varmıs mutlaka prezervatif kullanın dedi kendini kasmassan sorun yaşamazsın felan dedi aklım karmakarışık oldu offfff ne zor konular bunlar:44:

Son düzenleme:

sorma tatlım ya şu düğüne hazırlanmaya başladığımdan beri yaşadığım aksiliklerden bıtkım...

bayanlARR kadın doğum hastanesine gittim bugün aylar önce bende kist oluşmuştu saçlarm dökülde sivilce çıktı yüzümde ve adet döneminde ilk gün cançekişiyordum ve çok az oluyordum.. 15 gün bir doğumkontrol hapı verdi geçti erittim şükürler olsun ama şimdi aynı şeyleri tekrar yaşamaya başladım oyüzden acaba gene mi dedim..
doktor ultrasyona baktı kist yok dedi ama içinde rahip ve kalın kelimesi geçen birşey söledi ama anlamadım ben!
bir hap verdi PRİMOLut mu ne 15 gün kullan dedi...
adet düzenleyici geciktirici flan yazıyor internette. dedim dooktor amca benim düğünüm var bir ay kalmadı bişi olurmu bundan yok dedi.
ama internete araştırdım kullananlar geciktirici niyetine kullanmış ve binpişmanlar diyorlar ki şişkin oluyormuşsun hap bitince adet oluyormuşsun filan kasıldım yha

geçmiş olsun tatlım rahim duvarında kalınlaşma mı var acaba

kızlar saat 5 olmuş sonunda..ya ben çok yorgunum ama gene de akşam nişanlımın damatlık işini halletmek istiyorum:)deli miyim neyim

benim aklım hala denizde kaybolan tek taş yüzüğümde ve nişanlımın alyansında tam düğün öncesi yine masraf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…