2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

"eylül gelini" tabiri de bir an bana çok romantik, biraz mistik biraz gizemli geldi; sırf bu sebepten Eylül'de evlenilebilinir :)

sizin tatlı endişelerle başbaşa bırakıyorum arkadaşlar, Allah hepimize nasip etsin

teşekkürler
ewt beim de kulağıma hoş geliyo bu tabir
ama daha önce evlenme imkanım olsaydı keşke:97:

bu konuda fazlasıyla cesurum aslında
bi keresinde pembiş yapmıştım
kapalı olduğum için pek korkmuyorum
nişanlım ne yapsam begeniyo zaten:)

ocyways kapalıysan sarısın yaptır bence en azından ıcınde kalmamıs olur begenmezsende ıster eskı rengıne boytırsın ıstersen 3-4 ay beklersın zaten uzuuyor.Uclar sarı, dıpler koyu gayet hos bır gorunum oluyor :)

meraba arkadaslar daha once ugramıstım buraya
panelımde ılk sırada karsıma gelınce ugramak ıstedım
bı heycan oldum
tam bır ayım kaldı benım bu gece eylulde kınam var nasıpse

düğününe bir ay kalmış bir genç kız hangi duygular içindedir :)
bi an merak ettim
karmakarısık...Dün gece speedynin dügünden sora neler hıssettİnız konusundakı yazısını okudum.Benım sureklı korktugum seyı yazmıs.O an evımde aılemle olmak ıcın nelerımı vermezdım gıbı bırsey yazmıstı.Bende resmen O ANI YAŞAYIP oyle hıssettım Kesın bende oyle derım. Ne kadar aşkımla mutlu olsamda ailem ilk günler burnumun diregini sızlatıcak. acaba erken mı dıcem hatta sımdıde zaman zaman dıyorum erken mı DİYE. bu güzel aılemden nıye hemen ayrılıyorum dıyorum ama sora askım gelıyor aklıma herşey çok güzel olucak diyorum boyle karman corman bır ruh hali işte KRİZSAVAR :)
ama bu yasanan telaşlarda yaşamaya değer çok hareketli bir dönem gercekten.Ve aşkımı cok sevıyorum herşey güzel olucak inşallah

hoşgeldın canım hayırlı olsun.herşey hazır mı

hosbuldum canım tesekkur edrım

hazr dıyebılırım her halde,yarın otrma odası gelıcek
bıde carsamba tezgah koyulup beyaz esylar yerlescek
baskada ısımız kalmadı

bu haftada ceyız serıcez
ama gelınlıgıme bıkez prova oldum daha ortada bıse yok

sızın nasıl hazırlıklar

canımbenım evım tutuldu temızlendı esyaları beklıyor :)
20sınde esyalarım gelıcek.Bu hafta sonu yada sorakı hafta perdelerımı secıcem.Esyalardan sora halıları secıcem.
ufak tefek ıvır zıvırlar var.Kınayla ılgılı hıcbırsey hazır degıl henuz.Fotografci birde.Ama halledilmicek seyler degil evimizi kuralımda eylul gıbıde onlarla ılgılenıcem

hepsı oluyo benım evımde yetısmıcek gıbıydı tadılat oldu
son bır haftada yoluna grdı
bu zamanlarda cok sınır stres oluyo ama dıkkatlı ol:26:
benım bayram donusu vaktım omadıgından daha az vaktım var

senın gelınlıgın ne durumda
kına ıcın bende bıse hazrlamadım
aklımda bısleer var ama yaparım ıns

Gelnligi aldım coktan canım ılk begendıgımı aldım aysiradan.Sen hallettin mi gelinlik işini
kına ıle ılgılı cok seyler dusnuyorum ama usenmeyıp bır sıparıs versem cok guzel olucak:)
kına tacları yok suslu muumlar hatıralıık seyler ama bır turlu sıparıs vermıs degılım :)

oh en onemlısını halletmıssın ne guzel hayrlı olsun
benım gelınlık dıkılıyo canım,kına kıyafetımde dıkılıyo,nısanlık tarzı gıyıcem kınada

kına tacları nedıme bıleklıklerı
nette okadar cok sey varkı
ben bıleklrı kendım hazrlamayı dusunuyorum
bıse mum olarak soda sıselerını susleyıp gelının etrafında yuvarlak halka yapılıyo o guzel oluyo onu dusunuyorum ama benımde suan hıc vaktım olmuyo bakalım napıcam

eevet canım cok sey var bildigim kadarıyla cerez, kınalar, kına tepsisi, sepeti, bindallı falan erkek tarafının yaptıgı seyler ama diğer ayrıntıları bızden baska kımse dusunmez
aslında ekstralar diyelim ben kına tacından 10-15 tane alıp arkadaslarıma taktırmayı cok ıstıyorum etrafımda taclı duvaklı gezsınler cok esprili olur.
bileklikler ne icin oluyor onu bır kac yerdde gordum kına falan kkonulmuyor degılmı sanırım sadece aksesuar amaclı oda.

evet canım extralar bıze aıt
bıleklıklerde tac gıbı aksesuar
gelının arkadasları bılegıne takıyo
benım tac ve bıleklıkler cok hosuma gıdıo
yetısrse yapcaz bı guzellık artık

bıde gelın damat tshırtlerı var bu gece nette onlarla ılgılendım
bızım burda heyemola yapılır
onlardan yaptırıp ya ceyız gotururken yada heyemolada gıymeyı dusunuyorum
cok hosuma gttı

sizin oralar neresi canım ve heyemola nedir :)

sizin oralar neresi canım ve heyemola nedir :)

kocaelı canım:):)
heyemola kınadan sonra gece kız tarafı dabrukayla gencler ıste kım varsa arkadaslarla cıkar erkek tarafına konu komsuya gıder yıcek ıcecek cerez artık ne verrlerse toplar sonra oturup yerler
cok gzuel oluyo
sabaha kadar bıle surdugu oluyo,cok eglencelı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…