olsun canikom bekleriz her daim
3 hafta sonra biz de açılış yapıyoruz hem
kendimizce bir seyler yaptık iştee teskkr ederm senn evınde cok gusel olacak arkadasm
bu arada kızlar takvimde süre azldıkça daha da heyecanlamaya başladım. biraz korku.. biraz sevinç çok karışığım ben..bi yandan hemen olsun istiyorum bi yandan olmasın ...bazende sanki evlenen ben degilmişim gibime geliyo ..sanki bi oyunun içindeymişim gibi:) ayy ben ne karışıkmışım:)
aynen semerta ya(bu arada semerta demek tuhaf oluyo senin ismini bilmiyorum ben:) o kadar çok özendiğim şey warki. aileler mobilyaları beyaz eşyaları aldılar tamam sağolsunlar.Ama herşeyin uygununu aldık.Ve dekor konusunda ewimde yapılması gereken çok şey war. ama elden geldiği kadar, keseme kadar yapıyorum mecburen.Yatağa yattımmı aklımda bin tane soruyla uyuyorum.Onu öle yapsam bunu böle yapsam.yoruluyorum valla düşünmekten.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun alnımızın akıyla ewlenelim.İçimize sinerek oturalım ewlerimizde işallah.
ben salonunu ve yatakodanı görmüştüm
gerçekten harikaydı, hem tarz olarak hem de uyum olarak
evim güzel evim bölümüne koysan aslında fena olmaz, bakarız hepimiz
teşkkr ederm tatlm eft koyabılırım ama resm sergılemeyı sevmıorum hem nazar deger:)))albüm yaparm istediniz zaman
allah korusun mutluluğun daim olsunn
yaa kızlar ben yatak odamın dolabını kapaklı aldım sürgülü almadım kapaklı daha kullanışlı dediler sürgülüde rayları çkıyor sürekli siz yer değiştireceksiniz filan dediler kanıma girdiler ama keşke sürgülü alsaydım aklıma hep o kalacakşimdiden pişmanlık yaşıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?