2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kızlar bence yelizden rica edin size ewinin resimlerini göstersin. çok çok güzel maşallah Allah nazarlardan saklasın arkadaşımın ewliliğini,evini..

kızlar bence yelizden rica edin size ewinin resimlerini göstersin. çok çok güzel maşallah Allah nazarlardan saklasın arkadaşımın ewliliğini,evini..

kızlar bugun çok kalabalık ve yoruldumm..akşam olsunnn nolur...

bu arada kızlar takvimde süre azldıkça daha da heyecanlamaya başladım. biraz korku.. biraz sevinç çok karışığım ben..bi yandan hemen olsun istiyorum bi yandan olmasın ...bazende sanki evlenen ben degilmişim gibime geliyo ..sanki bi oyunun içindeymişim gibi:) ayy ben ne karışıkmışım:)

kızlarrr benim canım sıkılıyor offf poffff aman ayyyyyyyyyy yeterrrrrrrr darldımmmmm balayı gelsin hiç birşye düşünmeyeyim
biz sıfırı tükettik kızlar para mara< yok bildiğiniz gibi değil,ablam hep diyorki fazla bişi alma ev girmeyip kulalnmadıkça eksiği gediği göremezsin dekorasyon içinde öyle diyor bende saldım çayıra mevlam kayıraaaaa vallahiiiiiiiiii akşma olsun eve gidelim,çarşamba olsun 3. provam varrr üzerinin danteliyle görecem ohohohohohohohoh

bnm 2 ay oldu hla evliymişim gibi hissedemiorum alışması zaman alıo:)

ben davetiye yazımı kendım yazmıstım şöyleydi ''AŞKIN KAZANDIĞI BU MUTLU GÜNDE SİZ DEGERLİ DOSTLARIMIZI ARAMIZDA GÖRMEKTEN MUTLULUK DUYARIZ''

Demet ben canım:)), beyin yorgunluğu ne fena bişi yaa, bi de nişanlımın canı çok sıkılıyo boşluğuma geliyo aaa daha şu vardı alınacak diyince pot kırmış gibi oluyo, alamadıkça canı sıkılıyo felan, biz de ailelerden hiç destek olmadı, olmayacağını biliyorduk fakat çat pat bişeyler olur sanıyoduk yokk:) valla tek isteğim daha da borça batmadan şu düğünü atlatalım

ben salonunu ve yatakodanı görmüştüm
gerçekten harikaydı, hem tarz olarak hem de uyum olarak
evim güzel evim bölümüne koysan aslında fena olmaz, bakarız hepimiz

teşkkr ederm tatlm eft koyabılırım ama resm sergılemeyı sevmıorum hem nazar deger:)))albüm yaparm istediniz zaman

yaa kızlar ben yatak odamın dolabını kapaklı aldım sürgülü almadım kapaklı daha kullanışlı dediler sürgülüde rayları çkıyor sürekli siz yer değiştireceksiniz filan dediler kanıma girdiler ama keşke sürgülü alsaydım aklıma hep o kalacak şimdiden pişmanlık yaşıyorum ya

Ve sonundaa...

En çok sıkıntı yaptığım şeyi halletik bugün.Gelinliğin tadilatı yapılacak.Önce Eminönü'ne gittik bir gelinlikçi terziye gönderdi.Anam bi gittim 3 erkek harıl harıl abiye ütülüyorlar.Hiç içeri girmeden dedim baba ben buraya gelinlik vermem.Düşünün birde babamla gittim gelinlik tamiri için,orası ayrı bir komedi zaten :)) En son gelinliğin asıl sahibini arayıp nerde diktirdiğini sorduk,oda meğer internette gelinlikçi ararken sürekli karşıma çıkan Seval Gelinlikmiş.Ordan doğruu Fatih'e.Kadın tanıdı kaç senelik gelinliğini,diğer gelinlikçilerde ilgilenmiyor hiç,ama kaliteli olduğunu anladı adamın biride oraya götürün dedi Allahtan.Giyindim gelinliği,askıları biraz kısalacak,sırt kısmı biraz daha açılacak,içine fransız bilmem neyi dedi kadın,korse gibi birşey dikecek galiba potluğu engellemek için,gelinliğin alt kısmı hep dantel,oraları yeniden tamir edecek,askılar ve duvağıylada birlikte,birde kolun yanlarına doğru sanırım taşlı birşey daha yapacak.

İçim rahatladı yaaa,gelir gelmez yazmak istedim :)) İç çamaşırı derdide ortadan kalktı böylece...

ebrucum hiçç takma kafanı nasıl olsa taşına taşına biz bu eşyaların hakkından gelecez o zamanda sürgülü alırsın,sıkma tatlı canını

kızlar ya bişi sorcam,

benim niahım 10 da kıyılcak, 9 bucuk gibi falan bir arkadaşım sepette şişirilmemiş balon ve küçük parçalarda rafyalar dağıtsa masalara, gelen misafirler kendileri şişirip,ucunu bağlayıp,bizim nikahımız kıyıldıktan sonrada gökyüzüne atarlar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…